Pokemon GO
עמוד 13 מתוך 13 ראשוןראשון ... 3111213
מציג תוצאות 181 עד 184 מתוך 184
  1. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    ציטוט פורסם במקור על ידי Vanguard צפה בהודעה
    סופסוף מגיב XD

מייק/דיג'יאקס-
    אתה סורק את הסמל מהאדמה ומכריז על הקמת הצוות שלך ששמו "צוות דיג'יאקס".אתה שומע לפתע מהקרוס לוודר שלך:"ברכותיי.צוות דיג'יאקס הוקם".לאחר מכן דאממון אומר לך:"יופי, עכשיו אם אנחנו נביס את באגראמון וכל גנרלי המוות נוכל לשלוט בעולם הדיגיטלי כצוות!", בהסכמה דארק נייטמון אומר לך:"נכון,תמיד רציתי להביס את באגראמון,במיוחד אחרי שאחד מהגזע שלי הביא שם רע לגזע בכך ששיתף פעולה עם באגראמון.הוא הביא בושה לכולנו, גם דיג'ימון מהגזע של דדלי אקסמון ומהגזע של דאממון השתתפו, אך הדאממון שהשתתף עם באגראמון כבר חזר למוטב, והוא דיג'ימון של אחד מציידי הדיג'ימונים יו."לפתע, אתה שומע ו- מדברים ביניהם:"חייבים לעשות משהו נגד מטאל טיראנומון הזה, אפילו אנחנו דיג'ימונים בדרגת אלוף לא יכולים להביס אותו בקרב שלו!מה נעשה?"
    מה תעשה?

[/COLOR]
    "היי,רוצים לצרף אותם אלינו? אני לא ממש יודע מה זה דרגת אלוף,אבל זה נשמע חזק." אני אומר לדיג'ימונים שלי,ואם אני מקבל את הסכמתם אני אומר לדיג'ימונים האחרים:"היי! רוצים להצטרף לצוות שלנו?" בחיוך רחב.
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

2. היכל התהילה
    ג'ייק-
    *איזה צבע תרצה להמשך?
    "אני,אני שאוטמון.אני דיג'ימון.אוו!" אומר לך הקול, שמתברר ששמו הוא שאוטמון."אף פעם לא אגשים כבר את חלומי, להיות מלך הדיג'ימונים כמו השאוטמון השני הזה, שהציל את העולם לפני 3 שנים."
    מה תעשה?
    כחול
    ---
    "אני אעזור לך" אגיד לו בהתלהבות "דיג'ימונים? העולם הדיגיטלי באמת קיים?! מה זאת אומרת מלך הדיג'ימונים?"

3. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    סופסוף מגיב XD
    הודעה-גנרל 1 יצא מהמשחק עקב אי הגבה.התפנה עוד מקום.

לי-
    אתה מראה לרונאלד ומרקו את הקרוס לוודר שלך.לפתע, מרקו אומר לך:"וואוו!קרוס לוודר אדום!גם לטאיקי קודו היה קרוס לוודר אדום והוא הציל את העולם!" ורונאלד אומר לך:"כן, בדרך כלל אם למישהו יש דיג'יכלי אדום,כמו הקרוס לוודר שלך, הוא נועד למשהו.גם לטאקויה קאנברה,מרקוס דאיימון וטאקאטו מאטסוקי היה קרוס לוודר אדום, אך אתה בטח לא שמעת עליהם כי הם הצילו את העולם הדיגיטלי בתוכו, לא בעולם האנושי.בקשר למה ששאלת על צבא באגרה, זו בערך מטרתנו, אך לא הצלחנו להביס את מטאל טיראנומון.אבל, צדנו הרבה דיג'ימונים בזמן שהיינו כאן".לפתע, אתה רואה שמרקו ורונאלד מכוונים את הקרוס לוודר לכיוונך ומזיזים אותו הצידה.אתה רואה פתאום הרבה עיגולים צהובים היוצאים משני הקרוס לוודרים שלהם, ובתוך כל אחד מהם דיג'ימון.
    מה תעשה?
    אני אומר לשניהם" ואו מגניב צדתם הרבה דיג'ימונים מגניבים מאוד.גם אני מקווה שהיה לי הרבה דיג'ימונים כמו לכם. תודה לכם בא לי להיות כמו טאיקי, תגידו תרצו להיות השותפים שלי למסע?נצא למסע ביחד בעולם הזה "
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

4. NYO HO HO
    שם: עמית.
    המשחק מוקפא לחודשיים האלה.
    יכול להיות שיוקפא לעוד זמן.
    NYO HO HO BITCH

עמוד 13 מתוך 13 ראשוןראשון ... 3111213

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •