Pokemon GO
עמוד 27 מתוך 78 ראשוןראשון ... 1725262728293777 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 391 עד 405 מתוך 1162
  1. משתמש מנוסה
    שם: יאיר
    טל-"תנסי להשיג אותו בעצמך...." אחד מהם אומר "צא בידריל!!!" הוא אומר ומוציא את: מיאלה מוציאה עלי תער חזקים שמעיפים את בידריל אבל הוא מתאושש מהר "ניקורי זעם!!!" האיש צועק ובידריל עף במהירות אל מיאלה ודוקר אותה 4 פעמים בראש עם החודים שיש לו בידיים...מיאלה נופלת אבל מתאוששת במהירות...
    אני מעדכן עכשיו את הפוקימונים!!!
    נערך לאחרונה על ידי yairb1a, 10-13-2011 בשעה 08:47 PM
    חולללללה על קומבסקין!!!

קרדיט ענק לdr spin על האנימציה הזאת

[/]
    [GVIDEO][/GVIDEO]
    Spoiler ספוילר
    קרדיט לttrrtte המלכה על האנימציות והציורים!!!

Spoiler ספוילר

תירשמו למ"ת האדיר שליhttp://www.myforum.co.il/showthread....=1#post1229192

הפוקימון החזק ביותר:
    Spoiler ספוילר

קרדיט לי XD!

2. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    לא נורא מיאלה צאי בצווחה ואז שוב עלי תער
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    שם: דור
    ציטוט פורסם במקור על ידי yairb1a צפה בהודעה
    דור-סיד רץ אל סנאבאל צובר תעוצה.....ונהפך למין כדור....סנאבאל נבהלת ומנסה לברוח אבל סיד משיג אותה....סנאבאל מתעלפת אבל גם סיד אחרי המכה מסתחרר ומתעלף....
    'כדאי שאמצע מרכז פוקימונים בשביל סיד..' אחשוב לעצמי,אקח את הפוכדור של סיד ואכניס אותו חזרה לבפנים. "נלחמת היטב, סיד" אומר לו תוך כדי ואמשיך להתקדם לכיוון העיר. כשאגיע אליה אחפש מרכז פוקימונים, אכנס לשם ואומר לאחות ג'וי: "תוכלי בבקשה לעזור לפוקימון שלי?" ואגיש לה את הפוכדור של סיד.

4. משתמש מנוסה
    טל-מיאלה צורחת אבל בידריל מתעלם מהצעקה העלי תער פוגעים בבידריל אבל לא מזיזים לו כ"כ..."פוקימוני דשא חלשים על הבידריל שלי!! קוצי רעל!!!" צועק האיש בידריל יורה קוצי רעל שפוגעים ישר בפנים של מיאלה...היא מתקשה לקום
    דור-אתה מגיע לעיר נירוסטה! אתה רואה את מרכז הפוקימונים ונכנס אליו האחות ג'וי אומרת:"בטח!" ומראפה לך גם את סיד וגם את צ'ארמי לבינתיים בחדר המתנה אתה רואה "אתה חדש פה?" הוא שואל אותך...
    חולללללה על קומבסקין!!!

[/]
    [GVIDEO][/GVIDEO]
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

הפוקימון החזק ביותר:
    Spoiler ספוילר

קרדיט לי XD!

5. student of Gakuen Alice
    לא!! אצעק באימה ואומר ''תפסיקו'' אומר ואלך לאט לאחור במטרה לתפוס את קרוגאנק ולרוץ משם ואומר ''תודיעו לבוס שלכם שהציידת אחריכם''
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    דור-אתה מגיע לעיר נירוסטה! אתה רואה את מרכז הפוקימונים ונכנס אליו האחות ג'וי אומרת:"בטח!" ומראפה לך גם את סיד וגם את צ'ארמי לבינתיים בחדר המתנה אתה רואה "אתה חדש פה?" הוא שואל אותך...
    "כן..." אומר בפליאה שמישהו פונה אלי. "שמי דור." אני אומר.

7. משתמש מנוסה
    טל-את לוקחת את קרוגאנק ומתחילה לרוץ "לא תצליחי לברוח!!!" אומר אחד מהם...הם עולים על הג'יפ וחוסמים לך את המעבר "עוד לא סיימנו את הקרב!!!" הוא אומר...
    דור-"שמי גיל" הוא אומר "אני גר פה לא רחוק...רוצה שאני יעשה לך סיבוב בעיר?" הוא שואל אותך...
    חולללללה על קומבסקין!!!

[/]
    [GVIDEO][/GVIDEO]
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

הפוקימון החזק ביותר:
    Spoiler ספוילר

קרדיט לי XD!

8. student of Gakuen Alice
    נראה... אני אסנן בשקט מפי ואחשוב על תוכנית ''עם רק אצליח לעבור...'' אני יאמר להם ''שמעתם על הציידות? אני אחת מהם על תתעסקו איתי! אנחנו נביס אתכם! לא תיגעו בעוד פוקימון לחימה אחד!''

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    דור-"שמי גיל" הוא אומר "אני גר פה לא רחוק...רוצה שאני יעשה לך סיבוב בעיר?" הוא שואל אותך...
    "בשמחה!" אומר ולאחר שנצא ממרכז הפוקימונים אשאל אותו: " אז... למה פנית אלי? כלומר זה נחמד והכל אבל בכל זאת, למה?"

10. משתמש מנוסה
    טל-"כן בטח..." אומר אחד מהם "על תנסי לעבוד עלינו!!!" הוא צועק...פתאום קרוגאנק קופץ מהידיים שלך ומתחיל לתת בוקסים לאנשים...מה תעשי?
    דור-"אני הבן של מאמן מכון האופל" הוא אומר תוך כדי שהוא לוקח את הפוכדורים שלו..."אני רוצה להכיר את כל מי שעובר בעיר...אז אתה בא?" הוא שואל אותך...
    נערך לאחרונה על ידי yairb1a, 10-13-2011 בשעה 09:24 PM
    חולללללה על קומבסקין!!!

[/]
    [GVIDEO][/GVIDEO]
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

הפוקימון החזק ביותר:
    Spoiler ספוילר

קרדיט לי XD!

11. student of Gakuen Alice
    אני אנל את העניין לטובתי ואומר ''האמת שבאמת קיימת כת ושמה ''ציידות'' למען האמת אני המנהיגה אז.. אל תתעסקו איתי'' אני אומר מאלה עלי תער!!!

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    דור-"אני הבן של מאמן מכון האופל" הוא אומר תוך כדי שהוא לוקח את הפוכדורים שלו..."אני רוצה להכיר את כל מי שעובר בעיר...אז אתה בא?" הוא שואל אותך...
    "כן!" אומר לו בשמחה ואתחיל ללכת אחריו. בזמן שנלך אשאל אותו: "תגיד, איך אבא שלך? הוא מאמן חזק? איזה פוקימונים יש לו?" במטרה לדעת יותר על מנהיג המכון שאלחם בו.

13. משתמש מנוסה
    טל-מיאלה מעיפה עלי תער על הפנים של המאמן "בידריל ניקורי זעם!!!" הוא צועק תוך כדי שקרוגאנק מעיף לו בוקס לפנים...בידריל המבולבל מנקר את קרוגאנק במקום את מיאלה וגורם לו להתעלף...
    דור-"אבא שלי מאמן די חזק" הוא אומר "הוא התחיל לא מזמן אבל עדיין יש לו פוקימונים די חזקים יחסית לרמה שיש בדשא פה...אתה מבין זאת עיר חדשה....אממ אתה תראה כבר את הפוקימונים שלו....טוב יאללה בוא נתחיל! זה מרכז הפוקימונים" הוא אומר. אתם עוברים ליד החנות "זה החנות של מושיקו!" הוא אומר "יש לו הרבה אחים...כמו האחות ג'וי!" אתם עוברים ליד המכון "זה המכון של אבא שלי!" הוא אומר בהתגאות אתם עוברים ליד ביניין והוא אומר "פה אני גר אז ביי" הוא אומר "אה רגע קח!" הוא אומר ומביא לך אבן פיתוח של עשב "תוכל להשתמש בזה אולי בהמשך!" הוא אומר ונפרד ממך...
    נערך לאחרונה על ידי yairb1a, 10-13-2011 בשעה 09:34 PM
    חולללללה על קומבסקין!!!

[/]
    [GVIDEO][/GVIDEO]
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

הפוקימון החזק ביותר:
    Spoiler ספוילר

קרדיט לי XD!

14. student of Gakuen Alice
    אוי לא!! אומר ואקח ת קרוגאנק ליידים ואומר ''התעסקתם עם הציידת עכשיו תשלמו!'' ואומר מיאלה עלי תער

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    דור-"אבא שלי מאמן די חזק" הוא אומר "הוא התחיל לא מזמן אבל עדיין יש לו פוקימונים די חזקים יחסית לרמה שיש בדשא פה...אתה מבין זאת עיר חדשה....אממ אתה תראה כבר את הפוקימונים שלו....טוב יאללה בוא נתחיל! זה מרכז הפוקימונים" הוא אומר. אתם עוברים ליד החנות "זה החנות של מושיקו!" הוא אומר "יש לו הרבה אחים...כמו האחות ג'וי!" אתם עוברים ליד המכון "זה המכון של אבא שלי!" הוא אומר בהתגאות אתם עוברים ליד ביניין והוא אומר "פה אני גר אז ביי" הוא אומר "אה רגע קח!" הוא אומר ומביא לך אבן פיתוח של עשב "תוכל להשתמש בזה אולי בהמשך!" הוא אומר ונפרד ממך...
    "תודה!" אצעק לו לפני שיכנס לבניין ואחשוב: 'אבן עשב... נראה כבר מה אוכל לעשות עם זה.'. לאחר מכן אחפש מקומות מסביב לעיר בהם נמצאים פוקימונים ושם אחפש פוקימון לאמן את הפוקימונים שלי מולו.

עמוד 27 מתוך 78 ראשוןראשון ... 1725262728293777 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •