Vanguard
בליסטר אומר לך:"איזה קול?" אתה רואה שצורת האינסוף נעלמת,אבל אתה רואה חיזיון מהיר של שלושה אנשים בעלי גלימות לבנות נכנסים לעיר שנראית כאילו היא עשויה מזבל,אתה מבין שזה הלווין,אתה רואה ששלושת האנשים מרימים יד ואתה רואה שהלווין מתפוצץ.
אתה,קאלין,בליסטר וניקו עולים על הסירה,קאלין מדליק את הרדיו ואתה שומע שהרדיו אומר:"לא ידוע איך בדיוק הלווין עלה באש והרג חמישים אנשים ביניהם חמישה שוטרים,סימן האינסוף הופיע במקום בו הודלקה השריפה,מה שמוזר הוא שהשריפה הודלקה ליד הים".
Vanguard
ניקו נוגעת לך במצח ואומרת לך:"אין לך חום,אז מה פתאום יש לך חזיונות?",אתה מנסה להסביר מה קרה מאז שראית את ענן האינסוף,קאלין אומר לך:"אני אדבר עם יוסיי הוא בטוח יודע מה קורה פה,סימן האינסוף,אנשים עם גלימות לבנות,למה זה נשמע לי מוכר כול כך,זה מתחבר לי עם רובוטים וג'ק,אבל למה?"בליסטר אומר:"לפני כמה שבועות,מישהו יצר רובוט בדמות ג'ק אטלס,שהרס את שמו הטוב,על הרובוט היה סימן מוזר של אינסוף,הכול מתקשר,מי שגרם לשריפה שלח את הרובוט ג'ק והם גם האנשים עם הגלימות הלבנות".
אתה רואה שאתם מתקרבים לנמל,אתם יורדים מהסירה ואתה רואה את שלושת האופנועים של ג'ק,יוסיי וקרו,אתה רואה את יוסיי מתקרב אל קאלין ואומר לו:"זו הייתה אזהרה".
Alonstiro
אתה מתחמק במהירות מהמקום,שומע את הרובוט מתפוצץ,אתה רואה את הראש שלו עף לידך,אתה רואה את שני השוטרים מנוטרלים על הקרקע,אתה רואה שעל גופת הרובוט יש את סימן האינסוף,אתה לא מבין מה פשר הדבר,אתה רואה עוד כמה שוטרים,אתה שומע אחד מהם אומר:"צריך להביא את זה לראש העיר",הם לוקחים את גופת הרובוט,לוקחים גם את הראש והולכים לכיוון צפון העיר,ארבעה שוטרים אחרים מכסים את שני גופות השוטרים שהשתלטו על Ghost-1,ושניים על גופה לוקחים אותם גם לצפון.
Vanguard
יוסיי אומר לך:"שמעתי מה קרה,ריילי,טנק,וכול השאר היו שמה,עכשיו הם כבר לא שמה,וכן אייצ'י,אלה היו ארגון ליאסטר,הגמד הוא לאסטר,הבינוני הוא פרימו,הגדול ביותר הוא ג'ייקוב,הקרב האחרון יהיה מול שלושתם,הם אמרו לי שאם הם יפסידו וזה לא יקרה הם יפעילו כוח הרבה יותר מסוכן ממה שהם יכולים להפיק,כוח שאותו הם מכנים "הכוח האינסופי",כול אחד מהם מסוכן מאוד,אני לא יודע מאיפה הם באו,אבל הם מסוכנים".
Vanguard
יוסיי אומר לך:"עברת את מבחני הכניסה?"קאלין אומר:"יש מבחני כניסה,חשבתי ששולחים את ההזמנות רק לטובים ביותר?"יוסיי אומר:"שלחו את ההזמנות לארבעים צוותים ברחבי העולם,רק שבע עברו לשלב הבא,לשלב הטורניר,צריך עוד צוות אחד שירשם ואז הטורניר יוכל להתחיל רשמית,זאת אומרת הוא יתחיל בתאריך המיועד בלי שום דחייה",קאלין שואל את יוסיי:"איפה המבחנים?" יוסיי אומר במהירות:"בזירה",בליסטר אומר:"זה עשר דקות הליכה מפה".
Vanguard
*רוצה מרתון?
אתה,ניקו וקאלין ממשיכים לכיוון הזירה,בליסטר אומר לך:"טוב אני אחכה לך בבית,אגב,אתה יודע שהמיטה שלך נפתחת,קאלין יוכל לישון איתך בחדר,ויש דירה ריקה לידכם,שמה ניקו תישן" קאלין מסתכל עליך ואומר לך:"זה בסדר מצידי,אבל אתה זה שמחליט".
Vanguard
שלושתכם מגיעים לזירה,אתה רואה שהשמש כבר זורחת,אתה רואה שני שומרי ראש מלווים גמד עם שיער סגול שנראה די מצחיק,קאלין אומר לך:"אני זוכר אותו,הוא נפגש פעם אחת עם רומן שהייתי בעל חותם אפל,הוא סוג של מישהו שעובד עם ארגון ליאסטר,הוא לא מסוכן כמו פרימו,לאסטר או ג'ייקוב אבל הוא מסוכן מאוד",אתה רואה שהוא נכנס לזירה,אתם גם נכנסים,אתה רואה עלם צעיר עם משקפיים כותב משהו על דף,הוא אומר לכם:"איך קוראים לצוות שלכם,מי המפקד,מי הסגן ומי הלוחם?".
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)