שם משתמש: red dd
צורת פניה: ימיקא (מייק)
רקע:שמי הוא ימיקא -גמיסונה- (מייק),אני הוא הבן הצעיר במשפחתי המונה את אבי אימי ואחי,אחי כיום בן 24 הוא בגיילדה הנקראת "הזאבים הלבנים",מאז היותי ילד ראיתי את אחי כמודל לחקוי,בגיל שמונה בפעם הראשונה ראיתי קסם זה היא בחופשת החורף נסענו ל שירוטסומה לבית הקטן שלנו שלרוב אנו הולכים אילו בחופשות,בלילה השלישי אחי יצאה מוקדם לפנות בוקר,שמעתי את הדלת נסגרת וחורקת והתקדמתי לעברה,יצאתי והלכתי בעכבות העכבות של השלג שאחי השאיר,התחיל להיות יד קר ואני נכנסתי כבר ליער,לאחר חצי שעה הגעתי לשטח פתוח פתאום הפיצוץ אור אדיר סינוור אותי ונפלתי על הרצפה אחרי שעיניי חזרו לראייה שלמה ראיתי את אחי מצביעה בשתי עצבעותו על סלע ובסלע נוצר חור הוא הביט בי ואמר בחיוך "אז אתה כאן",אני די חששתי והוא התקרב אלי הרים אותי על שתי רגלי ואמר "אל תדאג היה בסדר" אני איבדתי את ההכרה באותו רגע מצאתי את עצמי שוכב במיטה בהתחלה חשבתי שזה חלום אבל כשר ראיתי שאין אף אחד בחדרו של אחי והציוד שלו נעלם הבנתי.
הורי גם הבינו והוא השאיר להם מכתב,באותה שנה הייתי חלש וילדים התחילו לפגועה בי,הם התחילו איתי מכות לרוב זה היה ניגמר בשיוויון ששנינו היינו בעלי נזק חיצוני,אך יום אחד התעצבנתי אל אחד מין הילדים היותר חזקים,הוא היה שמן מאוד ובגובה שלי הוא התחיל להרביץ לי ושניים מחבריו תפסו אותי את אחד מהם הפלתי אח השני חנק אותי "ובורסו" התחיל להכות אותי בראשי התחלתי לדמם והמכות הכאיבו יותר אז בא גי'רה.
בפעם השנייה שראיתי קסם גי'רה השתמש בו אגרופו אלו באש וכבר הילדים ברחו מאז אני התחלתי להתחבר אתו אני למדתי קסם כמו אחי האלמנט חשמל וגי'רה התאמן איתי,כך אני מספר לכם על חיי הדי משעממים בעולם אבל אני הולך להתקבל לפרי טייל ולהיות הקוסם החזק בעולם.
תאור: גבוה מטר תשעים,רזה רחב כתפיים שיער שחור די קצר,ה"פוני שלו עומד" עיניים ירוקות צהובות,לובש חולצה מכופתרת כחולה פתוחה (לא מכפתר את הכפתורים) ולפעמים תולה אותה על גבו רק ככיסוי,שרשרת בעלת יהלום כחול,שלושה צמידים על יד שמול,וצמיד רגל עם 13 אבנים קטנות בצבע שחור,מכנס ג'ינס כחול וחגורה,נועל נעליים רגילות.
ובעל קעקועה של נמר כחול על גבו.
כסף: 1000 ין.
יכולות: מכשפי אלמנט-אלמנט חשמל
שותפים:גי'רה.
מכשפי אלמנט – אש.
ציוד: תיק, אוכל, שתייה,כדור לקרימה - חשמל (כדור מיוחד שברגע שמשתמשים בו הוא מחזק את מתקפות החשמל של המשתמש לזמן קצר, שימוש חד פעמי)
מתקפות:
כדור חשמל.
רמת שליטה: 40%
ימיקא משתמש בקסם שלו כדי לייצר כדור חשמל בגודל בינוני היכול (במידה ופוגע) לשתק את היריב.
שותף:
ג'ירה.
יכולת: מכשפי אלמנט – אש.
מתקפות:
אגרוף אש.
רמה שליטה: 40%
ג'ירה משתמש בקסם שלו ומכסה את ידו באש, המכה הבאה שיביא עם אותה היד תהיה חזקה בהרבה ממכה רגילה.