Pokemon GO
עמוד 55 מתוך 100 ראשוןראשון ... 545535455565765 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 811 עד 825 מתוך 1490
  1. משתמש מנוסה
    שם: גלעד (קינגלר)
    ציטוט פורסם במקור על ידי LordAbizi צפה בהודעה
    האלים היוונים היו קיימים לפני העם היווני. הם עדיין לא גיבשו לעצמם עם. הם סתם היו קבוצה של אלים שעשו ביניהם הסכם למצוא לעצמם עם ולחלק את השליטה (כדי שכל אל יצטרך לשאת קבוצה קטנה יותר של בני אדם נואשים, כי זה מעצבן נורא לשמוע את התפילות האידיוטיות שלהם).

יש לי שתי ברירות: או שאין אלים, או שכל האלים קיימים. אין סיבה להאמין שאל אחד קיים יותר מאשר אל אחר. לכן או שאין אלים בכלל, או שכל האלים קיימים באופן שתארתי דלעיל. באיזו גישה בדיוק אני בוחר בכל רגע נתון, זה בהתאם למצב הרוח שלי. לפעמים אני טוען שאף אל לא קיים, ולפעמים אני טוען שכולם קיימים, בהתאם לצרכים שלי. למרות שאני לפעמים הולך עם הגישה של כל האלים קיימים גם כשאין סיבה, סתם כי לכולם כבר נמאס לשמוע מאתיאסטים. אז במקרה הזה אני לוקח את הכותרת של "אולטרתיאיסט" (יאי המצאתי מושג חדש). מכיוון שזו גישה חדשה, בטח אין הרבה לאנשים מה לאמר כדי להתווכח נגדה. בדרך כלל הגישה הזו גורמת לאנשים להזרק אחורה בהפתעה, או לחילופין, לחשוב שאני משוגע, ובזה נגמר הדיון. אם אני אטען שאני אתיאיסט, בנסיבות מסויימות אני עלול להכנס לויכוח שאין לו סוף, כי כולם מוכנים לזה.
    אני חושב שהאמונה הזאת היא אפילו טפשית יותר מאתאיזם.
    לא רק שאתה חושב שיש אפשרות למשהו לא הגיוני על כך שכל האלים קיימים ושהם אנושיים, אתה גם לא החלטי לגבי זה, עדיף כבר שתגיד שלא אכפת לך במקום להתחיל להסתבך עם פילוסופיה שתגבש את הרעיון שלך.
    למה בכלל לתרוח לחשוב על זה אם זה לא משנה לך?

לגבי זה שאין לך סיבה להעדיף את קיומם של אלים מסויימים על פני אחרים. זה שטות, ברור שיש לך סיבה בגלל שחלק מהאמונות הן כל כך טפשיות שזה לא נורמאלי.
    לדוגמא, יש דת שלמה שמאמינה ב"מפלצת הספגטי הגדולה", ואני רציני לגמרי, אחרים סוגדים לגוגל ולפייסבוק, חלק לאינטרנט עצמו.
    אתה יכול מיד לפסול אותם בגלל שאין סיכוי שאל שהומצא לפני שנה הוא אל אמיתי או אל שקובע משהו בכלל.

ודבר אחרון, לפי האמונה שלך דווקא הייתי מהמר על להאמין באל שהחליט להשמיד את יון ולהציל את העם שלו, ולא משנה מה המניע שלו.

נ.ב.
    איזה עם יש לאמונה הנוצרית? ולמוסלמית? לבודאיסטית?
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...

קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
    קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.

תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    שם: alien
    עמית הפכתי את טור החלש ממשחקי ה-WC 2011 למכונת קרבות חזקה מאוד,חפיסת ה"Scarp" שלו שודרגה והפכה להיות דק של "Scrap" ו"Gadget" מסוכנת!

3. מנהל פורום ספורט לשעבר
    עומר מחכה לעונה החדשה של יוגי הו המימד החמישי שמתחילה יום שלישי?.
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

4. משתמש מנוסה
    שם: שאו פו
    ציטוט פורסם במקור על ידי RabbiKingler צפה בהודעה
    לא רק שאתה חושב שיש אפשרות למשהו לא הגיוני על כך שכל האלים קיימים ושהם אנושיים, אתה גם לא החלטי לגבי זה, עדיף כבר שתגיד שלא אכפת לך במקום להתחיל להסתבך עם פילוסופיה שתגבש את הרעיון שלך.

לגבי זה שאין לך סיבה להעדיף את קיומם של אלים מסויימים על פני אחרים. זה שטות, ברור שיש לך סיבה בגלל שחלק מהאמונות הן כל כך טפשיות שזה לא נורמאלי.
    לדוגמא, יש דת שלמה שמאמינה ב"מפלצת הספגטי הגדולה", ואני רציני לגמרי, אחרים סוגדים לגוגל ולפייסבוק, חלק לאינטרנט עצמו.
    אתה יכול מיד לפסול אותם בגלל שאין סיכוי שאל שהומצא לפני שנה הוא אל אמיתי או אל שקובע משהו בכלל.

ודבר אחרון, לפי האמונה שלך דווקא הייתי מהמר על להאמין באל שהחליט להשמיד את יון ולהציל את העם שלו, ולא משנה מה המניע שלו.

נ.ב.
    דווקא המוסלמים מאוד דומים לאמונת היהודים, שיש אל אחד ויש לו שליח, ואני לא אפקפק בכך שאומר שהקב"ה מרוצה גם מהמוסלמים, ולא בגלל שהם תוקפים את היהודים(שזו אמורה להיות סיבה למה לשנוא אותם) אלא בגלל שהם דבקים באמונתם, ולא מוכנים לעזוב אותה.
    אז פעם זה היה ע"ז, כי היתה תקופה של ניסים וכולם ידעו מי זה אדון הקב"ה שכולם מדברים עליו.
    היום האמונה התפצלה, אבל אם אתה דבק באמונתך, ה' מרוצה.
    "איש איש באמונתו יחיה"
    מצטער חברים, פרשתי =(
    ליצירת קשר: סקייפ ohadklein11 או מסן ohadklein11@gmail.com
    עדיף סקייפ =)

אם תרצו לראות את סיבת הפרישה:

Spoiler ספוילר

5. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי HapoelImperia צפה בהודעה
    כן לא הבנתי איך הפרק האחרון זה פרק שטבוסה מדבר עם הבחורק מהאיחוד האירופי ואין שום קרב לסיום חח.
    אבל אני מחכ ה ליוגי הו, סוף סוף אנימה קצת מודרנית (יותר מסיילור מון) ומגניבה יותר (מבלבלייד).
    הם קטעו את זה באמצע נותרו להם לשדר עוד 51 פרקים של האנימה עד שנגמרת האנימה של בלייביד .מקווה שהם יחזרו לשדר את בלייביד
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

6. מנהל פורום ספורט לשעבר
    ציטוט פורסם במקור על ידי monster צפה בהודעה
    הם קטעו את זה באמצע נותרו להם לשדר עוד 51 פרקים של האנימה עד שנגמרת האנימה של בלייביד .מקווה שהם יחזרו לשדר את בלייביד
    בכלל נגמר?,
    גם אני, עונה ראשונה לא הייתה טובה אבל העונה הזאת קצת נורמלית יותר.

חתימה בשיפוצים.

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    בכלל נגמר?,
    גם אני, עונה ראשונה לא הייתה טובה אבל העונה הזאת קצת נורמלית יותר.
    ארצות הברית סימו לדב את העונ ה השניה
    ראיתי עכשיו מה היה בפרק של יום ראשון.איזה טויסט מפתיע לא חשבתי שזה יקרה

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

8. קיסר מאדים
    שם: אביזי, ארכימדס
    ציטוט פורסם במקור על ידי RabbiKingler צפה בהודעה

נ.ב.
    טרחתי לחשוב על זה כי אני משועמם וזה משעשע. אני לא החלטי, כי אני פשוט טוען שאני יכול לתמוך בכל דעה שבא לי. אני אף פעם לא שולל שום דבר על הסף. מכל דבר אני לוקח חלק. זה הסגנון שלי בכל דבר.
    ואין שום בעיה עם זה שבני אדם ממציאים אלים. אם בני אדם ממציאים אלים חזקים מדי, הם ימותו כי הם ינסו לקיים את מה שבני האדם המציאו אותם לעשות, יבזבזו את כל הכוח שלהם, וימותו. לכן אם מישהו מאמין במפלצת הספגטי הגדולה, אין לי בעיה, מבחינתי היא גם אל קביל. גוגל אל קביל. פייסבוק שטן קביל. (לא כל האלים טובים!) אינטרנט אל קביל. לא לכל האלים יש כח אדיר, נכון, אבל עדיין אסור לזלזל בהם. ככל שמאמינים בהם יותר, הם צוברים יותר כח. אז אם הוא ידע שאתה שונא אותו, יום אחד, כשיהיה לו די כוח, הוא יתנקם בך.
    והאל היהודי לא השמיד את יוון, הוא רק מנע את ההשמדה של העם היהודי, וגמר את המלחמה. האימפריה היוונית המשיכה עוד זמן מה אחרי זה...
    והנוצרים המוסמלמים והבודהיסטים התחילו עם קבוצה קטנה, שלאט לאט הפיצה את האמונה שלהם לקבוצה הרבה יותר גדולה. אני לא כל כך בקיא בסיפורי ההתהוות של הדתות האלה, אז קשה לי להסביר לך במפורט. ייתכן גם שאלו אלים שהומצאו כי היו בני אדם שהאמינו בהם. זה כנראה העניין עם ישו. היו בני אדם שטענו שהוא אל/ בן של אל, ובכך יצרו אותו ביקום של האלים, ומאז הפיצו את הדת שלו. אם אל נוצר כתוצאה מזה שבני אדם יצרו אותו, מן הסתם הוא לא בוחר לעצמו עם, אלא עם בוחר אותו.
    טוב, די תיאולוגיה להיום. יגעתי.
    ארכימדס מדבר.
    משגיח פורום 'חידות תחרויות ומשחקים' מה-12/05/11 עד ל-05/07/12.
    מנהל את המשחק Medieval Ages
    ניהלתי בעבר את המשחקיםJourney to The Past, ו- Agaisnt the Jammuza
    גם היה לי סיפור, שמת קצת, Martin's Story.
    אנא אל תשלחו אליי הודעות פרטיות שלא מכוונות אליי באופן פרטי.
    חוקי המתמטיקאים: (כל מי שרוצה להצטרף יכול לשלוח אליי הודעה פרטית, או מסר בטלפתיה)
    Spoiler ספוילר

רשימת לוחמי האור והאמת המתמטיים:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

9. מנהל פורום ספורט לשעבר
    ארצות הברית סימו לדב את העונ ה השניה
    ראיתי עכשיו מה היה בפרק של יום ראשון.איזה טויסט מפתיע לא חשבתי שזה יקרה
    מה היה?,
    קראתי את התקציר.

חתימה בשיפוצים.

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    מה היה?,
    קראתי את התקציר.
    זוכר שבסוף הפרק הראו דמות כלשהי אז הוא ילחם נגד שיין.כנראה הוא החבר הרביעי מאקסליבר

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

11. משתמש מנוסה
    שם: שאו פו
    ציטוט פורסם במקור על ידי LordAbizi צפה בהודעה
    טרחתי לחשוב על זה כי אני משועמם וזה משעשע. אני לא החלטי, כי אני פשוט טוען שאני יכול לתמוך בכל דעה שבא לי. אני אף פעם לא שולל שום דבר על הסף. מכל דבר אני לוקח חלק. זה הסגנון שלי בכל דבר.
    ואין שום בעיה עם זה שבני אדם ממציאים אלים. אם בני אדם ממציאים אלים חזקים מדי, הם ימותו כי הם ינסו לקיים את מה שבני האדם המציאו אותם לעשות, יבזבזו את כל הכוח שלהם, וימותו. לכן אם מישהו מאמין במפלצת הספגטי הגדולה, אין לי בעיה, מבחינתי היא גם אל קביל. גוגל אל קביל. פייסבוק שטן קביל. (לא כל האלים טובים!) אינטרנט אל קביל. לא לכל האלים יש כח אדיר, נכון, אבל עדיין אסור לזלזל בהם. ככל שמאמינים בהם יותר, הם צוברים יותר כח. אז אם הוא ידע שאתה שונא אותו, יום אחד, כשיהיה לו די כוח, הוא יתנקם בך.
    והאל היהודי לא השמיד את יוון, הוא רק מנע את ההשמדה של העם היהודי, וגמר את המלחמה. האימפריה היוונית המשיכה עוד זמן מה אחרי זה...
    והנוצרים המוסמלמים והבודהיסטים התחילו עם קבוצה קטנה, שלאט לאט הפיצה את האמונה שלהם לקבוצה הרבה יותר גדולה. אני לא כל כך בקיא בסיפורי ההתהוות של הדתות האלה, אז קשה לי להסביר לך במפורט. ייתכן גם שאלו אלים שהומצאו כי היו בני אדם שהאמינו בהם. זה כנראה העניין עם ישו. היו בני אדם שטענו שהוא אל/ בן של אל, ובכך יצרו אותו ביקום של האלים, ומאז הפיצו את הדת שלו. אם אל נוצר כתוצאה מזה שבני אדם יצרו אותו, מן הסתם הוא לא בוחר לעצמו עם, אלא עם בוחר אותו.
    טוב, די תיאולוגיה להיום. יגעתי.
    זו לא תיאולוגיה, זו פילוסופיה
    וחפירה
    תקרא את הסיפור שלי פרסמתי פרק שני סבבה?
    מצטער חברים, פרשתי =(
    ליצירת קשר: סקייפ ohadklein11 או מסן ohadklein11@gmail.com
    עדיף סקייפ =)

אם תרצו לראות את סיבת הפרישה:

Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    שם: גלעד (קינגלר)
    ציטוט פורסם במקור על ידי Sandshrew צפה בהודעה
    דווקא המוסלמים מאוד דומים לאמונת היהודים, שיש אל אחד ויש לו שליח, ואני לא אפקפק בכך שאומר שהקב"ה מרוצה גם מהמוסלמים, ולא בגלל שהם תוקפים את היהודים(שזו אמורה להיות סיבה למה לשנוא אותם) אלא בגלל שהם דבקים באמונתם, ולא מוכנים לעזוב אותה.
    אז פעם זה היה ע"ז, כי היתה תקופה של ניסים וכולם ידעו מי זה אדון הקב"ה שכולם מדברים עליו.
    היום האמונה התפצלה, אבל אם אתה דבק באמונתך, ה' מרוצה.
    "איש איש באמונתו יחיה"
    המוסלמים ממש לא דומים ליהודים.
    המולסמים לא נחשבים לעבודה זרה, אתה יודע למה? כי הם לא מאמינים בדיוק באל שמשפיע.
    מה הם אומרים בתפילה? "אללא וואכבער", אלוהים גדול- אני קטן, לא לא אכפת ממני, הוא קיים איפה שהוא שם, ובכל זאת אני צריך להאמין בו.
    היהדות מאמינה בזה שה' מקשיב לעם ולאדם, ושה' משפיע, מתערב, עוזר ומתכנן כל רגע בחיינו ושאכפת לו ממנו.

וגם צורת השליחות בכלל לא דומה.
    משה היה שליח של ה' בשביל להוציא את העם ממצרים ולהביא אותם לארץ. בדרך הוא גם לימד אותם את התורה, אבל לא הוא הביא להם את האמונה בה', זאת היית אמונה מאז אברהם (וגם קודם עם אדם, שת, נוח ושם) שעברה במסורת אליהם, והם גם זכו לראות שוב את ה' בתור עם ולא משה הוא זה שסיפר להם על קיום אל ושיכנע אותם לעבוד אותו.
    מוחמד (אמר שהוא) חלם חלום שבו הוא ראה מלאך שאמר לו את מצוות האל, המאמינים שהלכו אחריו הם פרטים, לא עם, והם בעצמם לא ראו את אללה, הם פשוט סמכו על בן אדם שחלם חלום.
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...

קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
    קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.

תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

13. מנהל פורום ספורט לשעבר
    זוכר שבסוף הפרק הראו דמות כלשהי אז הוא ילחם נגד שיין.כנראה הוא החבר הרביעי מאקסליבר
    זה איך קוראים לו, ריוגה, זיהיתי אותו בפרק היום בסוף.

חתימה בשיפוצים.

14. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    זה איך קוראים לו, ריוגה, זיהיתי אותו בפרק היום בסוף.
    זה לא ריוגה

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

15. מנהל פורום ספורט לשעבר
    זה לא ריוגה
    זה היה נראה כמוהו,
    טוב הלכתי.

חתימה בשיפוצים.

עמוד 55 מתוך 100 ראשוןראשון ... 545535455565765 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •