Tigraro
השוטר לא מבין את הציניות שלך ואומר:"מה פתאום,לא צריך לכרות אותה,אבל צריך לחבוש אותה,למזלך יש לי תמיד ערכת עזרה ראשונה בתיק" הוא מוציא תיק מתכת קטן וחובש לך את היד,השוטר אומר לך:"איפה אתה גר,אני אקח אותך הביתה".
Tigraro
השוטר אומר לך:"כן,בזירה יש ליגת חובבים,אני לא מאמין שאתה חובב אבל זה מקום מאוד נחמד לפגוש יריבים חדשים,עד כמה שאני יודע צוות פאוור לפעמים מתאמן שם,זה מקום מאוד נחמד,הזוכה במקום הראשון בליגה מקבל 500$ ועוד שלושה קלפים טובים".
נערך לאחרונה על ידי alonsiro, 10-11-2011 בשעה 02:25 PM
Vanguard
*רק שתדע היית יכול לזמן עוד אחד.
אתה מזמן את Shura במצב תקיפה [1800].
אתה מזמן את Bora במצב תקיפה בזכות היכולת המיוחדת שלו [1700].
אתה מתקיף עם שורה את גרין גדאג'ט ומוריד ליריב 400 נקודות חיים [3600].
בזכות היכולת של שורה אתה מקבל לשורת המפלצות שלך את זפרי במצב תקיפה [1100] שתי המפלצות שלך מתקיפות ביחד ומורידות ליריב 2800 נקודות חיים.
נשארו ליריב 800 נקודות חיים.
אתה משחק עם מריור פורס ובלאק ריטורן.
המספר 2 מתחלף ל-3 היריב משחק עם מפלצת הפוכה ומסיים את תורו.
המספר 3 מתחלף ל-4 אתה מקבל את עוד שורה.
Alonstiro
לא מקבל תגובה כזו,צטט מחדש את ההודעה הקודמת ותביא תגובה אחרת.
אני יודע אבל רציתי לשמור לאח"כ..Vanguard
*רק שתדע היית יכול לזמן עוד אחד.
אתה מזמן את Shura במצב תקיפה [1800].
אתה מזמן את Bora במצב תקיפה בזכות היכולת המיוחדת שלו [1700].
אתה מתקיף עם שורה את גרין גדאג'ט ומוריד ליריב 400 נקודות חיים [3600].
בזכות היכולת של שורה אתה מקבל לשורת המפלצות שלך את זפרי במצב תקיפה [1100] שתי המפלצות שלך מתקיפות ביחד ומורידות ליריב 2800 נקודות חיים.
נשארו ליריב 800 נקודות חיים.
אתה משחק עם מריור פורס ובלאק ריטורן.
המספר 2 מתחלף ל-3 היריב משחק עם מפלצת הפוכה ומסיים את תורו.
המספר 3 מתחלף ל-4 אתה מקבל את עוד שורה.
-----------------------------------------------
אני מכוונן את שורה וזפרי ומזמן את Armored master.לאחר מכן אני מתקיף עם בורה את המפלצת ההפוכה ומשתמש באפקט של moon shadow כדי להוסיף עוד נקודות התקפה לבורה ומסיים את תורי.
NYO HO HO BITCH
Vanguard
*אתה מתכוון לסיים את המשחק.
אתה מכוונן את זפרי ושורה ומזמן את ארמור מאסטר במצב תקיפה [2500] אתה מתקיף את המפלצת ההפוכה שמתגלה כרד גדאג'ט הוא מושמד.
אתה מוסיף לבורה עוד 1400 התקפה ועכשיו לבורה יש 3100 התקפה,אתה מתקיף ישירות ומביס את הרובוט.
אתה יוצא מהחדר,אתה רואה שניקו יושבת על אחד הכיסאות ובוכה,קאלין מנחם אותה,הוא אומר לך:"היא הפסידה בקרב,אני ניצחתי,תגיד לי בבקשה שניצחת,אחרת לא ניכנס לטורניר".
האיש שכותב אומר:"צוות רוח העתיד עלה לשלב הטורניר".
Vanguard
*עכשיו מוקדם מאוד בבוקר.
האיש עם המשקפיים אומר:"עוד מעט מתחילה תחרות חובבים קטנה,שמונה משתתפים בלבד,לרשום אתכם?" קאלין אומר:"כן,תרשום אותי,קאלין קסלר,חפיסת טרור" ניקו אומרת:"תרשום גם אותי,ניקו סטיביון,דק צמחים,אייצ'י רוצה גם?".
Vanguard
האיש רושם:"אייצ'י סנדו,בלאק וווינג" אתה שומע קול צעיר שאומר:"לאו מיסגווה,מרונפיק",עוד קול אבל של איש בוגרת שאומרת:"אקיזה איזינסקי,חפיסת ורדים","לונה מיסגווה,פיות","יוסיי פודו,סיכרונים","גוסטון וואן,אופל" האיש אומר:"אוקיי אז הקרבות הם,קאלין נגד לאו,לונה נגד אייצ'י,אקיזה נגד גוסטון ואייצ'י נגד יוסיי,הקרבות יהיו בזירות 1-4,הצוות הראשון בחדר אחד,השני במספר 2 וכן הלאה" יוסיי אומר לך:"קדימה בוא".
Alonstiro
*זה יחסית בסדר.
בליסטר אומר לך:"כן אבל בוא נגיד את זה ככה השגתי ממנו את מה שרציתי" הוא מראה לך קלף מכונה דרגה 7,שמו הוא "Machina Fortress" הוא אומר לך:"זה החלק האחרון בדק שלי,עכשיו אני כמעט בלתי מנוצח".
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)