Pokemon GO
עמוד 9 מתוך 13 ראשוןראשון ... 7891011 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 121 עד 135 מתוך 184
  1. NYO HO HO
    שם: עמית.
    אייס-
    "תאמין לי כשדיג'ימון נזרק לעולם האנושי מהדיג'יקוורץ הוא צריך עזרה אפילו מג'וק." אומר לך גריימון.לפתע אתה רואה עוד שני דיג'ימונים ו- גדולים באים לכיוונכם."גריימון!אתה בסדר!" אומר הציפור, שמתגלה כמיילבירדראמון "חשבנו שלא תשרוד!" אומר התנין,שמתגלה כדקארדראמון.לאחר מכן מיילברדראמון אומר:"מי זה בן האדם הזה ולמה יש לו קרוס לוודר?"
    מה תעשה?
    NYO HO HO BITCH

2. משתמש מנוסה
    שם: alien
    ציטוט פורסם במקור על ידי Vanguard צפה בהודעה
    אייס-
    "תאמין לי כשדיג'ימון נזרק לעולם האנושי מהדיג'יקוורץ הוא צריך עזרה אפילו מג'וק." אומר לך גריימון.לפתע אתה רואה עוד שני דיג'ימונים ו- גדולים באים לכיוונכם."גריימון!אתה בסדר!" אומר הציפור, שמתגלה כמיילבירדראמון "חשבנו שלא תשרוד!" אומר התנין,שמתגלה כדקארדראמון.לאחר מכן מיילברדראמון אומר:"מי זה בן האדם הזה ולמה יש לו קרוס לוודר?"
    מה תעשה?
    אציג את עצמי ואגיד להם:"אני אייס פאוור,בנו של פרופסור ג'יימס פאוור מכדור הארץ,גריימון שלח לי אות מצוקה בטלפתיה או משהו כזה,הוא הציל את חיי,אני את שלו ואני חושב שאנחנו חברים,אנחנו חברים גריימון נכון?".

3. NYO HO HO
    אייס-
    "כן, הוא הגנרל שלי." אומר גריימון לשני הדיג'ימונים החברים שלו."אבל לא ענית לי על השאלה מאיפה הקרוס לוודר שלך?" שואל אותך דיג'ימון הציפור.לפתע, אתה שומע שאגה של דיג'ימון.הדיג'ימון מתגלה כ אלומון."אלומון הזה.הורס את האזור!הלוואי שהיה לי את האומץ להילחם נגדו אבל הוא חזק מדי!" אומר גריימון בצעבנות.לפתע אתה שומע קול מהקרוס לוודר שלך:"אייס-תשתמש בכוחם של הדיג'ימונים שלך כדי להביס את אלומון.תשתמש בכוחו של הדיג'יקרוס!"
    מה תעשה?
    NYO HO HO BITCH

4. משתמש מנוסה
    אייס-
    "כן, הוא הגנרל שלי." אומר גריימון לשני הדיג'ימונים החברים שלו."אבל לא ענית לי על השאלה מאיפה הקרוס לוודר שלך?" שואל אותך דיג'ימון הציפור.לפתע, אתה שומע שאגה של דיג'ימון.הדיג'ימון מתגלה כ אלומון."אלומון הזה.הורס את האזור!הלוואי שהיה לי את האומץ להילחם נגדו אבל הוא חזק מדי!" אומר גריימון בצעבנות.לפתע אתה שומע קול מהקרוס לוודר שלך:"אייס-תשתמש בכוחם של הדיג'ימונים שלך כדי להביס את אלומון.תשתמש בכוחו של הדיג'יקרוס!"
    מה תעשה?
    אומר לדיג'ימון הציפור:"קודם נטפל באלומון הזה ואז אני אענה לך טוב?" ארים את הקרוס לוודר שלי ואגיד בקול לא בטוח:"כוח הדיג'יקרוס הפעל"

5. NYO HO HO
    אייס-
    אתה מנסה להפעיל את כוח הדיג'יקרוס אך לא מצליח.לפתע אתה שומע מהקרוס לוודר שלך קול שאומר:"אם תרצה לשלב את הדיג'ימונים שלך,תצטרך להפנות את הקרוס לוודר אליהם, להגיד את שמות הדיג'ימונים שתרצה לשלב(אתה לא חייב לשלב את כולם) ואז להגיד 'דיג'יקרוס'".
    מה תעשה?
    NYO HO HO BITCH

6. משתמש מנוסה
    אייס-
    אתה מנסה להפעיל את כוח הדיג'יקרוס אך לא מצליח.לפתע אתה שומע מהקרוס לוודר שלך קול שאומר:"אם תרצה לשלב את הדיג'ימונים שלך,תצטרך להפנות את הקרוס לוודר אליהם, להגיד את שמות הדיג'ימונים שתרצה לשלב(אתה לא חייב לשלב את כולם) ואז להגיד 'דיג'יקרוס'".
    מה תעשה?
    אני אכוון על גריימון ועל דקארדראמון ואומר:"גריימון ודקארדרמון דיג'יקרוס!" אתסכל על האחרון ואגיד לו:"בזמן שגריימון ודקארדראמון יתקיפו מהחזית אתה תעשה התקפה אווירית בסדר,אני יודע שאתה לא בטוח בי אבל אני הצלתי את חבר שלך,סימן שאני לא מרושע".

7. NYO HO HO
    אייס-
    אתה מנסה לשלב בין דקרארדאמון לגריימון אך זה לא עובד.
    מה תעשה?
    NYO HO HO BITCH

8. משתמש מנוסה
    אייס-
    אתה מנסה לשלב בין דקרארדאמון לגריימון אך זה לא עובד.
    מה תעשה?
    *תחשוב את בורגרמן בתור הרשע XD
    אני אכוון לגריימון ולמיילבירדראמון את הדיג'יקרוס ואגיד:"גריימון ומיילבירדראמון דיג'יקרוס!" ואם זה לא עובד אנסה לשלב את מיילבירדראמון ואת דקרארדאמון.

9. NYO HO HO
    אייס-
    *חחחח XD אני אשלוט בעולם הדיגיטלי בהמבורגרים!בכ"מ אני מפרסם טבלאת דיג'יקרוסים+התפתחויות מחר אז תתכונן.יהיו כמה דיג'ימונים שאתה לא מכיר.אתה תשיג אותם בהמשך.
    אתה מכוון את הקרוס לוודר שלך אל גריימון ומיילברדראמון ורואה:
    [YOUTUBE]OEMo-BLIHfM[/YOUTUBE]
    "בירכותיי" נשמע קול מהקרוס לוודר שלך "מטאל גריימון נוצר!"
    מה תעשה?
    NYO HO HO BITCH

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [B][COLOR="navy"]
    לי-
    "אנחנו יודעים איך להגיע לשם!" אומר לך אגומון "אנחנו גרים ליד המקום.קדימה בואו!" אומר לך וימון.גאמדראמון אומר לך:"קדימה,בוא ניקח את ההזדמנות הזאת!רק נקווה שהם לא עובדים איתו."
    מה תעשה?
    אני אומר לשניהם " אל תדאגו אני לא משקר.אם אני אשקר אתם מוזמנים להרוג אותי במקום ". אני אתחיל לעקוב אחר וימון ואגומון עם דארדרמון שלי עד לטירה
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

11. משתמש מנוסה
    אייס-
    *חחחח XD אני אשלוט בעולם הדיגיטלי בהמבורגרים!בכ"מ אני מפרסם טבלאת דיג'יקרוסים+התפתחויות מחר אז תתכונן.יהיו כמה דיג'ימונים שאתה לא מכיר.אתה תשיג אותם בהמשך.
    אתה מכוון את הקרוס לוודר שלך אל גריימון ומיילברדראמון ורואה:
    [youtube]OEMo-BLIHfM[/youtube]
    "בירכותיי" נשמע קול מהקרוס לוודר שלך "מטאל גריימון נוצר!"
    מה תעשה?
    אסתכל על מטאל גריימון ואגיד לו:"מטאל גריימון,אני יודע שחצי שלך סומך עליי וחצי לא אבל תתקיף את הדיג'ימון שמחריב את האזור היפה הזה!" אחרי זה אגיד לדקרארדאמון:"בזמן שמטאל גריימון מתקיף בחזית אתה תעשה התקפה אחורנית טוב?".

12. NYO HO HO
    לי-
    *גאמדראמון, לא דארדראמון או איך שלא קראת לו..
    אתה הולך עם וימון באזור העיירה.אתה רואה נוף של דיג'ימונים מדוכדכים ועצובים שרק מחכים לגאולה.לפתע, אתה מגיע לטירה של מטאל טיראנומון.הטירה נראית כמו מועדון איגרוף.אתה נכנס לתוך הטירה ורואה שקי אגרוף רבים, זירת איגרוף ואת יושב בכיסא מלכות כמו בקרבות גלדיאטורים."בן אנוש מגיע לטירה שלי?איזה כבוד!" אומר לך הדיג'ימון."זה מטאל טירנומון." אומר לך אגומון ביראה ופחד מדיג'ימון הדינוזאור האפור והענקי.
    מה תעשה?

אייס-
    *יש למטאל גריימון כנפיים, אתה יכול להשתמש בטכניקה הישנה שלך..
    "אל תדאג, הדיג'ימון הראשי של הדיג'יקרוס הזה הוא גריימון." אומר לך דקארדראמון.אתה רואה שלפתע מטאל גריימון מרים את זנבו, ומהכנפיים והזנב הוא יורה לייזרים, תוך כדי קריאה:"גיגה דיסטרויר!" בזמן שדקארדראמון בא מאחוריי אלומון ותוקף עם זנבו תוך כדי קריאת:"Heavy Tailhook!".לאחר מכן אתה רואה שאלומון מתפרק למיליון חלקיקים זהובים, והדיג'יקרוס של מטאל גריימון מתפרק.
    מה תעשה?
    NYO HO HO BITCH

13. משתמש מנוסה
    אייס-
    *יש למטאל גריימון כנפיים, אתה יכול להשתמש בטכניקה הישנה שלך..
    "אל תדאג, הדיג'ימון הראשי של הדיג'יקרוס הזה הוא גריימון." אומר לך דקארדראמון.אתה רואה שלפתע מטאל גריימון מרים את זנבו, ומהכנפיים והזנב הוא יורה לייזרים, תוך כדי קריאה:"גיגה דיסטרויר!" בזמן שדקארדראמון בא מאחוריי אלומון ותוקף עם זנבו תוך כדי קריאת:"Heavy Tailhook!".לאחר מכן אתה רואה שאלומון מתפרק למיליון חלקיקים זהובים, והדיג'יקרוס של מטאל גריימון מתפרק.
    מה תעשה?
    אגיד לשלושת הדיג'ימונים שלי:"אוקיי יש לי כמה שאלות,דבר ראשון,למה דווקא אני,דבר שני,איך התפרקתם,דבר שלישי מה קרה ליצור הזה ודבר אחרון שהוא הכי חשוב בעיניי,אתם סומכים עליי עכשיו כולכם?".

14. NYO HO HO
    אייס-
    אתה שואל את הדיג'ימונים את השאלות.הקרוס לוודר לפתע עונה לך:"הדיג'ימון התפרק כי הוא מת."הדיג'ימונים עונים לך:"אם אתה הצלחת לשלב אותנו, אנחנו בטוח סומכים עליך.ובקשר לשאלה השנייה שלך, אנחנו לא בדיוק יודעים.הגורל בחר בך." ופתאום אתה שומע מהקרוס לוודר:"דיג'ימון מאחד האבירים המלכותיים בחר בך.אתה תמצא מי בחר בך ביום מין הימים."
    מה תעשה?
    NYO HO HO BITCH

15. משתמש מנוסה
    אייס-
    אתה שואל את הדיג'ימונים את השאלות.הקרוס לוודר לפתע עונה לך:"הדיג'ימון התפרק כי הוא מת."הדיג'ימונים עונים לך:"אם אתה הצלחת לשלב אותנו, אנחנו בטוח סומכים עליך.ובקשר לשאלה השנייה שלך, אנחנו לא בדיוק יודעים.הגורל בחר בך." ופתאום אתה שומע מהקרוס לוודר:"דיג'ימון מאחד האבירים המלכותיים בחר בך.אתה תמצא מי בחר בך ביום מין הימים."
    מה תעשה?
    אסתכל על השלישייה ואומר להם:"טוב,אז אתם סומכים עליי,אני סומך עליכם,יש עוד כמה דיג'ימונים רשעים כמו הדיג'ימון ממקודם שאפשר 'לטפל' בהם,ועוד שאלה,מי אלו "האבירים המלכותיים"?".

עמוד 9 מתוך 13 ראשוןראשון ... 7891011 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •