Pokemon GO
עמוד 24 מתוך 41 ראשוןראשון ... 14222324252634 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 346 עד 360 מתוך 608
  1. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Tigraro
    הצב אומר לך בקול זקן ועייף:"כוחי שלך" אתה רואה אותו הופך להיות אבן איזמרגד מיוחדת,אתה שם אותה במקום המתאים,אתה שם לב שזה מסודר לפי מה שקיבלת,טיגריס ראשון,החתולה שנייה והצב שלישי,אתה רואה שהצורה הבאה היא צורת אליפסה,אתה מנסה להיזכר מי מבין המפלצות הוא עם אבן בצורת אליפסה,ואתה נזכר שזוהי ממותת אנבר!

2. היכל התהילה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Astral צפה בהודעה
    Tigraro
    הצב אומר לך בקול זקן ועייף:"כוחי שלך" אתה רואה אותו הופך להיות אבן איזמרגד מיוחדת,אתה שם אותה במקום המתאים,אתה שם לב שזה מסודר לפי מה שקיבלת,טיגריס ראשון,החתולה שנייה והצב שלישי,אתה רואה שהצורה הבאה היא צורת אליפסה,אתה מנסה להיזכר מי מבין המפלצות הוא עם אבן בצורת אליפסה,ואתה נזכר שזוהי ממותת אנבר!
    "איפה ממותה יכולה להיות?" אשאל את עצמי ואחשוב 'בטח בג'ונגל, אזור קפוא או בסואנה' אחפש אחד מהאזורים שחשבתי עליהם, בעיקר קפוא

3. משתמש מנוסה
    שם: אלון
    Alonsiro
    ריילי אומר לך:"אני יודע שזה קלף טוב,יש לי סוג של דק טורבו-מכונות,בהתחלה היה לי דק גאדג'ט בסיסי מאוד שקלף המפתח היה בטורבו דחף,שהוא היה תוכנית כיבוי שאם לא הצלחתי להשמיד מפלצת של היריב בקרב אז הטורבו שלי היה משמיד את המפלצת של היריב הייתה מושמדת בקלות".
    "התכוונתי שנילחם !!! חחחח (אני מחייך) נו, לא נלחמתי כבר ימים !!! בו נבחן את החפיסה שלך..."

תחממו ותאכליו !!! כרגע רק תחממו :-(

יש לי משחק חדש !!! Clash of Gods

Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    Tigraro
    אתה מסתכל קדימה ואתה רואה שבהמשך הים יש סוג של אי עשוי קרח,אתה חושב על דרך להגיע לשמה במהירות,אתה רואה מפלצת ים,אתה שומע מאחוריך שאומר:"אני רואה שעוד בן אדם הגיע לממלכת המפלצות" אתה מסתובב ואתה רואה עוד בן אדם,רק בוגר יותר ממך.

Alonsiro
    ריילי אומר לך:"עזוב אין לי כוח,וגם אם אני אלחם המשטרה יצליחו לאתר אותנו,אסור שזה יקרה,ברגע שאני מדליק את דיסק הדו-קרב הוא מביא איתות לתחנת המשטרה עד שהוא מפסיק לפעול,אסור להדליק פה דיסקי דו-קרב".

5. היכל התהילה
    Tigraro
    אתה מסתכל קדימה ואתה רואה שבהמשך הים יש סוג של אי עשוי קרח,אתה חושב על דרך להגיע לשמה במהירות,אתה רואה מפלצת ים,אתה שומע מאחוריך שאומר:"אני רואה שעוד בן אדם הגיע לממלכת המפלצות" אתה מסתובב ואתה רואה עוד בן אדם,רק בוגר יותר ממך.
    "מי אתה?" אשאל אותו בחשדנות "איך אני עובר לשם?" אצביע לכיוון האי

6. משתמש מנוסה
    Tigraro
    האיש אומר לך:"אני מי שאני ואתה צריך מפלצת מסוג מים או מעופפת שיכולה לעביר אותך,לי יש אחת כזו" הוא מראה לך דיסק דו-קרב שונה משלך שדומה לדיסק דו-קרב רגיל,הוא אומר לך:"קיבלתי את "Archfiend Spoiler" הצלחתי להשיג איתו חמש מפלצות חזקות מאוד,מכול ששת הסוגים".

7. היכל התהילה
    Tigraro
    האיש אומר לך:"אני מי שאני ואתה צריך מפלצת מסוג מים או מעופפת שיכולה לעביר אותך,לי יש אחת כזו" הוא מראה לך דיסק דו-קרב שונה משלך שדומה לדיסק דו-קרב רגיל,הוא אומר לך:"קיבלתי את "Archfiend Spoiler" הצלחתי להשיג איתו חמש מפלצות חזקות מאוד,מכול ששת הסוגים".
    "יש לי את צב האיזמרגד" אראה לו את האבן ואוציא אותו, שיעביר אותי לצד השני

8. משתמש מנוסה
    Tigraro
    הוא צוחק עליך ואומר לך:"הצב הזקן הזה לא יעביר אותך,אבל הקלף הזה יכול" הוא משחק עם "Amphibian Beast",הוא:"נסה לזמן את הצב שלך מחדש" החיה של האיש מתקיפה את הצב שלך והוא חוזר לתוך דיסק הדו-קרב אתה מנסה לזמן אותו מחדש אך אתה לא מצליח.

9. היכל התהילה
    Tigraro
    הוא צוחק עליך ואומר לך:"הצב הזקן הזה לא יעביר אותך,אבל הקלף הזה יכול" הוא משחק עם "Amphibian Beast",הוא:"נסה לזמן את הצב שלך מחדש" החיה של האיש מתקיפה את הצב שלך והוא חוזר לתוך דיסק הדו-קרב אתה מנסה לזמן אותו מחדש אך אתה לא מצליח.
    אזמן את הטיגריס שלי ואשמיד את הקלף שלו, אזמן גם את חתולת האחלמה בעצבנות שתתקוף את האיש.

10. משתמש מנוסה
    Alonsiro
    ריילי אומר לך:"עזוב אין לי כוח,וגם אם אני אלחם המשטרה יצליחו לאתר אותנו,אסור שזה יקרה,ברגע שאני מדליק את דיסק הדו-קרב הוא מביא איתות לתחנת המשטרה עד שהוא מפסיק לפעול,אסור להדליק פה דיסקי דו-קרב".
    "לא ידעתי, סליחה. מצטער שאני מתנהג קצת כמו "טפיל" אבל יש סיכוי שאני אשאר פה עד שבליסטר יצור איתי קשר, פשוט אין לי איפה ליהיות... והוא אמר לי לחכות לו"

Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    Tigraro
    הטיגריס שלך מנסה להתקיף את החיה אך הוא מועף למים,החתולה מתקיפה אתה האיש אך הוא מתחמק והיא נוחתת ליד הטיגריס,הוא אומר לך:"אין לך עוד מפלצות,רובי שייך לי,תאמין לי,לא תצליח לחזור הביתה אם זה תלוי בי,ותאמין לי זה תלוי" אתה רואה אותו מוציא אבן רובי,אתה מרגיש איך המקום החמישי פועם וזוהר.
    האיש מרים את הרובי לשמיים ואומר:"בזכות הכוחות של רובי אני משלב את כוחי,את כוח רובי ואת הכוח של החיה שלי להיות בגוף אחד" אתה רואה שאבן הרובי נשברת,החיה נעלמת והאיש מתחיל לזהור בהילה אדומה.
    הוא אומר לך:"עכשיו אני צריך עוד שישה כוחות,שלושה מהם נמצאים אצלך".

Alonsiro
    ריילי אומר לך:"הדרך היחידה ליצור קשר היא לשלוח אות לדיסק הדו-קרב,וזה יכול לקחת זמן,בינתיים אתה יכול להישאר פה" נרווין אומר:"כן אתה נראה נחמד מאוד ובמילא המיטה של יוסיי ריקה כבר שלוש שנים,ודי שקט לנו בלי יוסיי".

12. היכל התהילה
    Tigraro
    הטיגריס שלך מנסה להתקיף את החיה אך הוא מועף למים,החתולה מתקיפה אתה האיש אך הוא מתחמק והיא נוחתת ליד הטיגריס,הוא אומר לך:"אין לך עוד מפלצות,רובי שייך לי,תאמין לי,לא תצליח לחזור הביתה אם זה תלוי בי,ותאמין לי זה תלוי" אתה רואה אותו מוציא אבן רובי,אתה מרגיש איך המקום החמישי פועם וזוהר.
    האיש מרים את הרובי לשמיים ואומר:"בזכות הכוחות של רובי אני משלב את כוחי,את כוח רובי ואת הכוח של החיה שלי להיות בגוף אחד" אתה רואה שאבן הרובי נשברת,החיה נעלמת והאיש מתחיל לזהור בהילה אדומה.
    הוא אומר לך:"עכשיו אני צריך עוד שישה כוחות,שלושה מהם נמצאים אצלך".
    "לא!" אבהל ומרוב בהלה אבעט לו בפרצוף, אנסה לחבר את האבן שלו.
    באותו זמן אנסה להוציא את הצב, שייקח אותי לאי.

13. משתמש מנוסה
    Tigraro
    אתה מנסה לחבר את אבן הרובי אך האבן לאט לאט מתפוררת לך בידיים,אתה מנסה להימלט מהאיש המשוגע הזה אך אתה לא מצליח לזמן את הצב,הוא אומר לך:"אני אספר לך איפה נמצאים כול שבעה הכוחות,אחד אחר אחד ובתמורה לזה אתה תיתן לי את שלושת הכוחות שיש אצלך".

14. היכל התהילה
    Tigraro
    אתה מנסה לחבר את אבן הרובי אך האבן לאט לאט מתפוררת לך בידיים,אתה מנסה להימלט מהאיש המשוגע הזה אך אתה לא מצליח לזמן את הצב,הוא אומר לך:"אני אספר לך איפה נמצאים כול שבעה הכוחות,אחד אחר אחד ובתמורה לזה אתה תיתן לי את שלושת הכוחות שיש אצלך".
    "לא" אגיד לו "אלא אם תגיד לי לפני שאתן לך את האבנים, איך אדע שלא תעבוד עליי?"

15. משתמש מנוסה
    Alonsiro
    ריילי אומר לך:"הדרך היחידה ליצור קשר היא לשלוח אות לדיסק הדו-קרב,וזה יכול לקחת זמן,בינתיים אתה יכול להישאר פה" נרווין אומר:"כן אתה נראה נחמד מאוד ובמילא המיטה של יוסיי ריקה כבר שלוש שנים,ודי שקט לנו בלי יוסיי".
    "תודה רבה, מזל שמצאתי אותכם, תראו, מצאתי בדרך אופנוע קרב. (אני מביא אותו ומראה אותו להם) אין לי מושג למי הוא שייך, אבל מצאתי את התמונה הזאתי (ואני מראה את התמונה) יש לכם מושג מי זה בתמונה ?"

Spoiler ספוילר

עמוד 24 מתוך 41 ראשוןראשון ... 14222324252634 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •