אני עושה את זה עם שלושה סיבובים הבנת?
ואוקיי אני אשנה,אם אתה אומר אתה מבין
אני עושה את זה עם שלושה סיבובים הבנת?
ואוקיי אני אשנה,אם אתה אומר אתה מבין
בעיקרון אני יודע מה זה מאץ' פשוט לא חשבתי על צורת הכתיבה שלה בניצחונות,אבל צודק ככה זה יותר פשוט להבין.
מחר יהיה יום טיפה עמוס לי אז אני לא אספיק לעשות הרבה קרבות.
שוב דניס ודוד אתם צריכים להילחם בשני קרבות נגד אותו אחד [מאץ'],אם תעשו זה נגד זה זה יהיה מושלם לשניכם.
עכשיו אני יכול קרב, עומר, מור?
אני הולך להיות שם תוך דקה בערך טוב?
כול הקרבות אמיתיים,תשתמש בדק האקסודיה שלך
סליחה על הדאבל אבל מנהל הפורום הרשה שלי Xd
ניצחתי את מור,דניס ואת דוד מה שאומר אני עולה לסיבוב השני,בינתיים אני היחיד בגלל שהאחרים לא נלחמו עדיין באף אחד אחר.
דוד,מור ודניס,אתם עכשיו צריכים להילחם זה נגד זה ולדווח לי מי ניצח במאץ',ברור?
דוד עשית משהו מגעיל רק חטפת מירור פורס ופתאום אתה צריך ללכת?! עומר ממה שהבנתי קרה משהו דומה עם דניס זה לא עובד ככה דוד היינו כבר באמצע של הדואל לכן יש לי ניצחון אחד במאטץ' מבחינתי
ניצחון במאץ' כולו או רק בקרב אחד?
וזה קרה לי איתך אני חושב שהלכת לנצח אותי ואז הייתי חייב ללכת [נשבע לך במה שאתה רוצה שבאמת הייתי חייב ללכת]
לא אבל לא הייתי אמור לנצח אותך ואיתך עוד לא זימנתי מפלצת אפילו עמדתי להביא סטארדאסט ובריו בתור הבא אבל פתאום שהוא חוטף מירור פורס הוא צריך ללכת אז יש לי ניצחון אחד עליו בינתתים במאטץ' מתוך שלוש מבחינתי
אוקיי.
דניס מור ודוד,בשבוע הקרוב אני מצפה שתסיימו את הסיבוב הראשון.
בינתיים אני עולה לסיבוב הראשון [יש לי רצף של 3 ניצחון במאץ'].
יואוווו דוד נמאס שאתה מרמה, הגעתי למצב שבסוף התור לי אוטופיה במגרש, אלמנטל הירו אבסולוט זירו וג'איצ'י בזירה ופתאום הוא פרש עומר אני מבקש ממך להחשיב את זה כניצחון שלי במאטץ'(כי זה ניצחון שני יחשב אם תחשיב תניצחון הזה) לפי מה שהבנתי הוא עשה זאת גם לדניס
צריך עדות גם של דניס בשביל לברר את העניין הזה עם דניס.
אתה מנצח במאץ' הזה בינתיים אתה בהפסד אחד וניצחון אחד,אתה צריך עוד ניצחון במאץ' על דניס ואז אתה תעלה לסיבוב השני ואז דניס ודוד ילחמו בקרב אחד בלבד שאם מישהו יפרוש לא משנה מאיזו סיבה הוא יוצא מהטורניר.במידה ותפסיד,אתה תילחם נגד דוד שוב פעם ושוב אם הוא פורש אתה העולה השלישי.
התכוונתי שלא דניס עשה את זה לדוד אלא דוד עשה את זה לדניס... ראיתי הודעה בנושא הרשמי או משו כזה
ועזוב דוד אתה יודע מה גם אם זה היה לוסט עדיין מגיע לי הניצחון הזה היה לי מצב ענק ועוד אופציה לסטארדאסט\סקראפ דרגון
תראו במקרה של יציאה מבחירה לא מוסכמת משני הצדדים מי שיוצא מפסיד,אם זה מוסכם זה לא נחשב,אם זה קרה בטעות [לוסט קוניקיישן] זה תלוי בזירה+נק' החיים,לפי איך שזה נשמע מור בכול זאת ניצח.
סורי דוד,ואם אתה יודע שיש לך לוסטים אז למה אתה נלחם בשעות שיש לך?
דניס צריך להילחם נגד שניכם עדיין.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)