Pokemon GO
עמוד 16 מתוך 41 ראשוןראשון ... 6141516171826 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 226 עד 240 מתוך 608
  1. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Alonstiro
    אתה חוזר הביתה,אתה מתקלח במשך כמה דקות,מנסה לשטוף את המחזה של הפיצוץ ממך,אתה הולך לישון אתה רואה שהירח כבר עלה,אתה עוצם עיניים ורדם.
    אתה שומע דפיקה בדלת ומתעורר,אתה קם ופותח את הדלת,אתה רואה את בליסטר מחייך אליך.

2. משתמש מנוסה
    שם: אלון
    ציטוט פורסם במקור על ידי Astral צפה בהודעה
    Alonstiro
    אתה חוזר הביתה,אתה מתקלח במשך כמה דקות,מנסה לשטוף את המחזה של הפיצוץ ממך,אתה הולך לישון אתה רואה שהירח כבר עלה,אתה עוצם עיניים ורדם.
    אתה שומע דפיקה בדלת ומתעורר,אתה קם ופותח את הדלת,אתה רואה את בליסטר מחייך אליך.
    אני לא חושב שאני אמור להכיר אותו כרגע...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "היי בליסטר, מה שלומך ?" אני מזמין אותו פנימה

תחממו ותאכליו !!! כרגע רק תחממו :-(

יש לי משחק חדש !!! Clash of Gods

Spoiler ספוילר

3. NYO HO HO
    שם: עמית.
    Vanguard
    שלושתכם מגיעים לזירה,אתה רואה שהשמש כבר זורחת,אתה רואה שני שומרי ראש מלווים גמד עם שיער סגול שנראה די מצחיק,קאלין אומר לך:"אני זוכר אותו,הוא נפגש פעם אחת עם רומן שהייתי בעל חותם אפל,הוא סוג של מישהו שעובד עם ארגון ליאסטר,הוא לא מסוכן כמו פרימו,לאסטר או ג'ייקוב אבל הוא מסוכן מאוד",אתה רואה שהוא נכנס לזירה,אתם גם נכנסים,אתה רואה עלם צעיר עם משקפיים כותב משהו על דף,הוא אומר לכם:"איך קוראים לצוות שלכם,מי המפקד,מי הסגן ומי הלוחם?".
    "הצוות שלנו הוא צוות רוח העתיד.אני,אייצ'י סנדו המפקד, קאלין הוא סגן המפקד וניקו היא הלוחמת." אומר לנער עם המשקפיים.
    NYO HO HO BITCH

4. משתמש מנוסה
    Vanguard
    הוא רושם במהירות את מה שאמרת לו,הוא אומר:"הלוחם לחדר מספר 1,הסגן למספר 2,והמפקד למספר 3" כול אחד הולך לחדר אחר,אתה נכנס לחדר מספר 3,אתה פותח ואתה רואה רובוט קרב,הוא אומר לך:"ברוך הבא,יש לך חמש תורות לנסות להביס אותי,האם אתה מוכן?".

Alonstiro
    *הוא גידל אותך,אתה גר בבניין שהוא מנהל והחפיסה שלך הוא נתן לך אותה,אז איך אתה לא מכיר אותו?
    בליסטר אומר לך:"בסדר,שמעת על הפיצוץ הכפול שהיה אתמול?"אתה מספר לו על כך שראית את זה מקרוב מאוד,בליסטר אומר לך:"כן שמעתי על זה מהשוטרים,הרובוט ידע שהוא הולך לכלא אז הוא רצה לפוצץ את העניין,ואת השוטרים,שמעת שהזירה התחתית נשרפה?בלון הגז הזה היה נפיץ,השומר וכול מי שהיה שמה מתו".

5. משתמש מנוסה
    שם: אלון
    Alonstiro
    *הוא גידל אותך,אתה גר בבניין שהוא מנהל והחפיסה שלך הוא נתן לך אותה,אז איך אתה לא מכיר אותו?
    בליסטר אומר לך:"בסדר,שמעת על הפיצוץ הכפול שהיה אתמול?"אתה מספר לו על כך שראית את זה מקרוב מאוד,בליסטר אומר לך:"כן שמעתי על זה מהשוטרים,הרובוט ידע שהוא הולך לכלא אז הוא רצה לפוצץ את העניין,ואת השוטרים,שמעת שהזירה התחתית נשרפה?בלון הגז הזה היה נפיץ,השומר וכול מי שהיה שמה מתו".
    אה שכחתי XD
    ~~~~~~~~~~~~~~
    "כן זה נורא מה שהולך היום..."

תחממו ותאכליו !!! כרגע רק תחממו :-(

יש לי משחק חדש !!! Clash of Gods

Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    Alonstiro
    בליסטר אומר:"כן,השוטרים האלה,מוזר מאוד שהם לא שמו לב למשהו שאתה שמת לב אליו,לשוטרים אמורה להיות ראייה חדה מאוד וטובה מאוד,הכרתי את אחד השוטרים שהתפוצץ,הוא אסר אותי למשך חודש בצינוק,מה אני אגיד,זה השתלם".

7. היכל התהילה
    Tigraro
    *לואיס.
    השוטר אומר לך:"לואיס,לא לוקאס,הוא היה עם פיגארו במועדון,אך הוא היה למטה,היא לו סיבוב קרבות נגד הרבה אנשים,יותר מחמישה אנשים יכולים להעיד שהם הפסידו לו בשעת הרצח,אנחנו חושדים בשומר המסוכן אך הוא לא יכול להשתחרר מהכבלים שקשרו אותו,בעל המקום נמצא בנסיעת עבודה,הוא נסע לפני שבוע ויחזור בעוד יומיים,אף אחד מצוות העובדים של המקום יכול לרצוח אותו בגלל שלכולם יש אליבי מושלם".
    "בקיצור מישהו ניסה להפליל אותם?" אשאל "אבל זה לא שולל את העובדה שהם יכלו לשכור מישהו שיעשה זאת".

8. NYO HO HO
    שם: עמית.
    Vanguard
    הוא רושם במהירות את מה שאמרת לו,הוא אומר:"הלוחם לחדר מספר 1,הסגן למספר 2,והמפקד למספר 3" כול אחד הולך לחדר אחר,אתה נכנס לחדר מספר 3,אתה פותח ואתה רואה רובוט קרב,הוא אומר לך:"ברוך הבא,יש לך חמש תורות לנסות להביס אותי,האם אתה מוכן?".
    "אני אנסה.." אומר לרובוט ואתכונן לקרב.
    NYO HO HO BITCH

9. משתמש מנוסה
    Tigraro
    השוטר אומר לך:"זה לא שולל,אל תדאג אנחנו נחקור אותם,ואותך" אתה רואה שהשוטר אוזק אותך ואומר לך:"אתה עצור בחשד לקשירת קשר ורצח בעל הפונדק בולטנג".

Vanguard
    אתה מטעין את החפיסה שלך,הרובוט מוציא מהחפיסה שלו שישה קלפים,אתה מבין שהוא ראשון.
    אתה רואה שהמספר 1 רשום לו על הראש.
    אתה שולף את:
    שאדו מון,בורה X2,שורה,מירור פורס.
    הרובוט משחק עם "Green Gadget" במצב תקיפה [1400] בזכות יכולתו הרובוט מקבל את "Red Gadget".
    הרובוט מסיים את תורו.
    המספר 1 מתחלף ל-2,אתה מבין שיש לו עוד 4 תורות [כולל התור הזה] לנסות להביס את הרובוט.
    אתה שולף "Black Return".

10. היכל התהילה
    Tigraro
    השוטר אומר לך:"זה לא שולל,אל תדאג אנחנו נחקור אותם,ואותך" אתה רואה שהשוטר אוזק אותך ואומר לך:"אתה עצור בחשד לקשירת קשר ורצח בעל הפונדק בולטנג".
    "מה הקטע שאני חשוד על הכל?!" אצעק עליהם "תפסיקו לבלבל ת'מוח, אני לא קשור למקרה הזה, אתם יכולים לשאול את צוות פאוור, פגשתי אותם, ולפני זה הייתי במקום הזה שפיגארו ולואיס שם!"

11. משתמש מנוסה
    Tigraro
    השוטר לא משחרר אותך ואומר לך:"לפי חוק 5.3 בחוקת החשודים,כול אחד שנמצא באזור חשוד,תתלווה אליי לתחנת המשטרה בבקשה",אתה לא מסכים והשוטר אומר לך:"אל תגרום לי לנעול אותך בצינוק מטר על מטר למשך חודש על התחמקות ממעצר חוקי לחלוטין".

12. היכל התהילה
    Tigraro
    השוטר לא משחרר אותך ואומר לך:"לפי חוק 5.3 בחוקת החשודים,כול אחד שנמצא באזור חשוד,תתלווה אליי לתחנת המשטרה בבקשה",אתה לא מסכים והשוטר אומר לך:"אל תגרום לי לנעול אותך בצינוק מטר על מטר למשך חודש על התחמקות ממעצר חוקי לחלוטין".
    "אני לא מוכן לבוא איתך" אסנן בשקט ובעצבנות "כל דבר שאני מנסה לעזור בו אני נהפך לחשוד".
    "תלחם מולי, אם תנצח, תכלא אותי לחודשיים בצינוק, אם אני אנצח, אתה נותן לי ללכת" אם הוא יימנע, אתחיל לברוח מהמקום וכשאעלם, אדפוק את האזיקים עד שיישברו וייפתחו.

13. משתמש מנוסה
    Tigraro
    השוטר אומר לך:"אני לא עושה עסקות עם חשודים" אתה מנסה לברוח מהמקום אך השוטר רודף אחריך עם האופנוע שלו,הוא תופס אותך ואומר לך:"חודש בצינוק,בלי משפט,בלי טלפון,בלי אוכל ובלי מים וזה רק בגלל שברחת" הוא קושר לך את הרגליים בחוט ברזל,את הידיים הוא מעביר מאחוריי הגב וקושר גם אותם.
    הוא לוקח מטפחת ואומר לך:"אהה אגב,ציינתי שאני לא שוטר" אתה רואה ששניכם טסים במהירות אדירה לכיוון הים,הוא אומר לך:"אני רובוט,גוסט-2,נשלחתי על ידי האדונים שלי להרוג אותך" הוא צוחק צחוק מטורף,אתה נופל מהאופנוע ונפצע ביד הימנית,אתה רואה שהאופנוע והרובוט נשלחים למים.
    אתה רואה שוטר,הוא מתיר אותך ואומר לך:"אתה בסדר ילד?".

14. היכל התהילה
    Tigraro
    השוטר אומר לך:"אני לא עושה עסקות עם חשודים" אתה מנסה לברוח מהמקום אך השוטר רודף אחריך עם האופנוע שלו,הוא תופס אותך ואומר לך:"חודש בצינוק,בלי משפט,בלי טלפון,בלי אוכל ובלי מים וזה רק בגלל שברחת" הוא קושר לך את הרגליים בחוט ברזל,את הידיים הוא מעביר מאחוריי הגב וקושר גם אותם.
    הוא לוקח מטפחת ואומר לך:"אהה אגב,ציינתי שאני לא שוטר" אתה רואה ששניכם טסים במהירות אדירה לכיוון הים,הוא אומר לך:"אני רובוט,גוסט-2,נשלחתי על ידי האדונים שלי להרוג אותך" הוא צוחק צחוק מטורף,אתה נופל מהאופנוע ונפצע ביד הימנית,אתה רואה שהאופנוע והרובוט נשלחים למים.
    אתה רואה שוטר,הוא מתיר אותך ואומר לך:"אתה בסדר ילד?".
    "לא אני לא בסדר, הרגע נחטפתי על ידי רובוט, כל הזמן שאני עוזר אני נעצר או נהיה חשוד".
    'כנראה ירדתי מהפסים' אחשוב לעצמי ואתיישב על המדרכה.

15. משתמש מנוסה
    Tigraro
    השוטר אומר לך:"אתה מדבר על הרצח של בולטנג,הרובוט הזה רצח אותו,הוא הסתובב במקום,הוא נעלם בדיוק בשנייה שבולטנג נרצח,אתה היית במקום הלא נכון ובזמן הלא נכון,הרובוט הזה נשלח מארגון רשע שרוצה להרוס את העיר,הוא רוצה להרוג כול אחד שחף מפשע,אתה פשוט קורבן,אתה מנוקה מכול אשמה,אבל לצערי אתה לא מנוקה מדם" אתה רואה שהפצע שביד שלך מכסה את כול היד.

עמוד 16 מתוך 41 ראשוןראשון ... 6141516171826 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •