Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 5 123 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 67
  1. משתמש מנוסה
    יש אישור:

ציטוט פורסם במקור על ידי LordAbizi
    אני, LordAbizi, מנהל חת"ם, מתיר בזאת ל Shikamaru לפתוח את משחק התפקידים Fairy Tail The New Generation בתנאי שיבצע תיקון קטן עליו דובר בה"פ.
    *אין מקום*

עלילה:

בעולם מקביל לעולמנו נמצא פריט מיוחד אשר לא קיים בעולמנו
    פריט זה נקרא קסם, הקסם נחשב לדבר יום יומי והוא חלק ניכר בחיי האדם.
    הקסם, כמו דברים רבים אחרים, משפיע מאוד על התעשייה והוא נמכר בחנויות רבות בתוך נשקים ואביזרים נוספים.
    בעולם שבו נמצא קסם, יש אנשים היודעים להשתמש בו. אנשים אלו נקראים מכשפים.
    רוב המכשפים משתמשים בקסם כעזר במשימות או להגנה עצמית אך יש מכשפים המשתמשים בכוחותיהם על מנת לזרוע הרס.
    עם הזמן נפתחו גילדות ובהם נמצאים מכשפים.
    הגילדות מקבלות בקשות ומשימות מהאזרחים וכך הן מתקיימות, אך כמו שישנן גילדות שעוזרות לאנשים יש גם את הגילדות השחורות. גילדה שחורה היא גילדה שהוחרמה על ידי מועצת הקוסמים ופועלת בצורה מחתרתית.
    הגילדות האלו מקבלות משימות שהגילדות הרגילות לא מקבלות, כגון: משימות בהן מבקשים לרצוח אדם מסוים, או משימות בהן צריך להשחית רכוש\לגנוב רכוש ששייך למישהו.
    כיום, ישנן שלוש גילדות מפורסמות שרוב המכשפים המתחילים רוצים להיות בהן והן:
    זנב פיה (Fairy Tail) פגאסוס כחול (Blue Pegasus) מחסה חתול (Cat Shelter)
    כאשר הגילדה Fairy Tail עומדת במקום הראשון.
    אתם מכשפים חדשים שרוצים להצטרף לגילדה זנב פיה ולהיות המכשפים החזקים ביותר.

חוקים:

* כל החוקים תקפים גם כאן.
    * אין להספים ולשאול "מה איתי" אם שכחתי מישהו שיודיע לי בפרטי ואני אתקן.
    * אין לקלל\להעליב משתמשים אחרים בשום דרך שהיא.
    * מי שלא יגיב במשך שבוע ללא הודעה מראש יועף מהמשחק.
    * להנות!

אנשים שאתם מכירים:

Fairy Tail:

מאקארוב

Spoiler ספוילר

מיראג'ינה

Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    מפלצות ושדים:

- יתעדכן כאשר תפגשו בהם.

מפה:

ממלכת פיורה:

העיר מאגנוליה – עיר מיושבת בה נמצאת הגילדה זנב פיה, כאן תתחילו את מסעכם. ניתן להפליג בספינה שתיקח אותכם לעיר הארגיאון. אך כרגע הספינה אינה בשימוש מפני שהנמל בהארגיאון נמצא בתיקונים. העיר מאגנוליה היא העיר המרכזית בממלכת פיורה וממנה ניתן להגיע כמעט לכל מקום אפשרי.
    ניתן לקחת רכבות שמגיעות לכל אחת מהעירים האחרות ולתחנת קונגי. (חוץ מהעיר הארגיאון, פרק אקאנה והאי גאלונה אליהן ניתן להגיע דרך ספינות)

העיר הארגיאון – עיר נמל מיושבת בה נמצאות הרבה חנויות. העיר נמצאת בתיקונים כרגע מפני שחצי ממנה נהרסה במהלך קטטה של מכשפים. מנמל הארגיאון ניתן להגיע לעיר מאגנוליה, פרק אקאנה והאי גאלונה אך כרגע לא ניתן להגיע לעיר מפני שהנמל נמצא בתיקונים.

העיר שירוטסומה – עיר קטנה המיושבת באזור הררי. ניתן לקחת רכבת חזרה לעיר מאגנוליה או רכבת לעיר אוניבוס.

העיר אוניבוס – עיר גדולה מאוד ומפוארת. היא בדרך כלל צפופה באנשים, העיר מלאה בתחבורה והיא בדרך כלל דרך ביניים בה עוצרות הרכבות כדי למלא דלק. בנוסף, העיר מפורסמת מאוד בזכות מוזיאון הקסם שלה. ניתן לקחת רכבת לכל העירים האחרות ולתחנת קונגי. (חוץ מהעיר הארגיאון, פרק אקאנה והאי גאלונה אליהן לא ניתן להגיע מהעיר אנוביס)

העיר קלובר – עיר קטנה ולא מיושבת. העיר הוקמה למטרה אחת אותה היא משמשת עד היום - לשמש כמקום המפגש של מנהיגי הגילדות. במקום זה הם מדברים על המצב ולפעמים כשצריך הם פותחים בברית בין הגילדות. ניתן לקחת רכבת לעיר מאגנוליה או לעיר אוניבוס.

העיר אוק – עיר קטנה ולא מיושבת, בה יוסדה הגילדה השחורה – גילדת שליט הפאנטום ושם נמצא הבסיס שלהם. לא ניתן להגיע לעיר דרך תחבורה. (ניתן להגיע רק בצורה עצמאית)

העיר הוסנקה – עיר גדולה, מפורסמת בזכות המעיינות החמים והספא שלה. ניתן לקחת רכבת לעיר מאגנוליה ולעיר אוניבוס.

הרי הקובה – הרים מושלגים בהם נמצאים כל מיני מפלצות, הרבה משימות שולחות אותך לכאן. ניתן להגיע ולחזור רק בצורה עצמאית מתחנת קונוגי (מסע שלוקח שעה).

תחנת קונוגי – תחנת רכבת הנמצאת באמצע קניון ענק, התחנה נחשבת כתחנת ביניים ובה בדרך כלל עוצרים כדי למלא דלק. בנוסף מהתחנה ניתן להגיע להרי הקובה (מסע הלוקח שעה) ליער וורף (מסע הלוקח כשלוש שעות) ולעמק ווב (מסע הלוקח כשלוש שעות). ניתן לקחת רכבת לעיר מאגנוליה ולעיר אוניבוס.

האי גאלונה – באי זה נמצאים שדים ידידותיים שיכולים להיות קטלנים מאוד. בנוסף, בחלק פנימי יותר באי נמצאים שדים תוקפניים מאוד. הרבה משימות ברמות גבוהות שולחות אותך לכאן.
    ניתן לקחת ספינה המגיעה לעיר מאגנוליה ולעיר הארגיאון.

יער וורף - יער מלא עצים שבתוכו לפי השמועות נמצא כוח נסתר. ביער נמצאים כל מיני שדים ומפלצות, הרבה משימות שולחות אותך לכאן. ניתן להגיע ולחזור ליער רק בצורה עצמאית מתחנת קונגי (מסע הלוקח שלוש שעות).

עמק ווב – עמק בוא נמצאות הרבה מפלצות. העמק מפורסם בזכות הדגים המעופפים הגרים באזור.
    הרבה משימות שולחות אותך לכאן.
    ניתן להגיע ולחזור לעמק דרך תחנת קונגי (מסע הלוקח שלוש שעות)

פרק אקאנה – פרק שעשועים בו אפשר פשוט להירגע ולהנות. ניתן לקחת ספינה לעיר מאגנוליה ולעיר הארגיאון.

העיר ארה – העיר בה מועצת הקוסמים נמצאת, עיר גדולה בעלת כוחות ביטחון חזקים. ניתן לקחת רכבת לעיר מאגנוליה ולעיר אוניבוס.

3. משתמש מנוסה
    לוח משימות:

עזרה! התאטרון בסכנה! *נלקח*
    לקוח: מנהל התאטרון.
    מקום: העיר אנוביס.
    מידע: מכשפים, הגיעו בבקשה לתאטרון בעיר אנוביס.
    מידע נוסף יסופק במקום.
    דרגת המשימה: D
    פרס: 500 יין.

קופי הרים *נלקח*
    לקוח: תושב המתגורר בהרים.
    מקום: הרי הקובה.
    מידע: יש שני וולקנים הגרים במערה קרוב לביתי.
    הם לא מפסיקים לבוא, להטריד ולגנוב ממני אוכל.
    מכשפים בבקשה תעזרו לי!
    פרס: 600 יין.

דגים? מעופפים!?
    לקוח: האפי.
    מקום: עמק ווב.
    מידע: אני צריך שמישהו יעזור לי לתפוס כמה הדגים.
    אני נמצא בגילדה פיירי טייל, עם מישהו מוכן לעזור לי שיפגוש אותי ליד לוח המשימות.
    פרס: 500 יין.

סנאים .... *נלקח*
    לקוח: תושב המתגורר ביער וורף.
    מקום: יער וורף.
    מידע: יש קבוצה של סנאים מוזרים ליד ביתי.
    הם עושים המון רעש ומסתובבים עם גרזנים קטנים.
    אני צריך מכשפים שיעזרו לי.
    פרס 600 יין.

משלוח *נלקח*
    לקוח: תושב מאגנוליה.
    מקום: העיר שירוטסומה.
    מידע: אני זקוק למכשף שיעביר משלוח מהעיר מאגנוליה לעיר שירוטסומה.
    פרס: 700 יין.

החנות:

-יתעדכן בשלב מאוחר יותר במשחק-

יכולות:

מכשפי אלמנט – מכשפים השולטים באלמנטים, כל אלמנט בא עם יכולות אחרות. (ניתן לבחור רק אלמנט אחד)

מכשפי אלמנט ברמה גבוהה יכולים לשלוט באלמנט באופן חופשי ויכולים לעטוף את גופם ביסוד שלהם. קוסמי אלמנט שולטים אך ורק באלמנט אחד, רשימת האלמנטים הם:

אלמנט אש – מכשפי אש משתמשים באלמנט שלהם ומשלבים אותו עם מתקפה פיזית וכך יוצרים רצף מתקפות חזק. *ברמה גבוהה המכשפים עוטפים את גופם באש ומתפרצים על האויב עם מכות חזקות.

אלמנט מים – מכשפי מים משתמשים באלמנט שלהם בדרכים ערמומיות, הם תופסים את האויב כשהוא לא מוכן וכולאים אותו בכלוב מים. *ברמה גבוהה המכשפים עוטפים את גופם במים וכך תופסים את האויב עם גופם או משתמשים ביכולת זו כדי להפוך לשלולית ולברוח.

אלמנט אדמה – מכשפי אדמה משתמשים באלמנט שלהם כדי לתקוף את האויב מרחוק, הם תוקפים את האויב ומאופיינים בהגנה הקטלנית שלהם כאשר הם משתמשים באדמה להגן על עצמם ועל חברם. *ברמה גבוהה המכשפים עוטפים את גופם באדמה ונהיים בלתי פגיעים אך איטיים.

אלמנט רוח – מכשפי רוח משתמשים באלמנט שלהם כדי להרחיק ולהעיף את האויבים שלהם, המתקפות שלהם יכולות לפגוע מאוד באויב ומשתמשי אלמנט הרוח יכולים להזיז את הרוח מסביב לגופם ובצורה זו להיות מהירים יותר. *ברמה גבוהה המכשפים עוטפים את גופם ברוח חזקה ונוצרת סופת הוריקן מסביב לגופם, כל מי שינסה להתקרב יורחק אחורה.

אלמנט חשמל – מכשפי חשמל משתמשים באלמנט שלהם כדי לפגוע קשות באויבם, המתקפות שלהם פועלות על אפקט ההפתעה ועושות נזק קטלני, מתקפות החשמל מהירות מאוד וקשה להתחמק מהן. *ברמה גבוהה המכשפים עוטפים את גופם בחשמל ונהיים מהירים מאוד.

אלמנט ברזל – אלמנט הדומה לאלמנט האדמה ביכולות ההגנה שלו אך גם בעל יכולות לשנות את חלקי גופו לברזל ולהפוך את ידיו לנשק. *ברמה גבוהה המשתמש הופך כולו לברזל ונהייה חסין לכל מתקפה אך נהייה מאוד איטי.

מזמני רוחות – מזמני רוחות משתמשים במפתחות מיוחדות ובעזרתן פותחים שער לעולם הרוחות ומזמנים רוחות כדי לעזור להם להילחם, מזמן רוחות מתחיל יכול לזמן רק רוח אחת אך מזמני רוחות ברמה גבוהה יכולים לזמן שתי רוחות ואפילו יותר,. מזמני הרוחות משתמשים בנשקים כדי לכפר על כך שאינם טובים בלחימה פיזית.
    מזמני הרוחות נמצאים במסע להשיג את 12 מפתחות המזל העשויים מזהב טהור ומזמנים 12 יצורים המסמלים את 12 המזלות (מאזניים, אריה, עקרב וכ"ו) מכשף הבוחר להיות מזמן רוחות יכול לבחור אחד משלושת המפתחות הבאות:

מפתח זהב: אקוואריוס – נושאת הדלי.
    מזמן את אקוואריוס: בתולת ים המחזיקה דלי, היא משתמשת במתקפות מים חזקות במיוחד. אך כדי לזמן אותה כראוי, על המשתמש לזמן אותה בקרבת מים כדי שתוכל לתקוף.
    אקוואריוס היא אגרסיבית נורא ושונאת כשמזמנים אותה, מאוד קשה לרסן אותה וכאשר היא תוקפת היא תוקפת בעזרת מתקפת מים כל כך חזקה שבדרך כלל מחסלת את האויב אך גם את המשתמש.
    *אקוואריוס היא אחת הרוחות החזקות ביותר למרות הקושי לשלוט בה כראוי.

מפתח זהב: טאורוס – השור הגדול.
    מזמן את טאורוס שור ענק בצבע לבן עם כתמים שחורים, הוא משתמש בגרזן ענק הקשור מאחורי גבו. טאורוס הוא לוחם מצוין ויכול לעזור מאוד בקרב. הוא קל לשליטה ובדרך כלל יקשיב למזמן אותו אך כאשר המזמן נלחם בבחורה יפה טאורוס יסרב לתקוף אותה מפני שאינו מסוגל להרוס גוף של אישה.
    *טאורוס הוא לוחם מצוין ויש לו הגנה מעולה, הוא טוב מאוד במצבים קשים.

מפתח זהב: כאנקר – הסרטן.
    מזמן את כאנקר אדם רגיל בעל משקפיים ושתי זרועות סרטן מחוברות לראשו, כאנקר נלחם בעזרת שתי זוגות מספריים ותוקף את אויביו בכך שמספר אותם ומוריד את כל השיער מראשם, מה שגורם להם להיות בהלם ולקבל מכה ישירה מכאנקר עצמו או מהמזמן. כאנקר הוא קל לשליטה ובדרך כלל יעשה כל מה שהמזמן מבקש.
    *כאנקר מציון להסחת דעת האויב. בנוסף הוא מהיר ויכול להילחם ברמה בינונית.

מיצרי קסם – מיצרי קסם הם מכשפים בעלי יכולות ליצור פריטים דוממים או חיים מהקסם שלהם, מיצרי קסם דומם משתמשים בקסם שלהם כדי ליצור נשקים ופריטים שיעזרו להם להילחם. כאשר מיצרי קסם חיי משתמשים בקסם שלהם כדי ליצור חיות ופריטים הזזים לבדם ותוקפים את האויב בעזרת שליטה פשוטה של המכשף. (במידה ואתה בוחר להיות מיצר קסם חי אתה יכול לבחור רק אלמנט אחד מהשניים וכך גם אם אתה בוחר להיות מיצר קסם דומם)

מיצרי קסם קרח: דומם – מכשפים המשתמשים בקרח ויוצרים ממנו חפצים דוממים העוזרים להם בקרב.

מיצרי קסם קרח: חיי – מכשפים המשתמשים בקרח ויוצרים ממנו יוצרים חיים העוזרים להם בקרב.

מיצרי קסם עץ: דומם – מכשפים המשתמשים בעץ ויוצרים ממנו חפצים דוממים העוזרים להם בקרב.

מיצרי קסם עץ: חיי – מכשפים המשתמשים בעץ ויוצרים ממנו יוצרים חיים העוזרים להם בקרב.

החלפה – מכשפים המשתמשים בקסם החלפה הם בעלי יכולות להחליף נשק ובגדים בכל רגע שירצו, המכשף מחליף נשק ובגדים השמורים במקום מסוים ויכול לקבל גישה אליהם בכל רגע שירצה (פועל רק על נשקים ובגדים עליהם המכשף הפעיל את הקסם שלו קודם והם שייכים לו) מכשפים המשתמשים בהחלפה יכולים להחליף את הנשק והבגדים שלהם כדי שיהיה להם נוח להילחם בקרב, לדוגמא אם מכשף היודע להשתמש בהחלפה נלחם במכשף בעל אלמנט ברק הוא יוכל להחליף לחליפה חסינת חשמל ובכך להילחם באויב בקלות.

קסם אביזר – מכשפים המשתמשים בסוג קסם זה בעצם משתמשים בקסם בעזרת אביזרים וכך נלחמים באויביהם.

קסם קלפים – המשתמש בקסם זה הוא בעל יכולת להשתמש בקלפים כדי להילחם, הם מעביר את האנרגיה שלו אליהם וזורק אותם על אויבם כאשר לכל כלף יש יכולות שונה (אחד מתפוצץ, אחד משתק וכ"ו)

קסם נשק – בשונה מקסם החלפה משתמש בקסם זה לא יכול להחליף את הנשק שלו בכל רגע. אך, משתמש בקסם זה מומחה בנשק שלו ויכול להשתמש באנרגיה כדי לתקוף עם הנשק בצורה מיוחדת (לדוגמא מכשף המשתמש בחנית יכול לעביר את האנרגיה שלו לחנית ואז לשתק את האויב או לפגוע בו קשות)

קסם טבעות – המשתמש בקסם זה עונד טבעות מיוחדות הנותנות לו כוחות, הטבעות הן מאוד יקרות אך חלקן מאוד חזקות. (לדוגמא גבר לובש טבעת הקסמה והוא יכול להקסים נקבה בעזרת טבעת זו ויכול לגרום לה לאשליה שבה היא מאוהבת בו)

4. משתמש מנוסה
    טופס הרשמה:

שם משתמש: כתבו את שם המשתמש שלכם בפורום.
    צורת פניה: כתבו את שמכם במשחק (שם יפני בלבד)
    רקע: 5 שורות מינימום, שהרקע יהיה מושקע הוא יכול להשפיע רבות על העלילה בהמשך המשחק.
    תאור: תארו איך הדמות שלכם תיראה.
    כסף: 1000 ין. (לא לגעת)
    יכולות: באיזה קסם אתם יכולים להשתמש (לבחור אך ורק קסמים המופיעים ברשימה למטה) בנוסף ניתן לבחור רק באחד הקסמים המודגשים ובמידה לקסם יש כמה יכולות אתם מורשים לבחור רק באחת מהן!. לדוגמא נסתכל על היכולות אני יכול לבחור רק ביכולת אחד, נגיד ובחרתי במכשף אלמנט, אני מורשה לבחור רק באחד מהסעיפים אש\מים\אדמה\רוח וכ"ו.
    שותפים: *לא חובה לבחור שותפים* במידה וכן בחרתם באופציה זו אתם מורשים לקחת איתכם עד שני שותפים למסע. השותפים יהיו איתכם במהלך המשחק ויעשו איתכם משימות כך שמי שיבחר להיות ללא שותפים יעשה משימות לבד. (כאשר אתם מחליטים שיהיה לכם שותף עליכם לכתוב את שמו\שמם ולכתוב מהן היכולות שלו, כמו כן אני מעדיף שתכתבו כיצד פגשתם את השותף\שותפים שלכם ברקע ואל תשכחו שאתם מורשים לתת לשותף רק יכולת אחת כמו לכם מתוך הרשימה למעלה)
    ציוד: תיק, אוכל, שתייה, פריטים מיוחדים (כל קוסם בעל יכולת שונה יקבל פריט שונה, תוכלו לראות מה קיבלתם לאחר שהמשחק יתחיל ותהיו רשומים).

איוונטים:

דף שמור להמשך המשחק.

5. משתמש מנוסה
    רשומים 1 – 5

scizor-x
    Spoiler ספוילר

monster
    Spoiler ספוילר

ttrrtte
    Spoiler ספוילר

red dd
    Spoiler ספוילר

noamt9
    Spoiler ספוילר

ניתן להגיב

6. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    שם משתמש: scizor-x
    צורת פניה: רי
    רקע:כשהיה קטן, חלם רי חלום.
    בחלומו, ראה שור גדול, זה היה טוארוס.
    טוארוס כאילו דיבר אליו. הוא סיפר לו על המכשפים וסיפר לו על הגילדות. הוא סיפר לו בנוסף איך ניתן להשתמש במחשבות שלו כדי לזמן את טאורוס האדיר.
    לרי יש רק אח אחד שעזב את ביתו כשרי היה בגיל 8. רי אהב את אחיו אך הם לא התראו מאז שהוא עזב את הבית.
    שנים רי ניסה להפעיל את כוחו אך כשהגיע לגיל 10 הוא פגש בסאקורה, בחורה יפהפיה שהשתמשה במעט כשפי מים.
    היא הסבירה לרי איך להשתמש בכוחתיו עד שלבסוף רי הצליח לזמן את טוארוס.
    לאחר 5 שנים שרי וסאקורה היו ידידים הם התחילו לצאת ביחד. ושניהם רוצים לצאת למשימות יחדיו ולהיות באותה הגילדה.
    תאור: אדם גבוה בעל שיער קצר שחור וסימנים מאגיים מקועקעים על ידיו
    יכולות: מזמני רוחות: טוארוס.
    שותפים: סאקורה. סאקורה חברה שלי מגיל 10 ואני מנהל איתה רומן מגיל 15. יש לה כוחות שליטה במים.
    ציוד: תיק, אוכל, שתייה, פריטים מיוחדים (כל קוסם בעל יכולת שונה יקבל פריט שונה, תוכלו לראות מה קיבלתם לאחר שהמשחק יתחיל ותהיו רשומים).

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

7. משתמש מנוסה
    רי
    רשום, תכף יעודכן.

התחלה (רי):

זהו בוקר יום ראשון, מזג האוויר ניראה סביר.
    אתה מוצא את עצמך מול הכניסה לגילדה זנב פיה כאשר סאקורה לידך.

אתה רואה בניין ענק הדומה בצורתו לארמון כאשר יש דגל גדול עם הסימן של הגילדה תלוי מתחת לחלקו העליון של הבניין.
    "אז סוף סוף הגענו" אומרת לך סאקורה.
    "שנכנס?" היא מציעה.

8. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    שם משתמש: monster
    צורת פניה: לי פורו
    רקע: לי נולד בשנת 771X לזוג הורים פשוטים עם בעיר מאנגוליה.הוריו לא היו בכלל קוסמים .הם עבדו בחנות קטנה שליד ביתהם.לי שמע על הגילדה המפורסמת שבעיר שלהם שנקראת "פיירי טייל" .הוא חלם כשהוא היה בוגר הוא יצטרף לגילדת פירי טיל אך הוא ידע שהחלום הזה לעולם לא יתגשם מכיון שהוא לא קוסם.כשלי היה בגיל 7 הוא יצא אל העיר הקרוב לעיר ושם חיפש מישהו שילמד אותו כישוף.ביער הוא שמע צעקה אדירה.הוא רץ אל הצעקה וראה טרול יער תוקף ילדה מסכנה.לי היה חסר אונים ולכן לא עזר לילדה.לאחר כמה שניות טרול יער קפא במקום שלגון קרח ענקי.לי הבין שזה קסם והוא מצא מכשף שילמד אותו קסם.לקוסם קוראים גרוי. גרוי אמר ללי" מצטער ילד אני לא אלמד אותך כישוף קרח.תצטרך ללמוד לבד את הקסם הזה ". לאחר זאת גרוי נעלם עם הילדה.לי היה עצוב וחזר לביתו.מדי יום לי נהג לצאת אל היער ולהתאמן בקסם אך זה לא עזר לי לא הצליח להשתמש בקסם.יום אחד כשלי היה בגיל 14 הוא מצא חרב ענקית על תקועה על האדמה.הוא שלף את החרב והרגיש שכוחות קסומים העוברו מהחרב אל גופו.לי הרגיש שהוא נהפך לקוסם בזכות החרב.אחרי היום הזה לי התחיל להתאמן עם חרבו בקסם וכך הוא התחזק.באחד מן הימים לי פגש שוב את גרוי.גרוי ראה את לי ואמר לו" יפה אתה חזק מאוד.אני לא היה המורה שלך אבל אוכל להיות חברך הטוב כשתהיה בגילדת פירי טייל ". ומאז אותו רגע לי וגרוי נהפכו לחברים טובים.
    תאור: שיער כחול פרוע כזה.עינים ירוקות.הוא תמיד לובש חולצה כחולה בלי שרולים קצת קרועה.מכנסי טרניג אדומים ונעלים רגילות.
    יכולות: החלפה נשקים
    שותפים: גרוי היה השותף שלו והוא מתחמה ביצירת קסם קרח
    ציוד: תיק, אוכל, שתייה, פריטים מיוחדים (כל קוסם בעל יכולת שונה יקבל פריט שונה, תוכלו לראות מה קיבלתם לאחר שהמשחק יתחיל ותהיו רשומים)
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

9. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    ציטוט פורסם במקור על ידי Shikamaru צפה בהודעה
    רי
    רשום, תכף יעודכן.

התחלה (רי):

אתה מוצא את עצמך מול הכניסה לגילדה זנב פיה כאשר סאקורה לידך.

אתה רואה בניין ענק הדומה בצורתו לארמון כאשר יש דגל גדול עם הסימן של הגילדה תלוי מתחת לחלקו העליון של הבניין.
    "אז סוף סוף הגענו" אומרת לך סאקורה.
    "שנכנס?" היא מציעה.
    "כן" אומר, מעט במטח.
    "לחוצה?" אשאל בזמן שנלך ביחד.

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

10. משתמש מנוסה
    לי
    רשום, תכף יעודכן. (שאלה אחת: מה גילו של גרוי?)

התחלה (לי)

אתה מוצא את עצמך מול הכניסה לגילדה זנב פיה כאשר גרוי לידך.

"גילדת פיירי טייל" אומר גרוי בחיוך.
    "שנכנס?" הוא מציע.

רי
    "כן" סאקורה אומרת בפשטות.
    אתם הולכים יחדיו ופותחים את הדלת הגדולה.
    אתם רואים חדר בעל מרחב גדול והרבה ספסלים ושלוחנות.
    ניתן לראות שכל המקום מלא במכשפים.
    לפתע אתם שומעים קול:
    ??? "שלום"
    אתם מסתכלים ולא רואים מאיפה הקול מגיע.
    ??? "כאן למטה!" נשמע הקול שוב.
    אתם מסתכלים למטה לרצפה ורואים את מנהיג הגילדה מאקארוב.
    מאקארוב: "באתם להצטרף לגילדה?" הוא שואל.

11. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי Shikamaru צפה בהודעה
    לי
    רשום, תכף יעודכן. (שאלה אחת: מה גילו של גרוי?)

התחלה (לי)

אתה מוצא את עצמך מול הכניסה לגילדה זנב פיה כאשר גרוי לידך.

"גילדת פיירי טייל" אומר גרוי בחיוך.
    "שנכנס?" הוא מציע.

.[/COLOR]
    גרוי בגיל 25
    -----------------------------
    אני אומר בהתרגשות קלה לגרוי " כן שנכנס לגילדה ". אני מתחיל ללכת בהתרגשות אל דלת הכניסה של הגילדה.אני פותח את הדלת ואז אומר לכול מי שנמצא בגילדה " שלום חברי פיירי טייל שמי לי ואני קוסם חדש בפיירי טייל "
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

12. משתמש מנוסה
    לי
    אתה נכנס וצועק, כל חברי הגילדה מסתכלים לאחור ומרימים כוסית.
    כולם נראים מאושרים והם צוחקים ושרים שירים.
    "ברוכים הבאים" אתה שומע.
    אתה מסתכל לצד ימין למקום ממנו הקול הגיע.
    אתה רואה את מאקארוב מנהיג הגילדה.
    מאקרוב צועד מספר צעדים לכיוונך.
    הוא בוחן אותך ואת גרוי ושואל.
    "אתם רוצים להצטרף לפיירי טייל?"

13. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    שם משתמש:ttrrtte
    צורת פניה: שיי לין
    רקע: כאשר שיילין הייתה קטנה יותר,בת 5 היא גילתה שיש לה את היכולת לשלוט באלמנט החשמל. שיי לין גדלה ועם השנים למדה לשלוט טוב יותר בכוחות שלה. לשיי לין יש 2 אחים,היו לה 3 אבל השלישי נעלם באורח מסתורי כאששר שיי לין הייתה בת 7. לשיי לין אין הרבה חברות,והיא די בודדה ולא מקובלת. כאשר שיי לין הייתה כבת 11 היא פגשה ילד ושמו מינטו, למינטו יש את היכולת לשלוט באלמנט החשמל בדיוק כמו שיי לין אבל בניגוד לשיי לין למינטו היה קשה מאוד לשלוט בכוחותיו ולכן שיי לין לימדה אותו כיצד לשלוט בכוחותיו וכעט הוא שולט בהם היטב. שיי לין ומינטו שמעו על הגילדות כאשר היו בני 14 והחליטו כאשר הם יגדלו להצטרף לגילדת פרי טייל.
    תאור: שיי לין היא נערה בסביבות גובה 1.60 ,יש לה שיער שחור ארוך גולש ועיינים ירוקות. שיילין תמיד לובשת שמלות כחולות,מפני שכחול הצבע האהוב עלייה.
    יכולות: אלמנט-חשמל
    שותף:לשותף של שיי-לין קוראים מינטו. למינטו יש עיינים ירוקות ושיער שחור קצר. מינטו תמיד לובש טי שרט כחול עם מכנס ג'נס לבן קרוע
    נערך לאחרונה על ידי Alice, 10-05-2011 בשעה 12:31 AM
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    שי לין
    אוקי הרקע בסה"כ בסדר יש לי רק תיקונים קטנים:
    שורה ראשונה .. כבת 5 בערך
    כאשר טל הייתה כבת 11.... טל? חחח התבלבלת
    ודבר אחרון (פשוט תוספי) שותפים: ותכתבי על מינטו ויכולותיו.
    ברגע שתתקני אני ארשום אותך.

15. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    ערכתי
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

עמוד 1 מתוך 5 123 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •