Pokemon GO
עמוד 27 מתוך 41 ראשוןראשון ... 17252627282937 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 391 עד 405 מתוך 608
  1. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ציטוט פורסם במקור על ידי Astral צפה בהודעה
    Vanguard
    קאלין עולה לחדרו,אתה שומע אותו יורד למטה,אתה רואה שהוא מחזיק תמונה,הוא מראה לכם אותה:"אייצ'י,אתה רואה בי אח גדול אך אני לא מרגיש ככה,אתה חבר טוב אבל אלה המשפחה שלי" אתה רואה את קאלין יחד עם קרו,ג'ק ויוסיי,ניקו מסתכלת עליך ואומרת:"כמה אתה מוכן לסכן בשביל שנהיה שוב חברים שלך?".
    "בואו נראה." אומר ואחשוב לשנייה "קאלין.תחזיר את שלוש המפלצות שלך.אני אשמור עליכם."
    NYO HO HO BITCH

2. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Vanguard
    ניקו מסתכלת עליך ואומרת:"זה נחמד אבל חשבתי יותר בכיוון שתיתן לי את הקלף הכי חזקשלך" קאלין אומר במופתעות:"אני לא חושב שתצליחי להתמודד עם הכוחות של'Black Winged Dragon'!" ניקו אומרת:"אני אצליח,נו אייצ'י אתה תהיה מוכן לתת אותו?".
    אתה שומע את קאלין לוחש לך:"אני מאמין לך אבל לגבי ניקו אני לא בטוח,שמע אם תרצה אפשר להחליף אותה במישהי אחרת,החברה הזאת של יוסיי,אקיזה לא בצוות שלהם והיא משתמש בחפיסת צמחים מה דעתך?".

3. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    NivX10
    *אתה יכול לצרף כאלו שלא קיבלו את המכתב.
    אתה הולך לכיוון הספסלים,אתה נעמד על אחד מהם ואתה רואה שכולם מסתכלים עליך,אתה שואל אם עוד מישהו קיבל את המכתב
    אתה רואה את הישורי,הנער שניצח עם "Great Tornado" אומר לך:"אני גם קיבלתי את המכתב,אין לי צוות אבל אני חושב להציע את עצמי לצוות שרי,חסר להם אחד,אם אתה רוצה שאני ואתה נקים צוות אין לי בעיה" אתה רואה את הנערה שהודיע קודם מי המנצח היא מחפשת בתיק שלה ואומרת:"גם אני קיבלתי את המכתב הזה,קוראים לי טרי ואני משתמשת בחפיסת פיות,אני מדורגת במקום השלישי בקרבות הרחוב" הישורי אומר:"הכישרון עובר במשפחה" אתה שם לב באמת שטרי והישורי באמת דומים.
    אני יודע.. אבל תחשוב איזה רעיון גאוני, הילד ליד הכרזה אמר שרק הטובים ביותר מקבלים מכתב...
    אם אני יצרף שניים שקיבלו. יצא אחלה צוות! רעיון מצויין לא?
    ~~~~~~~~~~~
    "שני מכתבים? שני אחים? מעניין, אוקיי.." אומר וארד מהספסל בדילוג קליל. מלא בטחון אומר להם במפתיע "אוקיי מעולה, יש לכם מכתב... אז?!"
    "חחח... אני רוצה מולכם קרב, קודם אתה ואז את, מקובל?" אצחקק ואקרוץ להם. אושיט את ידי ללחוץ את ידם.
    לאחר מכן אלך לזירה המרכזית שם ואסמן לילד לבוא, אומר לו בשנינות "אגב, אני אלסטר. דו-קרב!"

.

4. משתמש מנוסה
    NivX10
    הישורי וטרי מסכימים לעסקה הזו.
    אתה והישורי הולכים לזירה המרכזית,אתה רואה את טרי עולה גם היא על הבמה ואומרת:"שינוי של הרגע האחרון,נכנס בסערה עם מטרה,לחפש שותפים לצוות ב-World Racing Grand Prix,קבלו את אלסטר!בצד השני של הזירה,אחי המדהים,אלוף הזירה המרכזית 49 קרבות רצופים ללא שום הפסד קבלו את אחי הישורי!".
    הישורי-8000
    אתה-8000
    תורך:
    אתה שולף:
    Future Fusion
    Trap Stun
    Dragunity Dux X2
    Dragunity Pilum
    אתה מקבל ליד את Pot of Avarice.
    הישורי אומר לך:"אני מקווה שזה יהיה קרב טוב,אני והטורנדו שלי מחכים ללוחם אמיתי".

5. NYO HO HO
    Vanguard
    ניקו מסתכלת עליך ואומרת:"זה נחמד אבל חשבתי יותר בכיוון שתיתן לי את הקלף הכי חזקשלך" קאלין אומר במופתעות:"אני לא חושב שתצליחי להתמודד עם הכוחות של'Black Winged Dragon'!" ניקו אומרת:"אני אצליח,נו אייצ'י אתה תהיה מוכן לתת אותו?".
    אתה שומע את קאלין לוחש לך:"אני מאמין לך אבל לגבי ניקו אני לא בטוח,שמע אם תרצה אפשר להחליף אותה במישהי אחרת,החברה הזאת של יוסיי,אקיזה לא בצוות שלהם והיא משתמש בחפיסת צמחים מה דעתך?".
    "יש לי רעיון.אני אתן לה את אוטופיה.הוא קלף מאוד חזק שלי, אך לא כמו בלאק ווינגדרגון." אומר לקאלין בלחש ואתן לניקו את אוטופיה "קחי,זה קלף מאוד חשוב לי.אני לא יודע מאיפה הוא בא אבל הוא היה תמיד איתי, זה מין ידיעה של עצמי שיש לי הורים איפה שהוא."
    NYO HO HO BITCH

6. משתמש מנוסה
    Vanguard
    ניקו מרימה את ראשה מחייכת היא אומרת לך:"תשמור אותו,אם אתה מוכן לסכן קלף שקיבלת מהוריך זה מספיק" היא מחבקת אותך.
    אתה שומע את קאלין אומר:"טוב זוג אוהבים,הבוקר העיר כבר,אסור לנו להיות באותו מקום זמן ממושך" אתה שומע את הכלב נובח,קאלין שואל:"יש לנו כלב?".

7. משתמש מנוסה
    שם: אלון
    Alonsiro
    אתה רואה שכול החבורה יוצאת בכיוון ההפוך משסייר הלך בו, אתה מנסה להוציא את דיסק הדו-קרב ממקומו אך הדיסק תקוע,אתה מבין שאם אתה לא תברח יאסרו אותך,אתה עולה על אופנוע הקרב ונוסע דרך מנהרה שלישית,בסופו של דבר אתה מגיע למנהרה נוספת בעלת שלושה דרכים.
    *סליחה שלא הגבתי כל היום, הייתי בטיול, ראיתי את הסדרה אבל אני לא זוכר איזה מהמנהרות לא סתומה/מגיע לדומינו החדשה...
    אני נוסע למנהרה השמאלית

תחממו ותאכליו !!! כרגע רק תחממו :-(

יש לי משחק חדש !!! Clash of Gods

Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    Alonsiro
    *זה לא קשור לעונה הראשונה זה תעלה אחרת גם.
    אתה ממשיך במנהרה השמאלית,אתה רואה שאתה מגיע לתוך סוג של מפקדה נטושה,אתה רואה מחשב,אתה לוחץ עליו ואתה רואה סרטון וידיאו שנוצר לפני שלוש שנים.
    אתה לוחץ עליו ואתה רואה דמות לא מזוהה מופיע על הצג,אתה שומע את הדמות אומרת:"ניטרול המפקדה יתחיל בעוד חמש דקות,הדלתות ינעלו,הספקת המזון,החשמל,המים והאוויר יגמרו,אנא צאו ממקום זה במידי!".

9. משתמש מנוסה
    Alonsiro
    *זה לא קשור לעונה הראשונה זה תעלה אחרת גם.
    אתה ממשיך במנהרה השמאלית,אתה רואה שאתה מגיע לתוך סוג של מפקדה נטושה,אתה רואה מחשב,אתה לוחץ עליו ואתה רואה סרטון וידיאו שנוצר לפני שלוש שנים.
    אתה לוחץ עליו ואתה רואה דמות לא מזוהה מופיע על הצג,אתה שומע את הדמות אומרת:"ניטרול המפקדה יתחיל בעוד חמש דקות,הדלתות ינעלו,הספקת המזון,החשמל,המים והאוויר יגמרו,אנא צאו ממקום זה במידי!".
    *לא לגמרי הבנתי אם הסרטון מדבר גם אלי... אני מתנהג כאילו הוא מדבר אלי אבל יכול ליהיות שאני פשוט לא הבנתי
    אני מנסה לאסוף מסמכים או כל דבר אחר שנראה "חשוד/מעניין" ובורח (עובר לתעלה האמצעית)

Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    Alonsiro
    *הסרטון מדבר אל מי שבחדר.
    אתה אוסף כול מסמך בערך שמי שזה לא יהיה השאיר על השולחן,אתה מוצא קסדה שחורה שמתאימה לאופנוע שלך ולוקח אותה,אתה שם את הקסדה,עולה על האופנוע ובורח מהמקום,אתה רואה שאחרי כמה שניות של נסיעה האורות נכבים אתה שומע קול מתכתי בוקע מהקסדה שאומר:"מצב ראיית לילה מופעל" אתה רואה יותר בברירות ממקודם,אתה שומע מרחוק שיחה:"החבורה של ריילי ברחה במנהרות,אני אלך למנהרות הימניות ואתה לשמאליות" אתה שומע קול נוסף שאומר:"השתגעת המנהרות האלה יכולות להוביל אותך למקומות שאתה לא יכול לחזור מהם,לא נכנסים למנהרות וזה סופי!".

11. NYO HO HO
    Vanguard
    ניקו מרימה את ראשה מחייכת היא אומרת לך:"תשמור אותו,אם אתה מוכן לסכן קלף שקיבלת מהוריך זה מספיק" היא מחבקת אותך.
    אתה שומע את קאלין אומר:"טוב זוג אוהבים,הבוקר העיר כבר,אסור לנו להיות באותו מקום זמן ממושך" אתה שומע את הכלב נובח,קאלין שואל:"יש לנו כלב?".
    *מה זה עכשיו i am nuber 4?
    "הוא בא אלינו בלילה.אתה רוצה שנשמור אותו?" אשאל את קאלין בזמן שנלך "רגע ניקו, אמרת שלאח שלך הייתה חפיסת מכונות נכון?את יודעת במקרה איפה הוא שומר אותה?"
    NYO HO HO BITCH

12. משתמש מנוסה
    Vanguard
    *?
    ניקו אומרת לך:"הוא שומר אותם בבית שלנו" קאלין נזכר במשהו:"חכו רגע" הוא שוב עולה לחדר שלו,שהוא יורד יש איתו חבילה קטנה,הוא פותח אותה ואומר:"החפיסה הישנה שלי עדיין נמצאת פה,יוסיי הצליח במשימה,הוא פרץ למחסניי המשטרה והחזיר את הקלפים שלי,הקלף החזק ביותר לא פה כמובן".

13. NYO HO HO
    Vanguard
    *?
    ניקו אומרת לך:"הוא שומר אותם בבית שלנו" קאלין נזכר במשהו:"חכו רגע" הוא שוב עולה לחדר שלו,שהוא יורד יש איתו חבילה קטנה,הוא פותח אותה ואומר:"החפיסה הישנה שלי עדיין נמצאת פה,יוסיי הצליח במשימה,הוא פרץ למחסניי המשטרה והחזיר את הקלפים שלי,הקלף החזק ביותר לא פה כמובן".
    *אני מבין שלא ראית את הסרט.וטוב שכך.צריך לקרוא לזה i am nuber 2(כי number 2 זה שם אחר לקקי,סטאגאדיש).
    "ומה החפיסה הזאת?" אשאל את קאלין.
    NYO HO HO BITCH

14. משתמש מנוסה
    Alonsiro
    *הסרטון מדבר אל מי שבחדר.
    אתה אוסף כול מסמך בערך שמי שזה לא יהיה השאיר על השולחן,אתה מוצא קסדה שחורה שמתאימה לאופנוע שלך ולוקח אותה,אתה שם את הקסדה,עולה על האופנוע ובורח מהמקום,אתה רואה שאחרי כמה שניות של נסיעה האורות נכבים אתה שומע קול מתכתי בוקע מהקסדה שאומר:"מצב ראיית לילה מופעל" אתה רואה יותר בברירות ממקודם,אתה שומע מרחוק שיחה:"החבורה של ריילי ברחה במנהרות,אני אלך למנהרות הימניות ואתה לשמאליות" אתה שומע קול נוסף שאומר:"השתגעת המנהרות האלה יכולות להוביל אותך למקומות שאתה לא יכול לחזור מהם,לא נכנסים למנהרות וזה סופי!".
    אני מחכה כמה דקות עד שהם יהיה רחוקים ואני אחזור ל"בית" של החבורה של ריילי

Spoiler ספוילר

15. היכל התהילה
    Tigraro
    *היצור הזה גרם לך להפסיד לי ב-DN,זה אותו אחד עם 1900 התקפה,הסיכרון בדרגה 6,אבל שוב אתה גם טוב.
    Varj מחייך ואומר לך:"בני האדם הם יצורים דגולים,במצרים העתיקה סלעי אבן גדולים מאוד שימושו כשער מעבר בין אזור המפלצות לממלכת בני האדם,הקרבות בין בני האדם נהיו מסוכנים מיום ליום,ובסוף פרעה אמיץ כלא את כוחות המשחק האלה בשבעה חפצים קדומים" אחרי זה Varj עף לשמיים.
    אתה סורק את האזור,אתה רואה למרות שזה אזור עשוי קרח,יש בו הרים מוצקים מאוד,אתה רואה שמעופף בשמיים מפלצת דרקון חזקה שאתה מזהה בתור "Ice Dragon".

Vanguard
    ניקו אומרת לך:"בליסטר הוא בעל לב טוב,אבל הוא נוקשה,אני לא מכירה אותו,אבל יש לי כישרון לראות את הלב של בני האדם,הכי עצוב היה להכיר את קאלין,לב מלא שנאה עצמית,עצב,דיכאון זה לא כיף לראות דבר כזה בבן אדם כול כך נחמד".

NivX10
    *אתה יכול לצרף כאלו שלא קיבלו את המכתב.
    אתה הולך לכיוון הספסלים,אתה נעמד על אחד מהם ואתה רואה שכולם מסתכלים עליך,אתה שואל אם עוד מישהו קיבל את המכתב
    אתה רואה את הישורי,הנער שניצח עם "Great Tornado" אומר לך:"אני גם קיבלתי את המכתב,אין לי צוות אבל אני חושב להציע את עצמי לצוות שרי,חסר להם אחד,אם אתה רוצה שאני ואתה נקים צוות אין לי בעיה" אתה רואה את הנערה שהודיע קודם מי המנצח היא מחפשת בתיק שלה ואומרת:"גם אני קיבלתי את המכתב הזה,קוראים לי טרי ואני משתמשת בחפיסת פיות,אני מדורגת במקום השלישי בקרבות הרחוב" הישורי אומר:"הכישרון עובר במשפחה" אתה שם לב באמת שטרי והישורי באמת דומים.
    אין מפלצת כזאת למיטב הידוע לי
    ---
    ״אתה יכול לעזור לי לחפש את ממותת האמבר?״ אשאל אותו

עמוד 27 מתוך 41 ראשוןראשון ... 17252627282937 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •