Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 3 ראשוןראשון 123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 32
  1. bbuuuii
    שם: עידן
    אממ... נראלי היום אני אפרסם אותו..

Spoiler ספוילר

2. bbuuuii
    פרק 2- גן עדן? גיהנום? במה לבחור?!

הארוחת בוקר הייתה בסדר.. ביצת עין עם לחם, ירקות וגבינה. לא עבר יותר מידי זמן ונשמע קול בכרזה "היכונו למשימה השנייה שלכם!" כולם כבר הכירו את הקול, זה היה הקול של הגנרל. כל המתמודדים צעדו כמו כיתה שצועדת ביום השני של
    הטיול השנתי, שבוזים ואדישים. כאשר הגיעו לחדר המשימות היו מופתעים שכבר הספיקו לשפץ אותו מהמשימה הקודמת. החדרון הקטנטן והלבן הפך להיות חדר אינסופי מולבן וזוהר. על הריצפה היו שני פסים ישירים בצבע שחור בוהק שיצרו
    שביל ובהמשך התפצלו לשני שבילים. בקצה של כל שביל עמדה דלת ולא נראה שהיה משהו מאחוריה. על כל דלת שמר בן אדם. שני האנשים היו זהים לגמרי ולבושים בחליפה.
    באמצע השום-מקום הופיע מסך ובוא הופיע הגנרל. המתמודדים הפסיקו בשלב הזה עם המשחקים והראו במבטיהם שינאה כלפיו, כנראה זה בגלל מה שקרה למספר 19. "מתמודדים, המשימה הבאה שלכם מבוססת על חידה, חידה שרבים לא הצליחו לפתור."
    הגנרל אמר ולא הביעה שום רגש. "אחוד לכם אותה. בן אדם מת. הגיע זמנו לבחור ללכת לגן עדן או לגיהנום. אלוהים אמר לו כך 'ישנן שתי דלתות ועל כל דלת שומר שומר. דלת אחת מובילה לגן עדן, ואחת לגהנום. יש לך שאלה אחת לשאול את אחד השומרים.
    קח בחשבון ששומר אחד תמיד יאמר אמת ושומר שני תמיד יאמר שקר. לאו דווקא שזה שדובר אמת הוא זה ששומר על הגן עדן וכל לגבי שומר הגיהנום.' זאת החידה. אתם מגלמים את הבן אדם שמת. לכל אחד מיכם יש שאלה אחת. מי שיגיע בהצלחה לגן עדן, יעבור
    לשלב הבא. מי שיגיע לגיהנום יצטרך לבחור עונש ו... אתם יודעים את ההמשך!" הגנרל אמר ובין רגע הוא התמלא חיים והחל לצחוק בקול ראם. "בהצלחה!".
    "אוקיי, יש לנו 19 שאלות, צריכים לנצל אותן טוב מאוד ולחשוב עוד יותר טוב לפני ששואלים" אומר 1. "טקטיקה מעולה" מעירה 5 ומוסיפה "שיתוף פעולה ממש תעזור לנו כאן". "זהו זה!" מספר 11 אומר ומאגרף את ידו הימנית, פותח את ידו השמאלית ומביא חבטה ביד.
    "אם אנחנו נשתף פעולה, כולנו או ננצח, או נפסיד וכך אם נצח זה מעולה אבל אם נפסיד נמרוד!" הוא מסביר. "בואו נשב במעגל" מציע 16 וכולם מסכימים איתו. כאשר כולם התיישבו פותח 1 את הדיון "אוקיי כפי שהזכרתי קודם, 19 שאלות שחייבים לנצל מכל שאלה את המקסימום".
    "נתחיל לחשוב על אופציות אפשריות" 13 מציעה. "מה הבעיה? פשוט ניגש לאחד השומרים ונשאל אותו אם מה שהוא שומר עליו זה הגן עדן.." אומר 3 באדישות. "כן" 1 מגיב ו3 מרים גבה. "מה הבנת מיזה?" 1 שואל את 3. 3 מנסה לחשוב לרגע ומבין שהשאלה שלו מיותרת.
    "זהו זה!" 10 אומר ורץ מהר בשביל וברגע שיש פיצול פונה שמאלה. "10 חכה!!" 1 צועק ל 10 ולאחר מכן כל השאר מצטרפים אליו. אבל 10 לא מקשיב. ברגע ש10 מגיע לשומר הוא שואל אותו את השאלה הבאה:" אם היית במקומי, היית רוצה להכנס לדלת
    שאתה שומר עליה?". "כן" השומר הזיז שת שפתיו וקול עמוק שלא מתאים למראה שלו נשמע. 10 מחכה רגע.... שניים.... "לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" 10 ברגע זה הבין שהוא לא חשב על כל האפשרויות וביזבז את השאלה שלו. הוא חזר אל החבורה עם ראש מושפל כלפי מטה ורפוי מידיו.
    הוא מתיישב ופניו מתחילות לדמוע. "לא נורא, זה בסדר, כל אחד היה יכול לעשות את הטעות הזאת, זה מה שהם מנסים לגרום לנו להרגיש.." 5 חיבקה את 10 וניסתה לנחם אותו. "אוקיי, עכשיו אנחנו עם 18 שאלות.." 1 מזכיר, "לפחות למדנו איך לא להתנהג" הוא מוסיף
    ללא כוונה של עקיצה.
    . . . . . . . . עברו להן עשר דקות וכולם חושבים. "מה יקרה אם מישאל אחד מהם אם הוא השקרן?" 14 שואלת. לאחר חישוב קטן 12 עונה לה "השקרן יענה 'לא' כי הוא בעצם כן, והדובר אמת יענה גם כן 'לא' כי זאת האמת". "נכון.." 14 אומרת באכזבה.
    לאחר עוד כמה דקות מחשה 3 מתחיל לדבר "בחיים לא נגיע לתשובה בקצב הזה.. אז הרעיון שלי הוא שנעשה הגרלה ומי שיצא יהמר על אחת הדלתות ויכנס בה. עם זה הגן עדן הוא פשוט יצעק לנו לבוא לשם, ואם זה הגיהנום....". "זה אכזרי מידי!" 18 מתלוננת.
    "אם אתם רוצים שיתוף פעולה אז זה מה שיש! ואם לא אז אני פשוט אלך בדרך שלי ואפעל לבד!" 3 ישר עונה בלי לחשוב שוב על מה שאמר.
    "לא טוב לא טוב, שאלה אחת פחות זה ממש גרוע" 1 אומר. "אבל תזכור שלפי החידה הבן אדם אמור לפתוח את זה רק עם שאלה אחת" 17 מזכיר את פרטי החידה. "אולי התשובה טמונה בחידה!" 9 אומרת בהתלהבות. "נכון! לפי המשימה הקודמת הבנו שהם כבר מסוגלים להכל!" 7
    מסכים איתה. "היי! שכחתם מההצעה שלי?!" 3 קופץ. "נשאיר את ההצעה שלך למקרה שיגמרו לנו לגמרי הרעיונות" 1 אומר כדי לנסות להשתיק את 3 לזמן מה. 3 מסכים עם זה. ולא מבין את התחבולה.
    לאחר שחזרו על החידה שוב ושוב, ניסו לחבר אותיות ראשונות מכל מילה, מכל משפט וניסו כל דרך אפשרית לפענח את החידה, הם לא הגיעו לתשובה. "י.. יש לי.." קול ממש חלש דיבר. זאת הייתה 20. "בואי נשמע" 5 אמרה וחייכה.
    "או.. אול.. חשבתי לעצמי ש.. שאולי אפשר לשחק משחק ת.. תפקידים. נבחר 2 מתמודדים שאחד יהיה דובר האמ... אמת והשני השקר. כולנו נהיה הבן אדם שמת ונחשוב על שאלות וזה יקל עלינו. ד.. דוגמא טובה יהיה 10, הוא חשב על.. על שאלה ורק אחרי ששאל אותה הבין שט..עה.."
    "רעיון מעולה!!" אמר 1 בהתלהבות ומוסיף "אני אהיה דובר השקר, אני יודע איך לא להסתבך בתשובה שאתן". "לא" 2 התעורר. "אנחנו צריכים את המוח שלך כדי לחשוב על השאלה" 2 אמר וכולם הסכימו, כמובן חוץ מ3 שהתנגד להגיב.
    לבסוף 12 נבחרה לדוברת אמת ו5 לדוברת שקר.
    "אוקיי בואו נחלק את השאלות לכמה סוגים, שאלות לאמת, שאלות לשקר ושאלות לשניהם". "יש גם את האפשרות לשלב את שניהם בשאלה אחת" 20 מציעה. כולם יתפעלו מההצעה הכחמה. "מפציצה אה?" מעיר 3 ו20 מסמיקה ומסיטה את מבטה.
    לאחר חשיבה ארוכה 8 מגיע עם רעיון לשאלה "אלה שאלות לשניהם" הוא מציין. "אני שואל את 12 האם היא השקרנית ואת 5 האם היא דוברת האמת וכך אחת תענה לי לא ואחת כן. לאחר מכן נדע מי דוברר אמת ומי שקר ונשאר איפה הגן עדן!" 8 אומר מהר ובשימחה. "לא טוב" 1 אומר.
    "למה?" 8 שואל. "תרשה לי להסביר" 5 מבקשת ו1 מאשר. "12, תעני את כן" 5 לוחשת ל12. "כן" 12 אומרת. "לא" 5 אומרת. "עכשיו, מי דוברת האמת ומי דוברת השקר?" 5 שואלת את 8. שמונה חושב לשנייה ועונה, "זה קל, 12 היא דוברת האמת ו5 היא דוברת השקר". הוא עונה בביטחון.
    "בסס את התשובה שלך" 5 מבקשת. "אוקיי, אני יודע ש12 היא זאת שעונה אמת אז כשאני שאלתי אותה אם היא שקרנית היא ענתה כן ואז.. את.. אניץץ שאלתי.. לא.." 8 הסתבך לגמרי. "כמובן, ונראה לכם שהאנשים שם יגידו לנו פשוט מה הם דוברים?" 5 סיימה לדבר.
    "פתרתי!!!" 3 מתלהב ומתחיל לדבר אבל 1 קוטע אותו. "קודם כל תאמר את סוג השאלה שלך". 1 מבקש בנימה של דרישה. "טוב טוב, זאת שאלה אחת שקשורה לשניהם" הוא אומר. "אם הייתי שואל אותך בתור הבן אדם השני מה הדלת שמאחוריך, מה אתה היית עונה" 3 מפנה את השאלה שלו ל5.
    "גן עדן" עונה 5 בתמימות. כולם מחקו את רגש התקווה שלהם כשלא הבינו את התשובה. "לא לא!! השאלה שלו היא מצוינת!! רק צריך לסדר אותה ואת זה כבר עשיתי!" 1 אומר בהתלהבות יתר.
    "5, בואי נניח שאת דוברת השקר. עכשיו השאלה היא, אם אני אשאל את הבן אדם השני על איזו דלת אתה שומר, מה הוא היה עונה?" 1 שאל. 5 חשבה קצת וענתה "לא". "מעולה! זאת אומרת שאנחנו צריכים ללכת לדלת השנייה!" 1 אומר והוא יותר נלהב ממקודם. 20 גם התרגשה. כנראה רק שניהם
    הבינו את התשובה. "אני אסביר, קודם כל אני אתן את כל הסיטואציות שיכולות להיות." אומר 1 ומתחיל להסביר. "נגיד אני שואל את דובר השקר כרגע" אומר 1 ומוסיף הערה "וברור שאני לא יודע שזה הוא, אני לוקח בחשבון שזה שעונה לי תיאורתית הוא השקרן".
    "אם אני אשאל את השומר השני (דובר האמת) מה הדלת שמאחוריך, מה הוא היה עונה. עכשיו נניח שמאחוריו יש גן עדן. דובר האמת יאמר גן עדן. אבל השקרן ישקר ויאמר תשובה הפוכה מזו של דובר האמת ולכן יאמר שזה גהינום וכך נדע שהדלת השנייה היא הגן עדן.
    נניח והגיהנום מאחוריו אז דובר האמת יענה גיהנות והשקר יהפוך את זה לגן עדן אז נדע שהגן עדן נמצא מאחורי מי שאנחנו שואלים אותו. מסכנה- התשובה שנותנים לנו, היא ההפך מהאמת ". 1 הסביר וממשיך לסיטואציה השנייה. "נניח ונפלנו על דובר האמת והגיהנום מאחורי השקרן,
    הדובר אמת יענה מה שהשקרן יענה וזה גן עדן, כך נדע שאנחנו צריכים ללכת לדלת שלפנינו. אם הגן עדן מאחוריו הוא יאמר הגיהנום ונלך לדלת שהוא אמר כגיהנום." 1 נושף אחרי ההרצעה הארוכה הזאת. "לסיכום- במידה ועונים לנו גיהנום, אנחנו צריכים להיכנס בדלת שלפנינו ובמידה שעונים לנו גן עדן
    לדלת השנייה. כולם מסכימים?" 1 שואל.
    כולם חושבים טוב טוב ועוני בפה אחד "כן".
    כולם ניגשים כקבוצה לשביל הימני. 1 מתחיל לשאול את השאלה וכולם מזיעים. "אם אני אשאל את השומר השני על מה הוא שומר, מה הוא יענה?" 1 שאל לאט ובלע רוק. "גיהנום" קול נמוך עונה לו. קפץ לכולם הלב בבט אחת. "אוקיי, אנחנו נכנסים" 1 אמר. הם עקפו את הדלת ו1 החזיק בידית. הוא בלע רוק שוב.
    כולם נכנסו אחד אחרי השני והגיעו לחדר שינה. מסך גדול נדלק והגנרל הופיע בו. "בלה בלה, כל הכבוד ול השטויות האלה. עברתם את המשימה השנייה בהצלחה.". עכשיו הם התחילו להבין למה הוא היה חסר חיים בתחילת המשימה וזה בגלל שהסיכוי שיהיו בה אבודות ממש קטן.
    -מאוחר יותר בארוחת ערב-
    "חברים, אני רוצה להודיע שאם נמשיך כך ונשתף פעולה, לא יהיו לנו יותר עבדות!" 16 אמר וכולם הסכימו בשימחה. "גם תודה רבה ל1 שבזכותו עברנו את המשימה הזאת!" 5 מוסיפה וכולם שוב מריעים. "בלי 3 בחיים לא הייתי מגיע לתשובה.. זאת אומרת לשאלה.. זאת אומרת.. אתם מבינים למה אני מתכוון" 1 אמר.
    אחרי זה כולם הרימו כוסית לכבוד 3. 3 הגיב במבוכה, הוא לא רגיל ליחס כזה.
    "שיתוף פעולה מה..?" ? שנמצא בחדר בקרה וצופה במתמודדים עם מצלמה אומר. "נראה מה הם יגידו על המשימה הבאה! מוחעחעחעחחעחע!!!".
    הפרק הבא, "תעשה את זה!".

Spoiler ספוילר

3. הסבתא של הרגשות
    שם: סבתא כרמלה
    פרק גדול!
    אני אישית חולה על חידות היגיון, ואני מכיר את החידה הזאת מגיל חמש, ופתרתי אותה בנוסח שונה.

4. משתמש מנוסה
    שם: גלעד (קינגלר)
    פרק יפה.
    לא בטוח שכולם יבינו את מהלך העיניינים, אבל אני הבנתי.
    באמת השארת הרבבה ספקות לגבי מה יהיה בפעם הבאה.
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...

קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
    קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.

תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

5. bbuuuii
    חח כתבתי את זה ב1 בלילה אז יכול להיות שיש טעויות..
    אני צריך לעבור על זה...
    תודה רבה על התגובות!

Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    שם: שאו פו
    פרק מצוין, נקשרתי לכסא.
    מצטער חברים, פרשתי =(
    ליצירת קשר: סקייפ ohadklein11 או מסן ohadklein11@gmail.com
    עדיף סקייפ =)

אם תרצו לראות את סיבת הפרישה:

Spoiler ספוילר

7. bbuuuii
    ציטוט פורסם במקור על ידי Sandshrew צפה בהודעה
    פרק מצוין, נקשרתי לכסא.
    תבקש שישחררו אותך זה מסוכן!!
    חח תודה רבה..

Spoiler ספוילר

8. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    נחמד, יש כמה שגיאות

9. bbuuuii
    ציטוט פורסם במקור על ידי Conscript צפה בהודעה
    נחמד, יש כמה שגיאות
    תודה, אין לי כוח לתקן שגיאות.
    הפרק הבא עומד להיות דיי... אמ.. "כואב" אז לא לבעלי עין חלשה (או לב)..
    אני אכתוב אותו יום שבת ב00:00 כי זאת השעה היחידה שיש לי השראה וכוח... זאת אומרת שאם לא יהיו תקלות, הפרק הבא יפורסם יום שבת בבוקר...

שאלה, יש לכם מושג מי ינצח מכל זמן? (יש רמז שהוא דיי קשה להבנה אם לא חושבים עליו...)

עוד משהו, הסבר קצר:
    כפי ששמתם לב כתוב "ספר 1: 1950" אז אם לא הבנתם עומדים להיות 3 "ספרים" על כל תקופת זמן. זאת אומרת שברגע שיהיה מנצח {אם יהיה (מוחעחעחעחע)} אז נעבור לספר השני ואז לשלישי.
    אני מפרסם פרקים לאט משתי סיבות:
    1. אני עצלן.
    2. איכות עדיפה על מהירות.

שאלה אחרונה, אתם רוצים פרקים ארוכים ומרוחים או פרקים פחות ארוכים?
    כל הקטע של המריחה היא שבזמן מסויים אתם סובלים מהקריאה ונהיה לכם משעמם וככה אתם יותר נכנסים לספר ולסבל את הדמויות...

תקראו בעיון כל מה שנכתב כאן ותענו לי. תודה.

Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Uzumaki Naruto צפה בהודעה
    תודה, אין לי כוח לתקן שגיאות.
    הפרק הבא עומד להיות דיי... אמ.. "כואב" אז לא לבעלי עין חלשה (או לב)..
    אני אכתוב אותו יום שבת ב00:00 כי זאת השעה היחידה שיש לי השראה וכוח... זאת אומרת שאם לא יהיו תקלות, הפרק הבא יפורסם יום שבת בבוקר...

שאלה, יש לכם מושג מי ינצח מכל זמן? (יש רמז שהוא דיי קשה להבנה אם לא חושבים עליו...)

עוד משהו, הסבר קצר:
    כפי ששמתם לב כתוב "ספר 1: 1950" אז אם לא הבנתם עומדים להיות 3 "ספרים" על כל תקופת זמן. זאת אומרת שברגע שיהיה מנצח {אם יהיה (מוחעחעחעחע)} אז נעבור לספר השני ואז לשלישי.
    אני מפרסם פרקים לאט משתי סיבות:
    1. אני עצלן.
    2. איכות עדיפה על מהירות.

שאלה אחרונה, אתם רוצים פרקים ארוכים ומרוחים או פרקים פחות ארוכים?
    כל הקטע של המריחה היא שבזמן מסויים אתם סובלים מהקריאה ונהיה לכם משעמם וככה אתם יותר נכנסים לספר ולסבל את הדמויות...

תקראו בעיון כל מה שנכתב כאן ותענו לי. תודה.
    לא אכפת לי מי ינצח, אני פשוט קורא את מהלך העניינים.

ואיכות עדיפה על מהירות, אבל שים לב שלדוגמא בסיפור שלי אני מפרסם כל יום-יומיים פרק, וזה באיכות מאוד גבוהה.
    תנסה למצוא לך זמן פנוי, לא לוקח כזה הרבה זמן לכתוב פרק.

שאלה אחרונה- יותר ארוך- יותר טוב.
    מצטער חברים, פרשתי =(
    עדיף סקייפ =)

Spoiler ספוילר

11. bbuuuii
    פרק 3- תעשה את זה! ~חלק א'~
    "בוקר אור" הגנרל שנראה על מסך הפלזמה מברך את המתמודדים בזמן שהוא מלטף את השפם שלו ומחייך חיוך זדוני. "אא.." כולם השמיעו נעימות אדישות כזומבים מורעבים. נראה שהמראה הלבן הבוהק מתחיל להשפיע להם על התת מודה. "ברוכים הבאים למשימה מספר שלוש!" הגנרל אומר ומשתלד לא להתפקע מצחוק.
    "במשימה זו כל אחד יקבל כרטיס עם משימה שעליו לבצע על בן אדם אחר או שבן אדם אחר יבצע אותה. מי שיפול למשמימה של מתמודד אחר יאלץ לעזוב אותנו ולהגיע לסיבוב העונשין. המתמודד שהפסיל מתמודד אחר יקח את פתק המשימה שעל המתמודד הקודם לבצע, ולפעול על פיה. הבן אדם שיהיה לו הכי הרבה פתקים יזכה לפינוק מיוחד.
    כאלה שישאר להם רק פתק אחד בתום המשימה יוגרלו ומי שיצא יאלץ לעזוב אותנו ולבחור בסיבוב עונשין." הגנרל סיים לדבר. " זה.. זה מטורף!!" 4 צועקת מפחד. "הם מנסים לגרום לנו לפגוע אחד בשני בכוח" 1 מבהיר לכאלה שעדיין לא הבינו. "רק אחרי שלמדנו לשתף פעולה סוף סוף??" 15 שואל ולא מצפה לתשובה .
    "תגשו כל אחד בתורו למכונה שלפניכם ותקבלו כרטיס משימה" הגנרל אומר ומזיז את האישונים שלו לכיוון מכונה בעל בסיס עגול, שקופה עם אור כחול מאיר מתוכה, ישנו חריץ בגודל ורוחב של כרטיס אשראי.
    -יום ראשון למשימה, שעה אחרי מתן הכרטיסים-
    כל אחד ואחד מהמתמודדים דוגל כרגע במשפט "אדם לאדם זאב". אף אחד לא מעז להסתכל על האחר ובטח שלא לדבר איתו. עברה לה עוד חצי שעה והמתמודדים משמיעים קולות של הנחה כדי לרמוז לשאר שמתחיל לשעמם להם. "היי.. 13.." 7 מנסה לתקשר עם 13 אבל היא מתעלמת ממנו בצער.
    -יום ראשון למשימה, ארוחת ערב-
    אף מתמודד לא העביר לאחר אוכל, אם כי אף אחד לא ביקש. "לפחות המשפט אין מסיחין בשעת הסעודה מתממש לראשונה" 15 מנסה להצחיק אך לא ממש יוצא לו." הארוחה נגמרה וכולם מתפזרים. "הלכתי לשירותים" 3 מודיע. 3 ולך לשירותם ועושה את מה שעושים בשירותים. הוא מגיע לכפתור שפותח את
    דלת ההזזה ולפי שמספיק ללחוץ עליו הראש של הגנרל מופיע באמצע הקיר הלבן. "היי, 3" הגנרל אומר ו3 נבהל. "מה אתה רוצה?" 3 שואל באדישות. "יש לי משימה מיוחדת בשבילך, משימה סודית" הגנרל משיב ועולה על פרצופו חיוך סטני. "מ... אוקיי.." 3 מסכים לקבל את המשימה על עצמו.
    "אתה לא תצטרך לבצע את המשימה שלך ובנוסף לכך נדאג לזה שבהגרלה במידה ויצא שיש לך רק כרטיס אחד, אתה לא תבחר" הגנרל אומר והפנים של 3 נראות מתעניינות. "נו.. ו.. מה אני צריך לעשות בתרומה לכך?" 3 שואל והגנרל ישר עונה לו "אתה צריך לגרום לכמה שיותר אנשים להיפסל במשימה וזאת
    ע"י שניתן לך משימות שתצטרך לבצע על כל אחד מהמתמודדים ולהוריד אותם אחד אחד. בנוסף כדי לדאוג שאתה לא תיפסל נודיע לך מה המשימה שצריך לבצע עליך ומי צריך לבצע אותה". "אוקיי, אני מקבל על עצמי את המשימה הזאת" 3 עונה. "ותזכור!! אם אתה מספר למישהו משהו על המשימה הזאת או אפילו רומז לו על זה
    אנחנו נהרוג אותך ישר על המקום!!" הגנרל הפך בשנייה לעצבני. "מובן מובן" שלוש אומר. הגנרל העביר ל3 את כל הפרטים שהיה צריך לדעת.
    -יום שני למשימה, בוקר-
    בזמן ארוחת הבוקר.. "3, אתה מוכן להעביר לי את המלח בבקשה?" 13 מבקשת מ3, מה שהיא לא יודעת זה ש3 יודע שזאת המשימה שלה, 3 מתעלם. "3?" 13 שואלת ולא מבינה למה הוא לא עונה לה. האווירה בשולחן באוכל הפכה למתוחה.
    אף מתמודד לא מעז לענות ל13 או להעיר ל3. "מה קרה 13? למה את כ"כ רוצה שאני זה שיביא לך את המלח?" 3 שואל בכוונה לעקיצה ועל שפתיו עולה חיוך שטני. "מ... מה?? אני לא מאמינה עליך! אתה ב.. באמת חושב שאני יעשה לך את זה?? אתה באמת חושב שאני ישתף פעולה עם המטורפים האלה??" 13 מנסה להציל את עצמה.
    "אוקיי, אז תבקשי ממישהו אחר" 3 מחזיר לה. "אני פשוט לא מאמינה. אתה, זה שנגד המשחק ההזוי הזה, אתה חושד שאני אהיה נגדך? עכשיו זה כבר נהפך לעניין של כבוד! אני מבקשת שוב ואתה תציל את הכבוד שלך. 3, אפשר בבקשה את המלח?" 13 נואמת. שקט...
    1 מנסה לבחון את הסיטואציה, הוא יודע ש3 לא יכול להחזיר ל13 בגלל שהמשימה המוטלת עליה נמצאת אצלו. "זונה! את באמת חושבת שהכבוד שתתני לי מעניין אותי?!" 3 צועק. "בנוסף לכך..." 3 גורר את הכיסא אחורה, נעמד ומתחיל ללכת לכיוון של 13. הוא מושיט לעברה יד ואומר "הכרטיס שלך בבקשה".
    13 פותחת עיניים לרווחה. "ה.. ה.. הייתה לך משימה עליי?" 13 שואלת בתמימות כדי לברוח מהמציאות המרה. 3 מהנהן בראשו ומראה לה את כרטיס המשימה. *מה שכתוב בכרטיס- עליך לצור ויכוח עם 13 בנוכחות כל המתמודדים ולבייש אותה*. 13 מתחילה לצווח ולבכות, היא רואה את אותם השומרים שלקחו את 19
    למשימת העונשין שלה באים לכיוונה. היא מנסה לברוח אבל הם תפסו אותה ולקחו אותה. כל המתמודדים שותקים וחלקם דומעים. "ז..זה לא יכול להיות. 13 היא שלי, איך יש לו את המשימה שלה??" 1 שואל את עצמו בלב. "משהו פה מסריח..." הוא ממשיך בדיבור העצמי בלב.
    כחמש דקות לאחר האירוע, אחרי שכבר כל המתמודדים סיימו לאכול, מסך הפלזמה נדלק ובו רואים את 13. היה לה מבט בדיוק כמו של 19. "אני בוח..רת במשימה ש..של 7".
    "ל... לאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!" 7 צועק כאילו הוא התפלל שרק את המשימה שלו היא לא תבחר. "ז... זה אכזרי, זאת המשימה הכי קשה שיש כאן, זה לא אנושי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אתם לא יכולים לעשות לה את זה!!!!!!!!!!!!!!!!!" 7 איבד את הקול שלו בגלל הצעקות האדירות. רוב המתמודדים בוכים.
    המשך יבוא...

Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    יפה מאוד. רק שאתה צריך לעבור על זה שוב ולתקן שגיאות הקלדה וכתיב, וכמו כן להפחית בסימני הפיסוק.
    נראה שחזרת לעבודה.
    מצטער חברים, פרשתי =(
    עדיף סקייפ =)

Spoiler ספוילר

13. bbuuuii
    כבר לסיימת..? והשגיאות זה לא משהו שאני יכול לעבוד עליו.. אני עצלן מידי כדי לקרוא את הפרק שוב..

Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Uzumaki Naruto צפה בהודעה
    כבר לסיימת..? והשגיאות זה לא משהו שאני יכול לעבוד עליו.. אני עצלן מידי כדי לקרוא את הפרק שוב..
    אתה כתבת אותו, על אחריותך לגרום לקוראים לקרוא בהנאה יותר.
    וכן, אני קורא מהר
    מצטער חברים, פרשתי =(
    עדיף סקייפ =)

Spoiler ספוילר

15. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    קראתי עכשיו הכל.. מעולה! הכתיבה שלך מעולה ומעניינת, רק יש ממש קצת שגיאות כתיב..
    בכל מקרה, ההקדמה, לעומת מה שהאחרים אמרו, מעולה ומותחת. כל פרק מייצג מחשבה ואתגר אחר, מה שמעניק לסיפור שילוב אולטימטיבי של אפשרויות D:
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

עמוד 2 מתוך 3 ראשוןראשון 123 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •