Pokemon GO
עמוד 11 מתוך 13 ראשוןראשון ... 910111213 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 151 עד 165 מתוך 184
  1. NYO HO HO
    שם: עמית.
    אייס-
    *אני ידעתי את זה, בגלל זה רשמתי שני י'...
    אתה סורק את הסמל שציירת לצוות שלך עם הקרוס לוודר ולאחר מכן אומר לו שאתה רוצה להכריז על הקמת הצוות שלך.לאחר מכן אתה שומע צפצוף מהקרוס לוודר וקול ממנו שאומר:"בירכותיי, צוות דיג'ימון טיים הוקם!" ואתה רואה בקרוס לוודר לך את הסמל שציירת-שני M בצבע כחול."קדימה, עכשיו שהקמנו צוות, בואו נלך להתחיל בעצירת צבא באגרה בכך שניקח את האזור הראשון מידיו של גנרל המוות מטאל טיראנומון!" אומר לך ולשאר הדיג'ימונים שלך דקארדראמון.
    מה תעשה?

לי-
    ארסטארדראמון מהנהן לך ורץ בזיגזגים כדי לבלבל את מטאל טיראנומון ומצליח בכך.אחרי כדקה ארסטארדראמון נותן למטאל טיראנומון אגרוף חזק לפנים ומטאל טיראנומון נופל על הרצפה.אך דבר לא ייאמן קורה ומטאל טיראנומון קם ומתכונן לתת אגרוף בבטן עם ידו הימנית לארסטארדראמון!
    מה תעשה?
    NYO HO HO BITCH

2. משתמש מנוסה
    שם: alien
    ציטוט פורסם במקור על ידי Vanguard צפה בהודעה
    אייס-
    *אני ידעתי את זה, בגלל זה רשמתי שני י'...
    אתה סורק את הסמל שציירת לצוות שלך עם הקרוס לוודר ולאחר מכן אומר לו שאתה רוצה להכריז על הקמת הצוות שלך.לאחר מכן אתה שומע צפצוף מהקרוס לוודר וקול ממנו שאומר:"בירכותיי, צוות דיג'ימון טיים הוקם!" ואתה רואה בקרוס לוודר לך את הסמל שציירת-שני M בצבע כחול."קדימה, עכשיו שהקמנו צוות, בואו נלך להתחיל בעצירת צבא באגרה בכך שניקח את האזור הראשון מידיו של גנרל המוות מטאל טיראנומון!" אומר לך ולשאר הדיג'ימונים שלך דקארדראמון.
    מה תעשה?
    אשאל את כולם:"מה אלה "גנרלי המוות" האלה,אני יודע שהם החבר'ה הרעים אבל מה מיוחד בהם כול כך,ואיפה המטאל טיראנומון הזה?".

3. NYO HO HO
    אייס-
    "גנרלי המוות הם השליטים של האזורים שמונו על ידי מנהיג צבא באגרה, באגראמון.הם מחזיקים בהם את קוד הכתר, שזה אומר שהם שולטים באזור.אם תביס אותם תוכל לקחת את קוד הכתר מהם ואז אתה תשלוט באזור." אומר לך גולמון."מטאל טיראנומון נמצא בטירה שלו, אבל אנחנו לא יודעים איפה היא." אומר לך סייברדראמון.לפתע אתה רואה דיג'ימון דינוזאור בערך בגובה שלך וצהוב בשם אגומון שאומר:"אני יודע איפה הטירה, אני יכול לקחת אתכם לשם!"
    מה תעשה?
    NYO HO HO BITCH

4. משתמש מנוסה
    אייס-
    "גנרלי המוות הם השליטים של האזורים שמונו על ידי מנהיג צבא באגרה, באגראמון.הם מחזיקים בהם את קוד הכתר, שזה אומר שהם שולטים באזור.אם תביס אותם תוכל לקחת את קוד הכתר מהם ואז אתה תשלוט באזור." אומר לך גולמון."מטאל טיראנומון נמצא בטירה שלו, אבל אנחנו לא יודעים איפה היא." אומר לך סייברדראמון.לפתע אתה רואה דיג'ימון דינוזאור בערך בגובה שלך וצהוב בשם אגומון שאומר:"אני יודע איפה הטירה, אני יכול לקחת אתכם לשם!"
    מה תעשה?
    אומר לאגומון:"נעים מאוד אגומון,אני אייס פאוור,רוצה להיות חלק מהצוות שלנו,צוות דיג'יטיים?".

5. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [b]

לי-
    ארסטארדראמון מהנהן לך ורץ בזיגזגים כדי לבלבל את מטאל טיראנומון ומצליח בכך.אחרי כדקה ארסטארדראמון נותן למטאל טיראנומון אגרוף חזק לפנים ומטאל טיראנומון נופל על הרצפה.אך דבר לא ייאמן קורה ומטאל טיראנומון קם ומתכונן לתת אגרוף בבטן עם ידו הימנית לארסטארדראמון!
    מה תעשה?
    אני אומר בצעקה גדולה אל ארסטאדראמון " זוז ימינה במהירות רבה כדי להתחמק מן האגרוף שלו.לאחר מכן שוב תרוץ בזיגזג כדי לבלבל אותו.כשתראה שהוא מבולבל תקוף אותו באגרוף חזק הישר לרגליו "
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

6. NYO HO HO
    אייס-
    "אני לא יכול להצטרף, אני חשוב לעיר הזאת." אגומון אומר לך:"אני ממשפחה שאמורה להגן על האזור, אבל מטאל טיראנומון הרשע מכריח אותם לעבוד בשבילו.אני רוצה להציל את האזור ממטאל טיראנומון או לפחות לעזור.לכן אני רוצה להוביל אתכם לקרב." ומתכונן לצאת לדרך איתכם.
    מה תעשה?

לי-
    ארסטארדאמון מקשיב לדבריך וזז ימינה על מנת להתחמק ונותן למטאל טירנומון אגרוף בצוואר.לאחר מכן הוא רץ בזיגזג כדי לבלבל את מטאל טיראנומון שוב, ונותן לו אגרוף, אך לא ברגל אלא בפנים.מטאל טיראנומון אומר:"אני לא יכול עם זה יותר!" ונותן לארסטארדראמון אגרוף חזק בבטן ולאחר מכן אגרוף חזק בפרצוף.
    מה תעשה?
    NYO HO HO BITCH

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [B]
    לי-
    ארסטארדאמון מקשיב לדבריך וזז ימינה על מנת להתחמק ונותן למטאל טירנומון אגרוף בצוואר.לאחר מכן הוא רץ בזיגזג כדי לבלבל את מטאל טיראנומון שוב, ונותן לו אגרוף, אך לא ברגל אלא בפנים.מטאל טיראנומון אומר:"אני לא יכול עם זה יותר!" ונותן לארסטארדראמון אגרוף חזק בבטן ולאחר מכן אגרוף חזק בפרצוף.
    מה תעשה?
    אני אומר לארסטאדראמון" אני מקווה שאתה בסדר ואתה יככול להמשיך להלחם. אסור לך להפסיד עלינו להביס אותו.תסתובב במקום כשאצתה קרוב אליו ותן לזנב שלך לפגוע במטאל טירנומון"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

8. משתמש מנוסה
    אייס-
    "אני לא יכול להצטרף, אני חשוב לעיר הזאת." אגומון אומר לך:"אני ממשפחה שאמורה להגן על האזור, אבל מטאל טיראנומון הרשע מכריח אותם לעבוד בשבילו.אני רוצה להציל את האזור ממטאל טיראנומון או לפחות לעזור.לכן אני רוצה להוביל אתכם לקרב." ומתכונן לצאת לדרך איתכם.
    מה תעשה?

?
    אומר לאגומון:"אז תהיה שותף זמני ואחרי שכולנו נשמיד את מטאל טיראנומון אתה תמשיך בדרכך,אנחנו בדרכנו,ונשמיד לאט לאט את כול המרושעים הם".

9. NYO HO HO
    אייס-
    "טוב, זה בסדר מבחינתי." אומר לך אגומון והולך איתכם אל הטירה של מטאל טיראנומון.אתה רואה בדרך דיג'ימונים רבים עצובים בגלל שלטונו האכזר של מטאל טיראנומון.לפתע, אתה רואה בניין שנראה כמו מועדון קרב.אתה,אגומון והצוות מגיעים והצוות אומר לך:"לא נוכל להיכנס כולנו, תכניס אותנו לקרוס לוודר ותשאיר את אגומון בחוץ."
    מה תעשה?

לי-
    "אוקיי לי!" ארדטארדראמון אומר לך ולאחר מכן הוא קם.ארסטארדראמון מקשיב לפקודותיך ונותן מכה עם זנבו למטאל טיראנומון.מטאל טיראנומון תשוש נופל על הרצפה וארסטארדראמון נותן לו אגרופים בפנים.לפתע, אתה רואה שממטאל טיראנומון יוצאים ניצוצות צהובים וארטאראדראמון אומר לך:"קדימה לי!תצוד אותו!כך נוכל לקבל את אישור המעבר לאזור הבא!"
    מה תעשה?
    NYO HO HO BITCH

10. משתמש מנוסה
    אייס-
    "טוב, זה בסדר מבחינתי." אומר לך אגומון והולך איתכם אל הטירה של מטאל טיראנומון.אתה רואה בדרך דיג'ימונים רבים עצובים בגלל שלטונו האכזר של מטאל טיראנומון.לפתע, אתה רואה בניין שנראה כמו מועדון קרב.אתה,אגומון והצוות מגיעים והצוות אומר לך:"לא נוכל להיכנס כולנו, תכניס אותנו לקרוס לוודר ותשאיר את אגומון בחוץ."
    מה תעשה?

?
    'אוקיי אייס,קרו לך כמה דברים מוזרים היום,פשוט תזרום עם זה' אני מכוון על הדיג'ימונים שלי את הקרוס לוודר ואגיד בקול לא בטוח:"היכנסו?" אחרי זה אכנס עם אגומון למועדון הקרב.

11. NYO HO HO
    אייס-
    *פעם ראשונה שאתה עושה משהו נכון XD
    אתה מכוון את הקרוס לוודר אל הצוות שלך ואומר:"היכנסו?" בקול לא בטוח על מנת להכניסם.כל הדיג'ימונים שלך ניכנסים אל הקרוס לוודר, כמובן חוץ מאגומון.אגומון אומר לך:"קדימה, בוא ניכנס." ואתם ניכנסים אל הטירה, שנראית כמו מועדון איגרוף.אתה ואגומון נכנסים ורואים שקי אגרוף תלויים מהתקרה.אתם רואים גם דיג'ימון דינוזאור אפור וענקי היושב בכיסא מלכות כמו בקרבות גלדיאטורים."זה מטאל טיראנומון.." אומר לך אגומון בחשש נורא "או!איזו הפתעה!בן אנוש בטירה שלי!" אומר לך מטאל טיראנומון."למה באת לפה ומה אתה רוצה ממני בן אנוש?" שואל אותך מטאל טיראנומון.
    מה תעשה?
    NYO HO HO BITCH

12. משתמש מנוסה
    אייס-
    *פעם ראשונה שאתה עושה משהו נכון XD
    אתה מכוון את הקרוס לוודר אל הצוות שלך ואומר:"היכנסו?" בקול לא בטוח על מנת להכניסם.כל הדיג'ימונים שלך ניכנסים אל הקרוס לוודר, כמובן חוץ מאגומון.אגומון אומר לך:"קדימה, בוא ניכנס." ואתם ניכנסים אל הטירה, שנראית כמו מועדון איגרוף.אתה ואגומון נכנסים ורואים שקי אגרוף תלויים מהתקרה.אתם רואים גם דיג'ימון דינוזאור אפור וענקי היושב בכיסא מלכות כמו בקרבות גלדיאטורים."זה מטאל טיראנומון.." אומר לך אגומון בחשש נורא "או!איזו הפתעה!בן אנוש בטירה שלי!" אומר לך מטאל טיראנומון."למה באת לפה ומה אתה רוצה ממני בן אנוש?" שואל אותך מטאל טיראנומון.
    מה תעשה?
    *מה עשיתי לא בסדר?וגם תעדכן את דף הרשומים שלי ותוסיף בבקשה את טבלת הדיג'יקרוס.
    'הוא יכול לדרוך עליי עם הציפורן של האצבע הקטנה והמתכתית שלו' אחשוב בבהלה,ואז אזכר שאני התחייבתי לאגומון שאני אעזור לו,לגריימון שאני אעזור לו,לחבורה שאני אציל אותם,ולעצמי שאחזיר את אביא,אסתכל על מטאל טיראנומון ואומר לו בלי היסוס:"אני אייס פאוור,אני פה בשביל להשמיד את צבא באגרה [זה השם הנכון נכון?] בכלל ואותך בפרט" אוציא בזריזות את הקרוס וולדר שלי ואומר:"צאו כולם!".

13. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    מייק-
    אתה מנסה לשלב את שלושת הדיג'ימונים שלך ולא מצליח.לפתע, סקולקנייטמון אומר לך:"תנסה לשלב אותי ואת דדלי אקסמון, אנחנו כמו אחים בטוח נצליח להשתלב!" ודדלי אקסמון שואג.
    מה תעשה?

[/COLOR][/B]
    "אין בעיה!" אני אומר ואז צועק:"דדליאקסמון,סקולקנייטמון,דיג'יקרוס!" אני שואג ומחכה לראות מה יקרה. אם לא קורה כלום אני שואל את דמאמון:"מה עכשיו?" בייאוש קל.
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

14. NYO HO HO
    אייס-
    *עידכנתי.ורק הקרב הזה הוא קרב מיוחד, יכול להיות שיהיו כמה אם ארצה אבל בינתיים זה היחיד.
    אתה מוציא את חבריך על מנת להילחם במטאל טיראנומון ושומע אתו צוחק ואומר:"לא, לא!הקרב הזה הוא לא קרב רגיל, הקרב הזה הוא קרב איגרוף!אתה תצטרך להילחם רק עם דיג'ימון אחד שלך!אם אתה רוצה לעשות דיג'יקרוס תעשה את זה עכשיו, כי לא תוכל לעשות זאת באמצע הקרב." והוא הולך לארון מתכת גדול.אתה רואה שהוא מוציא משם שתי כפפות איגרוף אדומות וגדולות שמתאימות לו במיוחד.
    מה תעשה?

מייק-
    *פעם הבאה כמו שאמרתי לך בה"פ תודיע אחרת מוציא אותך.
    אתה מפנה את הקרוס לוודר אל דדלי אקסמון וסקול נייטמון וצועק:"דיג'יקרוס!".לפתע אתה רואה:
    [YOUTUBE]TfPdrH8gBnk[/YOUTUBE]
    "בירכותיי-דארקנייטמון נוצר!" אומר לך הקרוס לוודר.לאחר מכן אתה שומע שדארקנייטמון אומר:"חנית כפולה!" דוקר את פיראמון עם החנית שלו.אתה רואה שלפתע מפיראמון יוצאים ניצוצות צהובים, והוא נעלם.לאחר מכן אתה רואה שהדיג'יקרוס של דארקנייטמון מתפרק וחוזר להיות דדלי אקסמון וסקול נייטמון.
    מה תעשה?
    NYO HO HO BITCH

15. משתמש מנוסה
    אייס-
    *עידכנתי.ורק הקרב הזה הוא קרב מיוחד, יכול להיות שיהיו כמה אם ארצה אבל בינתיים זה היחיד.
    אתה מוציא את חבריך על מנת להילחם במטאל טיראנומון ושומע אתו צוחק ואומר:"לא, לא!הקרב הזה הוא לא קרב רגיל, הקרב הזה הוא קרב איגרוף!אתה תצטרך להילחם רק עם דיג'ימון אחד שלך!אם אתה רוצה לעשות דיג'יקרוס תעשה את זה עכשיו, כי לא תוכל לעשות זאת באמצע הקרב." והוא הולך לארון מתכת גדול.אתה רואה שהוא מוציא משם שתי כפפות איגרוף אדומות וגדולות שמתאימות לו במיוחד.
    מה תעשה?
    'אוקיי אני חייב את גריימון,מיילברידמון ואולי גם את סייברמון" אכוון על השלושה את הקרוס וולדר ואגיד:"גריימון!מיילברדימון!סייברמון דיג'יקרוס!" ואחכה לראות מה קורה,אגיד למטאל טרימון:"יחסית לרשע אתה מאוד הוגן רק שתדע,אני מכבד את זה".

עמוד 11 מתוך 13 ראשוןראשון ... 910111213 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •