Tigraro
אתה קורא שוב לורץ',אתה טס איתו לממלכת השמיים,אתה רואה עשרות מפלצות מעופפות,אתה מנסה למצוא את נשר קובלט או את פגסוס ספיר,אתה שומע קול מוכר שאומר:"אמרתי לך שאני לא מסכים" אתה מסתובב ורואה את פגסוס ספיר.
Vanguard
קאלין אומר לך:"לא אמרתי שדק ה-"Archfiend" יותר חזקים מדק ה-"Infernity" שלי שתיהן חזקות באותה מידה,אך המפלצות החזקות ביותר לא חזקות באותה מידה,דום דרקון חזק יותר מסקוול לייטיניג ב-500 התקפה,אך עם השילוב הנכון כול דק יכול להביס כול דק".
Alonsiro
נרווין אומר לך:"זה מחקר על דרקון הארגמן,תראו את השותפים למחקר,רקס גודווין,רומן גודווין ופרופסור יוליוס פודו,אבא של יוסיי!" אתה קורא את העמוד השני ואתה רואה הניסוי נכשל,רומן נעלם,רקס ברח,פרופסור פודו ואישתו נהרגו,הבן שלהם נעלם ועיר הדומינו התפצלה לשני איים,עיר הדומינו החדשה והלווין".
NivX10
בזכות "Monster Reborn" אתה מחייה את "Brionc",בזכות יכולתו של "Zero" הוא מקבל עוד 500 התקפה [3000].
אתה מוריד מהיד את דרגוניטי פליום ואת טראפ סטאם ומחזיר את זירו והקלף ההפוך הימני של הישורי.
אתה מזמן את "Dragunity Dux" ומשחזר את "Dragunity Phalanx" ובזכות יכולתו אתה מזמן אותו במצב הגנה [1100].
אתה מזמן בתיאום את Dragunity Knight Varj במצב תקיפה [1900] ובזכות יכולתו אתה מזמן את "Akyls" בתור נשק ובזכות יכולתו השנייה ורץ' מאבד את הנשק שלו ומקבל עוד 1900 התקפה [3800] ובזכות יכולתו של "אקלייס" הקלף האחרון של הישורי מושמד.
בירונק מתקיף את הישורי ומשאיר לו 5700 נקודות חיים.
ורץ' מתקיף אותו ומשאיר אותו עם 1900 נקודות חיים.
תורו של הישורי,הוא שולף קלף ומשחק עם MST ומשמיד את פיוצ'ר פיושן שלך,הוא משחק עם "Lighting Vortex" ומוריד את "Elemental Hero Necroshed" ומשמיד את שתי המפלצות שלך,הישורי משתמש שוב במימד מיזוג ומוציא מהמשחק את "Elemental Hero Neos Alius" ואת "Elemental Hero Clayman" הוא אומר לך:"עכשיו תכיר את המפלצת החזקה ביותר שלי,"Elemental Hero The Shining"!" במצב תקיפה [2600] ובזכות יכולתו על כול קלף מחוץ למשחק הוא מקבל עוד 300 התקפה [3800] הוא מתקיף אותך ישירות ואתה נשאר עם 3500,הישורי אומר לך:"בתור הבא אני הולך לשלוף כנראה גיבור יסודות חדש,אני אוציא את הגיבור החדש ואת הזריחה שלי ואצור זריחה חזקה יותר".
אתה שולף קלף "Bottomless Trap Hole".