Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 31
  1. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    X Men-the next Generation

לוגו בקרוב.

אני, LordAbizi, מנהל חת"ם, מתיר בזאת לMachine X להחיות את משחק התפקידים "XMan the Next Generation" בתנאי שיבוצע תיקון קטן.
    התיקון נעשה ,אם אתם רוצים לדעת.

יש חמישה מקומות,שניים תפוסים,שלושה שמורים, ההרשמה נסגרה.

דברי הפותח

שלום,אני יואב וזה המשחק השני שאני פותח בפורום, אבל הראשון שהוא באמת יצירה שלי ושאני עשיתי את הכול בו. אני מאוד מקווה שהוא יצליח יפה בפורום הזה, ומקווה שאנשים יירשמו לפה ויאהבו את המשחק שלי. בגלל שהסדרה לא מאוד מוכרת בישראל, אני אסביר קצת על הסדרה ומי זה פרופסור איקס וכו'.

קצת על האקסמן

האקסמן הם קבוצה של גיבורי על מוטאנטים ביקום מארוול (מי שלא יודע מה זה-שיכתוב בגוגל,אני לא מתכוון להסביר מה זה פה), שנאספו ביחד משולי החברה על ידי הפרופסור איקס. כל גיבורי העל שנמצאים בקבוצה הם מוטאנטים, אנשים שהם בעצם נולדו עם מוטציה והיא גורמת לזה שיש להם כוחות על כמו: ירי קרני לייזר מהעיניים, שליפת סכינים מהגוף,הזזת דברים בכוח המחשבה, ועוד. המוטאנטים של האקסמן הם אנשים שלא הצליחו להשתלט על הכוח שלהם, ולכן הם היו מנודים. הפרופסור איקס הוא מוטאנט בעצמו, שהצליח להשתלט על כוחותיו והוא אסף אליו לאחוזה את המוטאנטים, ולימד אותם לשלוט בכוחותיהם. הוא קרא לקבוצה הזאת "האקסמן."

עלילה

שנת 2020

מאוחר בלילה,כל חברי הקבוצה חזרו אל מפקדת אקסמן,תשושים,עייפים,ובעיקר רוצים לנוח במיטות שלהם, ולאגור כוחות ליום המחר.כולם מפהקים ומעט מחייכים, ולפתע וולברין שומע קולות מוזרים מחדרו של הפרופסור איקס."בואו." אומר וולברין בקולו האפלולי, וכל חבורת האקסמן הגדולה רצה אל חדרו של פרופסור איקס, ומגיעה לשם תוך דקה, מתנשפים ובעיקר מודאגים. הם רואים את הפרופסור איקס שוכב על מיטתו, כחוש ורזה. "הגעתם," הוא אומר בחיוך ונתקף בהתקף שיעול. כל חברי האקסמן ממהרים אל מיטתו אבל הוא מניף את ידו ואומר: "זה בסדר. ממילא אין מה לעשות." הוא אומר ומשתעל קלות. "וולברין,בוא אליי." אומר הפרופסור ווולברין ניגש אל הפרופסור ברעדה, "מה הפרופסור?" הוא שואל בקול רך, והפרופסור אומר: "אני צריך להגיד לך משהו לפני שאני מת. תזכור תמיד לא להיות חמום מוח,תמיד תחשוב לפני שאתה עושה משהו. אף פעם אל תיתן ליריבים שלך לשטות בך, ותזכור תמיד משהו אחד: גם כשאני לא אהיה לידך, אני תמיד אהיה בתוכך." אמר הפרופסור בחיוך קל, ווולברין התרחק, עיניו מושפלות אל הקרקע. "סייקלופס, בוא לפה." אמר הפרופסור בחיוך קל ובקול מותש, וסייקלופס ניגש אל הפרופסור, רועד כמו וולברין ואפילו יותר. "סייקלופס, אני גם רוצה להגיד לך משהו. במשך השנים נהיית המנהיג של האקסמן, אפילו יותר ממני. אתה הנהגת אותם בשדה הקרב כשאני לא יכולתי, ואתה לימדת אותם דרך כבוד, משעמת, וצדק, בדיוק כפי שאני לימדתי אותך. אני גאה בך סייקלופס." אמר הפרופסור בחיוך, ואז גם סייקלופס התרחק מהפרופסור, דמעה קטנה זולגת על לחיו. אישה אחת בחליפה ירוקה צהובה מחתה אותה בקצה ידה, וסייקלופס חייך אליה חיוך קטן. "מוטאנטים יקרים שלי,אנחנו צריכים להיפרד. אני יודע שאולי זה קשה, אבל תצטרכו להיות חזקים. ברגע שאני אמות, כל נבלי העולם יתחילו לנסות להשליט טרור, כמו שהם עשו עד היום, אולי אפילו יותר. אתם תצטרכו להתלכד ביחד, ולא להיפרד, כדי לעצור את כוחות הרשע ולנסות להשכין צדק בעולם." אומר הפרופסור ומשתעל קלות, אבל מתאושש וממשיך: " אתם גם תצטרכו להמשיך את המסורת שלי. ברור שאתם לא המוטאנטים האחרונים שייולדו, ולכן אתם צריכים למצוא את המוטאנטים החדשים האלה, ולהביא אותם לפה לפני שהמוטאנטים הרשעים ייקחו אותם. עכשיו, אני סיימתי את תפקידי בעולם. שלום לכם, ואני רק רוצה שתדעו משהו אחד: תמיד, אבל תמיד, אהבתי את כולכם..." אמר הפרופסור, ואז נדם.

שנת 2022

חלפו שנתיים מאז מותו של הפרופסור איקס, ומאז הרשע רק מתגבר וגיבורי העל אינם מצליחים להשתלט על כל הרשעים שהתחזקו מאוד, וכולם מאוד מותשים מהקרב. בינתיים, באחוזת האקסמן, מתאספים בחדר הישיבות כל חדרי הקבוצה לאסיפה כללית שסייקלופס זימן. סייקלופס נכנס לחדר ואז אומר:"אחיי האקסמן, עברו שנתיים מאז שמת הפרופסור איקס, והוא צדק: מאז מותו הרשעים רק התחזקו והם עכשיו חזקים מידי כדי שנשתלט עליהם לבד. אנחנו צריכים תגבורת." מסיים סייקלופס ומייד אדם קטן קומה שנראה רגיל קם ואומר:"אבל רגע, כל גיבורי העל האחרים כבר בפעולה! אנחנו משתפים איתם פעולה כל הזמן! מאיפה נשיג תגבורת?" הוא שואל ומלמולי הסכמה נשמעים ברחבי החדר. לפתע קם וולברין, שכמעט לא מדבר באסיפות, ואומר בחיוך קל:"אני חושב שזה הזמן לגייס דור חדש של אקסמן."

איפה אתם בכל הסיפור הזה?

אתם בעצם,הדור החדש הזה של האקסמן.אחד מהגיבורים של האקסמן גייס אתכם לצוות,ולקח אתכם למפקדה של האקסמן,כדי שתוכלו להתחיל את הכשרתכם כגיבורים. הם לקחו אתכם בתור מגיני העולם ותפקידכם הוא לעצור את רשעים תוך כדי שיתוף פעולה,ואולי אפילו למצוא חברים.

חוקים:

1.חוקי חת"ם וחוקי הפורום חלים גם פה.מי שעובר עליהם-ימצא את עצמו מחוץ למשחק.

2.חובה להשקיע בתגובות.אני משקיע בשלי.

3.מי שלא מגיב חמישה ימים-עף מהמשחק.כמובן שמי שיש לו סיבה שיפנה אליי בהודעה פרטית והוא לא יעוף.

4.ליהנות.אני לא ממש מחשיב את זה כחוק,אבל אם אתם לא נהנים פה,אז מה אתם עושים פה?

לא להגיב!
    נערך לאחרונה על ידי The Stranger, 10-03-2011 בשעה 08:02 PM
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

2. משתמש מנוסה
    חברי האקסמן

בעיקרון אי אפשר להתקדם בצוות של האקסמן, כי אין שם דרגות. יש שם רק את המנהיג,וכל שאר החברים בקבוצה. אבל, אם אתם תהיו מוצלחים במשימות שלכם,כשמנהיג הצוות יתחלף אתם אולי תהיו המנהיגים הבאים.

Spoiler ספוילר

~עוד יתגלו כשתפגשו אותם בהמשך~

נבלי על

~עוד לא פגשתם אף אחד~

בני ברית

בני הברית הם פשוט גיבורי על שלא שייכים לאקסמן, אבל הם עדיין בקשרים איתם. דוגמה, למשל ספיידרמן.

~עוד לא פגשתם אף אחד~

העולם

המ"ת מתרחש ביקום מארוול,זאת אומרת העולם שבו כל הדמויות של מארוול חיות (דמויות של מארוול:ספיידרמן ,בלאק פנתר,איירון מן,ארבעת המופלאים,וכמובן האקסמן,ועוד...). מלבד ערים יוצאות דופן שלא קיימות במציאות,כמו באקסטר פלאזה (העיר של ארבעת המופלאים),או מקמות מיסטיים (כמו אסגארד,עירו של ת'ור),העולם מאוד דומה לזה שלנו.

אחוזת אקסבייר

מקום משכנם של האקסמן. בציבור היא מוכרת כ"בית הספר של צ'ארלס אקסבייר לילדים מחוננים". האחוזה מפוארת מאוד,וגם מאוד גדולה. יש בה מספיק מקמות אימון,וגם חדר לכל אחד. כיום,לאחר מותו של אקסבייר,מנהל את האחוזה אחיו הצעיר, מייק אקסבייר,מוטאנט בעל כוחות סולאריים. באחוזה יש מתקני שעשועים לרוב,כמו בריכת שחייה,חדר משחקים,וחדר טלוויזיה,וגם מתקני אימון כמו חדר הדמייה. האחוזה ממוחשבת כמעט לחלוטין,וכמעט כל דבר נעשה ע"י מחשבים. האחוזה מתמשכת קילומטרים רבים מתחת לפני האדמה, ושם נמצאים מתקני האימון. לאחוזה יש גם שטחים נרחבים של שדות פתוחים,ויערות שבהם אפשר לעשות אימוני שטח.
    לא להגיב!
    נערך לאחרונה על ידי The Stranger, 10-03-2011 בשעה 05:24 PM

3. משתמש מנוסה
    טופס הרשמה

שם: (כדי שאני אדע איך לפנות אליכם)
    שם משתמש: (לא צריך להסביר)
    גיל במשחק: (בין 15 ל18)
    רמה: (לא צריך להסביר,ולא לגעת בזה.)
    שם במשחק: (שם של המוטאנט שלכם)
    הכוח של המוטאנט: (הכוח שלו, מה הוא יכול לעשות.תתפרעו עם הדימיון שלכם, רק אל תעשו אוברפאוור-דוגמה לאוברפאוור-מוטאנט שיכול לשלוט באוייר במים באש ובאדמה.)
    יכולות נכון לעכשיו: (מה המוטאנט יכול לעשות במסגרת הכוח שלו נכון לעכשיו,לא לגעת.)
    שם קוד: (כינוי של המוטאנט שלכם, שיהיה קשור לכוח שבחרתם.)
    מראה ואופי: (להתנהג לפי האופי שכתוב! עצה לשחקנים מתחילים-תכתבו את האופי שלכם)
    רקע: (לפחות ארבע שורות)
    כסף:100$
    חפצים: לא לגעת.
    הערות\הארות\ביסלי גריל: (כל דבר שאתם רוצים להגיד או לשאול.)

מי שמתקשה במציאת כוח -שיפנה אליי בפרטי,אני אעזור לו למצאו כוח ואם צריך גם כינוי.

טופס ריק:

שם
    שם משתמש:
    גיל במשחק:
    רמה:1
    שם במשחק:
    הכוח של המוטאנט:
    יכולות של המוטאנט נכון לעכשיו:לא לגעת.
    שם קוד:
    רקע:
    חפצים:לא לגעת.
    הערות\הערות\ביסלי גריל:
    הערות:

1.זה שהעולם הוא עולם של מארוול זה לא אומר שאני לא יכול להכניס גם גיבורים אחרים כמו באטמן.

2.אתם לא מקבלים את כל הכוח שלכם ישר בהתחלה. בגלל זה אני מבקש ממכם לרשום את הכוח שלכם כמשהו כללי. יש בטופס סעיף של יכולות נכון לעכשיו וזה תפקידי לטפל בו. דוגמה לכוח מפורט:

יכול לשלוט באש,חסין לאש,לעשות כדורי אש,לעטוף את גופו באש,יכול לנשוף אש...

דוגמה לכוח תקין:

יכול לשלוט באש,והוא חסין לאש.

עוד לא להגיב!
    נערך לאחרונה על ידי The Stranger, 10-03-2011 בשעה 05:02 PM

4. משתמש מנוסה
    דף רשומים

1.
    Spoiler ספוילר

2.
    Spoiler ספוילר

3.
    Spoiler ספוילר

4.
    Spoiler ספוילר

5.
    Spoiler ספוילר

6.
    Spoiler ספוילר

לא להגיב!
    נערך לאחרונה על ידי The Stranger, 10-07-2011 בשעה 10:27 AM

5. משתמש מנוסה
    שמור להמשך.

אפשר להגיב!

6. משתמש מנוסה
    שם: יונתנוס האדיר
    שם: יונתן
    שם משתמש: The BIG BANG
    גיל במשחק: 17.5
    שם במשחק: אוליבר
    הכוח של המוטאנט: יכול לשלוט בצלילים, לעוות מילים וגם לגרום לצעקה על קולית חזקה מאוד. (לא פעיל על כלבים)
    יכולות של המוטאנט נכון לעכשיו:
    שם קוד: סונאט
    רקע: אוליבר נולד באמצע מופע אופרה ענקי, הצלילים של האופרה השפיעו עליו כשנולד ומאז היה ממש טוב במוזיקה, הוא ניגן על גיטרה, פסנטר, תופים, קלרינט, כינור ועוד מלא כלים שבהם שלט מעולה. בסביבות גיל 11 קלט שהוא יכול לעוות מילים של אנשים ולגרום לזה שהם יוציאו צלילים בלי שהם יודעים. בהתחלה ידע לעשות רק סתם קולות, אבל לאט לאט למד לעשות קצת לגרום לאנשים לדבר מילים בסיסיות (כן, לא, שחור, לבן וכד') מבלי שירצו. הוא בחיים לא סיפר את זה להוריו או לחבריו, עד גיל 16, שבטעות נפלט לו מהפה צעקה מיוחדת שטישטשה את כל מי שעבר, ואפילו המיתה זקנה אחד שעברה במקום. ההורים שלו היו מודאגים, הוא ניסה להשטלת על כוחו, אך לא הצליח, לאחר יומהולדתו ה-17 הוריו נישלו אותו מהמשפחה ומהירושה כדי לחסוך מבוכה למשפחה. מאז אוליבר מסתובב ברחובות ומחפש איך לשרוד. עד שגייסו אותו לאקסמן.
    מראה ואופי: אוליבר הוא בחור גבוהה, בעל מסת שריר ממוצעת/גבוהה, הוא בעל שיער חום-כהה שמגיע לו בפוני עד העניים ומאחורה מכסה את כל העורף, ענייו ירוקות כזית ואפו קטן וסולד מעט.
    הוא תמיד לובש ג'ינס שחור וטי-שרט לבנה עם קשקוש כלשהו עליה ובנוסף כובע שחור הפוך הוא תמיד חובש. הוא מאוד מפותח מוחית וחכם במיוחד, אך שטתלתן ומיד חייב להיות במרכז העניינים ושלשוט בכל מה שנמצא. הוא מאוד ידידותי ואוהב לעזור גם כשצריך.
    חפצים:
    הערות\הערות\ביסלי גריל: למה זה ביסלי גריל ולא שניצל?
    ד"א אין תיאור או משהו?
    נערך לאחרונה על ידי The BIG BANG, 10-03-2011 בשעה 05:17 PM

איווי המלך D:

השירים הכי אדירים בעולם!!!!
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

איפה הימים שהייתה רק עונה אחת ורק ילדים קטנים ראו פוקימון???
    Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי The BIG BANG צפה בהודעה
    שם: יונתן
    שם משתמש: The BIG BANG
    גיל במשחק: 22
    שם במשחק: אוליבר
    הכוח של המוטאנט: יכול לשלוט בצלילים, לעוות מילים וגם לגרום לצליל מיוחד שמטשטש את מי ששומע אותו (לא פעיל על כלבים)
    שם קוד: סונאט
    רקע: אוליבר נולד באמצע מופע אופרה ענקי, הצלילים של האופרה השפיעו עליו כשנולד ומאז היה ממש טוב במוזיקה, הוא ניגן על גיטרה, פסנטר, תופים, קלרינט, כינור ועוד מלא כלים שבהם שלט מעולה. בסביבות גיל 11 קלט שהוא יכול לעוות מילים של אנשים ולגרום לזה שהם יוציאו צלילים בלי שהם יודעים. בהתחלה ידע לעשות רק סתם קולות, אבל לאט לאט למד לעשות קצת לגרום לאנשים לדבר מילים בסיסיות (כן, לא, שחור, לבן וכד') מבלי שירצו. הוא בחיים לא סיפר את זה להוריו או לחבריו, עד גיל 16, שבטעות נפלט לו מהפה צליל מיוחד שטישטש את כל מי שעבר, ואפילו עילף זקנה אחד שעברה במקום. ההורים שלו היו מודאגים, הוא ניסה להשטלת על כוחו, אך לא הצליח, בגיל 17 הוריו נישלו אותו מהמשפחה ומהירושה כדי לחסוך מבוכה למשפחה. מאז אוליבר מסתובב ברחובות ומחפש איך לשרוד. עד שגייסו אותו לאקסמן.
    חפצים:
    הערות\הערות\ביסלי גריל: למה זה ביסלי גריל ולא שניצל?
    ד"א אין תיאור או משהו?

הטופס עודכן (לפי מה שאמרת,וגם שיניתי את טווח הגילאים D: ),ביסלי גריל-כי ככה בא לי XD, ובקשר לכוח-אני אפנה אלייך בפרטי. תעדכן את הטופס,ואם אתה רוצה תשנה כוח ואתה רשום.

עריכה- ראיתי שערכת,רשום.
    נערך לאחרונה על ידי The Stranger, 10-03-2011 בשעה 05:17 PM

8. NYO HO HO
    שם: עמית.
    לא היה לי כוח אז העתקתי מהמשחק הקודם..

שם משתמש: Vanguard
    גיל במשחק: 18.
    שם במשחק: ריצ'ארד (ריק) סימונס.
    הכוח של המוטאנט: להשתנות לחיות,אפילו כאלה שנכחדו לדוגמא דינוזאורים.
    יכולות נכון לעכשיו:
    שינוי צורה לחיה קטנה למשך 10 דקות
    שם קוד: Wild.
    רקע: המקום-לונדון.זה המקום בו ריק נולד.משפחתו הייתה עשירה וחזקה בבריטניה, אפילו הייתה קרובה של ראש הממשלה שם, אך זה לא החיים שריק ציפה להם.כמה ימים לאחר שריק נולד, אימו טסה לניו יורק והשאירה אותו שם-תינוק מסכן ללא הורים שירד מבית מפואר לשכונת סלאם.אישה אחת בשם אמילי מצאה את התינוק וקראה לו ריק, ריק סימונס.ריק גדל עם אימו המאמצת בלא ידיעה שהוא מאומץ והוא נצר למשפחה עשירה.יום אחד, בגיל 9 הוא הלך למוזיאון ולפתע, לאחר שהסתכל על פוחלצים של נמר, הוא התחיל להשתנות לנמר עצמו.הוא הבין שיש לו כוח עצום בידיו וחזר לעצמו.לאחר שנים רבות של ידיעה על כוחותיו המוטנטים, בגיל 17, נשמעה דפיקה בדלת.ריק ראה את האיש ששינה את גורלו-אישה בעלת שיער חום עם פס לבן וחליפה צהובה ירוקה.הייתה זו רוג', האישה שגייסה אותו לאקסמן.
    מראה: עורו ושערו שחורים, לובש סווטשרט כחול כהה עם קפוצ'ון.מתחתיו חולצה אפורה ולובש מכנסי ג'ינס.נועל נעלי נייק בצבע שחור.
    אופי: נאמן לחבריו.יכול לא לדבר איתם אם יעצבנו אותו.ציני לפעמים וקצת מופנם.
    הערות\הארות\ביסלי גריל: להירשם..
    NYO HO HO BITCH

9. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Vanguard צפה בהודעה
    לא היה לי כוח אז העתקתי מהמשחק הקודם..

שם משתמש: Vanguard
    גיל במשחק: 18.
    שם במשחק: ריצ'ארד (ריק) סימונס.
    הכוח של המוטאנט: להשתנות לחיות,אפילו כאלה שנכחדו לדוגמא דינוזאורים.
    יכולות נכון לעכשיו:
    שינוי צורה לחיה קטנה למשך 10 דקות
    שם קוד: Wild.
    רקע: המקום-לונדון.זה המקום בו ריק נולד.משפחתו הייתה עשירה וחזקה בבריטניה, אפילו הייתה קרובה של ראש הממשלה שם, אך זה לא החיים שריק ציפה להם.כמה ימים לאחר שריק נולד, אימו טסה לניו יורק והשאירה אותו שם-תינוק מסכן ללא הורים שירד מבית מפואר לשכונת סלאם.אישה אחת בשם אמילי מצאה את התינוק וקראה לו ריק, ריק סימונס.ריק גדל עם אימו המאמצת בלא ידיעה שהוא מאומץ והוא נצר למשפחה עשירה.יום אחד, בגיל 9 הוא הלך למוזיאון ולפתע, לאחר שהסתכל על פוחלצים של נמר, הוא התחיל להשתנות לנמר עצמו.הוא הבין שיש לו כוח עצום בידיו וחזר לעצמו.לאחר שנים רבות של ידיעה על כוחותיו המוטנטים, בגיל 17, נשמעה דפיקה בדלת.ריק ראה את האיש ששינה את גורלו-אישה בעלת שיער חום עם פס לבן וחליפה צהובה ירוקה.הייתה זו רוג', האישה שגייסה אותו לאקסמן.
    הערות\הארות\ביסלי גריל: להירשם..
    אוקיי,תוסיף מראה ואופי ואתה רשום.

10. NYO HO HO
    ערכתי.
    NYO HO HO BITCH

11. משתמש מנוסה
    שם: נועם
    שם: נועם
    שם משתמש:noamt9
    גיל במשחק:17
    שם במשחק: אייס(Ace)
    הכוח של המוטאנט: ייצור אנרגיה של אש לצורות שונות
    יכולות של המוטאנט נכון לעכשיו:ייצור דיסקיות של אש מהידיים
    שם קוד: Ace
    רקע: אייס נולד בהוואי, באותו זמן שנולד הר געש גדול בהוואי הנקרא "קילוואה" התפרץ ויצר רעידת אדמה חזקה מאוד. אייס גדל בהוואי עד גיל 6, בזמן הזה הוריו החליטו כי יעברו ללונדון בשל עסקם שפרח. כשאייס נחת בלונדון הוריו שכרו מכונית והחלו לנסוע לכיוון ביתם החדש אך בדרכם נסעה לידם מכונית תופת שהתפוצצה ממש קרוב אליהם אך מבלי לשים לב כל האש נספגה בגופו של אייס וכלום לא קרה למכונית של המשפחה. הוריו לא הבינו מה קרה והחשיבו זאת כנס אך אייס הרגיש את הכוח שהצטבר בגופו והרגיש חזק מאי פעם. בגיל 12 כשהיה בכיתה ו' ילד מגודל גנב לאייס את האוכל, אייס התרגז וביקש מאותו הילד שיחזיר לו את האוכל, הילד המגודל לא הסכים והחל להכות את אייס עד שאייס נפל על הרצפה בחוזקה, אייס התרגז ובידיו יצר אגרופים אך לפתע ידיו נפתחו שלא בכוונה ויצרו דיסקיות מאש! אייס נדהם וזרק את הדיסקיות לכיוונו של הילד המגודל(מתוך הגנה עצמית, וגם קצת נקמה) והילד נפצה קשה מאוד.
    לאחר כמה חודשיים של בירורים אייס נעצר בשל פגיעה חמורה בזולת והועבר למכון לפושעים צעירים. אייס שהה שם במשך 4וחצי שנים וכאשר השתחרר אייס ברח מהבית מכיוון שלא רצה לראות את משפחתו אחרי מה שעבר. לאחר חצי שנה של שהייה ברחובות אייס גילה את המקום שבו שוכנים מוטציות מכל רחבי העולם, הוא הלך לשם בתקווה למצוא בית חם המתאים בדרישותיו לאייס.
    אייס הוא אדם חם ואוהב והוא אף פעם לא מחפש לפגוע, הוא פוגע רק באנשים שפוגעים בו או בחבריו. הוא לפעמיים ביישן וחסר ביטחון אך ברגע האמת הוא יודע להגיע למלוא הפוטנציאל שלו.
    מראה: שערו של אייס בלונדיני, עורו שחום בהיר בד"כ לבוש ג'ינס שחור עם חולצה מכופתרת פתוחה לבנה קצרה ונעליים לבנות.
    הערות\הערות\ביסלי גריל: לקבל יכולות חדשות ומגניבות עם הזמן

------------------------------------------------------
    אם יש בעיה בכוח שלי או שהוא לא מובן אשמח להסביר.
    נערך לאחרונה על ידי Gold.N.Ace, 10-03-2011 בשעה 09:18 PM

קרדיט ענק ל red dd !

SUPER!
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    עמית-בסדר,אתה רשום.

נועם-אני ממש מצטער,אבל ההרשמה כבר סגורה (כל המקומות האחרים שמורים.)

נתחיל כאשר יהיו חמישה רשומים.
    נערך לאחרונה על ידי The Stranger, 10-03-2011 בשעה 11:01 PM

13. היכל התהילה
    שם: דניס
    שם משתמש: Tigraro
    גיל במשחק: 18
    שם במשחק: קייל ג'ונסון
    הכוח של המוטאנט: מוטאנט מבוסס טיגריס.
    קווי המתאר שלו מטושטשים, חושיו מפותחים, הוא בעל זינוק על אנושי, תוקף באמצעות טפרים נשלפים, ניביו ושאגה אשר גורמת ליריביו לההדף.
    שם קוד: טיגרארו
    מראה ואופי: קייל נראה כמו מוטאנט, לא רק בעל כוחות של מוטאנט, עורו עוטה גוונים של פרוות טיגריסים דקיקה, כתום עם פסים חומים. עיניי חתול לו, ניבים חדים שמסוגלים להרוג, וטפרים נשלפים שנמצאים כאשר הוא לא תוקף בתוך אצבעותייו. שיערו שיער חום עם פסים כתומים, פרוע ומעיד על בדחנות וציניות. קייל הוא טיפוס פסימי, עקשן, תוקפני שלא שם לב אם פוגע באחרים עם בדיחה עדשנותנים לו אגרוף. אבל למרות הכל, מתחת כל אלו מסתתר חבר טוב, שלעולם לא יינטוש את חבריו.
    רקע: ---- חחח ספויילרים לסיפור שלי XD
    הערות\הערות\ביסלי גריל: איכסה ביסלי, סופלה שוקולד

14. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Tigraro צפה בהודעה
    שם: דניס
    שם משתמש: Tigraro
    גיל במשחק: 18
    שם במשחק: קייל ג'ונסון
    הכוח של המוטאנט: מוטאנט מבוסס טיגריס.
    קווי המתאר שלו מטושטשים, חושיו מפותחים, הוא בעל זינוק על אנושי, תוקף באמצעות טפרים נשלפים, ניביו ושאגה אשר גורמת ליריביו לההדף.
    שם קוד: טיגרארו
    מראה ואופי: קייל נראה כמו מוטאנט, לא רק בעל כוחות של מוטאנט, עורו עוטה גוונים של פרוות טיגריסים דקיקה, כתום עם פסים חומים. עיניי חתול לו, ניבים חדים שמסוגלים להרוג, וטפרים נשלפים שנמצאים כאשר הוא לא תוקף בתוך אצבעותייו. שיערו שיער חום עם פסים כתומים, פרוע ומעיד על בדחנות וציניות. קייל הוא טיפוס פסימי, עקשן, תוקפני שלא שם לב אם פוגע באחרים עם בדיחה עדשנותנים לו אגרוף. אבל למרות הכל, מתחת כל אלו מסתתר חבר טוב, שלעולם לא יינטוש את חבריו.
    רקע: ---- חחח ספויילרים לסיפור שלי XD
    הערות\הערות\ביסלי גריל: איכסה ביסלי, סופלה שוקולד
    רשום

15. משתמש מנוסה
    שם משתמש: זה כזה חשוב?
    גיל במשחק:
    שם במשחק: 18, מה שנותן + כושר מצבא.
    הכוח של המוטאנט: ניפוח. אתה לא תבין למה אני מתכוון.
    שם קוד: AlFa
    (Hors)
    רקע:אני מניח שאתה לא תהרג אם אני לא אעשה.
    חפצים:
    הערות\הערות\ביסלי גריל: אם אתה לא תקבל אותי, הפסדת את השחקן הכי טוב בחת"ם. החלטה שלך לבחור שחקן מקצועי, או ספאמר.

עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •