Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 3 ראשוןראשון 123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 31
  1. משתמש מנוסה
    שם: אלון
    שם משתמש: alonsiro
    גיל במשחק: 15
    רמה:
    שם במשחק: דילן
    הכוח של המוטאנט: כוחות של רוח רפאים (לעבור דרך קירות, בלתי נראה, השתלטות וכו...)
    יכולות נכון לעכשיו:
    שם קוד: הפאנטום
    מראה ואופי: מראה : קטן (נמוך ומאוד רזה), חולני(תמיד חיוור), אם הוא מאבד ריכוז הוא לפעמים נהיה שקוף, כשהוא משתמש בכוחות השער והעיניים הופכים לבהירים עד לבנים (תלוי במה הוא עושה). שער בלונדיני, עיניים ירוקות, ג'רמופובי. (פוביה לליכלוך=תמיד נקי לגמרי) אופי : (יש לו אופי שונה כשהוא השתמש לכוחות לאחרונה ולא השתמש בכוחות לאחרונה)
    כשהוא לא השתמש הוא חברותי מאד חכם, מצחיק, ושמח. כשהוא משתמש בכוחות הוא מעדיף ליהיות בודד, חסר חוש הומור ומדוכא.
    ~~~~~~~~~~~~~~
    זה בטח התיאור מראה והאופי הכי ארוך שראית XD
    רקע: דילן היה ילד עליז ומוכשר שחי במשפחה נחמדה, בן יחיד, ואף הורה לא נהרג בתעונה טרגית או משהו כזה XD.
    עד שיום אחד בבית ספר (אני מזהיר אני קצת מעתיק מדני פאנטום) הבריונים תקעו אותו בלוקר. (קלאסי) אבל הוא נתקע שם המון המון זמן כי הבריונים שכחו אותו שם (לא שאם הם היו זוכרים הם היו משחררים) ואף אחד לא שם לב להעדרותו, הוא היה מאד רעב והוא לא ידע מה לעשות. פתאום !!! הוא הרגיש כאילו הוא לא מרגיש שום מגע בלוקר, כאילו הוא מרחף, הוא הסתכל על הידיים שלו והם היו שקופות. בלי לדעת מה קורה הוא פשוט ריחף אל מיחוץ ללוקר בלי להתחשב בדלת הנעולה. הוא רץ הביתה מפוחד ולא סיפר על זה לאף אחד. מאז הוא לאט לאט מגלה את כוחותיו.
    יום אחד, טרוריסטים פשטו על בנק ודילן החליט לנסת את כוחותיו על אמת, אחד מה"אנשים הרעים" זרק פצצת עשן והיה מאד מחניק וקשה לראות בתוך הבנק. דילן שכדי להכנס לתוך הבנק עבר דרך הקיר, לא הצליח "לכבות" את ההליכה דרך קירות ולא ראה כלום, עד שפתאום הוא נתקל באחד מהפושעים ופשוט נכנס לתוכו. הוא לא הבין מה קורה והבין כמה מסוכן זה, אז הוא רץ החוצה. שם חיכו ניידות והתחילו לרסס אותו, זה היה כאב נוראי אך במקום למות הוא פשוט התעלף וריחף אל מחוץ גופו של הפושע (שמת) ושכהוא התעורר הוא כבר היה במיטה במקום שלא הכיר ששם עמד איש מוזר עם משקפי שמש ואמר : "ברוך הבא:"
    כסף:100$
    חפצים: לא לגעת.
    הערות\הארות\ביסלי גריל: אם יש חורים ברקע תגיד ואשנה

תחממו ותאכליו !!! כרגע רק תחממו :-(

יש לי משחק חדש !!! Clash of Gods

Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    ציטוט פורסם במקור על ידי alonsiro צפה בהודעה
    שם משתמש: alonsiro
    גיל במשחק: 15
    רמה:
    שם במשחק: דילן
    הכוח של המוטאנט: כוחות של רוח רפאים (לעבור דרך קירות, בלתי נראה, השתלטות וכו...)
    יכולות נכון לעכשיו:
    שם קוד: הפאנטום
    מראה ואופי: מראה : קטן (נמוך ומאוד רזה), חולני(תמיד חיוור), אם הוא מאבד ריכוז הוא לפעמים נהיה שקוף, כשהוא משתמש בכוחות השער והעיניים הופכים לבהירים עד לבנים (תלוי במה הוא עושה). שער בלונדיני, עיניים ירוקות, ג'רמופובי. (פוביה לליכלוך=תמיד נקי לגמרי) אופי : (יש לו אופי שונה כשהוא השתמש לכוחות לאחרונה ולא השתמש בכוחות לאחרונה)
    כשהוא לא השתמש הוא חברותי מאד חכם, מצחיק, ושמח. כשהוא משתמש בכוחות הוא מעדיף ליהיות בודד, חסר חוש הומור ומדוכא.
    ~~~~~~~~~~~~~~
    זה בטח התיאור מראה והאופי הכי ארוך שראית XD
    רקע: דילן היה ילד עליז ומוכשר שחי במשפחה נחמדה, בן יחיד, ואף הורה לא נהרג בתעונה טרגית או משהו כזה XD.
    עד שיום אחד בבית ספר (אני מזהיר אני קצת מעתיק מדני פאנטום) הבריונים תקעו אותו בלוקר. (קלאסי) אבל הוא נתקע שם המון המון זמן כי הבריונים שכחו אותו שם (לא שאם הם היו זוכרים הם היו משחררים) ואף אחד לא שם לב להעדרותו, הוא היה מאד רעב והוא לא ידע מה לעשות. פתאום !!! הוא הרגיש כאילו הוא לא מרגיש שום מגע בלוקר, כאילו הוא מרחף, הוא הסתכל על הידיים שלו והם היו שקופות. בלי לדעת מה קורה הוא פשוט ריחף אל מיחוץ ללוקר בלי להתחשב בדלת הנעולה. הוא רץ הביתה מפוחד ולא סיפר על זה לאף אחד. מאז הוא לאט לאט מגלה את כוחותיו.
    יום אחד, טרוריסטים פשטו על בנק ודילן החליט לנסת את כוחותיו על אמת, אחד מה"אנשים הרעים" זרק פצצת עשן והיה מאד מחניק וקשה לראות בתוך הבנק. דילן שכדי להכנס לתוך הבנק עבר דרך הקיר, לא הצליח "לכבות" את ההליכה דרך קירות ולא ראה כלום, עד שפתאום הוא נתקל באחד מהפושעים ופשוט נכנס לתוכו. הוא לא הבין מה קורה והבין כמה מסוכן זה, אז הוא רץ החוצה. שם חיכו ניידות והתחילו לרסס אותו, זה היה כאב נוראי אך במקום למות הוא פשוט התעלף וריחף אל מחוץ גופו של הפושע (שמת) ושכהוא התעורר הוא כבר היה במיטה במקום שלא הכיר ששם עמד איש מוזר עם משקפי שמש ואמר : "ברוך הבא:"
    חפצים: לא לגעת.
    הערות\הארות\ביסלי גריל: אם יש חורים ברקע תגיד ואשנה
    רקע מעולה,רשום.

עכשיו רק צריך לחכות לגלעד שיירשם ואני מפרסם התחלה.

ציטוט פורסם במקור על ידי מה קורה איתי? צפה בהודעה
    שם משתמש: זה כזה חשוב?
    גיל במשחק:
    רמה:1
    שם במשחק: 18, מה שנותן + כושר מצבא.
    הכוח של המוטאנט: ניפוח. אתה לא תבין למה אני מתכוון.
    יכולות של המוטאנט נכון לעכשיו:
    שם קוד: AlFa
    (Hors)
    רקע:אני מניח שאתה לא תהרג אם אני לא אעשה.
    חפצים:
    הערות\הערות\ביסלי גריל: אם אתה לא תקבל אותי, הפסדת את השחקן הכי טוב בחת"ם. החלטה שלך לבחור שחקן מקצועי, או ספאמר.
    שני דברים:

1.שכחת מראה ואופי.

2.בכוח-נסה אותי. אניב כל זאת צריך לדעת מושג כללי בשביל היכולות .

תקן,ואתה רשום,גלעד-אל תדאג,המקום שלך שמור ובטוח.
    נערך לאחרונה על ידי The Stranger, 10-04-2011 בשעה 11:32 PM
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

3. משתמש מנוסה
    שם משתמש: הוא ישתנה.
    גיל במשחק: 18. כפי שהזכרת לחכמים כדאי לתת + כושר בגלל צבא. זה מקורי.
    רמה:1
    שם במשחק: שיקרימיש
    הכוח של המוטאנט: ניפוח ושיאוב.
    מה זה אומר?
    הדמות יכולה לנפח כל דבר שתרצה. כלומר, אם הדמות רוצה לעבור חומה היא יכולה לנפח את עצמה בכל גז שתרצה וכך תעוף כמו בלון, ולאחר שתעבור את החומה תתחיל להשתמש בשיאוב ולשאוב את הגז, כך שתתחיל ליפול לאט לאט עד שתנחת. יכולת השיאוב יכולה לשאוב גם כל דבר אחר פרט לדברים בעל עיגול מעל גודל של קילומטר וחצי. כלומר, זמבורת על של אוהדי בית"ר. יכולת הניפוח יכולה לגרום לדברים אחרים חוץ מהוצאת גזים, אלא כמו שהאיש המוזכר ילך בקרב מכות ולא יהיה לו שרירים, הוא ינפח את שריריו ברדיוס של 3 מטר וגביה אותו לגובה של 10 מטר, יסתכל בחדוונות על האיש חסר המזל וימעך אותו. יכולת הניפוח יכולה לא רק לפעול על האיש הנ"ל (המשתמש בה), אלא גם באחרים. זה אומר, שהמשתמש (או במקרה זה, A) יכול להשתמש ביכולת הניפוח על הבטן של האויב שהוא רוצה לברוח ואז לנפח את שרירי הרגל בכך שיהיו יותר חזקים וידפוק ספרינט. A יכול גם לנפח בגדים, חפצים או אנשים אחרים.
    יכולת השאיבה מתאימה לקפ"פ. המשתמש יכול לשאוב כמה שירצה כל עוד יש לו את רדיוס הרוח+מלגה של כוח משיכה. השאיבה לא יכולה לשאוב דברים שלא בטווח קפ"פ. דבר נוסף, הניפוח יכול לשנות צבעים לבגדים או לצורות. השאיבה תיקח 2 חוטים (שצריכים להיות ספציפים במיוחד, חוטים שיש עליהם צבע מיוחד שיכול להתערבב ולהתיבש מהר) וילפף אותם, כאשר הם ישנו צבע הוא יכול לנפח אותם ולהפוך אותם לבגד.
    כמות יכולות של המוטאנט נכון לעכשיו:
    שם קוד: AlFa
    רקע:קדימה. רצח אותי.
    חפצים:
    מראה ואופי: אז ככה. המראה הוא אף פעם לא קבוע (ראה ביכולות*) ולכן לתאר אותו זה לא רעיון חכם. האופי אני מניח שאפשר להבין שבתור אגואיסט. יש לדמות דחף חזק לנצח וכמובן שבגלל שהיא באמת מצליחה אז לרוב יש משהו בין שמחה ל'תהיה בשקט או שאני אגרום שתהיה שמן לנצח' .
    הערות\הערות\ביסלי גריל:אתה מוזמן לא לקבל אותי. זו הפעם האחרונה שאני אערוך את הטופס הזה.

4. משתמש מנוסה
    שם: גלעד (קינגלר)
    שם: גלעד
    שם משתמש: RabbiKingler
    גיל במשחק: 18.
    רמה:1.
    שם במשחק: סת' קינגלר.
    הכוח של המוטאנט: הופך למים, שולט במים, מייצר מים וחש במקורות מים קרובים.
    יכולות של המוטאנט נכון לעכשיו:
    מראה ואופי: גבוה, רזה, גמיש, מעדיף נוחות ויעילות, דבר שמתבטא בבגדים שלו, מכנסי דגמ"ח, חולצת טריקו וסנדלי שורש. אופטימי, ילדותי מעט, חכם ומתחכם, עושה מה שהוא חושב שנכון לעשות.
    שם קוד: אקוואקס.
    רקע: סת' היה בן למשפחה רגילה לגמרי. היה לו אח גדול ושתי אחיות קטנות שכולם היו קרובים לגיל אחד של השני בשנה אחת.
    סת' מעולם לא ידע שהוא מוטאציה עד שיום אחד... עזבו, אני אספר לכם עליו קודם.
    האדם היחיד שידע על היותו של סת' מוטאציה הייתה אימו. כשסת' היה תינוק כשכל עניין המוטאציות עוד היה הרבה פחות מובן ויותר מסובך אמא שלו שכחה אותו באמבטיה, היא גם שכחה את הברז פתוח כך שהמים התחילו לעלות מעל לסת' ואמא שלו לא שמה לב לכלום. לפתע המים התחילו לגלוש החוצה מהאמבטיה ואמא פתאום הבינה.
    היא הסתובבה לאמבטיה בחיפוש אחר בנה והיא ראתה אותו בתוך המים. היא מיד הוציאה אותו והיא ראתה שלו קרא לו כלום (הוא יכול לנשום מתחת למים). אחרי רגע סת' שינה את עצמו למים ונפל תוך הבריכה וחזר שוב למצב שלו. אמא שלו נרגעה ונשבעה שלעולם לא תחשוף את בנה לסכנות שיש למוטאנטים ולא תגלה לאף אדם וגם לא לסת' על כוחו.
    סת' גדל להיות ילד טוב וחכם בלי בעיות מיוחדות.
    קרה מקרה בערך בכיתה י"ב, סת' היה במקום הלא נכון ובזמן הלא נכון. אבל הוא היה שם מבחירה.
    הוא עקב אחרי הסוחר שהגיע לבית הספר ומכר לתלמידים דברים גנובים ודברים לא חוקיים וגם דברים לא חוקיים גנובים. סת' רצה להפיל (לא פשוטו כמשמעו) את הבן אדם ולכן ניסה לעקוב אחריו ולגלות עליו עוד מידע. הוא התגלה די במהירות, אבל אז ברגע של מצוקה הוא הרגיש משיכה אינסטנקטיבית ולא מוסברת לנחל שהיה במרחק קפיצה משם. הוא קפץ לנחל ונתן לגוף שלו לעשות את שלו. הוא הפך למים וזרם משם ואז הוא הבין שהוא מוטאציה ושהחיים שלו הולכים להיות הרבה יותר קשים משהו חשב, אבל אולי גם יותר מהנים.
    חפצים:לא לגעת.
    הערות\הערות\ביסלי גריל: אני שומר שבת כמובן. וגם לפני שאנחנו יוצאים נגד מסויימים תזכור שלא תמיד מכירים את כולם ותן תידרוך קצר.
    הערה אחרונה, אל תשכח שהעתקתי את זה כמעט לגמרי (ורק כמעט) מהאחד הקודם שלך.
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...

קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
    קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.

תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    ניר-רשום.מהלך המשחק לא דומה לd&d,לא הרבה מתמצאים בזה ולכן אין את הכושר וכל האלה..הרמות זה רק כדי שיהיה יותר נוח לעקוב אחרי חוזק הדמות.

גלעד-תוסיף מראה ואופי,ואנחנו נתחיל.

התחלה לכולם:

כולכם נמצאים בלימוזינה גדול,מסתכלים אחד על השני בסקרנות.לכל אחד כישרון ייחודי שהביא אותו לפה. בחיים לא ראיתם אחד את השני,וגם לא יודעים ממש למה אתם פה.מהחלון נשקף נוף יפה של שדות ירוקים ואחריהם את הים הגדול. השמיים אפורים כהים כפלדה ואינכם רואים שום דבר באופק פרט לשדות ולים. לפתע,הכביש מתעקל בחדות ימינה,ואתם אל מבינים מה הולך. לפי לחיצת כפתור של הנהג,נפער פתח באדמה,ואתם נכנסים דרכו. אתם מגיעים למנהרה גדולה שמוארת באורות ניאון,והנהג ממשיך לנסוע כאילו אל קרה דבר. כעבור בערך חצי שעה של נסיעה במנהרה,אתם מגיעים ליציאה ממנה,מעין מעלית גדולה בגודל של רכב.אתם עולים במעלית,ואז המעלית נעצרת ואתם יוצאים ממנה,עדיין בלימוזינה. אתם רואים חצר אחוזה ענקית,עם מזרקה גדולה,ואתם רואים גם בית אחוזה ענקי שנראה כאילו מהסרטים. בעוד אתם מתפעלים מהבית,הנהג נכנס לחנייה שבה עומדים עוד כלי רכב,ויוצא מהלימוזינה."עוד כמה דקות הפרופסור ייכנס לפה ויסביר הכול.אתם מוזמנים להכיר אחד את השני עכשיו." הוא אומר,והולך אל עבר מדרגות ברזל שקבועות ביקר,ונעלם בדלת מעליהם.

מה תעשו?
    נערך לאחרונה על ידי The Stranger, 10-07-2011 בשעה 10:45 AM

6. היכל התהילה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Machine X צפה בהודעה
    התחלה לכולם:

כולכם נמצאים בלימוזינה גדול,מסתכלים אחד על השני בסקרנות.לכל אחד כישרון ייחודי שהביא אותו לפה. בחיים לא ראיתם אחד את השני,וגם לא יודעים ממש למה אתם פה.מהחלון נשקף נוף יפה של שדות ירוקים ואחריהם את הים הגדול. השמיים אפורים כהים כפלדה ואינכם רואים שום דבר באופק פרט לשדות ולים. לפתע,הכביש מתעקל בחדות ימינה,ואתם אל מבינים מה הולך. לפי לחיצת כפתור של הנהג,נפער פתח באדמה,ואתם נכנסים דרכו. אתם מגיעים למנהרה גדולה שמוארת באורות ניאון,והנהג ממשיך לנסוע כאילו אל קרה דבר. כעבור בערך חצי שעה של נסיעה במנהרה,אתם מגיעים ליציאה ממנה,מעין מעלית גדולה בגודל של רכב.אתם עולים במעלית,ואז המעלית נעצרת ואתם יוצאים ממנה,עדיין בלימוזינה. אתם רואים חצר אחוזה ענקית,עם מזרקה גדולה,ואתם רואים גם בית אחוזה ענקי שנראה כאילו מהסרטים. בעוד אתם מתפעלים מהבית,הנהג נכנס לחנייה שבה עומדים עוד כלי רכב,ויוצא מהלימוזינה."עוד כמה דקות הפרופסור ייכנס לפה ויסביר הכול.אתם מוזמנים להכיר אחד את השני עכשיו." הוא אומר,והולך אל עבר מדרגות ברזל שקבועות ביקר,ונעלם בדלת מעליהם.

מה תעשו?
    "אממממ... היי?" אגיד, שולף ומכניס את טפריי לאצבעותיי.

7. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ניר-רשום.מהלך המשחק לא דומה לd&d,לא הרבה מתמצאים בזה ולכן אין את הכושר וכל האלה..הרמות זה רק כדי שיהיה יותר נוח לעקוב אחרי חוזק הדמות.

התחלה לכולם:

מה תעשו?
    "וואוו איזו נסיעה מטורפת.." אומר לעצמי ואלך להכיר כמה אנשים.
    NYO HO HO BITCH

8. משתמש מנוסה
    התחלה לכולם:

מה תעשו?
    אני מביט לצדדים ומנסה לאמוד את האחרים. אני ניגש למישהו ושואל לשלומו.
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    גלעד+עמית+טיגרארו

איזה צבע תגובה אתם רוצים? כאילו,כל אחד הצבע שלו...

~~~~~

סת' הולך אל עבר שאר האנשים,וסוקר אותם במבטך. אתה רואה נער די גבוה עם שיער חום ועיניים כחולות יושב על גג הרכב, אחד שלבוש מעיל ארוך שיושב ממש בצד על הרצפה,אחד שחובש משקפי שמש כהות,ויושב לצד הנער על גג הרכב ומדבר איתו,עוד אחד שנשען על הרכב ושותק,עוד אחד שנראה נרגש ועומד שם סתם כך. לפתע,ריק נתקל בסת' והוא מסתובב. "היי."אומר סת' בחיוך וריק משיב לו חיוך. לפתע,מצטרף אליכם גם המוטאנט עם המעיל הארוך."היי." הוא אומר,והתם מבחינים בשיניים מחודדות קמעה בפיו.
    נערך לאחרונה על ידי The Stranger, 10-07-2011 בשעה 02:35 PM

10. היכל התהילה
    גלעד+עמית+טיגרארו

~~~~~

סת' הולך אל עבר שאר האנשים,וסוקר אותם במבטך. אתה רואה נער די גבוה עם שיער חום ועיניים כחולות יושב על גג הרכב, אחד שלבוש מעיל ארוך שיושב ממש בצד על הרצפה,אחד שחובש משקפי שמש כהות,ויושב לצד הנער על גג הרכב ומדבר איתו,עוד אחד שנשען על הרכב ושותק,עוד אחד שנראה נרגש ועומד שם סתם כך. לפתע,ריק נתקל בסת' והוא מסתובב. "היי."אומר סת' בחיוך וריק משיב לו חיוך. לפתע,מצטרף אליכם גם המוטאנט עם המעיל הארוך."היי." הוא אומר,והתם מבחינים בשיניים מחודדות קמעה בפיו.
    אדום
    ---
    "אני קייל ג'ונסון, תיקראו לי טיגרארו" אציג את עצמי ואגרד בראשי, כי נראה שרק אני תקוע במראה מפלצתי

11. NYO HO HO
    שם: עמית.
    גלעד+עמית+טיגרארו

~~~~~

ירוק/כחול..
    ----------------
    "אני ריק." אומר לשני המוטנטים שלצידי.
    NYO HO HO BITCH

12. משתמש מנוסה
    גלעד+עמית+טיגרארו

~~~~~

כחול מאגניב, כמו בחתימה.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "אתם יודעים למה אנחנו כאן?" אני שואל אותם.
    'האם הם כמוני?' אני שואל את עצמי.

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    שם: יונתנוס האדיר
    [B]
    התחלה לכולם:

כולכם נמצאים בלימוזינה גדולה,מסתכלים אחד על השני בסקרנות.לכל אחד כישרון ייחודי שהביא אותו לפה. בחיים לא ראיתם אחד את השני,וגם לא יודעים ממש למה אתם פה.מהחלון נשקף נוף יפה של שדות ירוקים ואחריהם את הים הגדול. השמיים אפורים כהים כפלדה ואינכם רואים שום דבר באופק פרט לשדות ולים. לפתע,הכביש מתעקל בחדות ימינה,ואתם לא מבינים מה הולך. לפי לחיצת כפתור של הנהג,נפער פתח באדמה,ואתם נכנסים דרכו. אתם מגיעים למנהרה גדולה שמוארת באורות ניאון,והנהג ממשיך לנסוע כאילו לא קרה דבר. כעבור בערך חצי שעה של נסיעה במנהרה,אתם מגיעים ליציאה ממנה,מעין מעלית גדולה בגודל של רכב.אתם עולים במעלית,ואז המעלית נעצרת ואתם יוצאים ממנה,עדיין בלימוזינה. אתם רואים חצר אחוזה ענקית,עם מזרקה גדולה,ואתם רואים גם בית אחוזה ענקי שנראה כאילו מהסרטים. בעוד אתם מתפעלים מהבית,הנהג נכנס לחנייה שבה עומדים עוד כלי רכב,ויוצא מהלימוזינה."עוד כמה דקות הפרופסור ייכנס לפה ויסביר הכול.אתם מוזמנים להכיר אחד את השני עכשיו." הוא אומר,והולך אל עבר מדרגות ברזל שקבועות ביקר,ונעלם בדלת מעליהם.

מה תעשו?
    אני רוצה צבע כזה קוראים לו Teal
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אני בהתחלה מעט מתבייש, אך לאחר מכן ניגש אל הקבוצה ומנסה להכיר אותם.
    "שלום, קוראים לי אוליבר. איך קוראים לכם?" אני שואל בבישנות מעטה.

איווי המלך D:

השירים הכי אדירים בעולם!!!!
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

איפה הימים שהייתה רק עונה אחת ורק ילדים קטנים ראו פוקימון???
    Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה

התחלה לכולם:

מה תעשו?
    כפי שאני רואה עדיין לא עבר שבועיים מהתגובה האחרונה.
    --
    אני מנפח לעצמי את הגוף ומגביה את עצמי לגובה 4 מטרים. אסתכל על הצ'יקימיקים הנמוכים ואגיד: אני שיקרימיש, ולא. אני לא משנה לעצמי את הגוף, אלא אני עושה אותו יותר חטוב. מי שרוצה אני יכול לחטב גם אותו, אבל אני היחיד שיכול להחזיר אותו למצבו הרגיל. אנפח לי את הידיים ואתחיל לרקוד המקרנה בסטייל מול כולם.

15. משתמש מנוסה
    [B]
    התחלה לכולם:

מה תעשו?
    "וואו ! יש לי בחילה..." אני מכריז ויושב לי איפה שהוא...

תחממו ותאכליו !!! כרגע רק תחממו :-(

יש לי משחק חדש !!! Clash of Gods

Spoiler ספוילר

עמוד 2 מתוך 3 ראשוןראשון 123 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •