אחייך חיוך קטן, "צפה ולמד קראוולר" אומר ללא בושה.
"תחילה אני מפעיל את קלף הקסם, הבי סטורם!" ומשמיד את כל הקסמים והמלכודות בזירה!" אקרא.
"מיד לאחר מכן אני מזמן את deep sea diva ובזכות האפקט שלה מביא עוד אחת כזאת מהחפיסה!(יש לי 2 בזירה בסה"כ).
מיד לאחר מכן אני מפעיל את היכולת גיבור הגורל מליכולוס ומוחק אותו מהמשחק בשביל לזמן עוד אחד מהחפיסה!." אקרא שוב.
"עכשיו זימון סינכרו!, ע"י שליחת גיבור הגורל מליכולוס וdeep sea diva! לבית הקברות אני מזמן את סקראפ דרגון!(6+2=8)
עכשיו אני מפעיל את האפקט שלו ומשמיד את deep sea diva השניה בשביל להשמיד את אביר מנגנון עתיק שלך ולהשאיר אותך חשוף לגמרי!" אומר.
"עכשיו סקראפ דרגון תקוף!, סיים את הקרב הזה!".
~~~
לא רשמתי מהלך מהלך כי אני מאמין שלקראוולר לא הייתה דרך להגיב.
דילן-
אתה רואה את הרובוטים נלחמים.
אתה רואה שאחד מהם משלב בין אלמנטל הירו בבלמן (bubbleman) ולהבטריקס ומזמן את flame wingman
טאיקי-
אתה חושב את המחשבות ולפתע אתה שומע מאין קול ורואה לפתע את מתאם הפסולת מרחף לידך!
קיי-
אתה שולף Cloudian - Sheep Cloud
מצב הזירה:
אתה:
ענן הרעל
mirror force
scrap-iron
הרובוט-
שני קלפים הפוכים
flamvell firedog
חיים:
אתה:4000
הרובוט:4000
גייל-
*מהלך ממש טוב אחי, כל הכבוד
"לא!" צועק קרואלר "זה בלתי אפשרי!" הוא נושך את דש חולצתו "כל-כך מהר!" הוא צורח "לך אל הבחינות המזורגגות שלך, אני לא רוצה לראות אותך" אתה מתחיל ללכת ולפתע אתה רואה מרחוק את ג'יידן יוקי ואלכסיס רודס מתקרבים לעברך, משולבי ידיים.
אייס-
אתה מבחין בזווית עיניך בילד שבורח מהמקום
טאיקי-
"אתה תוהה למה אני פה" אתה שומע ת המתאם מדבר "רק אתה רואה אותי, אני נשלחתי לכאן כדי לעזור לך להתקדם באקדמיה על ידי מישהו שאני לא אגלה לך עליו" אתה רואה שהוא נוחת על האדמה "בינתים, נלך לבחינה, אני אסביר לך הכל אחר-כך"
אייס-
"א... א... אני מצטער" הילד מגמגם "אח שלי אמר לי לעשות את זה, הוא אמר לי לחבל ברובוט שלך ועשיתי את זה אבל אני לא רוצה לפגוע בך"
אתה שומע קול מאחוריך "עזוב אותו" אתה מסתובב ורואה נער גבוה, שכועס מאוד.
"אמממ..אוקיי..." אומר למתאם הפסולת ואלך לבחינה.טאיקי-
"אתה תוהה למה אני פה" אתה שומע ת המתאם מדבר "רק אתה רואה אותי, אני נשלחתי לכאן כדי לעזור לך להתקדם באקדמיה על ידי מישהו שאני לא אגלה לך עליו" אתה רואה שהוא נוחת על האדמה "בינתים, נלך לבחינה, אני אסביר לך הכל אחר-כך"
NYO HO HO BITCH
אייס-
"אני מישהו, אתה לא צריך לדעת מי כרגע" אתה רואה לפתע שהאיזור שלכם משתנה. אתם שוב בבחינות. אתה רואה שהאח משתנה לרובוט בוחן "אתה תתחרה נגדי במקום ברובוט הבוחן ואם תפסיד,זה לא יהיה נעים!" הוא אומר.
טאיקי-
המתאם מרחף אחריך.
אתה מגיע לבחינה.
אתה רוה שם כמה תלמידים שנלחמים אתה שומע מהצד "אני קונה קלפים!" אתה מתובב ורואה תלמיד עם מזומן ביד שעובר ומנסה לקנות קלפים.
"קדימה מתאם הפסולת בוא נלך ונצפה בקרבות של הבחינה בינתיים עד שיגיע תורנו." אומר למתאם הפסולת ואלך לצפות בקרבות.טאיקי-
המתאם מרחף אחריך.
אתה מגיע לבחינה.
אתה רוה שם כמה תלמידים שנלחמים אתה שומע מהצד "אני קונה קלפים!" אתה מתובב ורואה תלמיד עם מזומן ביד שעובר ומנסה לקנות קלפים.
NYO HO HO BITCH
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)