לי-
אתה אומר לאררסטאדראמון שיביס את קאבוטרימון עם פריסמה גארט.לפתע אתה רואה שהוא הופך למין חמש רוחות בדמותו בצבע סגול בהיר שתוקפות את קאבוטרימון.אתה רואה פתאום שעיגול סגול מקיף את קאבוטרימון והוא מתפרק להרבה חלקיקים.לפתע אתה רואה בקרוס לוודר שלך ריבוע שיוצא ממנו ובתוכו הקאבוטרימון.הריבוע נכנס לקרוס לוודר שלך ואתה שומע מהקרוס לוודר שלך:"בירכותיי, צדת עכשיו קאבוטרימון.אך אין אפשרות להשתמש איתו בדיג'יקרוס."לאחר מכן אתה רואה שגאמדראמון נופל מהשמיים ונוחת בצורה רגילה(בלי שום פגע).
מה תעשה?
אדמונד-
בתהיה למה היצור התפרק אתה הולך לשאוטמון.הוא עונה לך:"אהה, זה פשוט-היצור התפרק כי הוא מת.אנחנו הרגנו אותו." בשמחה.לפתע אתה שומע קול מהקרוס לוודר שלך שאומר:"השילוב התפרק כי הם ניצחו בקרב.ישנן שלוש דרכים לפרק שילוב.הראשונה היא ניצחון בקרב.השנייה היא פקודה של הג'נרל, אתה פשוט אומר:'קרוס פתח!' והשילוב מתפרק.השלישית היא נזק חזק מאוד לדיג'ימון המשולב."
מה תעשה?
מייק-
אני לא בבירור יודע, לי הוא נראה כמו עקרב..
--------------------------------------------------------
"מוזר, אני לא זוכר שהייתי בחלום של אנשים.במיוחד לא של בני אנוש." אומר לך האביר והעקרב שואג.לפתע אתה שומע עוד שאגה.אתה רואה שהשאגה לא באה מדדליאקסמון, הדיג'ימון דמוי העקרב, אלה מדיג'ימון ענק דמוי אריה עם כנפייםשמתפרע באזור."פיראמון!" אומר דאממון בתחושת כעס "אני רוצה לכסח אותו כל כך!".לפתע אתה שומע קול מהקרוס לוודר שלך שאומר:"תשלב את הדיג'ימונים שלך,תשתמש בכוחו של הדיג'יקרוס!"
מה תעשה?
NYO HO HO BITCH
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
שם משתמש:Asrtal
שם במשחק:אייס פאוור.
רקע:אייס פאוור יש משפחה רגילה,אבא,אמא,ושני אחים קטנים,אביו היה מדען מפורסם מאוד,דוקטור ג'יימס פאוור,כולם אמרו שאייס מאוד דומה מבחינת אופי לאביו,שאייס הלך לבקר את אביו במעבדה הוא ראה שהמעבדה הצמיחה עובש ירוק וזוהר,אייס רץ למעבדה של אביו והוא ראה פתק מאביו שאמר:"בהצלחה במסע בני,תביס את הרשע הדיגיטלי וככה נוכל להיפגש שוב,שלך אביך".
אחרי זה הוא ראה את משקפיו של אביו מונחות על הרצפה,שבורות,הוא הבין שאביו נחטף,הוא יצא למסע אחר חוטפי אביו,הוא שמע על כוחות השילוב של הגנרלים וחשב שזה יהיה נחמד אם הוא יהיה גנרל.
אחרי שיצא מהמעבדה של אביו היה לו חיזיון של שנייה,עולם מוזר ושונה,הוא הבין שזה המקום שבו אביו נמצא.
מקצוע:גנרל.
דיג'ימון התחלתי:2
מראה:
צבע הקרוס לוודר:כחול
ציוד:קרוס לוודר בצבע כחול, אוהל, מצית, אולר.(לא לגעת)
כסף:5,000$(לא לגעת).
הערות/הארות:
אייס פוואר-
בעיה קטנה ברקע-את העולם הדיגיטלי אתה רואה לרגע, לכמה שניות, כי בד"כ אפשר לעבור לעולם הדיגיטלי(הדיג'יקווארץ) רק בעזרת קרוס לוודר.שנה את זה שאתה רואה אותו לרגע ואתה רשום.
מייק-
אתה שואל את חבריך הדיג'ימונים איך אתה משלב אותם.אתה לפתע שומע מהקרוס לוודר שלך קול שאומר:"תגיד את שמות הדיג'ימונים שאתה רוצה לשלב.לאחר מכן תגיד 'דיג'יקרוס!' בזמן שאתה מפנה לכיוונם את הקרוס לוודר שלך."
מה תעשה?
לי-
"אני?אני בסדר גמור!" אומר גאמדראמון.לפתע אתה שומע שני דיג'ימוניםו-
מדברים ביניהם:"אוי מה נעשה?צבא בגרה הזה מענה אותנו כל הזמן!הלוואי שמישהו יעצור אותו ויציל את הדיג'יקווארץ ממנו!".
מה תעשה?
NYO HO HO BITCH
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
אייס פוואר-
רשום.תגיב להתחלה.
לי-
"זה לא פשוט להביס אותו.הדיג'יקווארץ מחולק לאיזורים.בכל איזור יש גנרל מוות ששולט באותו איזור וצריך להביס אותו בשביל לעבור לאיזור הבא.לבסוף אתה תגיע לאיזור שנקרא קן השטן, שם שוכן באגראמון.אם תביס אותו תציל את הדיג'יקווארץ מהרשע והדיג'ימון שלך יוכתר למלך השני." אומרים לך שני הדיג'ימונים. "יופי!תמיד חלמתי להיות מלך הדיג'ימונים!" אומר לך גאמדראמון בשמחה רבה.
מה תעשה?
NYO HO HO BITCH
זה נשמע לי כמו התקציר לדיג'ימון קרוס החלק השני (פרקים 31-54)
--------------------------------------------------------------
אני אומר לגאמדראמון" יש לך אחלה חלום.אני מבטיח לך שאני אעזור לך להגשים אותו ". אני שואל את שני הדיג'ימונים " טוב תודה על המידע אבל יש לי שאלה אחת .איך אני מגיע לכול איזור? יש איזשהי מפה ?"
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
לי-
"המפה נמצאת בקרוס לוודר שלך." אומר לך הקול מהקרוס לוודר."אחרי שאתה מביס כל גנרל מוות אתה מקבל אפשרות לעבור לאיזור הבא." אומר לך הדיג'ימון הצהוב שמזוהה כאגומון.
מה תעשה?
אייס-
איזה צבע תרצה להמשך?
-----------------------------------
"אוו!" אומר הקול.כנראה שהוא פצוע "שמישהו יעזור לי!"
מה תעשה?
NYO HO HO BITCH
אייס-
בכיף, לי יהיה יותר קל Xd
------------------------------------
אתה מנסה למצוא את מקור הקול אבל אתה לא מוצא.לפתע אתה רואה מכונית תקועה בקומה שלישית של בניין בין הבניין לבין הרחוב.אתה רואה לרגע שהשמיים נהיים ירוקים והטלפונים של האנשים משתגעים.
מה תעשה?
NYO HO HO BITCH
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)