Pokemon GO
עמוד 23 מתוך 41 ראשוןראשון ... 13212223242533 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 331 עד 345 מתוך 608
  1. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Tigraro
    אתה רואה את האבן הסגולה לאט לאט נוצרת לצד הטופז של הטיגריס,אתה רואה שגם הטיגריס וגם החתולה חוזרים לתוך האבנים שלהם,אתה מרגיש חזק יותר עם כול אבן שנוצרת בתכשיט,אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה שהגעת לים,אתה מרגיש שמקום נוסף של אבן מתחיל לפעום,אתה רואה שזו אבן האיזמרגד.

2. היכל התהילה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Astral צפה בהודעה
    Tigraro
    אתה רואה את האבן הסגולה לאט לאט נוצרת לצד הטופז של הטיגריס,אתה רואה שגם הטיגריס וגם החתולה חוזרים לתוך האבנים שלהם,אתה מרגיש חזק יותר עם כול אבן שנוצרת בתכשיט,אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה שהגעת לים,אתה מרגיש שמקום נוסף של אבן מתחיל לפעום,אתה רואה שזו אבן האיזמרגד.
    איזמרגד זה הצב, נכון?
    ---
    אקווה בכל ליבי שהאבן תופיע ואני אתקדם למטרתי, אחפש את חית הקריסטל היוצרת את האבן

3. משתמש מנוסה
    Tigraro
    *כן.
    אתה רואה אזור מלא בסוגים שונים של מפלצות מסוג מים,אתה רואה בעיקר מפלצות המבוססות על צבים,אתה רואה מהאופק אי ענק,אתה רואה שהוא לאט לאט מתקרב אליכם,אתה שומע את קולו של הטיגריס אומר לך:"זהו "צב האיים" מפלצת קטלנית במיוחד,אי אפשר להשמידה בגלל גודלה,היא מקבלת את הכוח של כול עץ שיש עליו ולצב הזה יש כ-100000 עצים אליו,צריך להרוס את העצים,תשלח אותי ואת החתולה בשביל להרוס אותו,שנינו זריזים במיוחד".

4. משתמש מנוסה
    שם: אלון
    Alonsiro
    אתה מסתתר מאחורי עמוד סמוך לאוהל,אתה רואה שלושה נערים וילד אחד יוצאים מהאוהל עם פנסים,אתה שומע קול צעיר שאומר:"מי שם!"אתה שומע קול יותר רגוע ויותר מבוגר אומר:"ריילי,תירגע,בטח אלה שוב העכברושים האלה של לארי,לאנס,לני צאו אנחנו יודעים שאתם פה!".
    הם לא נראים תוקפניים אני חושב, אני יוצא החוצא ומציג את עצמי, שואל אותם אם מכירים מישהו בשם בליסטר.

תחממו ותאכליו !!! כרגע רק תחממו :-(

יש לי משחק חדש !!! Clash of Gods

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    Alonsiro
    אתה מציג את עצמך,אחד עם בנדנה כחולה אומר:"היי אני נרווין,זה ריילי" הוא מצביע על הילד הכי נמוך והכי צעיר,"זה טנק" הוא מצביע על נער קוץ ושרירי עם תספורת חומה צבאית,"וזה בליץ'" הוא מצביע על נער עם משקפיים,וקוקו כחול,אתה שואל אותם אם הם מכירים את בליסטר,וריילי חוזר לאוהל בודק משהו וחוזר אחרי חמש דקות הוא אומר לך:"בליסטר הוא במקרה משתמש בחפיסת מכונות?".

6. משתמש מנוסה
    Alonsiro
    אתה מציג את עצמך,אחד עם בנדנה כחולה אומר:"היי אני נרווין,זה ריילי" הוא מצביע על הילד הכי נמוך והכי צעיר,"זה טנק" הוא מצביע על נער קוץ ושרירי עם תספורת חומה צבאית,"וזה בליץ'" הוא מצביע על נער עם משקפיים,וקוקו כחול,אתה שואל אותם אם הם מכירים את בליסטר,וריילי חוזר לאוהל בודק משהו וחוזר אחרי חמש דקות הוא אומר לך:"בליסטר הוא במקרה משתמש בחפיסת מכונות?".
    "כן, אתם מכירים אותו ? הוא שלח אותי לפה לחכות לו, אבל הוא עוד לא הגיע, אני דואג לו. חשבתי שאולי אתם תידעו משהו..."

Spoiler ספוילר

7. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    NivX10
    *אם תמשיך להשקיע כמו ההודעה הזו אתה תשרוף שלושה עמודים עם חמש הודעות [זו מחמאה כן].
    אתה מזמן במצב תקיפה את גי-בלאג במצב תקיפה [2400] אתה מניח את טארפ סטן הפוך ומסיים את תורך.
    בעל הטקטיקה משחק עם מפלצת אחת הפוכה קלף אחד הפוך ומסיים את תורו.
    תורך,אתה שולף את "Torrential Tribute".
    לא ממש הבנתי את המחמאה סלח לי, אבל אם זה אומר שאתה אוהב את צורת התגובות שלי אני שמח
    והשתמשתי ב-Gae Bulg עם 2000 התקפה. ולא ב-Gae Dearg עם ה-2400 התקפה... אנא תקן.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אביט בקלף ההקרבה שוטפת (Torrential Tribute) ואז בקלף כלי תעוות הבצע (Pot of Avarice) ואהרהר לעצמי מה מהם נחוץ יותר.
    'מצד אחד ההקרבה השוטפת היא קלף מציל אך מצב שני אוכל לבצע באחד משלבי המשחק מהלך מפתיע עם קלי תעוות הבצע..'
    מהלך הטור:
    ואז אחליט ואומר "אני שוב משתמש ביכולת של ערוץ הדרקונים, אך הפעם בראשונה... אני משליח את קלף ההקרבה השוטפת לבית הקברות כדי לקבל אל היד את דרגוניטי דוקס!"
    ואז אוסיף "עכשיו אני מזמן אותך, דרגוניטי דוקס, ויכולתו מופעלת אני לוקח כחפץ את פאלאנקס מבית הקברות ואז מזמן אותו לזירה!"
    "אוקיי... אני מזמן בתיאום את לוחם הדרגוניטי וורגייאנה, כשהו מזומן אני רשאי להשתמש ביכולתו המיוחדת ולזמן כחפץ מפלצת דרגוניטי ואז להשליח אותה שוב לבית הקברות בכדי להכפיל את נקודות ההתקפה שלו!"
    "אבחר בדרגוניטי אקליס שהשלחתי בתור הראשון, זוכר? בכל מקרה משליח אותו. וכשהוא מושלח לבית הקברות בתור חפץ דרגוניטי אני רשאי להזמן קלף אחד על הזירה. ואני בוחר בקלף המלכודת שלך!"
    אחייך מעט ואומר "אוקיי עכשיו לוחם הדרגוניטי גי-באלג חסל את הקלף ההפוך שלו. ואז לוחם הדרגוניטי וורגיאנה, תקוף את נקודות החיים שלו ישירות!"

.

8. היכל התהילה
    Tigraro
    *כן.
    אתה רואה אזור מלא בסוגים שונים של מפלצות מסוג מים,אתה רואה בעיקר מפלצות המבוססות על צבים,אתה רואה מהאופק אי ענק,אתה רואה שהוא לאט לאט מתקרב אליכם,אתה שומע את קולו של הטיגריס אומר לך:"זהו "צב האיים" מפלצת קטלנית במיוחד,אי אפשר להשמידה בגלל גודלה,היא מקבלת את הכוח של כול עץ שיש עליו ולצב הזה יש כ-100000 עצים אליו,צריך להרוס את העצים,תשלח אותי ואת החתולה בשביל להרוס אותו,שנינו זריזים במיוחד".
    "טוב" אהנהן להסכמה ואכוון לכיוון הצב את חתולת אחלמה ואת טיגריס הטופז

9. משתמש מנוסה
    Tigraro
    שתי חיות הקריסטל שלך ואתה עמודים על צוק מחכים שהאי של הצב הענק יגיע,ברגע שהוא מתקרב,טיגריס והחתולה קופצים בתיאום מושלם על ראש הצב,אתה רואה שהחתולה רצה לכיוון השמאלי של האי והטיגריס לימני,אתה רואה שלאט לאט העצים ביער נעלמים,אתה רואה בשמיים דרקון כסוף-לבן,אתה מזהה שזה Stardust Dragon.

Alonsiro
    ריילי אומר לך:"הכרנו אותו,הוא שמר עלינו מפני השוטרים לפני שנתיים,אבל אחרי סיום הטורניר הוא חזר לעיר הדומינו החדשה ומאז לא שמענו ממנו,אבל חבר של בליסטר הוא חבר שלנו,תגיד מה החפיסה שלך,שלי חפיסת טורבו" הוא מראה לך את קלף המפתח שלו "Turbo Warrior" הוא אומר לך:"יוסיי פודו האגדי נתן לי אותו".

NivX10
    *טעות שלי,תודה על התיקון,הם מאוד דומים מבחינת שם,אם אתה מזהה עוד טעות,תודיע לי.
    אתה משתמש ביכולת השנייה של "Dragon Ravine",אתה מוריד מהיד את "Torrential Tribute" ומקבל ליד את "Dragunity Dux",אתה מזמן אותו במצב תקיפה [1500] ובזכות יכולתו יש לו 1700 התקפה,ובזכות היכולת השנייה אתה מקבל את "Dragunity Pahalanx" בתור נשק,אתה מחייה את פלנקס שלך במצב תקיפה [500],אתה מזמן בתיאום את "Dragunity Knight-Varjayana" במצב תקיפה [1900] ובזכות יכולתו אתה הופך את "Dragunity Aklys" בתור נשק,עכשיו בזכות היכולת השנייה של "Varj" הכוח שלו מוכפל [3800] ובזכות היכולת המיוחדת של "Aklys" אתה משמיד את קלף המלכודת של "בעל הטקטיקה".
    עכשיו "Gae Bulg" משמיד את המפלצת ההפוכה שמתגלה כ"Big Shield Gardna" במצב הגנה [2600] ומוריד לך 600 נקודות חיים [3400].
    עכשיו היכולת של גרדנה מופעלת והוא הופך למצב תקיפה [100] עכשיו "Varj" מתקיף את גרנדה ומוריד לבעל הטקטיקה 3700 נקודות חיים [300].
    בעל הטקטיקה אומר לך:"קח" הוא זורק את הקלפים של הילד ושלושתם בורחים.

10. משתמש מנוסה
    Alonsiro
    ריילי אומר לך:"הכרנו אותו,הוא שמר עלינו מפני השוטרים לפני שנתיים,אבל אחרי סיום הטורניר הוא חזר לעיר הדומינו החדשה ומאז לא שמענו ממנו,אבל חבר של בליסטר הוא חבר שלנו,תגיד מה החפיסה שלך,שלי חפיסת טורבו" הוא מראה לך את קלף המפתח שלו "Turbo Warrior" הוא אומר לך:"יוסיי פודו האגדי נתן לי אותו".
    "קלף נחמד, אז ריילי, מה אתה אומר ? שנבדוק אם הוא באמת קלף כל כך טוב ? בו דו קרב !"

Spoiler ספוילר

11. היכל התהילה
    Tigraro
    שתי חיות הקריסטל שלך ואתה עמודים על צוק מחכים שהאי של הצב הענק יגיע,ברגע שהוא מתקרב,טיגריס והחתולה קופצים בתיאום מושלם על ראש הצב,אתה רואה שהחתולה רצה לכיוון השמאלי של האי והטיגריס לימני,אתה רואה שלאט לאט העצים ביער נעלמים,אתה רואה בשמיים דרקון כסוף-לבן,אתה מזהה שזה Stardust Dragon.
    "סטארדאסט?" אשאל את עצמי "כל המפלצות נמצאות כאן?" ואחכה שהם יסיימו

12. משתמש מנוסה
    Tigraro
    אתה רואה כשלוש מפלצות מים יוצאות מהמים בשביל להגן על אי הצב,אתה רואה את טיגריס וחתולה חוזרים לתכשיט,אתה מבין שהם הושמדו בקרב,אתה רואה שבמים שוחה צב מוזר מאוד שנראה שהוא חצי צב חצי אבן איזמרגד,אתה מבין שזה האבן הבאה!

Alonsiro
    ריילי אומר לך:"אני יודע שזה קלף טוב,יש לי סוג של דק טורבו-מכונות,בהתחלה היה לי דק גאדג'ט בסיסי מאוד שקלף המפתח היה בטורבו דחף,שהוא היה תוכנית כיבוי שאם לא הצלחתי להשמיד מפלצת של היריב בקרב אז הטורבו שלי היה משמיד את המפלצת של היריב הייתה מושמדת בקלות".

13. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    NivX10
    *טעות שלי,תודה על התיקון,הם מאוד דומים מבחינת שם,אם אתה מזהה עוד טעות,תודיע לי.
    אתה משתמש ביכולת השנייה של "Dragon Ravine",אתה מוריד מהיד את "Torrential Tribute" ומקבל ליד את "Dragunity Dux",אתה מזמן אותו במצב תקיפה [1500] ובזכות יכולתו יש לו 1700 התקפה,ובזכות היכולת השנייה אתה מקבל את "Dragunity Pahalanx" בתור נשק,אתה מחייה את פלנקס שלך במצב תקיפה [500],אתה מזמן בתיאום את "Dragunity Knight-Varjayana" במצב תקיפה [1900] ובזכות יכולתו אתה הופך את "Dragunity Aklys" בתור נשק,עכשיו בזכות היכולת השנייה של "Varj" הכוח שלו מוכפל [3800] ובזכות היכולת המיוחדת של "Aklys" אתה משמיד את קלף המלכודת של "בעל הטקטיקה".
    עכשיו "Gae Bulg" משמיד את המפלצת ההפוכה שמתגלה כ"Big Shield Gardna" במצב הגנה [2600] ומוריד לך 600 נקודות חיים [3400].
    עכשיו היכולת של גרדנה מופעלת והוא הופך למצב תקיפה [100] עכשיו "Varj" מתקיף את גרנדה ומוריד לבעל הטקטיקה 3700 נקודות חיים [300].
    בעל הטקטיקה אומר לך:"קח" הוא זורק את הקלפים של הילד ושלושתם בורחים.
    וואוו זה הכל? 4000 נקודות חיים? אחי לדעתי זה מעט אחי.. תחשוב על זה שאם היריב שלי או אני משתמשים ב-solemn warning הלך על הנקודות חיים.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "תבחרו פחדנים... זה מה שאתם הכי טובים בוא!" אצעק עליהם ואז אתכופף אל הרצפה ואאסוף את הקלפים של הילדון.
    בדרך אנסה לזהות את הקלפים שלו באמצעות הידע שלי, לאחר שארים אותם ארוץ אל הילד בדרך הקצרה ביותר...
    אחייך עליו חיוך רחב ואשים יד על כתפו, ביד השנייה אושיט לו את הקלפים ואומר "כך חבר קטן, אני חושב שאלו שלך!" ואז אוסיף "נסה שלא להסתבך בצרות בפעם הבאה!"
    ואלך לי לדרכי, אחזור במהירות אל הדרך בא הייתי אמור ללכת מלחתחילה.

.

14. משתמש מנוסה
    NivX10
    *שוב פעם אתה צודק.
    אתה מסתכל על הקלפים ורואה שאלו קלפי מחפיסת "Kuribo",אתה לא מבין למה הגנבים לקחו קלפים שבכוח שלהם הם חלשים במיוחד,אתה מחזיר לילד את הקלפים שלו והוא אומר לך:"תודה,ואני לא הסתבכתי,אבא שלי הסתבך,הגנבים האלה לקחו לי את הקלפים בתור נקמה באבי שסגר להם את העסק הלא חוקי שלהם".

הודעה:
    בגלל שאני לא רוצה שקרבות יהיו חצי דקה נקודות החיים בכול קרב הופכים להיות מ-4000 ל-8000.

15. היכל התהילה
    Tigraro
    אתה רואה כשלוש מפלצות מים יוצאות מהמים בשביל להגן על אי הצב,אתה רואה את טיגריס וחתולה חוזרים לתכשיט,אתה מבין שהם הושמדו בקרב,אתה רואה שבמים שוחה צב מוזר מאוד שנראה שהוא חצי צב חצי אבן איזמרגד,אתה מבין שזה האבן הבאה!
    "צב האיזמרגד!" ארוץ אליו מתנשף "ממש יעזור לי אם תצטרף אליי" אראה לו את הדיסק דו-קרב עם האבנים

עמוד 23 מתוך 41 ראשוןראשון ... 13212223242533 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •