[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
שם משתמש:Tigraro
שם במשחק:ג'ייק פאנג
רקע: תמיד הייתי ילד בודד כזה, ממשפחה ענייה שלאף אחד לא באמת היה אכפת ממנו, אולי חוץ מאותה כנופיית ילדים שהייתה נוהגת להציק לי לאחר שהלכתי מכות עם המנהיג שלה וניצחתי, אבל מול כולם לא היה לי סיכוי, לא היה לי חבר- דבר שתמיד חשקתי בו, בגיל 11 שמעתי על עולם הדיג'ימונים הדיגיטלי, הוריי- חשבו שאלו סתם שטויות בפעמים היחידות ששמו לב אליי, תמיד היו עסוקים באחי הגדול, שהשתלב בחברה והצליח בלימודים- לעומתי. האמנתי שעולם הדיג'ימון הוא אמיתי, רציתי שיהיה לי דיג'ימון ושאוכל להכנס לאותו עולם דיגיטלי, פחדתי מכמה דיג'ימונים מהסיבה שחששתי שיינטשו אותי ביחד, לכן החלטתי להסתפק בדיג'ימון אחד, ולברוח לעולם הדיגיטלי מאותם חיים שהיו לי, ללא בריונים מציקים או אי יחס מצד כולם.
מקצוע:צייד
דיג'ימון התחלתי:1, שאוטמון
מראה:בעל שיער חום מזדקר בקוצני, מבט פראי תמידי בעיניים, גבוה, ניצוץ שמקרין תוקפנות בעיניים, צלקת בצורת שריטות על לחיו השמאלית, עיניים ירוקות, עור בהיר שזוף, חיוך תמידי- חלק מפרשים אותו כמבודח, חלק מפרשים אותו כאכזרי.
צבע הקרוס לוודר:כחול
ציוד:קרוס לוודר בצבע כחול, אוהל, מצית, אולר.
כסף:5,000$
הערות/הארות:
ג'ייק-
כשתביא רקע+מראה(אתה יכול גם תיאור) אני אבדוק את הטופס שלך.
אל תשלח בה"פ תערוך פה ותגיד לי שערכת בה"פ.
בינתיים לא רשום.
אייס-
אתה משלב את גריימון,מיילבירדראמון וסייברדראמון ורואה: (זה הסרטון היחיד שמצאתי)
[YOUTUBE]pwYOo8mAp7I[/YOUTUBE]
"בירכותיי.מטאל גריימון סייבר לאונצ'ר נוצר!" נשמע קול מהקרוס לוודר שלך, אך מטאל טיראנומון אומר:"לא.אסור להשתמש בדיג'יקרוס הכולל ציוד נשק(הכוונה היא למשל דיג'יקרוס שיש בו רובה כמו X5 או X4 של שאוטמון)תוריד את סייברדראמון ונתחיל בקרב." ואתה רואה שלידך עומדגאומון שמחזיק שתי כפפות אגרוף.
מה תעשה?
מייק-
"זה לא כזה ביג דיל, שמעתי שיש דיג'ימונים שיכולים להתפתח-זה מדהים." אומר לך דארק נייטמון ולאחר מכן דאממון אומר:"עכשיו כל מה שנותר הוא להקים צוות!צוות שיוכל להביס את צבא באגרה!".אח"כ דארקנייטמון אומר:"אז נצטרך שלושה דברים-הראשון הוא סמל, השני הוא שם והשלישי הוא הקרוס לוודר שלך מייק."
*עכשיו אתה תכנס לפעולה.תלך לצייר או תחפש תמונה של הסמל שאתה רוצה(שתהיה סמלית כזאת, בלי רקע, צורה או מהו) או שתגיד פשוט מה אתה רוצה ותביא לי את התמונה פה בתגובה שלך.תגיד את השם של הצוות ואני אתן לך הוראות נוספות בתגובה הבאה.
לי-
אתה מחמיא לארסטאדראמון על ההבסה של מטאל טיראנומון.אתה מכוון את הקרוס לוודר אליו ולפתע אתה רואה ריבוע סגול.אתה רואה שמטאל טיראנומון נשאב אליו והריבוע נשאב אל הקרוס לוודר שלך.אתה שומע מהקרוס לוודר שלך:"בירכותיי!צדת מטאל טיראנומון אשר יכול לבצע דיג'יקרוס עם ארסטארדראמון!".אתה רואה פתאום מין יהלום צהוב שנכנס אל הקרוס לודר ואגומון אומר לך:"זה אישור המעבר שלך!תכוון את הקרוס לוודר שלך קדימה ותגיד:'מעבר זמן!' ותוכל לעבור לאיזור הבא!", אך לפתע אתה רואה עוד שני אנשים באים אל אגומון ווימון.אחד בלונדיני עם חולצה ירוקה ומכנסיים לבנות והשני עם שיער שחור, חולצה כחולה ומכנסי ג'ינס.הנער בעל השיער הבלונדיני אומר לוימון:"תגיד לאן נעלמת?לא בטוח להסתובב פה לבדך." והילד בעל השיער השחור אומר לאגומון:"כן אגומון, מה אם היו צדים אותך?"
מה תעשה?
NYO HO HO BITCH
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
ג'ייק-
שמע הרקע מאוד טרגי(רציני איתך כמעט בכיתי.לא רק בגלל שקצת כואבות לי העיניים.)
אתה רשום.
תגיב להתחלה.(אח"כ אני אכניס את הטופס שלך).
אדמונד-
*יש לך מזל מאוד גדול שאני לא הוצאתי אותך.יום אחד אתה לא מגיב ואני מוציא אותך ולא נותן לך אפשרות לחזור.
"אני לא יודע." אומר לך שאוטמון "בינתיים ננוח כאן,ונחפש דרך שתוכל לצאת, כי העולם הדיגיטלי הוא לא מקום לבני אדם.".לפתע אתה שומעמדבר עם כמה
ואומר להם:"אוף, מטאל טיראנומון המעצבן הזה.אף אחד לא יביס אותו, אפילו הלוחם הכי חזק שלנו אלומון לא הצליח להביס אותו.רק שמישהו יביס אותו ואנחנו נצא מהשילטון הנורא שלו!"
מה תעשה?
*האפורים הם קטנים יותר מהכוכב.פשוט לא מצאתי תמונה אחרת.
אייס/דיג'יטיים-
"תפרק את סייברדראמון מהדיג'יקרוס." אומר לך מטאל גריימון סייבר לאונצ'ר ולאחר מכן אתה שומע מהקרוס לוודר שלך:"תכוון על הדיג'ימון את הקרוס לוודר ואם אתה רוצה לפרק דיג'ימון ספציפי מהדיג'יקרוס תגיד את שמו של הדיג'ימון שאתה רוצה להוציא ואז תגיד:'קרוס פתח!' והוא יצא.".בינתיים אתה רואה את מטאל טיראנומון מתאמן על שק אגרוף ומחכה להבסתך.
מה תעשה?
לי-
"כן." אומר לך הנער עם השיער השחור "אני מרקו וזה רונאלד.באנו מכדור הארץ ופגשנו את הדיג'ימונים שלנו פה.אגומון הוא שלי ווימון של רונאלד." ולאחר מכן שניהם מוציאים קרוס לוודרים.מרקו מוציא קרוס לוודר כתום ורונאלד מוציא קרוס לוודר אדום כהה.(הצבע הזה)
מה תעשה?
מייק/דיג'יאקס-
אתה מצייר על האדמה איקס ומראה לחבריך הדיג'ימונים את הסמל של הצוות שלכם, ואומר להם ששמו יהיה דיג'יאקס.דאממון אומר לך:"שם יפה ומגניב בחרת לצוות שלנו הא מייק?" ושני הדיג'ימונים האחרים מהנהנים בהסכמה על השם והסמל.לאחר מכן דאממון אומר:"יופי, עכשיו תסרוק עם הקרוס לוודר את הסמל של הצוות ותגיד לו:'אני מכריז על הקמת הצוות דיג'יאקס!'".
מה תעשה?
NYO HO HO BITCH
''מי אתה?'' אשאל את האוויר, מופתע מעצם העובדה שמישהו דיבר איתי ''איפה אתה?''*דינג-דונג*דינג-דונג*.אתם שומעים את הפעמון בבית הספר שלכם מצלצל.סופסוף היום המעיק נגמר ויש לכם זמן חופשי.אתם הולכים לבד הביתה כדי לנקות את המחשבות שלפתע אתם שומעים בראשכם שאומר:"אני עומד למות."
אתחיל לחפש אותו בחיפזון.
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
סופסוף מגיב XD
הודעה-גנרל 1 יצא מהמשחק עקב אי הגבה.התפנה עוד מקום.
ג'ייק-
*איזה צבע תרצה להמשך?
"אני,אני שאוטמון.אני דיג'ימון.אוו!" אומר לך הקול, שמתברר ששמו הוא שאוטמון."אף פעם לא אגשים כבר את חלומי, להיות מלך הדיג'ימונים כמו השאוטמון השני הזה, שהציל את העולם לפני 3 שנים."
מה תעשה?
מייק/דיג'יאקס-
אתה סורק את הסמל מהאדמה ומכריז על הקמת הצוות שלך ששמו "צוות דיג'יאקס".אתה שומע לפתע מהקרוס לוודר שלך:"ברכותיי.צוות דיג'יאקס הוקם".לאחר מכן דאממון אומר לך:"יופי, עכשיו אם אנחנו נביס את באגראמון וכל גנרלי המוות נוכל לשלוט בעולם הדיגיטלי כצוות!", בהסכמה דארק נייטמון אומר לך:"נכון,תמיד רציתי להביס את באגראמון,במיוחד אחרי שאחד מהגזע שלי הביא שם רע לגזע בכך ששיתף פעולה עם באגראמון.הוא הביא בושה לכולנו, גם דיג'ימון מהגזע של דדלי אקסמון ומהגזע של דאממון השתתפו, אך הדאממון שהשתתף עם באגראמון כבר חזר למוטב, והוא דיג'ימון של אחד מציידי הדיג'ימונים יו."לפתע, אתה שומעו-
מדברים ביניהם:"חייבים לעשות משהו נגד מטאל טיראנומון הזה, אפילו אנחנו דיג'ימונים בדרגת אלוף לא יכולים להביס אותו בקרב שלו!מה נעשה?"
מה תעשה?
אייס/דיג'יטיים-
*היית יכול להגיד מטאל גריימון פשוט XD
אתה מושיט את הקרוס לוודר שלך אל עבר מטאל גריימון סייבר לאונצ'ר ואומר:"סייברדראמון קרוס פתח!".לפתע אתה רואה אור ירוק מקיף את מטאל גריימון סייבר לאונצ'ר והוא מתפצל לשני חלקים.מחלק אחד יוצא-מטאל גריימון ומהחלק השני יוצא
סייבדראמון.אתה אומר למטאל טיראנומון שאתה מוכן לקרב.לפתע,אתה רואה שהדיג'ימון שהיה לידך קודם,גאומון, מביא למטאל גריימון שתי כפפות אגרוף המתאימות עליו בול.אתה שומע שמטאל טיראנומון אומר בקולו האימתני:"בקרב הזה אסור להשתמש במהלכים של הדיג'ימון,כלומר לייזרים וכ'ו אסורים.אם לדיג'ימון יש כנפיים מותר לעוף, אבל אסור להכות מהשמיים.ברור לך?"
מה תעשה?
לי-
אתה מראה לרונאלד ומרקו את הקרוס לוודר שלך.לפתע, מרקו אומר לך:"וואוו!קרוס לוודר אדום!גם לטאיקי קודו היה קרוס לוודר אדום והוא הציל את העולם!" ורונאלד אומר לך:"כן, בדרך כלל אם למישהו יש דיג'יכלי אדום,כמו הקרוס לוודר שלך, הוא נועד למשהו.גם לטאקויה קאנברה,מרקוס דאיימון וטאקאטו מאטסוקי היה קרוס לוודר אדום, אך אתה בטח לא שמעת עליהם כי הם הצילו את העולם הדיגיטלי בתוכו, לא בעולם האנושי.בקשר למה ששאלת על צבא באגרה, זו בערך מטרתנו, אך לא הצלחנו להביס את מטאל טיראנומון.אבל, צדנו הרבה דיג'ימונים בזמן שהיינו כאן".לפתע, אתה רואה שמרקו ורונאלד מכוונים את הקרוס לוודר לכיוונך ומזיזים אותו הצידה.אתה רואה פתאום הרבה עיגולים צהובים היוצאים משני הקרוס לוודרים שלהם, ובתוך כל אחד מהם דיג'ימון.
מה תעשה?
NYO HO HO BITCH
"עכשיו אתה אומר לי,סייברגריימון בהצלחה בקרב,זכור התקפות ישירות בלבד ואם צריך תעוף ותתקיף מאחורה,וכמו שמטאל טיראנומון אמר,לא להתקיף מהאוויר" 'אם אני אכשל בקרב יש לי פלאן B' אחשוב לעצמי בערמומיות,אחרי זה אגיד למטאל טיראנומון:"איך אני אדע שאני יוכל לסמוך עליך,שלא פתאום תתחיל להתקיף במתקפות עוצמתיות יותר מדי או תביא צבא שלם?".
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)