Pokemon GO
עמוד 3 מתוך 41 ראשוןראשון 1234513 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 608
  1. היכל התהילה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Astral צפה בהודעה
    Tigraro
    *צודק טעות שלי תחליף את זה בדארק הול.
    אתה מזמן עוד טופז טייגר במצב תקיפה [1600].
    הטייגר הראשון מתקיף את המפלצת ההפוכה 'ביג שילד גארנדה' 2600 הגנה,בזכות היכולת של טייגר יורדות לך 600 נק' חיים [3400].
    גארנדה הופך להיות במצב תקיפה בזכות יכולתו,הנמר השני מתקיף את גארנדה ומוריד ליריב 1900 נק' חיים 2100.
    אתה מסיים את התור.
    אתה:
    דארק הול והמון ביד.
    2 טייגר טופז.
    היריב:
    5 קלפים ביד.
    0 בזירה.
    נק' חיים
    אתה 3400
    היריב 2100
    תורו של היריב:
    הוא שולף קלף אחד ואומר לך:"טוב ילד,אני פורש אין לי קלפים" והוא עוזב את המקום.
    ניצחת את השוטר!
    "מוחעחעחעחע אין אחד שיביס את קפטן תחתונים!" אצחקק.
    אלך לחפש את הילד הקטן.

2. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Tigraro
    *החפיסה אצל הילד כבר אתה יודע.
    אתה מחפש את הילד הקטן אבל אתה לא מוצא אותו,אתה שומע את סירנות המשטרה,אתה רואה שוטר עובר לידך במהירות גבוהה,כנראה הוא לא מחפש אותך,אתה מגיע לבר קטן שבו יושבים שני אנשים מבוגרים משחק קלפים שהוא לא דו-קרב מפלצות,ומוזג זקן שמנקה כוס.

3. היכל התהילה
    Tigraro
    *החפיסה אצל הילד כבר אתה יודע.
    אתה מחפש את הילד הקטן אבל אתה לא מוצא אותו,אתה שומע את סירנות המשטרה,אתה רואה שוטר עובר לידך במהירות גבוהה,כנראה הוא לא מחפש אותך,אתה מגיע לבר קטן שבו יושבים שני אנשים מבוגרים משחק קלפים שהוא לא דו-קרב מפלצות,ומוזג זקן שמנקה כוס.
    כן אני יודע.
    ---
    "מישהו כאן יודע לשחק דו קרב מפלצות?" אקרא בקול, פותח את דלתות הבר.

4. משתמש מנוסה
    Tigraro
    אתה רואה ששני המבוגרים ממשיכים לשחק,המוזג הזקן מחייך חיוך קר,מניח את הכוס הנקייה ואומר לך:"אתה מחפש שחקן דו קרב מפלצות,אני יודע בדיוק את מי אתה מחפש,תרד בהמשך הרחוב,יש שמה יש שמה מועדון קרבות קטן,יש בקומה העליונה שני אנשים ובקומה התחתונה עוד כמה אנשים,חפש שמה קרבות,תגיד לשומר שבולטנג שלח אותך,הוא כבר יבין".

5. היכל התהילה
    Tigraro
    אתה רואה ששני המבוגרים ממשיכים לשחק,המוזג הזקן מחייך חיוך קר,מניח את הכוס הנקייה ואומר לך:"אתה מחפש שחקן דו קרב מפלצות,אני יודע בדיוק את מי אתה מחפש,תרד בהמשך הרחוב,יש שמה יש שמה מועדון קרבות קטן,יש בקומה העליונה שני אנשים ובקומה התחתונה עוד כמה אנשים,חפש שמה קרבות,תגיד לשומר שבולטנג שלח אותך,הוא כבר יבין".
    "טוב" אהנהן ואלך לאן שהוא אמר לי בהתלהבות

6. משתמש מנוסה
    Tigraro
    אתה הולך לאן שהמוזג הזקן,בולטנג אמר לך ללכת,אתה מגיע למין מקום ישן עם דלתות מעץ,אתה רואה שומר לבוש שחורים,שיער בלונדיני ומשקפיי שמש שחורות,הוא אומר לך:"מה אתה רוצה ילד?" אתה אומר לו שבולטנג שלח אותך והוא אומר לך:"אוקיי,אז איפה הכסף?".

7. היכל התהילה
    Tigraro
    אתה הולך לאן שהמוזג הזקן,בולטנג אמר לך ללכת,אתה מגיע למין מקום ישן עם דלתות מעץ,אתה רואה שומר לבוש שחורים,שיער בלונדיני ומשקפיי שמש שחורות,הוא אומר לך:"מה אתה רוצה ילד?" אתה אומר לו שבולטנג שלח אותך והוא אומר לך:"אוקיי,אז איפה הכסף?".
    "כסף?" אתהה "על מה אתה מדבר?"

8. NYO HO HO
    שם: עמית.
    Vanguard
    הבריון שהאיש המסתורי לוחץ לו על הכתף נותן לך את הקלפים,האיש המסתורי אומר לך:"תחזיר את זה לילד,תמסור לו דרישת שלום לאביו מקאלין קסלר,אם הוא לא יזהה שיגיד לו ההוא שהציל יחד עם יוסיי פודו את קראש טאון ואותו" והוא ממשיך לנגן במפוחית ונעלם בין הבניינים.
    אתה מחזיר לילד את הקלפים ואתה אומר לו מה שקאלין אמר לך,הילד מהנהן ורץ לספר לאביו.
    רגע, לקאלין אין שיער לבן?
    ------------------------------------
    "וואוו!נפגשתי עכשיו עם הדואליסט האגדי קאלין קאסלר?" אחשוב לעצמי בהתלהבות.לאחר מכן אמשיך לדרכי.
    NYO HO HO BITCH

9. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    Tigraro
    *במצב תקיפה נכון?
    נקודות חיים:
    אתה-4000
    היריב-4000
    אתה:
    2 קלפים,קריסטל ביסט טופז טייגר והמון לורד אוף סטרייק טנדר.
    הזירה:
    מג'יקל ספייס טייפון ומריור פורס הפוכים,טופז טייגר במצב תקיפה [1600].
    היריב:
    5 קלפים ביד.
    שום קלף בזירה.
    קלף זירה-ריינבו רויס.
    תור היריב:"אני משחק עם הברי סטורם שיהרוס את כול קלפי הקסם והמלכודת שלך!" כול שלושת הקלפים משומדים,"אני מזמן מפלצת אחת במצב הגנה ומסיים את תורי".
    תורך:
    אתה שולף 'מונסטר ריבורן'.

Scizor-X
    קרו אומר לך:"זה דק בלאק ווינג הדק שלך לא?אני רואה את השיווקו,בורה,שחורה,מיריקל שילד ועוד כמה קלפים אהובים שלי" יוסיי אומר לחבריו:"יש לו דק בלאק ווינג נובה בטח,שמעתי עליו מבליסטר,הוא משלב את היכולות הקטלניות של הבלאק ווינג שלך קרו ויחד עם רד נובה דרגון שלך ג'ק ויוצר דק קטלני".
    "מדויק" אומר "הדק שלי משלב בן קלפים עוצמתים ובעזרתו אני אנצח כל אחד!"

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

10. משתמש מנוסה
    Tigraro
    השומר אומר לך:"בולטנג חייב לבעל המקום כסף!הוא אמר שהוא ישלח מישהו לשלם את ה-500$ שהוא חייב,אם אתה אומר שהוא שלח אותך,הכסף אצלך",עכשיו אתה מבין את פשר החיוך המרושע של בולטנג ששאלת מי יודע לשחק דו-קרב מפלצות,הוא עבד עליך!

Scizor-X
    אתה שומע קול חדש שאומר:"אותי אי אפשר להביס" אתה רואה נער בן 18,שיער שחור כלילה,עיניים אפורות כמתכת,חליפת מרוצים כחולה-ירוקה,לידו אופנוע אומגה שחור כלילה,יוסיי אומר:"אייס פאוור!" אייס אומר ליוסיי:"היחיד שהצליח להביס אותך".

Vanguard
    *יש לו בגוון תכלת כזה.
    אתה ממשיך בדרכך,אתה מסתכל בהמשך הדרך ואתה רואה אופנוע בדגם אלפא ורוד,ממנו יוצאת נערה בעלת שיער כחול,עיניים אדומות כדם,היא מסתכלת עליך ואומרת לך:"הלכת לאיבוד?" אתה רואה שדיסק הדו-קרב שלה טעון ומוכן לקרב.

11. NYO HO HO
    Vanguard
    *יש לו בגוון תכלת כזה.
    אתה ממשיך בדרכך,אתה מסתכל בהמשך הדרך ואתה רואה אופנוע בדגם אלפא ורוד,ממנו יוצאת נערה בעלת שיער כחול,עיניים אדומות כדם,היא מסתכלת עליך ואומרת לך:"הלכת לאיבוד?" אתה רואה שדיסק הדו-קרב שלה טעון ומוכן לקרב.
    "לא.אני סתם מסתובב בעיר." אומר לנערה.
    NYO HO HO BITCH

12. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    Tigraro
    השומר אומר לך:"בולטנג חייב לבעל המקום כסף!הוא אמר שהוא ישלח מישהו לשלם את ה-500$ שהוא חייב,אם אתה אומר שהוא שלח אותך,הכסף אצלך",עכשיו אתה מבין את פשר החיוך המרושע של בולטנג ששאלת מי יודע לשחק דו-קרב מפלצות,הוא עבד עליך!

Scizor-X
    אתה שומע קול חדש שאומר:"אותי אי אפשר להביס" אתה רואה נער בן 18,שיער שחור כלילה,עיניים אפורות כמתכת,חליפת מרוצים כחולה-ירוקה,לידו אופנוע אומגה שחור כלילה,יוסיי אומר:"אייס פאוור!" אייס אומר ליוסיי:"היחיד שהצליח להביס אותך".

Vanguard
    *יש לו בגוון תכלת כזה.
    "אז עוד מעט הוא לא עומד להיות היחיד, כי אני מזמין אותך לדו קרב!" אומר

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

13. משתמש מנוסה
    Scizor-X
    יוסיי אומר לך:"מצטער אבל אנחנו חייבים ללכת" קרו וג'ק מהנהנים וחוזרים לאופנועים שלהם ויוצאים לכיוון מזרח העיר,לכיוון הטופ של העיר,לפסגה.
    אייס אומר לך:"אתה מבין שיוסיי ברח בגלל שהוא יודע שאני בסביבה הוא לא יכול להביס אותי,שאני סביבו,יוסיי מאבד את קור הרוח שלו,והכול בגלל שהצלחתי לשלוט בו ב-"Stardust Dragon".

Vanguard
    הנערה אומרת לך:"אם לא הלכת לאיבוד,למה אתה נמצא באזור המסוכן היותר בעיר הדומינו החדשה?" אתה רואה שהיא מוציאה חמישה קלפים,שולפת קלף אחד ומזמנת מפלצת שנקראת "Wattgiraffe" בעלת 1200 התקפה,אתה רואה שהמפלצת הזו שולחת ברק שפוגעת ליד הרגל.

14. NYO HO HO
    Vanguard
    הנערה אומרת לך:"אם לא הלכת לאיבוד,למה אתה נמצא באזור המסוכן היותר בעיר הדומינו החדשה?" אתה רואה שהיא מוציאה חמישה קלפים,שולפת קלף אחד ומזמנת מפלצת שנקראת "Wattgiraffe" בעלת 1200 התקפה,אתה רואה שהמפלצת הזו שולחת ברק שפוגעת ליד הרגל.
    "אוו!" אומר לנערה "למה עשית את זה?אני גר פה!"
    NYO HO HO BITCH

15. היכל התהילה
    Tigraro
    "הוא עבד עליי!" אגיד לו "אבל אני יכול להביא אותך אל בולטאנג"

עמוד 3 מתוך 41 ראשוןראשון 1234513 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •