Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8
  1. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    מה אתם אומרים על פעולות תג מחיר? צריך לשרוף מסגדים? צריך להשחיט מצבות? והאם זה טוב או רע?!
    דעה אישית:**** ******!!!

2. משתמש מנוסה
    שם: שאו פו
    לא, רק הקב"ה ישרוף מה שבא לו אם הוא רוצה.
    השחטה זה נוגד לגמרי את היהדות, ומה שהבחור הזה עשה זה שערוריה.
    מצטער חברים, פרשתי =(
    ליצירת קשר: סקייפ ohadklein11 או מסן ohadklein11@gmail.com
    עדיף סקייפ =)

אם תרצו לראות את סיבת הפרישה:

Spoiler ספוילר

3. Because lizards can swim
    ציטוט פורסם במקור על ידי Sandshrew צפה בהודעה
    לא, רק הקב"ה ישרוף מה שבא לו אם הוא רוצה.
    השחטה זה נוגד לגמרי את היהדות, ומה שהבחור הזה עשה זה שערוריה.
    מה קשור הקב"ה עכשיו לעאזלזל?

4. משתמש מנוסה
    שם: שאו פו
    שדיברת על זה שמציתים מסגדים, וזה מה שקרה לפני כמה ימים.
    ורק לידע כללי, הקב"ה קשור להכל.
    מצטער חברים, פרשתי =(
    ליצירת קשר: סקייפ ohadklein11 או מסן ohadklein11@gmail.com
    עדיף סקייפ =)

אם תרצו לראות את סיבת הפרישה:

Spoiler ספוילר

5. מִיסְטֵר פִיזַָה
    שם: גיל גיל גיל הגמל הרגיל
    פשוט בושה.
    עם כל הכבוד לפעולות הטרור הערביות כמו הרצח באיתמר ורצח האב ובנו אסור להשחיט מצבות ולשרוף מסגדים.
    קצת כבוד למת וכבוד לדתות אחרות לא היה מזיק פה. כואב לי בעיקר הקטע עם המצבות-זוהי יריקה בפרצוף של אבותינו, שבשמם אותם קיצונים מדברים. חילול קברים הוא פשע נפוץ כנגד יהודים בזמננו ועל אחת כמה וכמה לפני מאות שנים. אנחנו לא צריכים לרדת לרמה שלהם.
    אנחנו אמורים להיות העם הנבחר, האור לגויים, שמראה להם את הדרך בה אמורים לפעול, ולא בסגנון ה"אכלו לי שתו לי" ו "בואו נחזיר להם" שמתאים יותר לילדים בגן.
    עד לאן נתדרדר? לערוך לינצ'ים בתושבים ערבים שגרים בשכונות יהודיות? לחוקק חוקים שימנעו התערבבות של יהודים וערבים? זאת הרוח שאני מרגיש שאנחנו הולכים אליה, והיא עושה לי סיוטים בלילה בנוסח שנות השלושים. (ראו ערך גרמניה הנאצית)
    המשך יום נעים, גיל
    يوم سعيد,جيل.

כל כך נכון...

משפטי החוכמה שלי:
    Spoiler ספוילר

עוד כל מיני דברים:
    Spoiler ספוילר

ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    עומר! 3>
    http://www.rogeldiamonds.co.il/loade...ement-ring.jpg

6. Because lizards can swim
    ציטוט פורסם במקור על ידי Pizza צפה בהודעה
    פשוט בושה.
    עם כל הכבוד לפעולות הטרור הערביות כמו הרצח באיתמר ורצח האב ובנו אסור להשחיט מצבות ולשרוף מסגדים.
    קצת כבוד למת וכבוד לדתות אחרות לא היה מזיק פה. כואב לי בעיקר הקטע עם המצבות-זוהי יריקה בפרצוף של אבותינו, שבשמם אותם קיצונים מדברים. חילול קברים הוא פשע נפוץ כנגד יהודים בזמננו ועל אחת כמה וכמה לפני מאות שנים. אנחנו לא צריכים לרדת לרמה שלהם.
    אנחנו אמורים להיות העם הנבחר, האור לגויים, שמראה להם את הדרך בה אמורים לפעול, ולא בסגנון ה"אכלו לי שתו לי" ו "בואו נחזיר להם" שמתאים יותר לילדים בגן.
    עד לאן נתדרדר? לערוך לינצ'ים בתושבים ערבים שגרים בשכונות יהודיות? לחוקק חוקים שימנעו התערבבות של יהודים וערבים? זאת הרוח שאני מרגיש שאנחנו הולכים אליה, והיא עושה לי סיוטים בלילה בנוסח שנות השלושים. (ראו ערך גרמניה הנאצית)
    ם הם מתפוצצים לנו בכל מקום והורגים לנו אנשים בלי סיבה מותר לנו לעשות להם מה שבאלנו

7. משתמש מנוסה
    שם: רן
    ציטוט פורסם במקור על ידי Conscript צפה בהודעה
    ם הם מתפוצצים לנו בכל מקום והורגים לנו אנשים בלי סיבה מותר לנו לעשות להם מה שבאלנו
    אתה לא הבעלים של העולם, לא מותר לך לעשות מה שבא לך.
    הם אנשים כמוני וכמוך. מי שהורג לנו אנשים זה ארגוני הטרור, או אנשים קיצוניים מאוד. אל תחשבו שכל ערבי הוא כזה.
    איפה הזמנים ביו-גי-הו שלא הייתה חפיסה בלי Man-Eater Bug ו Summoned Skull.

"מסיפורי פוגי אפשר ללמוד"
    Spoiler ספוילר

תפרחת!! הדבר הכי מצחיק ב-Youtube!! כאלה שטויות, יעוף לכם המוח! (תראו גם דיבוב מצחיק לתוכנית דת 24, 27, 29, 30, 32...)

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

!The Best Bond Ever

8. מִיסְטֵר פִיזַָה
    שם: גיל גיל גיל הגמל הרגיל
    ציטוט פורסם במקור על ידי Conscript צפה בהודעה
    צודק.
    בוא נרצח ערבים לכיף.
    למה? כי באלי. אני לא אוהב אותם! הם פגעו לי, אז אני מחזיר להם!
    אתה מדבר כמו בן דוד שלי בן ארבע וחצי. "מותר לנו לעשות מה שבאלנו".
    לא, לא מותר לנו לעשות מה שבאלנו. יש מוסר, מוסר אוניברסלי, שמונע מאנשים לעשות מה שבאלהם.
    ולי בא לרצוח את המורה למתמטיקה שלי. באלי. מותר לי לרצוח אותה, ואף אחד לא יגיד לי מה לעשות!!
    כמדינה שרואה עצמה הומנית, אור לגויים ודמוקרטית שלא מאמינה בדיקטטורה ובאפלייה שהיו מנת חלקם שלנו היהודים במשך מאות בשנים אנחנו צריכים לשמור על זכויות האדם.
    גם אם הוא לא שומר עליהם, מה שכמובן לא נכון.
    להגיד את האמת? מי שרצחו את משפחת פוגל היו שתי טרוריסטים. מי שהתפוצץ היה בחור אחד מתוסכל, במקרים נדירים לא יותר מארבעה ש"שילבו כוחות". הטרוריסטים הערבים מהווים פחות מאחוז מהאוכלוסייה, כל השאר יכולים לרצות להרוג יהודים, אבל בגלל שיש להם מוסר הם לא ממשים את הרעיון.
    כנגד אותו פחות מאחוז יש לפעול בכל כוח שנדרש, אבל "להחזיר להם" לא יעזור בכלום. מדוע בחור ערבי מסכן ביפו צריך לבוא ולראות שריססו על קבר סבתא שלו "מוות לערבים". אם הייתי במקומו הייתי מתאבד על יהודים בכיף.
    ויותר מכך, חוץ מחילול קבר, זה גם פוגע בסבתא. מה היא קשורה ולכהנא צדק? מה הקשר של הסבתא לרצח של האב ובנו?מילא היו משחיתים את קבר עראפת. מה הסבתא עשתה?
    אני מסכים ש"הם" זבלים כל עוד "הם" זה הטרוריסטים. לא כל הערבים טרוריסטים כמו שלא כל היהודים מתנחלים.
    פעולות "תג מחיר" מופנות כלפי הערבים. ולא כלפי הטרוריסטים.
    מהצד השני, גם הערבים שמתפוצצים בתל אביב צריכים להבין שהם פוגעים בישראלים ולא במתנחלים. אבל זה לא קשור לדיון שלנו כעת שהוא רק על הצד היהודי של העניין.
    המשך יום נעים, גיל
    يوم سعيد,جيل.

כל כך נכון...

משפטי החוכמה שלי:
    Spoiler ספוילר

עוד כל מיני דברים:
    Spoiler ספוילר

ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    עומר! 3>
    http://www.rogeldiamonds.co.il/loade...ement-ring.jpg

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •