Vanguard
ניקו מסתכלת עליך ואומרת:"זה נחמד אבל חשבתי יותר בכיוון שתיתן לי את הקלף הכי חזקשלך" קאלין אומר במופתעות:"אני לא חושב שתצליחי להתמודד עם הכוחות של'Black Winged Dragon'!" ניקו אומרת:"אני אצליח,נו אייצ'י אתה תהיה מוכן לתת אותו?".
אתה שומע את קאלין לוחש לך:"אני מאמין לך אבל לגבי ניקו אני לא בטוח,שמע אם תרצה אפשר להחליף אותה במישהי אחרת,החברה הזאת של יוסיי,אקיזה לא בצוות שלהם והיא משתמש בחפיסת צמחים מה דעתך?".
אני יודע.. אבל תחשוב איזה רעיון גאוני, הילד ליד הכרזה אמר שרק הטובים ביותר מקבלים מכתב...
אם אני יצרף שניים שקיבלו. יצא אחלה צוות! רעיון מצויין לא?
~~~~~~~~~~~
"שני מכתבים? שני אחים? מעניין, אוקיי.." אומר וארד מהספסל בדילוג קליל. מלא בטחון אומר להם במפתיע "אוקיי מעולה, יש לכם מכתב... אז?!"
"חחח... אני רוצה מולכם קרב, קודם אתה ואז את, מקובל?" אצחקק ואקרוץ להם. אושיט את ידי ללחוץ את ידם.
לאחר מכן אלך לזירה המרכזית שם ואסמן לילד לבוא, אומר לו בשנינות "אגב, אני אלסטר. דו-קרב!"
NivX10
הישורי וטרי מסכימים לעסקה הזו.
אתה והישורי הולכים לזירה המרכזית,אתה רואה את טרי עולה גם היא על הבמה ואומרת:"שינוי של הרגע האחרון,נכנס בסערה עם מטרה,לחפש שותפים לצוות ב-World Racing Grand Prix,קבלו את אלסטר!בצד השני של הזירה,אחי המדהים,אלוף הזירה המרכזית 49 קרבות רצופים ללא שום הפסד קבלו את אחי הישורי!".
הישורי-8000
אתה-8000
תורך:
אתה שולף:
Future Fusion
Trap Stun
Dragunity Dux X2
Dragunity Pilum
אתה מקבל ליד את Pot of Avarice.
הישורי אומר לך:"אני מקווה שזה יהיה קרב טוב,אני והטורנדו שלי מחכים ללוחם אמיתי".
Vanguard
ניקו מרימה את ראשה מחייכת היא אומרת לך:"תשמור אותו,אם אתה מוכן לסכן קלף שקיבלת מהוריך זה מספיק" היא מחבקת אותך.
אתה שומע את קאלין אומר:"טוב זוג אוהבים,הבוקר העיר כבר,אסור לנו להיות באותו מקום זמן ממושך" אתה שומע את הכלב נובח,קאלין שואל:"יש לנו כלב?".
Alonsiro
*זה לא קשור לעונה הראשונה זה תעלה אחרת גם.
אתה ממשיך במנהרה השמאלית,אתה רואה שאתה מגיע לתוך סוג של מפקדה נטושה,אתה רואה מחשב,אתה לוחץ עליו ואתה רואה סרטון וידיאו שנוצר לפני שלוש שנים.
אתה לוחץ עליו ואתה רואה דמות לא מזוהה מופיע על הצג,אתה שומע את הדמות אומרת:"ניטרול המפקדה יתחיל בעוד חמש דקות,הדלתות ינעלו,הספקת המזון,החשמל,המים והאוויר יגמרו,אנא צאו ממקום זה במידי!".
Alonsiro
*הסרטון מדבר אל מי שבחדר.
אתה אוסף כול מסמך בערך שמי שזה לא יהיה השאיר על השולחן,אתה מוצא קסדה שחורה שמתאימה לאופנוע שלך ולוקח אותה,אתה שם את הקסדה,עולה על האופנוע ובורח מהמקום,אתה רואה שאחרי כמה שניות של נסיעה האורות נכבים אתה שומע קול מתכתי בוקע מהקסדה שאומר:"מצב ראיית לילה מופעל" אתה רואה יותר בברירות ממקודם,אתה שומע מרחוק שיחה:"החבורה של ריילי ברחה במנהרות,אני אלך למנהרות הימניות ואתה לשמאליות" אתה שומע קול נוסף שאומר:"השתגעת המנהרות האלה יכולות להוביל אותך למקומות שאתה לא יכול לחזור מהם,לא נכנסים למנהרות וזה סופי!".
Vanguard
*?
ניקו אומרת לך:"הוא שומר אותם בבית שלנו" קאלין נזכר במשהו:"חכו רגע" הוא שוב עולה לחדר שלו,שהוא יורד יש איתו חבילה קטנה,הוא פותח אותה ואומר:"החפיסה הישנה שלי עדיין נמצאת פה,יוסיי הצליח במשימה,הוא פרץ למחסניי המשטרה והחזיר את הקלפים שלי,הקלף החזק ביותר לא פה כמובן".
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)