Pokemon GO
עמוד 20 מתוך 41 ראשוןראשון ... 10181920212230 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 286 עד 300 מתוך 608
  1. NYO HO HO
    שם: עמית.
    Vanguard
    אתה מדמיין את הקלף של Number 39 Utopia,אתה רואה כדור אור מגיע מהשמיים,אתה רואה שהיצור המסתורי שהשמיד את Blackwing Armor Master מושמד,אתה רואה שאוטופיה מתקרב אליך וגם הוא משתווה אליך.
    תגיד, מה אם הקלפים שיוסיי הבטיח לי?
    ----------------------------------------------------
    "קדימה בואו." אומר לאנשים שאיתי במשאית ואצא איתם ממנה.
    NYO HO HO BITCH

2. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Tigraro
    *כן אבל זה לא היה המאפיין העיקרי של יוגי,לא כמו ג'יידן או ג'סי.
    טיגריס טופז אומר לך:"נשלחת לפה בשביל לקבל הסבר על המשימה הקרובה,טורניר ה-WRGP מתקרב אתה יודע,אתה אמור להקים צוות ממש במהירות,ולנצח איתו את ארגון ליאסטר,אבל יותר חשוב להגיע למקום בו נחת השער המימדי ולהרוס אותו,תהרוס אותו ותצליח להרוס את כוחו של האחד המכונה "פרימו" הכוחות של אחיו,ג'ייקוב ולאסטר נמצאים במקומות אחרים,אתה צריך להרוס את שלושת הכוחות ואז תצליח להביס את השלישייה".

Vanguard
    *שכחתי,אל תדאג.
    אתם בורחים מהמשאית,אתה רואה קלף מתעופף אליך,אתה תופס את הקלף ורואה שזהו בעצם "Junk Archer" אתה שומע את יוסיי צועק לך:"הבטחה זו הבטחה,נתראה בטורניר ה-WRGP!"אתה רואה בשמיים נוצרת קרן אור כחולה שממנה יוצא הדרקון של יוסיי,Stardust.

3. NYO HO HO
    Vanguard
    *שכחתי,אל תדאג.
    אתם בורחים מהמשאית,אתה רואה קלף מתעופף אליך,אתה תופס את הקלף ורואה שזהו בעצם "Junk Archer" אתה שומע את יוסיי צועק לך:"הבטחה זו הבטחה,נתראה בטורניר ה-WRGP!"אתה רואה בשמיים נוצרת קרן אור כחולה שממנה יוצא הדרקון של יוסיי,Stardust.
    "תודה יוסיי." אומר ליוסיי ואגיד לקאלין וניקו:"קדימה,נזוז הביתה?"
    NYO HO HO BITCH

4. משתמש מנוסה
    Vanguard
    *פתחת את ע''מ 20 ולכן אתה מקבל "Dark End Dragon".
    *אתה רוצה את שני הקלפים החדשים שלך בדק או לא בדק?
    קאלין אומר לך:"אני מצטער שאני לא הצלחתי לזמן מפלצת,פשוט הכוחות שלי התרוקנו,ואיפה ניקו?"
    אתה מסתובב ורואה שניקו לא באזור.

5. NYO HO HO
    ציטוט פורסם במקור על ידי Astral צפה בהודעה
    Vanguard
    *פתחת את ע''מ 20 ולכן אתה מקבל "Dark End Dragon".
    *אתה רוצה את שני הקלפים החדשים שלך בדק או לא בדק?
    קאלין אומר לך:"אני מצטער שאני לא הצלחתי לזמן מפלצת,פשוט הכוחות שלי התרוקנו,ואיפה ניקו?"
    אתה מסתובב ורואה שניקו לא באזור.
    *כן.
    "אין לי מושג." אומר לקאלין "אולי היא עדיין במבנה." ואלך עם קאלין למבנה לחפש אותה שם.
    NYO HO HO BITCH

6. משתמש מנוסה
    Vanguard
    *נכנסו.
    אתה מחפש במבנה,אתה רואה שהכול חשוך,אתה שומע קולות,קאלין מדליק את האור אתה רואה שלוש מפלצות צמח מתקרבות אליך,"עצרו!" אתה רואה את ניקו פוקדת על המפלצות שלה,היא מחזירה אותם לחפיסה,היא רצה אליכם ומחבקת אתכם,אתה שומע אותה אומרת:"כול כך דאגתי,הם חטפו אתכם,אותי הם שכחו,התחבאתי כאן למקרה שהם יזכרו בי,ברגע ששמעתי קולות זימנתי את שלוש המפלצות הכי חזקות שיש לי בחפיסה,אתם לא מבינים כמה דאגתי לכם".

7. NYO HO HO
    Vanguard
    *נכנסו.
    אתה מחפש במבנה,אתה רואה שהכול חשוך,אתה שומע קולות,קאלין מדליק את האור אתה רואה שלוש מפלצות צמח מתקרבות אליך,"עצרו!" אתה רואה את ניקו פוקדת על המפלצות שלה,היא מחזירה אותם לחפיסה,היא רצה אליכם ומחבקת אתכם,אתה שומע אותה אומרת:"כול כך דאגתי,הם חטפו אתכם,אותי הם שכחו,התחבאתי כאן למקרה שהם יזכרו בי,ברגע ששמעתי קולות זימנתי את שלוש המפלצות הכי חזקות שיש לי בחפיסה,אתם לא מבינים כמה דאגתי לכם".
    "אני שמח שאת בחיים ניקו." אומר לניקו ולאחר מכן אגיד לשני השותפים שלי:"קדימה, בואו נלך לבית שלי, יותר בטוח שם."
    NYO HO HO BITCH

8. משתמש מנוסה
    Vanguard
    *תגיד יש חוק שאוסר על תגובות זהות כול הזמן כמו "תגיבו בסיפור שלי" או "פרק חדש בסיפור שלי"?
    אתה רואה איתות לדיסק הדו-קרב שלך,אתה רואה על הצג את בליסטר,הוא אומר לך:"אייצ'י,אני לא יודע אם אתה הוא זה ששומע את ההודעה,אבל חשוב לי להגיד לך שאסור לך לחזור הביתה,מסוכן שמה!המלחמה התחילה,תיקח את קאלין וניקו ותברחו כמה שיותר רחוק מכאן!" ניקו אומרת:"בדרך כלל אני הייתי אומרת שנקשיב לבליסטר אבל אחרי שהכרתי את שניכם,אני לא יכולה לסרב לאתגר כזה" קאלין אומר:"כנראה שהחלפנו ברצונות שלנו כי אני חושב שכדאי שנברח,מה דעתך אייצ'י?".

9. משתמש מנוסה
    שם: אלון
    Alonstiro
    אתה רואה שבליסטר עדיין מעולף,אתה רואה שהדלת לא נעולה,אתה לא שומע על המנועים,אתה מבין שאתה יכול לבעוט בדלת ולברוח,אתה בועט בדלת,אתה רואה שהדלתות נפתחות,אתה בורח במהירות,אתה רואה שני שומרים רובוטים מנוטרלים מתחת לדלתות,אתה מבין שאתה עשית את זה.
    אני מחפס עליהם נשק (משהו חד) ומנסה להשתחרר, אחר כך אני אשחרר גם את בליסטר ואנסה להעיר אותו

תחממו ותאכליו !!! כרגע רק תחממו :-(

יש לי משחק חדש !!! Clash of Gods

Spoiler ספוילר

10. NYO HO HO
    Vanguard
    *תגיד יש חוק שאוסר על תגובות זהות כול הזמן כמו "תגיבו בסיפור שלי" או "פרק חדש בסיפור שלי"?
    אתה רואה איתות לדיסק הדו-קרב שלך,אתה רואה על הצג את בליסטר,הוא אומר לך:"אייצ'י,אני לא יודע אם אתה הוא זה ששומע את ההודעה,אבל חשוב לי להגיד לך שאסור לך לחזור הביתה,מסוכן שמה!המלחמה התחילה,תיקח את קאלין וניקו ותברחו כמה שיותר רחוק מכאן!" ניקו אומרת:"בדרך כלל אני הייתי אומרת שנקשיב לבליסטר אבל אחרי שהכרתי את שניכם,אני לא יכולה לסרב לאתגר כזה" קאלין אומר:"כנראה שהחלפנו ברצונות שלנו כי אני חושב שכדאי שנברח,מה דעתך אייצ'י?".
    "אני חושב שכדאי להקשיב לבליסטר ולא להתקרב לבית.נלך לקראש טאוון, אני חושב ששם יותר בטוח." אומר לקאלין וניקו.
    NYO HO HO BITCH

11. משתמש מנוסה
    Vanguard
    *תענה על הכוכבית הקודמת.
    אתם באים לצאת,אתה שומע איתות מהדיסק של ניקו,אתה רואה את אחיה הקטן,ווסט,ווסט אומר:"אחותי!אל תחזרי הביתה,מפלצות דו-קרב משונות מאוד פלשו לעיירה,בשביל שלא יעלו עלינו אני לא אגיד לך איפה אנחנו,בהצלחה אחותי",אתה רואה את עיניה ניקו מתמלאות שוב דמעות,אתה מבין שהיא מתגעגעת הביתה.

Alonstiro
    אתה רואה שכולם משתמשים בדיסקי הדו-קרב שלהם בשביל להינצל,אתה רואה את בליסטר אומר לך:"אני אלך לצפון אתה תלך בכיוון ההפוך לשלי,אוקיי אתה תגיע לקשר ארוך מאוד,תרוץ עליו ותגיע ללווין,אני אודיע לך שאפשר לחזור הביתה,בסדר?".

12. משתמש מנוסה
    שם: אלון
    Alonstiro
    אתה רואה שכולם משתמשים בדיסקי הדו-קרב שלהם בשביל להינצל,אתה רואה את בליסטר אומר לך:"אני אלך לצפון אתה תלך בכיוון ההפוך לשלי,אוקיי אתה תגיע לקשר ארוך מאוד,תרוץ עליו ותגיע ללווין,אני אודיע לך שאפשר לחזור הביתה,בסדר?".
    *אתה יכול לשים לב ולא לקרוא לי אלונסטירו ? (XD)
    אני אומר לו "בהצלחה" והולך לכיוון שהוא אמר לי

תחממו ותאכליו !!! כרגע רק תחממו :-(

יש לי משחק חדש !!! Clash of Gods

Spoiler ספוילר

13. היכל התהילה
    Tigraro
    *כן אבל זה לא היה המאפיין העיקרי של יוגי,לא כמו ג'יידן או ג'סי.
    טיגריס טופז אומר לך:"נשלחת לפה בשביל לקבל הסבר על המשימה הקרובה,טורניר ה-WRGP מתקרב אתה יודע,אתה אמור להקים צוות ממש במהירות,ולנצח איתו את ארגון ליאסטר,אבל יותר חשוב להגיע למקום בו נחת השער המימדי ולהרוס אותו,תהרוס אותו ותצליח להרוס את כוחו של האחד המכונה "פרימו" הכוחות של אחיו,ג'ייקוב ולאסטר נמצאים במקומות אחרים,אתה צריך להרוס את שלושת הכוחות ואז תצליח להביס את השלישייה".
    "כן, הבעיה היא שאני לא פגשתי אנשים שיכולים לשתף איתם פעולה כל כך.." אענה לו "איפה השער הזה? איך אני חוזר לעולם שלי?"

14. NYO HO HO
    Vanguard
    *תענה על הכוכבית הקודמת.
    אתם באים לצאת,אתה שומע איתות מהדיסק של ניקו,אתה רואה את אחיה הקטן,ווסט,ווסט אומר:"אחותי!אל תחזרי הביתה,מפלצות דו-קרב משונות מאוד פלשו לעיירה,בשביל שלא יעלו עלינו אני לא אגיד לך איפה אנחנו,בהצלחה אחותי",אתה רואה את עיניה ניקו מתמלאות שוב דמעות,אתה מבין שהיא מתגעגעת הביתה.

Alonstiro
    *עניתי בנו"ד.
    "אל תדאגי ניקו.הכל יהיה בסדר." אומר לניקו ואלטף אותה.לאחר מכן אשאל את קאלין וניקו:"יש עוד מקומות שאתם מכירים שנוכל להתחבא שם?בינתיים שום מקום לא בטוח."
    NYO HO HO BITCH

15. משתמש מנוסה
    Tigraro
    טיגריס טופז אומר לך:"מצטער,אבל פה אני לא יכול לעזור לך,חפש את בעל שבעת הכוחות הקדומים" הטיגריס נעלם לתוך יער שרק עכשיו שמת לב שהוא קיים,אתה רואה אבן טופז על הרצפה,אתה מרים אותה ונוצר סביב היד השמאלית שלך דיסק דו-קרב מוזר שאבן הטופז משובצת עליו,יש מקום לעוד 6 אבנים שונות.

Vanguard
    קאלין אומר:"הלווין נשרף,האש כובתה,אין שמה אף אחד,אפשר ללכת למפקדה הישנה של האוכפים" ניקו ואתה מסתכלים על קאלין בסימן שאלה וקאלין מסביר:"לפני שהייתי בקראש טאון ולפני שהייתי בעל חותם אפל אני,יוסיי,קרו וג'ק היינו צוות קטן ששולט בלווין,שלטנו על חצי מהלווין היינו 'האוכפים',אבל אז התפרקנו,אני הפכתי לבעל חותם אפל והמצב הסתבך,עכשיו הלווין כולו נטוש,אז אני חושב שכדאי לנו ללכת לשם".

Alonstiro
    *לא הבנתי?
    אתה הולך בכיוון ההפוך לבליסטר,אתה מגיע לקשר,אתה רואה אופנוע קרב שחור משחור זרוק על הרצפה,אתה רואה שאין עליו רוכב,אתה שומע קולות מתקרבים אליך,אתה מסתובב ואתה רואה שלושה כלבי ציד איטיים במיוחד מרחרחים את הסביבה.

עמוד 20 מתוך 41 ראשוןראשון ... 10181920212230 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •