Pokemon GO
עמוד 8 מתוך 13 ראשוןראשון ... 678910 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 106 עד 120 מתוך 184
  1. NYO HO HO
    שם: עמית.
    אייס-
    *לפעמים כן לפעמים לא.
    "אם אתה חושב שאני ילד אני לא." אומר לך הקול "אני דיג'ימון".לפתע הקול מתבהר לך והוא נשמע לך נמוך."למען האמת קוראים לי גריימון."אתה מחפש מאיפה בא הקול שלפתע אתה רואה את המכונית שתקועה בין שמיים וארץ נופלת לכיוונך!אתה שומע מגריימון:"תזוז ימינה!"
    מה תעשה?

לי-
    אתה מודה לאגומון וחברו, שמתגלה כוימון.אח"כ אתה מחפש את המפה שבקרוס לוודר, אך הקרוס לוודר אומר לך:"אין לך בינתיים אישורי מעבר.לכן המפה עדיין לא הושגה."
    מה תעשה?
    NYO HO HO BITCH

2. משתמש מנוסה
    שם: alien
    ציטוט פורסם במקור על ידי Vanguard צפה בהודעה
    אייס-
    *לפעמים כן לפעמים לא.
    "אם אתה חושב שאני ילד אני לא." אומר לך הקול "אני דיג'ימון".לפתע הקול מתבהר לך והוא נשמע לך נמוך."למען האמת קוראים לי גריימון."אתה מחפש מאיפה בא הקול שלפתע אתה רואה את המכונית שתקועה בין שמיים וארץ נופלת לכיוונך!אתה שומע מגריימון:"תזוז ימינה!"
    מה תעשה?
    *קריימון?זה לא דיג'ימון בגובה חמישים מטר?איך אף אחד לא רואה אותו?
    אזוז במהירות ימינה,אחרי זה אני שאשאל את גריימון ואגיד לו:"אוקיי,מה זה בדיוק דיג'ימון?איפה אתה,ואיך ידעת מתי המכונית תיפול?"

3. NYO HO HO
    אייס-
    *אתה שומע אותו בתוך הראש שלך.אני בטוח שראית את האנימה..
    "אני לא יודע הייתה לי תחושה.אוו!" אתה שומע את גריימון גונח מכאבים."מהר תבוא לעזור לי!אני אנסה לתת כיוון למקום שאני נמצא בו." אומר לך גריימון.לפתע, אתה מרגיש תחושה שאומרת לך ללכת למיקום כלשהו.
    מה תעשה?
    NYO HO HO BITCH

4. משתמש מנוסה
    אייס-
    *אתה שומע אותו בתוך הראש שלך.אני בטוח שראית את האנימה..
    "אני לא יודע הייתה לי תחושה.אוו!" אתה שומע את גריימון גונח מכאבים."מהר תבוא לעזור לי!אני אנסה לתת כיוון למקום שאני נמצא בו." אומר לך גריימון.לפתע, אתה מרגיש תחושה שאומרת לך ללכת למיקום כלשהו.
    מה תעשה?
    *שכחתי שרק טאיקי או איך שלא קראו לו ראה אותו.
    אני רץ לכיוון שהתחושה אומרת לי,אני חושב לעצמי:'הוא הציל את חיי אני חייב לו הכול!' ואתחיל לרוץ יותר מהר ויותר מהר.

5. NYO HO HO
    אייס-
    *קוראים לו טאיקי ואל תזלזל בו.אם תמשיך לראות ותקרא את הרקע של המשחק תראה שהוא זה שהציל את העולם הדיגיטלי(המקורי) מבאגראמון!+שכחתי להגיד לך שהצבע של הקרוס לוודר תפוס.תשנה אותו.
    אתה רץ במהירות ומגיע למין סימטה חשוכה.אתה רואה לידך יצור מטושטש וכחול, בערך בגובה שלך שגונח מכאבים."ידעתי שמישהו יבוא." אומר לך גריימון בשמחה, ותוך כדי גונח מכאביו.לפתע אתה רואה אור לבן(לא אתה לא מת Xd) ואתה מתעורר בחלל לבן ומולך צף מכשיר בצבע לבן ששואל אותך:"האם אתה רוצה לעזור לדיג'ימון הגוסס?"
    מה תעשה?
    NYO HO HO BITCH

6. משתמש מנוסה
    אייס-
    *קוראים לו טאיקי ואל תזלזל בו.אם תמשיך לראות ותקרא את הרקע של המשחק תראה שהוא זה שהציל את העולם הדיגיטלי(המקורי) מבאגראמון!+שכחתי להגיד לך שהצבע של הקרוס לוודר תפוס.תשנה אותו.
    אתה רץ במהירות ומגיע למין סימטה חשוכה.אתה רואה לידך יצור מטושטש וכחול, בערך בגובה שלך שגונח מכאבים."ידעתי שמישהו יבוא." אומר לך גריימון בשמחה, ותוך כדי גונח מכאביו.לפתע אתה רואה אור לבן(לא אתה לא מת Xd) ואתה מתעורר בחלל לבן ומולך צף מכשיר בצבע לבן ששואל אותך:"האם אתה רוצה לעזור לדיג'ימון הגוסס?"
    מה תעשה?
    *יש כחול?
    "הוא הציל את חיי ואני חייב לו,וגם בגלל שאני רוצה את אבי בחזרה,וגם ובעיקר אני תמיד אהיה מוכן להרפתקאה",את המכשיר חזק ואחשוב בליבי:'מעניין מה יקרה עכשיו'.

7. NYO HO HO
    אייס-
    *כן.
    "הגד לי את שימך." אומר לך הקול הבוקע מין המכשיר.
    NYO HO HO BITCH

8. משתמש מנוסה
    אייס-
    *כן.
    "הגד לי את שימך." אומר לך הקול הבוקע מין המכשיר.
    *אז כחול.
    "אייס פאוור,בנו של ג'יימס פאוור מדען וממציא,שנעלם לפני חצי שנה,מה אני צריך לעשות עכשיו?".

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [b]

לי-
    אתה מודה לאגומון וחברו, שמתגלה כוימון.אח"כ אתה מחפש את המפה שבקרוס לוודר, אך הקרוס לוודר אומר לך:"אין לך בינתיים אישורי מעבר.לכן המפה עדיין לא הושגה."
    מה תעשה?
    אני אומר לקרוס ודר שלי " איזה מעצבן אתה.טוב אז תגיד לי איך אטני משיג את האישור שלי כדי שעובר לעבור אל אחד האזורים ?"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

10. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    אייס פוואר-
    בעיה קטנה ברקע-את העולם הדיגיטלי אתה רואה לרגע, לכמה שניות, כי בד"כ אפשר לעבור לעולם הדיגיטלי(הדיג'יקווארץ) רק בעזרת קרוס לוודר.שנה את זה שאתה רואה אותו לרגע ואתה רשום.

מייק-
    אתה שואל את חבריך הדיג'ימונים איך אתה משלב אותם.אתה לפתע שומע מהקרוס לוודר שלך קול שאומר:"תגיד את שמות הדיג'ימונים שאתה רוצה לשלב.לאחר מכן תגיד 'דיג'יקרוס!' בזמן שאתה מפנה לכיוונם את הקרוס לוודר שלך."
    מה תעשה?

[/COLOR][/B]

"אוקיי,נשמע טוב." אני אומר ומפנה את הדיג'י קרוס אליהם."דאממון,סקוטניילמון,דדליאקסמון,דיג'יקרוס!" אני צועק,ומחכה בציפייה לראות מה יקרה.
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

11. NYO HO HO
    אייס-
    *אתה לא צריך להגיד את כל אילן היוחסין, ביקשתי רק שם..
    אתה אומר למכשיר את שימך ולפתע הוא נהפך לכחול.המכשיר צף לכיוונך ואומר:""אייס.מעכשיו אתה גנרל דיג'ימונים.היכון למסעך בעולם הנקרא דיג'יקוורץ-העולם בין העולם האנושי לעולם הדיגיטלי!" אומר לך הקול..אתה מתעורר לפתע בעולם בו השמיים ירוקים ויש מין עובש על כל הבניינים, אשר נהפכו לאפורים.
    מה תעשה?

לי-
    *אני עורך לך את הטופס כדי להוסיף את קאבוטרימון לרשימת הדיג'ימונים שצדת.
    "פשוט אתה צריך להביס את הגנרל הראשון שלך.הגנרל הראשון פה הוא מטאל טיראנומון(רמז קטן ) אתה צריך להגיע למפקדה שלו ופשוט להביס אותו." אומר לך הקרוס לוודר.
    מה תעשה?
    NYO HO HO BITCH

12. משתמש מנוסה
    אייס-
    *אתה לא צריך להגיד את כל אילן היוחסין, ביקשתי רק שם..
    אתה אומר למכשיר את שימך ולפתע הוא נהפך לכחול.המכשיר צף לכיוונך ואומר:""אייס.מעכשיו אתה גנרל דיג'ימונים.היכון למסעך בעולם הנקרא דיג'יקוורץ-העולם בין העולם האנושי לעולם הדיגיטלי!" אומר לך הקול..אתה מתעורר לפתע בעולם בו השמיים ירוקים ויש מין עובש על כל הבניינים, אשר נהפכו לאפורים.
    מה תעשה?

?
    אני מסתכל סביבי ולא מאמין למה שאני רואה אני אקרא לגריימון:"גריימון?איפה אתה,אתה עדיין צריך עזרה!אני חייב לעזור לך!"

13. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [B]

לי-
    *אני עורך לך את הטופס כדי להוסיף את קאבוטרימון לרשימת הדיג'ימונים שצדת.
    "פשוט אתה צריך להביס את הגנרל הראשון שלך.הגנרל הראשון פה הוא מטאל טיראנומון(רמז קטן ) אתה צריך להגיע למפקדה שלו ופשוט להביס אותו." אומר לך הקרוס לוודר.
    מה תעשה?
    אני אומר לקרוס וודר שלי " אוקי, איך אני מגיע לטירה של מטאל טיראנומון? והאם הכוח של גאמדראמון בהתפחות מספיק חזק בשביל שהווא יוכל להביס את מטאל טיראנומון ."
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

14. NYO HO HO
    מייק-
    אתה מנסה לשלב את שלושת הדיג'ימונים שלך ולא מצליח.לפתע, סקולקנייטמון אומר לך:"תנסה לשלב אותי ואת דדלי אקסמון, אנחנו כמו אחים בטוח נצליח להשתלב!" ודדלי אקסמון שואג.
    מה תעשה?

אייס-
    אתה צועק בחיפוש אחרי גריימון.לאחר מכן אתה רואה ענק מלפניך שאומר:"תודה לך על העזרה.אני גריימון."
    מה תעשה?

לי-
    "אנחנו יודעים איך להגיע לשם!" אומר לך אגומון "אנחנו גרים ליד המקום.קדימה בואו!" אומר לך וימון.גאמדראמון אומר לך:"קדימה,בוא ניקח את ההזדמנות הזאת!רק נקווה שהם לא עובדים איתו."
    מה תעשה?
    NYO HO HO BITCH

15. משתמש מנוסה
    אייס-
    אתה צועק בחיפוש אחרי גריימון.לאחר מכן אתה רואה ענק מלפניך שאומר:"תודה לך על העזרה.אני גריימון."
    מה תעשה?

?
    אני אסתכל על גריימון בחוסר אמון ואומר לו:"אתה גריימון?איך משהו גדול כמוך צריך עזרה ממשהו קטן יחסית כמוני?".

עמוד 8 מתוך 13 ראשוןראשון ... 678910 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •