אביט אל הכרזה ועל המכתב.. ואז אומר "יש לי את כל המידע שאני צריך... קדימה נצא להשיג לי צוות!"
אומר ואצא לטייל, ידיים בכיסי מכנסי.. הולך מסתכל קדימה ושורק להנהתי.
בנתיים אנסה לחשוב על שמות לצוות שלי 'צוות המגניבים... חנוני מידי... צוות הנבואה.. מוזר מידי..."
עד שלבסוף יצוץ לי רעיון "זהו, פשוט וקליט... צוות דו-קרב!"
Tigraro
*אנבר אני חושב קוראים לך,בכול מקרה הממוטה הכתומה.
Varj מחייך ואומר לך:"אני תמיד מוכן לעזור,אך לצערי אני לא יודע בדיוק איפה הממוטה שאתה מחפש,אני רק יודע את האזור הכללי" אתה עולה עליו והוא טס במהירות לכיוון אי הקרח,הוא נוחת ואומר לך:"בכול זמן שתצטרך,תסתכל לשמיים ותקרא "Varj" ואני אבוא" והוא מתעופף לו לדרכו.
Vanguard
ניקו אומרת לך:"יש שמה מישהו" היא מצביעה לכיוון השיחים,אתה רואה ששני החיפושיות של קאלין נמצאות בכוננות קרב,אתה רואה שיוצא מהשיחים כלב קטן וחמוד,אתה לא מבין איך הוא הגיע לפה,אתה רואה שהוא מתקרב אל ניקו והיא מלטפת אותו,היא אומרת לך:"תמיד אהבתי כלבים".
Alonsiro
אתה רואה שכול החבורה יוצאת בכיוון ההפוך משסייר הלך בו, אתה מנסה להוציא את דיסק הדו-קרב ממקומו אך הדיסק תקוע,אתה מבין שאם אתה לא תברח יאסרו אותך,אתה עולה על אופנוע הקרב ונוסע דרך מנהרה שלישית,בסופו של דבר אתה מגיע למנהרה נוספת בעלת שלושה דרכים.
NivX10
הנער אומר לך:"בשביל להקים צוות אתה חייב לקבל את המכתב מראש העיר לאזר,קיבלת אותו בכלל?"אתה מוציא מהתיק שלך מכתב מראש העיר לאזר והנער אומר לך בהלם:"אם קיבלת את המכתב זה אומר שאתה דואליסט מעולה!".
אחי אתה קוטע לי חצי מהעדכון שלי. וזה כבר פעם שלישית (גלידה!)
אתה לא זורם לפי מה שאני כותב... אם אתה מנסה לרמוז לי ששכחתי כמה דברים תכתוב לי בפרטי.
~~~~~~~~~~~~~
"תודה רבה..." אומר לו בחיוך קטן מסתורי, ואז אשאל את הילד "אתה יודע על עוד מישהו שמחזיק במכתב שכזה?"
לאחר מכן, בעוד אני מחכה שיענה לי, אחשוב לעצמי 'אוקיי אני צריך צוות חזק וגדול... בוא נלך כאן לכמה מרכזי קרבות רחוב ונחפש אחר אנשים לצוות שלי'
אומר להתראות לילד ואלך לי לדרכי. בעוד אני מתקדם לשם אחשוב לעצמי על שם לצוות.
NivX10
אתה אומר לנער הזה "תודה רבה" ואתה חושב לעצמך שאתה צריך למצוא צוות גדול וחזק.
אתה ממשיך בדרכך לאזורי קרבות הרחוב,אתה רואה שני נערים בגילך נלחמים זה בזה,אתה רואה שלאחד יש 7900 נקודות חיים,עם "Elemental Hero Avian" בזירה,ליריב שלו יש 2000 נקודות חיים בלי אף קלף בזירה,תורו של בעל ה-7900 נקודות חיים,הוא משחק עם "polymerization" וממזג את אווין יחד עם "Elemental Hero Clayman"ויוצר את "Elemental Hero Great Tornado" במצב תקיפה [2800] אתה רואה שגיבור היסודות החדש מתקיף את היריב ישירות ומביס אותו,אתה שומע קול ברגע שאומר:"ושוב המנצח הוא הישורי!".
"גם אני.חבל שבליסטר לא הרשה לי כלב." אומר לניקו ואמשיך לשמור בזמן שהיא מלטפת את הכלב.Vanguard
ניקו אומרת לך:"יש שמה מישהו" היא מצביעה לכיוון השיחים,אתה רואה ששני החיפושיות של קאלין נמצאות בכוננות קרב,אתה רואה שיוצא מהשיחים כלב קטן וחמוד,אתה לא מבין איך הוא הגיע לפה,אתה רואה שהוא מתקרב אל ניקו והיא מלטפת אותו,היא אומרת לך:"תמיד אהבתי כלבים".
NYO HO HO BITCH
נזכרתי, זה גחלת/אמברVarj מחייך ואומר לך:"אני תמיד מוכן לעזור,אך לצערי אני לא יודע בדיוק איפה הממוטה שאתה מחפש,אני רק יודע את האזור הכללי" אתה עולה עליו והוא טס במהירות לכיוון אי הקרח,הוא נוחת ואומר לך:"בכול זמן שתצטרך,תסתכל לשמיים ותקרא "Varj" ואני אבוא" והוא מתעופף לו לדרכו.
---
״תודה, אתה יצור דגול״ אגיד לשמיים בתקווה שישמע ואתחיל לסרוק את האזור בחיפוש אחר הממותה
אביט ואמלמל לעצמי "מממ... בחור נחמד, עושה גם רושם שהוא מנצח כאן כבר כמה פעמים!"
לאחר מכן אחשוב לעצמי 'אוקיי אם כל הכבוד לבחור הכישרוני הזה, אני צריך לחשוב על דרך לאסוף אנשים חזקים...'
אמשיך לחשוב בשקט על רעיון בעודי יושב שם על אחד הספסלים ואז זה יבוא 'היי, הילד ממקודם אמר לי שרק מי שבאמת טוב קיבל הזמנה, בטוח שאני לא היחיד בעיר כאן שקיבל, אם אאסוף עוד שתיים כאלה אליי... אבנה לי שלישייה אדירה!'
לאחר מכן אקום והעמוד על הספסל אסמן לאנשים להגיע קרוב אלי ואציג את המכתב לכולם
"אוקיי כפי שאתם רואים קיבלתי מכתב מראש העיר להקים צוות חזק ולהשתתף בטורניר הגדול, הייתי רוצה לדעת אם בין כולכם יש עוד אנשים שקיבלו את המכתב!"
Tigraro
*היצור הזה גרם לך להפסיד לי ב-DN,זה אותו אחד עם 1900 התקפה,הסיכרון בדרגה 6,אבל שוב אתה גם טוב.
Varj מחייך ואומר לך:"בני האדם הם יצורים דגולים,במצרים העתיקה סלעי אבן גדולים מאוד שימושו כשער מעבר בין אזור המפלצות לממלכת בני האדם,הקרבות בין בני האדם נהיו מסוכנים מיום ליום,ובסוף פרעה אמיץ כלא את כוחות המשחק האלה בשבעה חפצים קדומים" אחרי זה Varj עף לשמיים.
אתה סורק את האזור,אתה רואה למרות שזה אזור עשוי קרח,יש בו הרים מוצקים מאוד,אתה רואה שמעופף בשמיים מפלצת דרקון חזקה שאתה מזהה בתור "Ice Dragon".
Vanguard
ניקו אומרת לך:"בליסטר הוא בעל לב טוב,אבל הוא נוקשה,אני לא מכירה אותו,אבל יש לי כישרון לראות את הלב של בני האדם,הכי עצוב היה להכיר את קאלין,לב מלא שנאה עצמית,עצב,דיכאון זה לא כיף לראות דבר כזה בבן אדם כול כך נחמד".
NivX10
*אתה יכול לצרף כאלו שלא קיבלו את המכתב.
אתה הולך לכיוון הספסלים,אתה נעמד על אחד מהם ואתה רואה שכולם מסתכלים עליך,אתה שואל אם עוד מישהו קיבל את המכתב
אתה רואה את הישורי,הנער שניצח עם "Great Tornado" אומר לך:"אני גם קיבלתי את המכתב,אין לי צוות אבל אני חושב להציע את עצמי לצוות שרי,חסר להם אחד,אם אתה רוצה שאני ואתה נקים צוות אין לי בעיה" אתה רואה את הנערה שהודיע קודם מי המנצח היא מחפשת בתיק שלה ואומרת:"גם אני קיבלתי את המכתב הזה,קוראים לי טרי ואני משתמשת בחפיסת פיות,אני מדורגת במקום השלישי בקרבות הרחוב" הישורי אומר:"הכישרון עובר במשפחה" אתה שם לב באמת שטרי והישורי באמת דומים.
"אני בטוח אבל שהוא דואליסט טוב." אומר לניקו."מתי את אמורה לשמור?"Vanguard
ניקו אומרת לך:"בליסטר הוא בעל לב טוב,אבל הוא נוקשה,אני לא מכירה אותו,אבל יש לי כישרון לראות את הלב של בני האדם,הכי עצוב היה להכיר את קאלין,לב מלא שנאה עצמית,עצב,דיכאון זה לא כיף לראות דבר כזה בבן אדם כול כך נחמד".
NYO HO HO BITCH
Vanguard
ניקו מפסיקה ללטף את הכלב היא מסתכלת עליך עצבנית ופגועה,היא אומרת לך:"בגלל זה אתה מסתובב איתנו,בגלל שאנחנו דואליסטים טובים,חשבתי שיש בנינו משהו אחר!" אתה רואה שהיא עולה בסערה לחדר של יוסיי,אתה שומע עד עליך את טריקת הדלת,אתה רואה באופק את השמש זורחת,אתה רואה שכלב לידך,אתה רואה שגם הוא נראה די מאוכזב.
Vanguard
אתה רץ אחריי ניקו,אתה מגיע לחדר שלה,אתה דופק על הדלת ואתה שומע אותה צועקת:"עוף מפה!" אתה שומע מישהו יורד במדרגות אתה רואה שזה קאלין,אתה רואה שהוא מנומנם והוא אומר:"מה קורה פה?" ניקו פותחת את הדלת ואומרת:"אייצ'י הזה ניצל אותנו קאלין,הוא בחר בנו בתור השותפים שלו רק בגלל שאנחנו דואליסטים טובים" קאלין מסתכל עליך בחוסר אמון ומלמל לעצמו:"עד שחשבתי שמצאתי חבר אמת אחרי יוסיי,הוא בוגד בי".
Vanguard
קאלין עולה לחדרו,אתה שומע אותו יורד למטה,אתה רואה שהוא מחזיק תמונה,הוא מראה לכם אותה:"אייצ'י,אתה רואה בי אח גדול אך אני לא מרגיש ככה,אתה חבר טוב אבל אלה המשפחה שלי" אתה רואה את קאלין יחד עם קרו,ג'ק ויוסיי,ניקו מסתכלת עליך ואומרת:"כמה אתה מוכן לסכן בשביל שנהיה שוב חברים שלך?".
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)