Alonstiro
אתה חוזר הביתה,אתה מתקלח במשך כמה דקות,מנסה לשטוף את המחזה של הפיצוץ ממך,אתה הולך לישון אתה רואה שהירח כבר עלה,אתה עוצם עיניים ורדם.
אתה שומע דפיקה בדלת ומתעורר,אתה קם ופותח את הדלת,אתה רואה את בליסטר מחייך אליך.
Alonstiro
אתה חוזר הביתה,אתה מתקלח במשך כמה דקות,מנסה לשטוף את המחזה של הפיצוץ ממך,אתה הולך לישון אתה רואה שהירח כבר עלה,אתה עוצם עיניים ורדם.
אתה שומע דפיקה בדלת ומתעורר,אתה קם ופותח את הדלת,אתה רואה את בליסטר מחייך אליך.
Vanguard
הוא רושם במהירות את מה שאמרת לו,הוא אומר:"הלוחם לחדר מספר 1,הסגן למספר 2,והמפקד למספר 3" כול אחד הולך לחדר אחר,אתה נכנס לחדר מספר 3,אתה פותח ואתה רואה רובוט קרב,הוא אומר לך:"ברוך הבא,יש לך חמש תורות לנסות להביס אותי,האם אתה מוכן?".
Alonstiro
*הוא גידל אותך,אתה גר בבניין שהוא מנהל והחפיסה שלך הוא נתן לך אותה,אז איך אתה לא מכיר אותו?
בליסטר אומר לך:"בסדר,שמעת על הפיצוץ הכפול שהיה אתמול?"אתה מספר לו על כך שראית את זה מקרוב מאוד,בליסטר אומר לך:"כן שמעתי על זה מהשוטרים,הרובוט ידע שהוא הולך לכלא אז הוא רצה לפוצץ את העניין,ואת השוטרים,שמעת שהזירה התחתית נשרפה?בלון הגז הזה היה נפיץ,השומר וכול מי שהיה שמה מתו".
Alonstiro
בליסטר אומר:"כן,השוטרים האלה,מוזר מאוד שהם לא שמו לב למשהו שאתה שמת לב אליו,לשוטרים אמורה להיות ראייה חדה מאוד וטובה מאוד,הכרתי את אחד השוטרים שהתפוצץ,הוא אסר אותי למשך חודש בצינוק,מה אני אגיד,זה השתלם".
"אני אנסה.." אומר לרובוט ואתכונן לקרב.Vanguard
הוא רושם במהירות את מה שאמרת לו,הוא אומר:"הלוחם לחדר מספר 1,הסגן למספר 2,והמפקד למספר 3" כול אחד הולך לחדר אחר,אתה נכנס לחדר מספר 3,אתה פותח ואתה רואה רובוט קרב,הוא אומר לך:"ברוך הבא,יש לך חמש תורות לנסות להביס אותי,האם אתה מוכן?".
NYO HO HO BITCH
Tigraro
השוטר אומר לך:"זה לא שולל,אל תדאג אנחנו נחקור אותם,ואותך" אתה רואה שהשוטר אוזק אותך ואומר לך:"אתה עצור בחשד לקשירת קשר ורצח בעל הפונדק בולטנג".
Vanguard
אתה מטעין את החפיסה שלך,הרובוט מוציא מהחפיסה שלו שישה קלפים,אתה מבין שהוא ראשון.
אתה רואה שהמספר 1 רשום לו על הראש.
אתה שולף את:
שאדו מון,בורה X2,שורה,מירור פורס.
הרובוט משחק עם "Green Gadget" במצב תקיפה [1400] בזכות יכולתו הרובוט מקבל את "Red Gadget".
הרובוט מסיים את תורו.
המספר 1 מתחלף ל-2,אתה מבין שיש לו עוד 4 תורות [כולל התור הזה] לנסות להביס את הרובוט.
אתה שולף "Black Return".
Tigraro
השוטר לא משחרר אותך ואומר לך:"לפי חוק 5.3 בחוקת החשודים,כול אחד שנמצא באזור חשוד,תתלווה אליי לתחנת המשטרה בבקשה",אתה לא מסכים והשוטר אומר לך:"אל תגרום לי לנעול אותך בצינוק מטר על מטר למשך חודש על התחמקות ממעצר חוקי לחלוטין".
Tigraro
השוטר אומר לך:"אני לא עושה עסקות עם חשודים" אתה מנסה לברוח מהמקום אך השוטר רודף אחריך עם האופנוע שלו,הוא תופס אותך ואומר לך:"חודש בצינוק,בלי משפט,בלי טלפון,בלי אוכל ובלי מים וזה רק בגלל שברחת" הוא קושר לך את הרגליים בחוט ברזל,את הידיים הוא מעביר מאחוריי הגב וקושר גם אותם.
הוא לוקח מטפחת ואומר לך:"אהה אגב,ציינתי שאני לא שוטר" אתה רואה ששניכם טסים במהירות אדירה לכיוון הים,הוא אומר לך:"אני רובוט,גוסט-2,נשלחתי על ידי האדונים שלי להרוג אותך" הוא צוחק צחוק מטורף,אתה נופל מהאופנוע ונפצע ביד הימנית,אתה רואה שהאופנוע והרובוט נשלחים למים.
אתה רואה שוטר,הוא מתיר אותך ואומר לך:"אתה בסדר ילד?".
Tigraro
השוטר אומר לך:"אתה מדבר על הרצח של בולטנג,הרובוט הזה רצח אותו,הוא הסתובב במקום,הוא נעלם בדיוק בשנייה שבולטנג נרצח,אתה היית במקום הלא נכון ובזמן הלא נכון,הרובוט הזה נשלח מארגון רשע שרוצה להרוס את העיר,הוא רוצה להרוג כול אחד שחף מפשע,אתה פשוט קורבן,אתה מנוקה מכול אשמה,אבל לצערי אתה לא מנוקה מדם" אתה רואה שהפצע שביד שלך מכסה את כול היד.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)