מה אתם אומרים על פעולות תג מחיר? צריך לשרוף מסגדים? צריך להשחיט מצבות? והאם זה טוב או רע?!
דעה אישית:**** ******!!!
לא, רק הקב"ה ישרוף מה שבא לו אם הוא רוצה.
השחטה זה נוגד לגמרי את היהדות, ומה שהבחור הזה עשה זה שערוריה.
מצטער חברים, פרשתי =(
ליצירת קשר: סקייפ ohadklein11 או מסן ohadklein11@gmail.com
עדיף סקייפ =)
אם תרצו לראות את סיבת הפרישה:
ספוילר
שדיברת על זה שמציתים מסגדים, וזה מה שקרה לפני כמה ימים.
ורק לידע כללי, הקב"ה קשור להכל.
מצטער חברים, פרשתי =(
ליצירת קשר: סקייפ ohadklein11 או מסן ohadklein11@gmail.com
עדיף סקייפ =)
אם תרצו לראות את סיבת הפרישה:
ספוילר
פשוט בושה.
עם כל הכבוד לפעולות הטרור הערביות כמו הרצח באיתמר ורצח האב ובנו אסור להשחיט מצבות ולשרוף מסגדים.
קצת כבוד למת וכבוד לדתות אחרות לא היה מזיק פה. כואב לי בעיקר הקטע עם המצבות-זוהי יריקה בפרצוף של אבותינו, שבשמם אותם קיצונים מדברים. חילול קברים הוא פשע נפוץ כנגד יהודים בזמננו ועל אחת כמה וכמה לפני מאות שנים. אנחנו לא צריכים לרדת לרמה שלהם.
אנחנו אמורים להיות העם הנבחר, האור לגויים, שמראה להם את הדרך בה אמורים לפעול, ולא בסגנון ה"אכלו לי שתו לי" ו "בואו נחזיר להם" שמתאים יותר לילדים בגן.
עד לאן נתדרדר? לערוך לינצ'ים בתושבים ערבים שגרים בשכונות יהודיות? לחוקק חוקים שימנעו התערבבות של יהודים וערבים? זאת הרוח שאני מרגיש שאנחנו הולכים אליה, והיא עושה לי סיוטים בלילה בנוסח שנות השלושים. (ראו ערך גרמניה הנאצית)
המשך יום נעים, גיל
يوم سعيد,جيل.
כל כך נכון...
משפטי החוכמה שלי:
ספוילר
עוד כל מיני דברים:
ספוילר
עומר! 3>
http://www.rogeldiamonds.co.il/loade...ement-ring.jpg
איפה הזמנים ביו-גי-הו שלא הייתה חפיסה בלי Man-Eater Bug ו Summoned Skull.
"מסיפורי פוגי אפשר ללמוד"
ספוילר
תפרחת!! הדבר הכי מצחיק ב-Youtube!! כאלה שטויות, יעוף לכם המוח! (תראו גם דיבוב מצחיק לתוכנית דת 24, 27, 29, 30, 32...)
ספוילר
ספוילר
!The Best Bond Ever
צודק.
בוא נרצח ערבים לכיף.
למה? כי באלי. אני לא אוהב אותם! הם פגעו לי, אז אני מחזיר להם!
אתה מדבר כמו בן דוד שלי בן ארבע וחצי. "מותר לנו לעשות מה שבאלנו".
לא, לא מותר לנו לעשות מה שבאלנו. יש מוסר, מוסר אוניברסלי, שמונע מאנשים לעשות מה שבאלהם.
ולי בא לרצוח את המורה למתמטיקה שלי. באלי. מותר לי לרצוח אותה, ואף אחד לא יגיד לי מה לעשות!!
כמדינה שרואה עצמה הומנית, אור לגויים ודמוקרטית שלא מאמינה בדיקטטורה ובאפלייה שהיו מנת חלקם שלנו היהודים במשך מאות בשנים אנחנו צריכים לשמור על זכויות האדם.
גם אם הוא לא שומר עליהם, מה שכמובן לא נכון.
להגיד את האמת? מי שרצחו את משפחת פוגל היו שתי טרוריסטים. מי שהתפוצץ היה בחור אחד מתוסכל, במקרים נדירים לא יותר מארבעה ש"שילבו כוחות". הטרוריסטים הערבים מהווים פחות מאחוז מהאוכלוסייה, כל השאר יכולים לרצות להרוג יהודים, אבל בגלל שיש להם מוסר הם לא ממשים את הרעיון.
כנגד אותו פחות מאחוז יש לפעול בכל כוח שנדרש, אבל "להחזיר להם" לא יעזור בכלום. מדוע בחור ערבי מסכן ביפו צריך לבוא ולראות שריססו על קבר סבתא שלו "מוות לערבים". אם הייתי במקומו הייתי מתאבד על יהודים בכיף.
ויותר מכך, חוץ מחילול קבר, זה גם פוגע בסבתא. מה היא קשורה ולכהנא צדק? מה הקשר של הסבתא לרצח של האב ובנו?מילא היו משחיתים את קבר עראפת. מה הסבתא עשתה?
אני מסכים ש"הם" זבלים כל עוד "הם" זה הטרוריסטים. לא כל הערבים טרוריסטים כמו שלא כל היהודים מתנחלים.
פעולות "תג מחיר" מופנות כלפי הערבים. ולא כלפי הטרוריסטים.
מהצד השני, גם הערבים שמתפוצצים בתל אביב צריכים להבין שהם פוגעים בישראלים ולא במתנחלים. אבל זה לא קשור לדיון שלנו כעת שהוא רק על הצד היהודי של העניין.
המשך יום נעים, גיל
يوم سعيد,جيل.
כל כך נכון...
משפטי החוכמה שלי:
ספוילר
עוד כל מיני דברים:
ספוילר
עומר! 3>
http://www.rogeldiamonds.co.il/loade...ement-ring.jpg
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)