Pokemon GO
עמוד 14 מתוך 41 ראשוןראשון ... 4121314151624 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 196 עד 210 מתוך 608
  1. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ציטוט פורסם במקור על ידי Astral צפה בהודעה
    Vanguard
    *שכחתי להגיד שאין אופנועי קרב בגלל שאין לי כוח לעשות דקים גם של טורבו.
    ניקו אומרת לך:"אין לי בעיה להילחם מולך".
    אתה-4000
    ניקו-4000
    היד:
    "Junk Synchron","Moon Shadow","Bora","MST" ו-"Mirror Force".
    הזירה נקייה מכול צד.
    תורה של ניקו.
    ניקו שולפת קלף אחד ומשחקת עם מפלצת אחת הפוכה וקלף אחד הפוך.
    תורך אתה שולף את "Monster Reborn".
    אני מפעיל את MST ומשמיד את הקלף ההפוך של ניקו(הכישוף/מלכודת).לאחר מכן אני מזמן את Moon Shadow, ועפ"י האפקט של בורה אני מזמן אותו.אני תוקף עם שתי המפלצות שלי, מניח את Mirror Force ומסיים את תורי.
    NYO HO HO BITCH

2. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Vanguard
    אתה משמיד את הקלף ההפוך שמתגלה ל"Mirror Force",ניקו לא מאבדת את קור הרוח,אתה מזמן את Shadow Moon במצב תקיפה [1400] ואת Bora במצב תקיפה [1700],אתה תוקף עם Bora את היצור ההפוך שמתגלה כ-"Hedge Guard" בעל 2100 הגנה,אתה מאבד 400 נקודות חיים [3600] ומניח את מירור פורס.
    תורה של ניקו:
    ניקו משחקת עם MST ומשמידה את מירור פורס שלך.
    היא משחקת עם "Twilight Rose Knight" מפלצת טאנר בדרגה 3,ניקו מסכרנת את שתי המפלצות בשביל ליצור את "Queen Thorns" במצב תקיפה [2200],היא מתקיפה את Bora ומורידה לך 500 נקודות חיים [3100].
    תורך:
    אתה שולף "Cards for black feathers".

3. NYO HO HO
    Vanguard
    אתה משמיד את הקלף ההפוך שמתגלה ל"Mirror Force",ניקו לא מאבדת את קור הרוח,אתה מזמן את Shadow Moon במצב תקיפה [1400] ואת Bora במצב תקיפה [1700],אתה תוקף עם Bora את היצור ההפוך שמתגלה כ-"Hedge Guard" בעל 2100 הגנה,אתה מאבד 400 נקודות חיים [3600] ומניח את מירור פורס.
    תורה של ניקו:
    ניקו משחקת עם MST ומשמידה את מירור פורס שלך.
    היא משחקת עם "Twilight Rose Knight" מפלצת טאנר בדרגה 3,ניקו מסכרנת את שתי המפלצות בשביל ליצור את "Queen Thorns" במצב תקיפה [2200],היא מתקיפה את Bora ומורידה לך 500 נקודות חיים [3100].
    תורך:
    אתה שולף "Cards for black feathers".
    אני מזמן את ג'אנק סינכרון, מכוונן אותו עם moon shadow ומזמן את אורוקאיזאס.לאחר מכן אני משתמש במונסטר ריבורן כדי להחזיר את בורה ומסיים את תורי.
    NYO HO HO BITCH

4. משתמש מנוסה
    שם: אלון
    Alonstiro
    אתה רואה איך הקלף מתפוצץ,איך הגז הופך להיות גל הדף שמשמיד כול דבר שעומד בדרכו [והוא יכול להרוס],אתה רואה את האיש המסתורי עומד מאחוריך וצוחק,צחוק קר כאילו הוא עשה את זה במכוון,כאילו הוא עשה את זה בלי שום היסוס,אתה רואה שני שוטרים מצליחים לתפוס אותו,אך הוא ממשיך לצחוק,כמו משוגע.
    לא הבנתי מה קרה לי בכלל.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אני הולך לשוטרים ושואל מה קרה (מי זה הבחור הזה וכו...)

תחממו ותאכליו !!! כרגע רק תחממו :-(

יש לי משחק חדש !!! Clash of Gods

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    Vanguard
    אתה מזמן את "Junk Synchro" ומאבד 1000 נקודות חיים [2100].
    אתה מזמן בתיאום את "Flamvell Urquizas" במצב תקיפה [2100] ומאבד עוד 1000 נקודות חיים [1100].
    בזכות מונסטר ריבורן אתה מזמן את בורה במצב תקיפה [1700] והיכולת של המלכה מורידה לך עוד 1000 [100].
    אתה מסיים את תורך.
    ניקו מתקיפה עם המלכה את בורה ואתה מפסיד.

Alonstiro
    *הצלחת להתחמק.
    השוטרים אוזקים את הבחור ואומר לך:"זה רובוט שמכונה "Ghost-1" קיבלנו פתק מוזר שאומר שיש עוד 999 רובוטים כאלה שמוכנים לפעולה,מה שאנחנו יודעים שיש רובוט כזה בדמות ג'ק אטלס,הרובוט הזה הפליל את ג'ק אטלס המקורי במעשי גניבה והרס,הרובוטים האלה יכולים לשרוד כמעט הכול".

6. NYO HO HO
    Vanguard
    אתה מזמן את "Junk Synchro" ומאבד 1000 נקודות חיים [2100].
    אתה מזמן בתיאום את "Flamvell Urquizas" במצב תקיפה [2100] ומאבד עוד 1000 נקודות חיים [1100].
    בזכות מונסטר ריבורן אתה מזמן את בורה במצב תקיפה [1700] והיכולת של המלכה מורידה לך עוד 1000 [100].
    אתה מסיים את תורך.
    ניקו מתקיפה עם המלכה את בורה ואתה מפסיד.
    "טוב ניקו, כנראה שאו שאת טובה מדי או שהחפיסה שלי גרועה." אומר לניקו עם חיוך."טוב,עכשיו שהרכבנו את הצוות שלנו, נצטרך לעשות שני דברים.הראשון מביניהם הוא למצוא שם לצוות."
    NYO HO HO BITCH

7. משתמש מנוסה
    Vanguard
    קאלין אומר לך:"מה דעתך על השם הזה "רוח העתיד",לפי דעתי זה שם טוב,מה דעתכם?" ניקו אומרת:"שם טוב,לי אין רעיונות,אבל אני הנלחמת הראשונה לא?" אתה וקאלין לא מבינים על מה היא מדברת והיא מסבירה לכם:"יש שלושה בכול צוות,לוחם שהוא נלחם בקרב הראשון,סגן המפקד,שנלחם בקרב השני,ואם יש תיקו 1-1 אז המפקדים יוצאים לקרב האחרון,שמי שמנצח אותו עולה לסיבוב הבא,אני אהיה הלוחמת,קאלין יהיה הסגן,ואתה אייצ'י תהיה המפקד" קאלין מסכים ואומר:"בכול זאת,אתה הקמת את הצוות,אתה זה שקיבל את המכתב,ואתה זה שחיפש את שאר החברים".

8. NYO HO HO
    Vanguard
    קאלין אומר לך:"מה דעתך על השם הזה "רוח העתיד",לפי דעתי זה שם טוב,מה דעתכם?" ניקו אומרת:"שם טוב,לי אין רעיונות,אבל אני הנלחמת הראשונה לא?" אתה וקאלין לא מבינים על מה היא מדברת והיא מסבירה לכם:"יש שלושה בכול צוות,לוחם שהוא נלחם בקרב הראשון,סגן המפקד,שנלחם בקרב השני,ואם יש תיקו 1-1 אז המפקדים יוצאים לקרב האחרון,שמי שמנצח אותו עולה לסיבוב הבא,אני אהיה הלוחמת,קאלין יהיה הסגן,ואתה אייצ'י תהיה המפקד" קאלין מסכים ואומר:"בכול זאת,אתה הקמת את הצוות,אתה זה שקיבל את המכתב,ואתה זה שחיפש את שאר החברים".
    קטעים זה השם שלקחתי בWC 2011...
    -----------------------------------------------------
    "אני מסכים על כך." אומר לניקו וקאלין "וגם אני מסכים על השם."
    NYO HO HO BITCH

9. משתמש מנוסה
    Vanguard
    קאלין אומר לך ולניקו:"טוב,אני אלך הביתה,ניקו כדאי שגם את,היום בערב אנחנו נפרדים מכולם,והולכים לעיר הגדולה,אייצ'י,תגיד לבליסטר שיחכה לנו טוב?".
    אתה הולך לחפש את בליסטר בעיירה,ואתה רואה שהוא יושב בפאב עם איש בלונדיני,אתה רואה ששניהם משחקים דו-קרב מפלצות אבל בלי הדיסקים,אתה רואה שבליסטר מנצח את האיש השני בקלות רבה.

10. NYO HO HO
    Vanguard
    קאלין אומר לך ולניקו:"טוב,אני אלך הביתה,ניקו כדאי שגם את,היום בערב אנחנו נפרדים מכולם,והולכים לעיר הגדולה,אייצ'י,תגיד לבליסטר שיחכה לנו טוב?".
    אתה הולך לחפש את בליסטר בעיירה,ואתה רואה שהוא יושב בפאב עם איש בלונדיני,אתה רואה ששניהם משחקים דו-קרב מפלצות אבל בלי הדיסקים,אתה רואה שבליסטר מנצח את האיש השני בקלות רבה.
    אני אסמן לבליסטר כל הכבוד, אשב קצת קרוב יותר ואצפה בקרב.
    NYO HO HO BITCH

11. משתמש מנוסה
    Vanguard
    אתה רואה שהאיש השני מביא לבליסטר קלף מפלצת,הוא אומר לך:"אני מבין שהצלחת להחזיר את אנשי העיירה,נחמד,טוב,אתה מצאת לעצמך קלפים חדשים אני מקווה,אני כביכול פתרתי את התעלומה,אפשר לזוז?".

12. משתמש מנוסה
    שם: אלון
    Alonstiro
    *הצלחת להתחמק.
    השוטרים אוזקים את הבחור ואומר לך:"זה רובוט שמכונה "Ghost-1" קיבלנו פתק מוזר שאומר שיש עוד 999 רובוטים כאלה שמוכנים לפעולה,מה שאנחנו יודעים שיש רובוט כזה בדמות ג'ק אטלס,הרובוט הזה הפליל את ג'ק אטלס המקורי במעשי גניבה והרס,הרובוטים האלה יכולים לשרוד כמעט הכול".
    "אני מקווה שהכל יסתדר בסוף." אני אומר לשוטר וחוזר הביתה

תחממו ותאכליו !!! כרגע רק תחממו :-(

יש לי משחק חדש !!! Clash of Gods

Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    Alonstiro
    אתה רואה משהו שהשוטרים לא שמו לב,במכנסיו של Ghost-1 תקוע עם קלף מתפוצץ,שיש לו סטופר ל-30 שניות,אתה רואה שברגע שהשוטר נועל את האזיקים סופית הסטופר מתחיל.

14. NYO HO HO
    Vanguard
    אתה רואה שהאיש השני מביא לבליסטר קלף מפלצת,הוא אומר לך:"אני מבין שהצלחת להחזיר את אנשי העיירה,נחמד,טוב,אתה מצאת לעצמך קלפים חדשים אני מקווה,אני כביכול פתרתי את התעלומה,אפשר לזוז?".
    "אני לא מצאתי שום קלף, אבל כן מצאתי צוות לWRGP!" אומר לבליסטר "וכן, אפשר לזוז."
    NYO HO HO BITCH

15. משתמש מנוסה
    Vanguard
    *צמד הג'אנק נחשב רק שתדע,ושכחת שאתה צריך לפגוש את קאלין ואת ניקו?
    אתה ובליסטר יוצאים מהפאב הקטן הזה,אתה רואה שהלילה כבר יורד,ניקו וקאלין מגיעים אליך עם מזוודה קטנה,ניקו מחייכת ואומרת לבליסטר:"אז אתה אביו של אייצ'י?",בליסטר אומר לניקו:"אין לי משפחה,אבל אייצ'י גר אצלי בבית,אני מנהל בית דירות בעיר הדומינו החדשה,והוא גר אצלי,אני לא יודע אם אנחנו משפחה,זה תלוי באייצ'י" אתה מסתכל על השמיים ואתה רואה שאחד העננים יוצר צורה של אינסוף,אתה שומע קול של גבר בוגר בן שלושים אומר "היום מתקרב ובא ידידיי,הגורל גרם לילד לחבור לילדה הזו ניקו ולבעל החותם האפל הישן,קאלין קסלר,הוא לא יודע שבקרוב כול מה שהוא מכיר הולך להיהרס".

עמוד 14 מתוך 41 ראשוןראשון ... 4121314151624 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •