Pokemon GO
עמוד 17 מתוך 41 ראשוןראשון ... 7151617181927 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 241 עד 255 מתוך 608
  1. היכל התהילה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Astral צפה בהודעה
    Tigraro
    השוטר אומר לך:"אתה מדבר על הרצח של בולטנג,הרובוט הזה רצח אותו,הוא הסתובב במקום,הוא נעלם בדיוק בשנייה שבולטנג נרצח,אתה היית במקום הלא נכון ובזמן הלא נכון,הרובוט הזה נשלח מארגון רשע שרוצה להרוס את העיר,הוא רוצה להרוג כול אחד שחף מפשע,אתה פשוט קורבן,אתה מנוקה מכול אשמה,אבל לצערי אתה לא מנוקה מדם" אתה רואה שהפצע שביד שלך מכסה את כול היד.
    "נהדר, עם המזל שלי כנראה באמת זה מה שהגיע לי" אמלמל ואשאל את השוטר בציניות "נצטרך לכרות אותה?"

2. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Tigraro
    השוטר לא מבין את הציניות שלך ואומר:"מה פתאום,לא צריך לכרות אותה,אבל צריך לחבוש אותה,למזלך יש לי תמיד ערכת עזרה ראשונה בתיק" הוא מוציא תיק מתכת קטן וחובש לך את היד,השוטר אומר לך:"איפה אתה גר,אני אקח אותך הביתה".

3. היכל התהילה
    Tigraro
    השוטר לא מבין את הציניות שלך ואומר:"מה פתאום,לא צריך לכרות אותה,אבל צריך לחבוש אותה,למזלך יש לי תמיד ערכת עזרה ראשונה בתיק" הוא מוציא תיק מתכת קטן וחובש לך את היד,השוטר אומר לך:"איפה אתה גר,אני אקח אותך הביתה".
    "אני לא צריך ללכת הבייתה" אענה לו "ואמרתי בציניות"
    "אני אסתדר" אגיד לו אחרי שיחבוש ת'יד "אתה מכיר מקום טוב לערוך בו קרבות מפלצות?"

4. משתמש מנוסה
    Tigraro
    השוטר אומר לך:"כן,בזירה יש ליגת חובבים,אני לא מאמין שאתה חובב אבל זה מקום מאוד נחמד לפגוש יריבים חדשים,עד כמה שאני יודע צוות פאוור לפעמים מתאמן שם,זה מקום מאוד נחמד,הזוכה במקום הראשון בליגה מקבל 500$ ועוד שלושה קלפים טובים".

5. NYO HO HO
    שם: עמית.
    Tigraro
    השוטר אומר לך:"זה לא שולל,אל תדאג אנחנו נחקור אותם,ואותך" אתה רואה שהשוטר אוזק אותך ואומר לך:"אתה עצור בחשד לקשירת קשר ורצח בעל הפונדק בולטנג".

Vanguard
    אתה מטעין את החפיסה שלך,הרובוט מוציא מהחפיסה שלו שישה קלפים,אתה מבין שהוא ראשון.
    אתה רואה שהמספר 1 רשום לו על הראש.
    אתה שולף את:
    שאדו מון,בורה X2,שורה,מירור פורס.
    הרובוט משחק עם "Green Gadget" במצב תקיפה [1400] בזכות יכולתו הרובוט מקבל את "Red Gadget".
    הרובוט מסיים את תורו.
    המספר 1 מתחלף ל-2,אתה מבין שיש לו עוד 4 תורות [כולל התור הזה] לנסות להביס את הרובוט.
    אתה שולף "Black Return".
    אני מזמן את שורה ואת בורה בגלל האפקט שלו.אני תוקף עם שורה את Green Gadget ולפי האפקט שלו אני מזמן את Breeze the spear במצב התקפה.אח"כ אני תקוף עם בורה ובריז את הרובוט ישירות.לבסוף אני מניח את Black return ומירור פורס ומסיים את תורי.
    NYO HO HO BITCH

6. משתמש מנוסה
    שם: אלון
    Alonstiro
    בליסטר אומר:"כן,השוטרים האלה,מוזר מאוד שהם לא שמו לב למשהו שאתה שמת לב אליו,לשוטרים אמורה להיות ראייה חדה מאוד וטובה מאוד,הכרתי את אחד השוטרים שהתפוצץ,הוא אסר אותי למשך חודש בצינוק,מה אני אגיד,זה השתלם".
    "חחחח, אתה פשוט מכיר את כולם פה נכון ? כנראה שצריך "לשפר" ולאמן את השוטרים או שדברים כאלה פשוט ימשיכו לקרות...
    ~~~~~~~~~~~
    מקווה שזה בסדר
    נערך לאחרונה על ידי alonsiro, 10-11-2011 בשעה 02:25 PM

תחממו ותאכליו !!! כרגע רק תחממו :-(

יש לי משחק חדש !!! Clash of Gods

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    Vanguard
    *רק שתדע היית יכול לזמן עוד אחד.
    אתה מזמן את Shura במצב תקיפה [1800].
    אתה מזמן את Bora במצב תקיפה בזכות היכולת המיוחדת שלו [1700].
    אתה מתקיף עם שורה את גרין גדאג'ט ומוריד ליריב 400 נקודות חיים [3600].
    בזכות היכולת של שורה אתה מקבל לשורת המפלצות שלך את זפרי במצב תקיפה [1100] שתי המפלצות שלך מתקיפות ביחד ומורידות ליריב 2800 נקודות חיים.
    נשארו ליריב 800 נקודות חיים.
    אתה משחק עם מריור פורס ובלאק ריטורן.
    המספר 2 מתחלף ל-3 היריב משחק עם מפלצת הפוכה ומסיים את תורו.
    המספר 3 מתחלף ל-4 אתה מקבל את עוד שורה.

Alonstiro
    לא מקבל תגובה כזו,צטט מחדש את ההודעה הקודמת ותביא תגובה אחרת.

8. NYO HO HO
    Vanguard
    *רק שתדע היית יכול לזמן עוד אחד.
    אתה מזמן את Shura במצב תקיפה [1800].
    אתה מזמן את Bora במצב תקיפה בזכות היכולת המיוחדת שלו [1700].
    אתה מתקיף עם שורה את גרין גדאג'ט ומוריד ליריב 400 נקודות חיים [3600].
    בזכות היכולת של שורה אתה מקבל לשורת המפלצות שלך את זפרי במצב תקיפה [1100] שתי המפלצות שלך מתקיפות ביחד ומורידות ליריב 2800 נקודות חיים.
    נשארו ליריב 800 נקודות חיים.
    אתה משחק עם מריור פורס ובלאק ריטורן.
    המספר 2 מתחלף ל-3 היריב משחק עם מפלצת הפוכה ומסיים את תורו.
    המספר 3 מתחלף ל-4 אתה מקבל את עוד שורה.
    אני יודע אבל רציתי לשמור לאח"כ..
    -----------------------------------------------
    אני מכוונן את שורה וזפרי ומזמן את Armored master.לאחר מכן אני מתקיף עם בורה את המפלצת ההפוכה ומשתמש באפקט של moon shadow כדי להוסיף עוד נקודות התקפה לבורה ומסיים את תורי.
    NYO HO HO BITCH

9. משתמש מנוסה

Vanguard
    *אתה מתכוון לסיים את המשחק.
    אתה מכוונן את זפרי ושורה ומזמן את ארמור מאסטר במצב תקיפה [2500] אתה מתקיף את המפלצת ההפוכה שמתגלה כרד גדאג'ט הוא מושמד.
    אתה מוסיף לבורה עוד 1400 התקפה ועכשיו לבורה יש 3100 התקפה,אתה מתקיף ישירות ומביס את הרובוט.
    אתה יוצא מהחדר,אתה רואה שניקו יושבת על אחד הכיסאות ובוכה,קאלין מנחם אותה,הוא אומר לך:"היא הפסידה בקרב,אני ניצחתי,תגיד לי בבקשה שניצחת,אחרת לא ניכנס לטורניר".
    האיש שכותב אומר:"צוות רוח העתיד עלה לשלב הטורניר".

10. NYO HO HO
    Vanguard
    *אתה מתכוון לסיים את המשחק.
    אתה מכוונן את זפרי ושורה ומזמן את ארמור מאסטר במצב תקיפה [2500] אתה מתקיף את המפלצת ההפוכה שמתגלה כרד גדאג'ט הוא מושמד.
    אתה מוסיף לבורה עוד 1400 התקפה ועכשיו לבורה יש 3100 התקפה,אתה מתקיף ישירות ומביס את הרובוט.
    אתה יוצא מהחדר,אתה רואה שניקו יושבת על אחד הכיסאות ובוכה,קאלין מנחם אותה,הוא אומר לך:"היא הפסידה בקרב,אני ניצחתי,תגיד לי בבקשה שניצחת,אחרת לא ניכנס לטורניר".
    האיש שכותב אומר:"צוות רוח העתיד עלה לשלב הטורניר".
    "מזל טוב לנו!" אומר לקאלין וניקו בשמחה "אנחנו בטורניר!קדימה, בואו נלך לבית שלי ונישן שנת לילה טובה.מחר הרי אנחנו צריכים להתאמן." ואלך איתם לבית שלי.
    NYO HO HO BITCH

11. משתמש מנוסה
    Vanguard
    *עכשיו מוקדם מאוד בבוקר.
    האיש עם המשקפיים אומר:"עוד מעט מתחילה תחרות חובבים קטנה,שמונה משתתפים בלבד,לרשום אתכם?" קאלין אומר:"כן,תרשום אותי,קאלין קסלר,חפיסת טרור" ניקו אומרת:"תרשום גם אותי,ניקו סטיביון,דק צמחים,אייצ'י רוצה גם?".

12. NYO HO HO
    Vanguard
    *עכשיו מוקדם מאוד בבוקר.
    האיש עם המשקפיים אומר:"עוד מעט מתחילה תחרות חובבים קטנה,שמונה משתתפים בלבד,לרשום אתכם?" קאלין אומר:"כן,תרשום אותי,קאלין קסלר,חפיסת טרור" ניקו אומרת:"תרשום גם אותי,ניקו סטיביון,דק צמחים,אייצ'י רוצה גם?".
    "אם כולכם נרשמים אז גם אני." אומר לקאלין וניקו ולאחר מכן אגיד לאיש עם המשקפיים:"תרשום גם אותי.אייצ'י סנדו, חפיסת בלאקווינג."
    NYO HO HO BITCH

13. משתמש מנוסה
    Vanguard
    האיש רושם:"אייצ'י סנדו,בלאק וווינג" אתה שומע קול צעיר שאומר:"לאו מיסגווה,מרונפיק",עוד קול אבל של איש בוגרת שאומרת:"אקיזה איזינסקי,חפיסת ורדים","לונה מיסגווה,פיות","יוסיי פודו,סיכרונים","גוסטון וואן,אופל" האיש אומר:"אוקיי אז הקרבות הם,קאלין נגד לאו,לונה נגד אייצ'י,אקיזה נגד גוסטון ואייצ'י נגד יוסיי,הקרבות יהיו בזירות 1-4,הצוות הראשון בחדר אחד,השני במספר 2 וכן הלאה" יוסיי אומר לך:"קדימה בוא".

14. משתמש מנוסה
    שם: אלון
    Alonstiro
    בליסטר אומר:"כן,השוטרים האלה,מוזר מאוד שהם לא שמו לב למשהו שאתה שמת לב אליו,לשוטרים אמורה להיות ראייה חדה מאוד וטובה מאוד,הכרתי את אחד השוטרים שהתפוצץ,הוא אסר אותי למשך חודש בצינוק,מה אני אגיד,זה השתלם".
    "חחחח, אתה פשוט מכיר את כולם פה נכון ? כנראה שצריך "לשפר" ולאמן את השוטרים או שדברים כאלה פשוט ימשיכו לקרות...
    ~~~~~~~~~~~
    מקווה שזה בסדר

תחממו ותאכליו !!! כרגע רק תחממו :-(

יש לי משחק חדש !!! Clash of Gods

Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    Alonstiro
    *זה יחסית בסדר.
    בליסטר אומר לך:"כן אבל בוא נגיד את זה ככה השגתי ממנו את מה שרציתי" הוא מראה לך קלף מכונה דרגה 7,שמו הוא "Machina Fortress" הוא אומר לך:"זה החלק האחרון בדק שלי,עכשיו אני כמעט בלתי מנוצח".

עמוד 17 מתוך 41 ראשוןראשון ... 7151617181927 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •