Pokemon GO
עמוד 5 מתוך 13 ראשוןראשון ... 34567 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 61 עד 75 מתוך 184
  1. NYO HO HO
    שם: עמית.
    אדמונד-
    "שאוטמון!תודה לאל שאתה חי!" אתה שומע קול מאחוריך.אתה רואה עוד שני יצורים שבאים לעברך ולעבר שאוטמון."דארולומון!באליסטאמון!התגעגעתם אליי?" אומר שאוטמון אל שני היצורים."מי אתה ומאיפה יש לך קרוס לוודר?" שואל אותך היצור דמוי האריה, שמזוה כדארולומון.
    מה תעשה?

לי-
    אתה מגיע אל היצור המסכן.אתה מבין שזהו גאמדראמון.לפתע, אתה רואה אור לבן.אתה מגיע למין חלל לבן, בו אתה רואה מכשיר לבן צף מולך."האם אתה רוצה לעזור לדיג'ימון הזה?" שואל אותך קול הבוקע מין המכשיר.
    NYO HO HO BITCH

2. משתמש מנוסה
    שם: אופק
    ציטוט פורסם במקור על ידי Vanguard צפה בהודעה
    אדמונד-
    "שאוטמון!תודה לאל שאתה חי!" אתה שומע קול מאחוריך.אתה רואה עוד שני יצורים שבאים לעברך ולעבר שאוטמון."דארולומון!באליסטאמון!התגעגעתם אליי?" אומר שאוטמון אל שני היצורים."מי אתה ומאיפה יש לך קרוס לוודר?" שואל אותך היצור דמוי האריה, שמזוה כדארולומון.
    מה תעשה?
    "אני אדמונד ומה זה קרוס לוודר?" אשאל את היצור דמוי אריה

Spoiler ספוילר

3. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [B][COLOR="Orange"]
    לי-
    אתה מגיע אל היצור המסכן.אתה מבין שזהו גאמדראמון.לפתע, אתה רואה אור לבן.אתה מגיע למין חלל לבן, בו אתה רואה מכשיר לבן צף מולך."האם אתה רוצה לעזור לדיג'ימון הזה?" שואל אותך קול הבוקע מין המכשיר.
    אני אומר לקול שדיבר איתי" כן אני רוצה לעזור לדיג'ימון הגווס מולי.אם זה יציל אותו אז אני מוכן לעזור.תגיד מי אתה בכלל? גם דיג'ימון ?"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

4. משתמש מנוסה
    שם: משנה?

מייק-
    כן, אבל כאלה שאני אקבע לך.(אם תרצה להשתתף באיוונטים יכול להיות שיהיו לך עוד דיג'ימונים ממה שאני אביא לך).
    --------------------
    אתה רץ לעבר הקול בשיא המהירות,בתקווה שהוא עוד חי.אתה מגיע למין סימטה חשוכה.לאחר חיפוש קצר אתה רואה מין יצור קטן וצהוב שוכב על המדרכה.
    מה תעשה?

אני רץ אל היצור,נוגע בו,ומחפש דופק. אם אני אל מוצא,אני מחפש ברחוב מישהו או משהו שיוכלו לעזור לי עם היצור הזהז,ותוך כדי אני תוהה מה הוא,ואז אני נזכר: זה אחד מהיצורים בחלומי.
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

5. NYO HO HO
    אדמונד-
    "קרוס לוודר זה המכשיר שיש לך ביד." אומר לך ביצור דמוי הרובוט, באליסטאמון.לפתע אתה רואה ,דיג'ימון דמוי צב בגודל עצום שמתפרע בכל האזור."ג'אמבוגאממון." אומר שאוטמון בעצבנות.לפתע אתה שומע מהקרוס לוודר שלך קול:"אדמונד-תשלב את הדיג'ימונים שלך-תשתמש בכוחו של הדיג'יקרוס!"
    מה תעשה?

לי-
    "יתברר לך בבוא הזמן." אומר לך הקול "הגד לי את שמך ובכך תעזור לדיג'ימון הגוסס."
    מה תעשה?

מייק-
    אתה מנסה לחפש דופק אבל אתה לא מרגיש, למרות שאתה רואה סימני חיים על היצור.לפתע אתה רואה אור לבן שעוטף אותך ואתה מוצא את עצמך בחלל לבן.מולך צף מכשיר לבן.
    מה תעשה?
    NYO HO HO BITCH

6. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים

לי-
    "יתברר לך בבוא הזמן." אומר לך הקול "הגד לי את שמך ובכך תעזור לדיג'ימון הגוסס."
    מה תעשה?

אני אומר לקול שאני שומע " טוב, שמי לי "

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

7. NYO HO HO
    לי-
    "לי.מעכשיו אתה צייד דיג'ימונים.היכון למסעך בעולם הנקרא דיג'יקוורץ-העולם בין העולם האנושי לעולם הדיגיטלי!" אומר לך הקול שיוצא מהמכשיר.לפתע המכשיר הלבן נהפך לאדום ואור לבן יותר ובהיר עוטף אותך.אתה מתעורר לפתע בעולם בו השמיים ירוקים ויש מין עובש על כל הבניינים, אשר נהפכו לאפורים.
    מה תעשה?
    NYO HO HO BITCH

8. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    לי-
    "לי.מעכשיו אתה צייד דיג'ימונים.היכון למסעך בעולם הנקרא דיג'יקוורץ-העולם בין העולם האנושי לעולם הדיגיטלי!" אומר לך הקול שיוצא מהמכשיר.לפתע המכשיר הלבן נהפך לאדום ואור לבן יותר ובהיר עוטף אותך.אתה מתעורר לפתע בעולם בו השמיים ירוקים ויש מין עובש על כל הבניינים, אשר נהפכו לאפורים.
    מה תעשה?
    אני אומר בקול רם " איפה אני בידיוק?, מה זה המקום המוזר הזה ?, הלו יעש פה מישהו, יש פה מישהו?,תענו לי כבר ?"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

9. משתמש מנוסה
    שם: אופק
    אדמונד-
    "קרוס לוודר זה המכשיר שיש לך ביד." אומר לך ביצור דמוי הרובוט, באליסטאמון.לפתע אתה רואה ,דיג'ימון דמוי צב בגודל עצום שמתפרע בכל האזור."ג'אמבוגאממון." אומר שאוטמון בעצבנות.לפתע אתה שומע מהקרוס לוודר שלך קול:"אדמונד-תשלב את הדיג'ימונים שלך-תשתמש בכוחו של הדיג'יקרוס!"
    מה תעשה?
    "איך לשלב?" אומר תוך כדי שאנסה לשלב את הדיגימונים שיש לי

Spoiler ספוילר

10. NYO HO HO
    לי-
    אתה תוהה איפה אתה כשלפתע אתה רואה יצור סגול לידך שאומר:"תודה לך שהצלת את חיי.אני גאמדראמון אם לא הצגתי את עצמי כראוי!" והוא לוחץ את ידך.לאחר כרגע הוא שואל:"מאיפה יש לך קרוס לוודר?"
    מה תעשה?

אדמונד-
    אתה שואל את הקול שבקרוס לוודר והוא עונה לך:"תגיד את שמות הדיג'ימונים שאתה רוצה לשלב.לאחר מכן תגיד 'דיג'יקרוס!' בזמן שאתה מפנה לכיוונם את הקרוס לוודר שלך."
    מה תעשה?
    NYO HO HO BITCH

11. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    לי-
    אתה תוהה איפה אתה כשלפתע אתה רואה יצור סגול לידך שאומר:"תודה לך שהצלת את חיי.אני גאמדראמון אם לא הצגתי את עצמי כראוי!" והוא לוחץ את ידך.לאחר כרגע הוא שואל:"מאיפה יש לך קרוס לוודר?"
    מה תעשה?

[/COLOR][/B]
    אני אומר לגאמדראמון" נעים להכיר אותך גאמדראמון. השם שלי הוא לי. השגתי מאישהו יצור שאני לא יודע מי הוא.הוא נתן לי את הקרוס לוודר הזה שעכשיו אצלי.אני לא ראיתי תיצור רק שמעתי את קולו "

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

12. NYO HO HO
    לי-
    "וואו!זה ממש מגניב שיש לך קרוס לוודר!" אומר לך גאמדראמון "לא להרבה אנשים יש." לפתע אתה שומע שאגה של דיג'ימון ורואה דיג'ימון דמוי חרק שמתפרע באזור."קאבוטרימון." גאמדראמון אומר בכעס ונראה כי עומד לפרוץ בזעם ולתקוף את הדיג'ימון."לי-השתמש ביכולת ההתפתחות שלך!תפתח את גאמדראמון!"
    מה תעשה?
    NYO HO HO BITCH

13. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    [COLOR="Orange"][B]מייק-
    אתה מנסה לחפש דופק אבל אתה לא מרגיש, למרות שאתה רואה סימני חיים על היצור.לפתע אתה רואה אור לבן שעוטף אותך ואתה מוצא את עצמך בחלל לבן.מולך צף מכשיר לבן.
    מה תעשה?
    "מה זה הדבר הזה?" אני שואל את עצמי בתימהון,וניגש לקחת את המכשיר הלבן. כשאני לוקח אותו,אני מנסה לזהות מה המוצא שלו וממה הוא עשוי.

~~~~~~~

אם זה הדיג'יקרוס,אז ביקשתי אחד שחור
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

14. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    לי-
    "וואו!זה ממש מגניב שיש לך קרוס לוודר!" אומר לך גאמדראמון "לא להרבה אנשים יש." לפתע אתה שומע שאגה של דיג'ימון ורואה דיג'ימון דמוי חרק שמתפרע באזור."קאבוטרימון." גאמדראמון אומר בכעס ונראה כי עומד לפרוץ בזעם ולתקוף את הדיג'ימון."לי-השתמש ביכולת ההתפתחות שלך!תפתח את גאמדראמון!"
    מה תעשה?
    אני אומר לגאמדראמון" אוקי טוב תפתח לך לצורה החזקה שלך .אני רוצה שתכסח את דיג'ימון החרק הזה.תלמד אותו שלא כדי לו להתעסק איתנו. יאלה גו ". בזמן שהם נלחמים אני אחפש לי מקום מסתור כדי לא להיפגע מהקרב

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

15. NYO HO HO
    מייק-
    קודם כל-קוראים לזה קרוס לוודר, דבר שני תחכה, הוא יהיה שחור.
    -------------------------------------------------------------------------------------
    אתה בא לקחת את המכשיר אך משהו מונע ממך.לפתע את שומע קול הבוקע מין המכשיר:"האם אתה רוצה לעזור לדיג'ימון הגוסס הזה?" ואתה נזכר ביצור הצהוב השוכב לו בסמטה.
    מה תעשה?

לי-
    גאמדראמון מנסה להתפתח אך הוא לא מצליח.לפתע אתה שומע מהקרוס לוודר שלך קול שאומר:"בשביל לפתח את הדיג'ימון אתה צריך להגיד את שמו, להפנות את הקרוס לוודר לכיוונו ולהגיד:'התפתח!'.בינתיים הקאבוטרימון מתפרע באזור.
    מה תעשה?
    NYO HO HO BITCH

עמוד 5 מתוך 13 ראשוןראשון ... 34567 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •