מישהו יכול בבקשה לתת לי רשימה של הפוקימונים בספארי של ברקת?
גם של החדש וגם של הישן.....
ועוד משהו-איפה תופסים הרקרוס?![]()
אמ... הישן אני לא חושבת שיש רשימה אבל זה פחות או יותא מה שיש--
במיים-פסידאק
בדשא- פינסר,הרקרוס,פאנפי,גלום,פיקאצ'ו,ג'יראפריג,דודו ,המפותח של דודו,ריהורן ועוד כמה שאני לא זוכרת כרגע
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
http://bulbapedia.bulbagarden.net/wi...nn_Safari_Zone
תרד טיפה למטה, יש שם את הרשימה
מתוך חוקי פורום רובי, ספיר וברקת:
הייתה יכול לערוך (עברו רק 3 דקות בין 2 ההודעות) או לפחות נושא חדש.5. אם פרסמתם נושא שאלה ולא ענו לכם, מותר לפתוח נושא חדש רק אחרי 4 ימים על אותה השאלה.
אסור לפרסם את אותו נושא אחרי פחות מ-4 ימים ואסור בכל מקרה לעשות דאבל פוסט (2 הודעות רצופות).
אם תפרסמו עוד נושא לאחר פחות מ-4 ימים, או תכתבו תגובה של "למה אף אחד לא עונה" שתגרום לדאבל פוסט הנושא (או הנושאים) ינעלו מיד.
בכל מקרה ניתן לבקש אישור ממנהל הפורום או ממי שמעליו אישור לדאבל פוסט או לפתיחת נושא נוסף.
אתה חדש אז אני מוותר אבל תקרא חוקים!
בכל מקרה, זוהרים נדירים מאוד.
כל פעם שאתה פוגש פוקימון פראי יש סיכוי ממש ממש ממש ממש (ממש!) נמוך שהוא יהיה זוהר.
אין שום דרך לגרום שתפגוש פוקימון זוהר וזה אקראי בלבד.
רק קודים, וקודים עלולים להרוס את המשחק.
אגב-זוהרים ורגילים הם בדיוק אותו דבר רק נראים אחרת לגמרי.
במשחקי דור 2 הם היו בעלי סטטוסים גבוהים יותר אבל בדור 3 זה כבר לא ככה.
Stm צודק שיחקתי בברקת אלפי פעמים ומאצתי רק זוהרים שנייהם היו שאפרד (זה ממש מוזר כי גם חברה שלי מצאה כזה זוהר..) אבל הבנתה את העיקרון תצטרך להילחם מלאאאאאאאאאאאאאא כדי למצא זוהר
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אני יודע פעם במשחק הראשון שלי מצאתי גלום זוהר ו-2 חברים שלי שיחקו יחד ומצאו
נאמל זוהר וישר אחרי הליגה כשהיו בדשא הראשון ראו וורמפל זוהר עם leech life!!!!
עריכה:יש עוד משהו שקשור לספארי-
מתי יודעם כשנגמר הזמן לצאת או נגמרו מס' הצעדים האפשרי?
נערך לאחרונה על ידי VovanShot, 10-05-2011 בשעה 05:12 PM
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)