Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 41 ראשוןראשון 123412 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 608
  1. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Tigraro
    אתה רואה אופנוע כחול רודף אחריך,אתה מגיע לסמטה חסרת מוצא,אתה מכין את דיסק הדו-קרב שלך,השוטר שיורד משם אומר לך:"אם לא תמצא אשם לגבי הגניבה אתה תשוחרר,אבל אם אתה חשוד ואתה ברחת מהשוטרים,זה כבר שבוע במתקן,אבל יש דרך להשתחרר,דו-קרב,מוכן או שאתה בא איתי למתקן?".

Scizor-X
    אתה רואה שהשלושה מסתובבים וכולם עם דיסק דו-קרב,אתה מבין שזה קרב של 3 נגד אחד,אתה שומע רעש מנוע ואתה רואה שני אופנועי קרב,אחד לבן עם גלגלים כחולים ועגול,ואחד עם אופנוע אדום שדומה לעיגול לא שלם,יוצא מהרכב הלבן איש בלונדיני בעל חליפה לבנה,אתה מזהה אותו בתור ג'ק אטלס,מלך הטורבו לשעבר ואיתו יש את מלך הטורבו הנוכחי,יוסיי פודו.

2. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    ציטוט פורסם במקור על ידי Astral צפה בהודעה
    Tigraro
    אתה רואה אופנוע כחול רודף אחריך,אתה מגיע לסמטה חסרת מוצא,אתה מכין את דיסק הדו-קרב שלך,השוטר שיורד משם אומר לך:"אם לא תמצא אשם לגבי הגניבה אתה תשוחרר,אבל אם אתה חשוד ואתה ברחת מהשוטרים,זה כבר שבוע במתקן,אבל יש דרך להשתחרר,דו-קרב,מוכן או שאתה בא איתי למתקן?".

Scizor-X
    אתה רואה שהשלושה מסתובבים וכולם עם דיסק דו-קרב,אתה מבין שזה קרב של 3 נגד אחד,אתה שומע רעש מנוע ואתה רואה שני אופנועי קרב,אחד לבן עם גלגלים כחולים ועגול,ואחד עם אופנוע אדום שדומה לעיגול לא שלם,יוצא מהרכב הלבן איש בלונדיני בעל חליפה לבנה,אתה מזהה אותו בתור ג'ק אטלס,מלך הטורבו לשעבר ואיתו יש את מלך הטורבו הנוכחי,יוסיי פודו.
    "וואו" אגיד בהערצה ומיד אתאשט "אוקיי בריונים שכמותכם אני הולך לקרוע לכם את הצורה!" אצעק ואשאל את ג'ק ויוסי אם יסכימו לעזור לי נגדם.

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

3. משתמש מנוסה
    Scizor-X
    יוסיי אומר לך:"מצטערים,אבל אני וג'ק עובדים רק עם מישהו אחד בלבד" מגג בניין זינק מין ערבוב של ציפור ואופנוע קרב,ומהאופנוע יצא עלם צעיר ג'ינג'י,שמו היה קרו הוגן,יוסיי חייך אל הבריונים ואמר:"רק שתדעו,הספונסרית של ג'ק,היא מינה,והיא חברה של ראש אגף המשטרה באזור,טראג',מכירים,תנו לנו את החפיסה ולא נספר לשוטרים" הבריון השלישי נותן את הקלפים לקרו וכול השלושה בורחים במהירות.

4. משתמש מנוסה
    Scizor-X
    יוסיי אומר לך:"מצטערים,אבל אני וג'ק עובדים רק עם מישהו אחד בלבד" מגג בניין זינק מין ערבוב של ציפור ואופנוע קרב,ומהאופנוע יצא עלם צעיר ג'ינג'י,שמו היה קרו הוגן,יוסיי חייך אל הבריונים ואמר:"רק שתדעו,הספונסרית של ג'ק,היא מינה,והיא חברה של ראש אגף המשטרה באזור,טראג',מכירים,תנו לנו את החפיסה ולא נספר לשוטרים" הבריון השלישי נותן את הקלפים לקרו וכול השלושה בורחים במהירות.
    "וואו" אגיד בהערצה "אני מעריץ שלכם" אומר ואקוד קידה קטנה. אז אחשוב מעט ואגיד "אתם מוכנים להגיד לי מה דעתכם על החפיסה שלי?"

5. היכל התהילה
    ״דו קרב, אל תפחד לתקוף עד הסוף״ אגיד לו בנחישות ואמלמל ״כי הכל יחזור אליך פי שתיים בסוף״

6. משתמש מנוסה
    Tigraro
    השוטר מוציא דיסק דו-קרב כחול-ירוק הוא טוען את הדק שלו.
    אתה-4000
    היריב-4000
    אתה:
    5 קלפים ביד:
    קריסטל ביסט טופז טייגר X2,אתנטיקן סיטי-ריינבו רויס,המון לורד אוף סטרייק טנדר,מג'יקל ספייס טייפון.
    הזירה:
    שום מפלצת ושום קסם\מלכודת.
    היריב:
    חמישה קלפים ביד.
    הזירה:
    תורך.
    אתה שולף קלף אחד מריור פורס.

Scizor-X
    ג'ק מסתכל עליך ואומר לך:"אני ראיתי אותך פעם,בפעם האחרונה שהייתי במשרד של לאזר,ראש העיר,ראיתי תמונה שלך,הוא דיבר בטלפון עם מישהו הוא אמר 'כן,הוא יהיה מושלם,אין לו צוות או שותפים עדיין,אבל אני סומך על בליסטר ועל התחושות שלו',אז עדיף עדיין שלא..."הוא רואה שיש לך את "רד נובה דרגון" בחפיסה והוא מסתכל עליך ואומר לך:"איך השגת את הקלף הזה?".

7. NYO HO HO
    שם: עמית.
    התחלה לכולם:
    התעוררתם בדירה שלכם בבניין ישן,בניו דומינו סיטי,את\ה שומע\ת דפיקה בדלת,כול מוכר אומר:"_____ קיבלת מכתב מהעיירה,מה כבר עשית?",זה היה בליסטר,אותו אחד שטיפל בך מאז שהיית תינוק\ת,הוא נתן לך בית ודאג לך כאילו היית הבן\ת שלו.
    את\ה אומר:"אל תדאג בליסטר,לא עשיתי כלום",את\ה פותח\ת את הדלת ואת\ה לוקח\ת את המכתב ואת\ה פותח\ת אותו ובמכתב כתוב:
    ""שלום ______ בתור ראש העיר אני אמור להודיע לך ולחבריך ______ ו_____ שהתקבלתם לטורניר ה-wrgr היוקרתי,אשמח לראות אותך ואת צוותיך.
    ראש העיר לאזר".
    'אין לי עדיין צוות ואין לי שותפים,זו בטח טעות,אבל לא מוותרים על הזדמנות כזו!" את\ה יוצא\ת מהבית לוקח\ת את דיסק הדו-קרב ואת החפיסה ויוצא\ת לכיוון הרחוב הראשי.
    את\ה רואה שהחנויות עדיין סוגרות,את\ה רואה שלושה בריונים גונבים לילד קטן את קלפים שלו ובורחים.
    "היי למה אתם לוקחים לילד את הקלפים?הוא לא עשה לכם כלום!" אומר לביריונים.
    NYO HO HO BITCH

8. משתמש מנוסה
    Tigraro
    אתה-4000
    היריב-4000
    אתה:
    5 קלפים ביד:
    קריסטל ביסט טופז טייגר X2,אתנטיקן סיטי-ריינבו רויס,המון לורד אוף סטרייק טנדר,מג'יקל ספייס טייפון.
    הזירה:
    היריב:
    חמישה קלפים ביד.
    הזירה:
    תורך.

Scizor-X
    ג'ק מסתכל עליך ואומר לך:"אני ראיתי אותך פעם,בפעם האחרונה שהייתי במשרד של לאזר,ראש העיר,ראיתי תמונה שלך,הוא דיבר בטלפון עם מישהו הוא אמר 'כן,הוא יהיה מושלם,אין לו צוות או שותפים עדיין,אבל אני סומך על בליסטר ועל התחושות שלו',אז עדיף עדיין שלא..."הוא רואה שיש לך את "רד נובה דרגון" בחפיסה והוא מסתכל עליך ואומר לך:"איך השגת את הקלף הזה?".
    "אבא שלי הביא לי אותו" אומר "הוא ניצח איתו פעמים רבות"
    ~~~~~~~
    זה באמת מה שקרה.

9. משתמש מנוסה
    Scizor-X
    ג'ק הסתכל עליך ואמר לך:"אז אנחנו קשורים זה לזה בגורל" הוא מוציא מהחפיסה שלו רד נובה דרקון,אתה רואה שקרו מסתכל על היד השנייה שלך,"תגיד זה דק בלאק ווינג מה שיש לך שמה?".

Vanguard
    "אבא שלו חייב לבוס שלנו,היה לו עד אתמול לשלם לנו מחיר מלא או שהוא מביא את דק הקריבו של הבן שלו,הוא לא שילם אתמול אז הדק שלנו כעירבון".
    אתה שומע צליל עמום של מפוחית,אתה רואה עלם צעיר בעל שיער כחול חיוור וגלימה שחורה,הוא מתקרב לבריון שדיבר איתך,הוא לחץ לו על הכתף ואמר לו:"תחזיר לילד את הקלפים".

10. משתמש מנוסה
    Scizor-X
    ג'ק הסתכל עליך ואמר לך:"אז אנחנו קשורים זה לזה בגורל" הוא מוציא מהחפיסה שלו רד נובה דרקון,אתה רואה שקרו מסתכל על היד השנייה שלך,"תגיד זה דק בלאק ווינג מה שיש לך שמה?".

Vanguard
    "אבא שלו חייב לבוס שלנו,היה לו עד אתמול לשלם לנו מחיר מלא או שהוא מביא את דק הקריבו של הבן שלו,הוא לא שילם אתמול אז הדק שלנו כעירבון".
    אתה שומע צליל עמום של מפוחית,אתה רואה עלם צעיר בעל שיער כחול חיוור וגלימה שחורה,הוא מתקרב לבריון שדיבר איתך,הוא לחץ לו על הכתף ואמר לו:"תחזיר לילד את הקלפים".
    "איזה דק בלקווינג?" אשאל

11. היכל התהילה
    Tigraro
    אתה-4000
    היריב-4000
    אתה:
    5 קלפים ביד:
    הזירה:
    היריב:
    חמישה קלפים ביד.
    הזירה:
    תורך.
    אניח את מירור פורס ואת ספייס טייפון הפוכים, אפעיל את ריינבוו רוינס ואזמן טופז טייגר אחד.
    אסיים את תורי.

12. משתמש מנוסה
    Tigraro
    *במצב תקיפה נכון?
    נקודות חיים:
    אתה-4000
    היריב-4000
    אתה:
    2 קלפים,קריסטל ביסט טופז טייגר והמון לורד אוף סטרייק טנדר.
    הזירה:
    מג'יקל ספייס טייפון ומריור פורס הפוכים,טופז טייגר במצב תקיפה [1600].
    היריב:
    5 קלפים ביד.
    שום קלף בזירה.
    קלף זירה-ריינבו רויס.
    תור היריב:"אני משחק עם הברי סטורם שיהרוס את כול קלפי הקסם והמלכודת שלך!" כול שלושת הקלפים משומדים,"אני מזמן מפלצת אחת במצב הגנה ומסיים את תורי".
    תורך:
    אתה שולף 'מונסטר ריבורן'.

Scizor-X
    קרו אומר לך:"זה דק בלאק ווינג הדק שלך לא?אני רואה את השיווקו,בורה,שחורה,מיריקל שילד ועוד כמה קלפים אהובים שלי" יוסיי אומר לחבריו:"יש לו דק בלאק ווינג נובה בטח,שמעתי עליו מבליסטר,הוא משלב את היכולות הקטלניות של הבלאק ווינג שלך קרו ויחד עם רד נובה דרגון שלך ג'ק ויוצר דק קטלני".

13. NYO HO HO
    שם: עמית.
    Vanguard
    אני אסמן לאיש 'תודה על העזרה' עם הראש.
    NYO HO HO BITCH

14. היכל התהילה
    Tigraro
    *במצב תקיפה נכון?
    נקודות חיים:
    אתה-4000
    היריב-4000
    אתה:
    2 קלפים,קריסטל ביסט טופז טייגר והמון לורד אוף סטרייק טנדר.
    הזירה:
    מג'יקל ספייס טייפון ומריור פורס הפוכים,טופז טייגר במצב תקיפה [1600].
    היריב:
    5 קלפים ביד.
    שום קלף בזירה.
    קלף זירה-ריינבו רויס.
    תור היריב:"אני משחק עם הברי סטורם שיהרוס את כול קלפי הקסם והמלכודת שלך!" כול שלושת הקלפים משומדים,"אני מזמן מפלצת אחת במצב הגנה ומסיים את תורי".
    תורך:
    אתה שולף 'מונסטר ריבורן'.
    "שיט" אגיד בעצבון שנהרסו לי הקלפים "אני מזמן עוד טיגריס טופז".
    "אני תוקף עם אחד מהם את המפלצת שלך, יש לו 2000 התקפה כשהו תוקף מפלצת".
    אם המפלצת מושמדת אתקוף ישירות עם הטיגריס השני [1600] ואסיים את תורי.
    ---
    לא נראלי שיש לי בכלל מונסטר ריבורן בדק.

15. משתמש מנוסה
    Tigraro
    *צודק טעות שלי תחליף את זה בדארק הול.
    אתה מזמן עוד טופז טייגר במצב תקיפה [1600].
    הטייגר הראשון מתקיף את המפלצת ההפוכה 'ביג שילד גארנדה' 2600 הגנה,בזכות היכולת של טייגר יורדות לך 600 נק' חיים [3400].
    גארנדה הופך להיות במצב תקיפה בזכות יכולתו,הנמר השני מתקיף את גארנדה ומוריד ליריב 1900 נק' חיים 2100.
    אתה מסיים את התור.
    אתה:
    דארק הול והמון ביד.
    2 טייגר טופז.
    היריב:
    5 קלפים ביד.
    0 בזירה.
    נק' חיים
    אתה 3400
    היריב 2100
    תורו של היריב:
    הוא שולף קלף אחד ואומר לך:"טוב ילד,אני פורש אין לי קלפים" והוא עוזב את המקום.
    ניצחת את השוטר!

Vanguard
    הבריון שהאיש המסתורי לוחץ לו על הכתף נותן לך את הקלפים,האיש המסתורי אומר לך:"תחזיר את זה לילד,תמסור לו דרישת שלום לאביו מקאלין קסלר,אם הוא לא יזהה שיגיד לו ההוא שהציל יחד עם יוסיי פודו את קראש טאון ואותו" והוא ממשיך לנגן במפוחית ונעלם בין הבניינים.
    אתה מחזיר לילד את הקלפים ואתה אומר לו מה שקאלין אמר לך,הילד מהנהן ורץ לספר לאביו.

עמוד 2 מתוך 41 ראשוןראשון 123412 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •