Pokemon GO
עמוד 13 מתוך 41 ראשוןראשון ... 3111213141523 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 181 עד 195 מתוך 608
  1. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Vanguard
    תורו של היריב:
    היריב משחק עם "Museum of Emperor" הוא מקריב 2000 נקודות חיים בשביל לזמן את "Earthbound Immortal Uru" [העכביש] במצב תקיפה,אחרי זה היריב משחק עם שלושה "MST" [הקלף שמשמיד קלף קסם\מלכודת בזירה] ומשמיד לך את כול שלושת הקלפים ההפוכים,אתה רואה ש"Uru" מתקיף אותך ישירות ומשאיר אותך עם 1000 נקודות חיים.
    תורך:
    [נשאר לך עדיין בורה] אתה שולף את "Heavy Storm" ומבין שאולי עוד יש לך סיכוי.
    *אני אכזרי,אבל אני גם קצת הוגן.

Alonstiro
    אתה רואה איך הקלף מתפוצץ,איך הגז הופך להיות גל הדף שמשמיד כול דבר שעומד בדרכו [והוא יכול להרוס],אתה רואה את האיש המסתורי עומד מאחוריך וצוחק,צחוק קר כאילו הוא עשה את זה במכוון,כאילו הוא עשה את זה בלי שום היסוס,אתה רואה שני שוטרים מצליחים לתפוס אותו,אך הוא ממשיך לצחוק,כמו משוגע.

2. NYO HO HO
    שם: עמית.
    Vanguard
    תורו של היריב:
    היריב משחק עם "Museum of Emperor" הוא מקריב 2000 נקודות חיים בשביל לזמן את "Earthbound Immortal Uru" [העכביש] במצב תקיפה,אחרי זה היריב משחק עם שלושה "MST" [הקלף שמשמיד קלף קסם\מלכודת בזירה] ומשמיד לך את כול שלושת הקלפים ההפוכים,אתה רואה ש"Uru" מתקיף אותך ישירות ומשאיר אותך עם 1000 נקודות חיים.
    תורך:
    [נשאר לך עדיין בורה] אתה שולף את "Heavy Storm" ומבין שאולי עוד יש לך סיכוי.
    *אני אכזרי,אבל אני גם קצת הוגן.
    *אתה לא אכזרי, אתה סתם מניאק..XD
    אני מזמן את הבורה השני ומפעיל את האפקט של Heavy Storm, ומשמיד את Museum of Emperor.לאחר מכן אני תוקף עם שני הבורה ומסיים את תורי.
    NYO HO HO BITCH

3. משתמש מנוסה
    Vanguard
    אתה משמיד את "Museum of Emperor" בזכות היכולת של "Heavy Strom" וכך אתה משמיד גם את "Uru" אתה מזמן עוד"Bora" במצב תקיפה,אתה מתקיף עם הבורה הראשון ומשאיר ליריב 300 נקודות חיים,ה"Bora" השני מתקיף ומביס את האיש המסתורי.
    אתה שומע אותו אומר:"תיזהר מ..." ונעלם.

4. NYO HO HO
    ציטוט פורסם במקור על ידי Astral צפה בהודעה
    Vanguard
    אתה משמיד את "Museum of Emperor" בזכות היכולת של "Heavy Strom" וכך אתה משמיד גם את "Uru" אתה מזמן עוד"Bora" במצב תקיפה,אתה מתקיף עם הבורה הראשון ומשאיר ליריב 300 נקודות חיים,ה"Bora" השני מתקיף ומביס את האיש המסתורי.
    אתה שומע אותו אומר:"תיזהר מ..." ונעלם.
    "מעניין מי היה האיש המסתורי הזה." אומר לעצמי ואלך לבדוק מי הוא האיש הזה וממה הוא רצה להזהיר אותי.
    NYO HO HO BITCH

5. משתמש מנוסה
    Vanguard
    אתה עוקב אחריי האיש המסתורי,אך אתה לא מוצא אותו,אתה מרגיש שמישהו נוגע לך בכתף,אתה מסתובב ורואה את יוסיי,מאחוריו גם ג'ק,קאלין וקרו,יוסיי אומר לך:"תודה על זה שעזרת לנו,קח את שני הקלפים האלה,מתנה ממני" הוא מביא לך את "Junk Synchron" ואת "Junk Warrior".
    *אתה רוצה אותם בדק או שבמקום שיש קלפים לא בדק?

6. NYO HO HO
    Vanguard
    אתה עוקב אחריי האיש המסתורי,אך אתה לא מוצא אותו,אתה מרגיש שמישהו נוגע לך בכתף,אתה מסתובב ורואה את יוסיי,מאחוריו גם ג'ק,קאלין וקרו,יוסיי אומר לך:"תודה על זה שעזרת לנו,קח את שני הקלפים האלה,מתנה ממני" הוא מביא לך את "Junk Synchron" ואת "Junk Warrior".
    *אתה רוצה אותם בדק או שבמקום שיש קלפים לא בדק?
    *בדק.
    "תודה רבה יוסיי!" אומר ליוסיי בשמחה ואשים את שני הקלפים שלי בחפיסה "תגידו, יש לכם מושג מי היה האיש שאיתגר אותי לקרב?" אשאל את יוסיי,קרו,ג'ק וקאלין.
    NYO HO HO BITCH

7. משתמש מנוסה
    Vanguard
    יוסיי אומר לך:"אני אישית לא יודע,אבל אני יודע נראה לי למי הוא התכוון ב"תיזהר מ..."" ג'ק חושב טיפה ואומר:"אתה לא מתכוון לארגון ליאסטר?"יוסיי אומר:"בדיוק" קאלין אומר לג'ק ויוסיי:"בתקופתי בתור בעל חותם אפל,רומן הזכיר מישהו שסיפר לו על בעלי החותם,הוא פגש אותו במדבר,והוא זה שנתן לו את הכוחות האפלים ששינו את מהלך היקום,ארגון ליאסטר מסוכן,אם הוא עדיין קיים כול היקום בסכנה!".

8. NYO HO HO
    Vanguard
    יוסיי אומר לך:"אני אישית לא יודע,אבל אני יודע נראה לי למי הוא התכוון ב"תיזהר מ..."" ג'ק חושב טיפה ואומר:"אתה לא מתכוון לארגון ליאסטר?"יוסיי אומר:"בדיוק" קאלין אומר לג'ק ויוסיי:"בתקופתי בתור בעל חותם אפל,רומן הזכיר מישהו שסיפר לו על בעלי החותם,הוא פגש אותו במדבר,והוא זה שנתן לו את הכוחות האפלים ששינו את מהלך היקום,ארגון ליאסטר מסוכן,אם הוא עדיין קיים כול היקום בסכנה!".
    "אני אנסה לעזור לכם." אומר ליוסיי והשאר "אני איתכם אנסה לעצור את ארגון ליאסטר!"
    NYO HO HO BITCH

9. משתמש מנוסה
    Vanguard
    יוסיי מגחך ואומר לך:"אין צורך,הקרב האחרון יהיה בסיבוב הסופי של ה-WRGP,שבו אנחנו,צוות פייב דיס ילחמו נגד צוות ניו וורלד שהוא בעצם ארגון ליאסטר,קרו ילחם נגד לאסטר,ג'ק נגד פרימו ואני ילחם נגד ג'ייקוב,אני לא חושב שאתה תהיה כלול בקרב הזה,מצטער".

10. NYO HO HO
    Vanguard
    יוסיי מגחך ואומר לך:"אין צורך,הקרב האחרון יהיה בסיבוב הסופי של ה-WRGP,שבו אנחנו,צוות פייב דיס ילחמו נגד צוות ניו וורלד שהוא בעצם ארגון ליאסטר,קרו ילחם נגד לאסטר,ג'ק נגד פרימו ואני ילחם נגד ג'ייקוב,אני לא חושב שאתה תהיה כלול בקרב הזה,מצטער".
    "לא נורא.אתם תדעו שאני מאחוריכם." אומר לצוות פייב דיס "קאלין, אולי אתה תהיה איתי בצוות?נצטרך רק עוד שותף אחד!" אומר לקאלין.
    NYO HO HO BITCH

11. משתמש מנוסה
    Vanguard
    קאלין אומר לך:"אני,אתה ועוד מישהו נגד שבעה צוותים,יותר טובים,יותר חזקים ויותר מפורסמים,נשמע כמו הרפתקה,אני אוהב הרפתקאות כאלו,אין לי בעיה,חסר רק עוד אחד,יש לי רעיון,זוכר את ניקו,יש מצב שהיא תרצה",יוסיי אומר:"טוב,קאלין כמו תמיד היה נחמד לפגוש אותך,עכשיו אנחנו נצטרך לזוז" קרו וג'ק מסכימים וממשיכים לכיוון האופק ונעלמים כעבור כמה דקות.
    קאלין קסלר הסכים להיות בצוות שלך!

12. NYO HO HO
    Vanguard
    קאלין אומר לך:"אני,אתה ועוד מישהו נגד שבעה צוותים,יותר טובים,יותר חזקים ויותר מפורסמים,נשמע כמו הרפתקה,אני אוהב הרפתקאות כאלו,אין לי בעיה,חסר רק עוד אחד,יש לי רעיון,זוכר את ניקו,יש מצב שהיא תרצה",יוסיי אומר:"טוב,קאלין כמו תמיד היה נחמד לפגוש אותך,עכשיו אנחנו נצטרך לזוז" קרו וג'ק מסכימים וממשיכים לכיוון האופק ונעלמים כעבור כמה דקות.
    קאלין קסלר הסכים להיות בצוות שלך!
    "יופי קאלין!אם אתה תהיה איתי ואני אנחנו נהיה בלתי מנוצחים!" אומר לקאלין בהתלהבות "קדימה-בוא נחפש את הניקו הזאת שדיברת עליה." ואלך עם קאלין לחפש את ניקו.
    NYO HO HO BITCH

13. משתמש מנוסה
    Vanguard
    אתה וקאלין יורדים לכיוון קראש טאון,אתם ממשיכים לכיוון צפון העיר,אתה רואה שבקצה העיר יש באר קטנה,ובית עץ על הקרקע,אתה רואה שני ילדים,ניקו ואחיה הצעיר ווסט נלחמים זה נגד זה,אתה רואה שניקו מצליחה להביס בקלות רבה את אחיה,קאלין דופק על העץ ואומר:"אפשר להיכנס?" ניקו מחייכת ואומרת:"אתה תמיד מוזמן",קאלין אומר:"ניקו,שמעת על ה-WRGP?"ניקו מהנהנת וקאלין ממשיך:"אני והנער הזה פה,הקמנו צוות,ואנחנו צריכים עוד אחד,חשבנו עליך,מה דעתך?" ניקו אומרת:"כן,אני מסכימה".
    ניקו הצטרפה לצוות שלך ושל קאלין!

14. NYO HO HO
    Vanguard
    אתה וקאלין יורדים לכיוון קראש טאון,אתם ממשיכים לכיוון צפון העיר,אתה רואה שבקצה העיר יש באר קטנה,ובית עץ על הקרקע,אתה רואה שני ילדים,ניקו ואחיה הצעיר ווסט נלחמים זה נגד זה,אתה רואה שניקו מצליחה להביס בקלות רבה את אחיה,קאלין דופק על העץ ואומר:"אפשר להיכנס?" ניקו מחייכת ואומרת:"אתה תמיד מוזמן",קאלין אומר:"ניקו,שמעת על ה-WRGP?"ניקו מהנהנת וקאלין ממשיך:"אני והנער הזה פה,הקמנו צוות,ואנחנו צריכים עוד אחד,חשבנו עליך,מה דעתך?" ניקו אומרת:"כן,אני מסכימה".
    ניקו הצטרפה לצוות שלך ושל קאלין!
    "ניקו?את יודעת לרכב על אופנוע דו קרב?" אשאל את ניקו "בכל מקרה, אני אישית צריך לראות כמה את טובה.אז בואי נילחם!" ואוציא את דיסק הדו קרב שלי על מנת להילחם נגד ניקו.
    NYO HO HO BITCH

15. משתמש מנוסה
    Vanguard
    *שכחתי להגיד שאין אופנועי קרב בגלל שאין לי כוח לעשות דקים גם של טורבו.
    ניקו אומרת לך:"אין לי בעיה להילחם מולך".
    אתה-4000
    ניקו-4000
    היד:
    "Junk Synchron","Moon Shadow","Bora","MST" ו-"Mirror Force".
    הזירה נקייה מכול צד.
    תורה של ניקו.
    ניקו שולפת קלף אחד ומשחקת עם מפלצת אחת הפוכה וקלף אחד הפוך.
    תורך אתה שולף את "Monster Reborn".

עמוד 13 מתוך 41 ראשוןראשון ... 3111213141523 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •