Pokemon GO
עמוד 19 מתוך 41 ראשוןראשון ... 9171819202129 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 271 עד 285 מתוך 608
  1. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Tigraro
    אתה שומע אזעקה,אתה רואה כחמישים אנשים שדומים זה לזה במפתיע עם אקדחים,הם אומרים פה אחד:"קדימה צאו מהמקום בידיים למעלה" הם מכניסים אתכם לתוך משאיות.

Vanguard
    לפני שלונה מספיקה להוציא מילה,עשרה רובוטים דומים לוכדים אותך ואת לונה,הם קושרים אותך ואת לונה ומביאים אותך למשאית,אתה שומע את קאלין מנסה להיפטר מהחבלים האלה,אתה מבין שהאנשים האלה תפסו את כול האנשים שהיו בבניין.

Alonstiro
    בליסטר אומר לך:"כן יש בעיה אחת,אני לא בליסטר" הוא מביא לך אגרוף בפנים ואתה מתעלף,כשאתה מתעורר אתה רואה שאתה בתוך משאית קשור,אתה רואה את בליסטר האמיתי קשור לידך.

2. היכל התהילה
    אתה שומע אזעקה,אתה רואה כחמישים אנשים שדומים זה לזה במפתיע עם אקדחים,הם אומרים פה אחד:"קדימה צאו מהמקום בידיים למעלה" הם מכניסים אתכם לתוך משאיות.
    מי זה ״אתכם״? אילו אנשים?
    ---
    אחפש רגע שהם לא רואים ופתחי מילוט במשאית, אנסה להבריח כמה אנשים שרק אוכל לפני שיחזרו.

3. NYO HO HO
    שם: עמית.
    Vanguard
    לפני שלונה מספיקה להוציא מילה,עשרה רובוטים דומים לוכדים אותך ואת לונה,הם קושרים אותך ואת לונה ומביאים אותך למשאית,אתה שומע את קאלין מנסה להיפטר מהחבלים האלה,אתה מבין שהאנשים האלה תפסו את כול האנשים שהיו בבניין.
    "קאלין?יש לך מושג מה קורה פה?" אשאל את קאלין ואנסה לבדוק מה קורה ולמה אנחנו במשאית.
    NYO HO HO BITCH

4. משתמש מנוסה
    שם: אלון
    ציטוט פורסם במקור על ידי Astral צפה בהודעה
    Alonstiro
    בליסטר אומר לך:"כן יש בעיה אחת,אני לא בליסטר" הוא מביא לך אגרוף בפנים ואתה מתעלף,כשאתה מתעורר אתה רואה שאתה בתוך משאית קשור,אתה רואה את בליסטר האמיתי קשור לידך.
    אני מתקרב לבליסטר ושואל אותו בלחש שלא ידעו שהתעוררנו :"יש לך מושג מה קורה ?"

תחממו ותאכליו !!! כרגע רק תחממו :-(

יש לי משחק חדש !!! Clash of Gods

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    Tigraro
    *כול מי שהיה בבניין יחד איתך.
    אתה רואה שחבלים שלך לא קשורים טוב,אתה משתמש בדיסק הדו-קרב שלך בשביל לחתוך את החבל,אתה מרגיש שהדיסק קצת נוגע לך בעור,אתה מבין שהצלחת לחתוך את החבל,אתה מחפש פתחי מילוט,אתה רואה שהדלתות לא נעולות,אתה פותח אותם בקלות רבה,אתה רואה שכולם במהירות בורחים.

Vanguard
    קאלין אומר לך:"ההתקפה הראשונה התחילה,נסה לדמיין את קלף בחפיסה שלך,חשוב כמה שיותר חזק,תקשיב,אתה,אני,ניקו ובליסטר ברגע שהיינו יותר משעה בקראש טאון קיבלנו כוחות לזימון מפלצות אמיתיות,אם הכוח מספיק חזק נצליח לברוח!".

Alonstiro
    אתה רואה שבליסטר עדיין מעולף,אתה רואה שהדלת לא נעולה,אתה לא שומע על המנועים,אתה מבין שאתה יכול לבעוט בדלת ולברוח,אתה בועט בדלת,אתה רואה שהדלתות נפתחות,אתה בורח במהירות,אתה רואה שני שומרים רובוטים מנוטרלים מתחת לדלתות,אתה מבין שאתה עשית את זה.

6. NYO HO HO
    Vanguard
    קאלין אומר לך:"ההתקפה הראשונה התחילה,נסה לדמיין את קלף בחפיסה שלך,חשוב כמה שיותר חזק,תקשיב,אתה,אני,ניקו ובליסטר ברגע שהיינו יותר משעה בקראש טאון קיבלנו כוחות לזימון מפלצות אמיתיות,אם הכוח מספיק חזק נצליח לברוח!".
    "אוקיי." אומר ואנסה לזמן את בלאק ווינג ארמורד מאסטר.
    NYO HO HO BITCH

7. משתמש מנוסה
    Vanguard
    אתה מדמיין את הקלף של "Blackwing Armor Master" אתה רואה נוצות שחורות נופלות על הרצפה,אתה מרגיש משב רוח שיותר יחד עם הנוצות סופה קטנה,אתה רואה פלאש קצר ומהיר ואתה רואה את "Blackwing Armor Master" מופיע לך,הוא משתחווה אליך,קאלין אומר לך:"עכשיו תפקוד עליו".

8. NYO HO HO
    Vanguard
    אתה מדמיין את הקלף של "Blackwing Armor Master" אתה רואה נוצות שחורות נופלות על הרצפה,אתה מרגיש משב רוח שיותר יחד עם הנוצות סופה קטנה,אתה רואה פלאש קצר ומהיר ואתה רואה את "Blackwing Armor Master" מופיע לך,הוא משתחווה אליך,קאלין אומר לך:"עכשיו תפקוד עליו".
    "תחתוך את החבלים ממני ומשאר האנשים בלאקווינג." אומר לבאלקווינג ארמורד מאסטר.
    NYO HO HO BITCH

9. משתמש מנוסה
    Vanguard
    אתה רואה שהמפלצת שלך שולפת ציפורניים ותוך כמה שניות כול האנשים במשאית חופשיים,אתה רואה שאחד מהם מנסה לפרוץ את הדלת,בלאק ווינג מסמן לו לזוז ושובר את הדלת בקלות,אתה רואה שמול היצור שלך עומד יצור אחר שמשמיד את שלך,אתה מרגיש כאב חד מאוד בגוף,קאלין אומר לך:"נסה לזמן מפלצת אחרת".

10. היכל התהילה
    אתה רואה שחבלים שלך לא קשורים טוב,אתה משתמש בדיסק הדו-קרב שלך בשביל לחתוך את החבל,אתה מרגיש שהדיסק קצת נוגע לך בעור,אתה מבין שהצלחת לחתוך את החבל,אתה מחפש פתחי מילוט,אתה רואה שהדלתות לא נעולות,אתה פותח אותם בקלות רבה,אתה רואה שכולם במהירות בורחים.
    אברח החוצה בעקבותיהם, משתוקק להתחיל בטורניר

11. משתמש מנוסה
    Tigraro
    אתה מצליח לברוח מהמשאית,אתה רואה מולך אור לא ברור,אתה מתעלף.
    כשאתה מתעורר אתה רואה נמר,בהתחלה אתה מפחד אבל אז אתה רואה שמשובצת לו אבן טופז בלבו,אתה מבין שזה הרוח של הקלף "Crystal Beast Topaz Tiger" הוא אומר לך:"זה בסדר,אני הגן עליך".

12. היכל התהילה
    Tigraro
    אתה מצליח לברוח מהמשאית,אתה רואה מולך אור לא ברור,אתה מתעלף.
    כשאתה מתעורר אתה רואה נמר,בהתחלה אתה מפחד אבל אז אתה רואה שמשובצת לו אבן טופז בלבו,אתה מבין שזה הרוח של הקלף "Crystal Beast Topaz Tiger" הוא אומר לך:"זה בסדר,אני הגן עליך".
    ״טיגריס הטופז?״ אמלמל בהפתעה ״איפה אני? מה היה האור הזה?״

13. NYO HO HO
    Vanguard
    אתה רואה שהמפלצת שלך שולפת ציפורניים ותוך כמה שניות כול האנשים במשאית חופשיים,אתה רואה שאחד מהם מנסה לפרוץ את הדלת,בלאק ווינג מסמן לו לזוז ושובר את הדלת בקלות,אתה רואה שמול היצור שלך עומד יצור אחר שמשמיד את שלך,אתה מרגיש כאב חד מאוד בגוף,קאלין אומר לך:"נסה לזמן מפלצת אחרת".
    "אוקיי." אומר ואנסה לזמן את אוטופיה.
    NYO HO HO BITCH

14. משתמש מנוסה
    Tigraro
    טיגריס טופז אומר לך:"האור הלבן הזה היה קרן אור שהובילה אותך מכדור הארץ האנושי אל כדור הארץ של מפלצות הדו-קרב,היכולת המיוחדת שלך הופעלה,ראיית נשמות דו-קרב,מעט מאוד לוחמים יכולים לעשות את זה,בינתיים ידועים שלושה,ג'יידן יוקי,ג'סי אנדרסן ולונה,העולם הזה שונה מהעולם שאתה מכיר,אך הוא יותר יפה,שני העולמות נמצאים תחת סכנה קיומית,ארגון ליאסטר משתמש באבן הקלפים בשביל להרוס את שני המימדים ולשלוט בעתיד".

Vanguard
    אתה מדמיין את הקלף של Number 39 Utopia,אתה רואה כדור אור מגיע מהשמיים,אתה רואה שהיצור המסתורי שהשמיד את Blackwing Armor Master מושמד,אתה רואה שאוטופיה מתקרב אליך וגם הוא משתווה אליך.

15. היכל התהילה
    טיגריס טופז אומר לך:"האור הלבן הזה היה קרן אור שהובילה אותך מכדור הארץ האנושי אל כדור הארץ של מפלצות הדו-קרב,היכולת המיוחדת שלך הופעלה,ראיית נשמות דו-קרב,מעט מאוד לוחמים יכולים לעשות את זה,בינתיים ידועים שלושה,ג'יידן יוקי,ג'סי אנדרסן ולונה,העולם הזה שונה מהעולם שאתה מכיר,אך הוא יותר יפה,שני העולמות נמצאים תחת סכנה קיומית,ארגון ליאסטר משתמש באבן הקלפים בשביל להרוס את שני המימדים ולשלוט בעתיד".
    אם אני לא טועה גם יוגי מוטו, הוא ראה את קאריבו מספר פעמים ונראלי את הקוסם האפל פעם או פעמיים
    ---
    ״אז למה שלחו אותי למקום הזה?״ אשאל אותו בסקרנות, אך בשמחה שכוח כזה בבעלותי

עמוד 19 מתוך 41 ראשוןראשון ... 9171819202129 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •