Tigraro
*החפיסה אצל הילד כבר אתה יודע.
אתה מחפש את הילד הקטן אבל אתה לא מוצא אותו,אתה שומע את סירנות המשטרה,אתה רואה שוטר עובר לידך במהירות גבוהה,כנראה הוא לא מחפש אותך,אתה מגיע לבר קטן שבו יושבים שני אנשים מבוגרים משחק קלפים שהוא לא דו-קרב מפלצות,ומוזג זקן שמנקה כוס.
Tigraro
אתה רואה ששני המבוגרים ממשיכים לשחק,המוזג הזקן מחייך חיוך קר,מניח את הכוס הנקייה ואומר לך:"אתה מחפש שחקן דו קרב מפלצות,אני יודע בדיוק את מי אתה מחפש,תרד בהמשך הרחוב,יש שמה יש שמה מועדון קרבות קטן,יש בקומה העליונה שני אנשים ובקומה התחתונה עוד כמה אנשים,חפש שמה קרבות,תגיד לשומר שבולטנג שלח אותך,הוא כבר יבין".
Tigraro
אתה הולך לאן שהמוזג הזקן,בולטנג אמר לך ללכת,אתה מגיע למין מקום ישן עם דלתות מעץ,אתה רואה שומר לבוש שחורים,שיער בלונדיני ומשקפיי שמש שחורות,הוא אומר לך:"מה אתה רוצה ילד?" אתה אומר לו שבולטנג שלח אותך והוא אומר לך:"אוקיי,אז איפה הכסף?".
רגע, לקאלין אין שיער לבן?Vanguard
הבריון שהאיש המסתורי לוחץ לו על הכתף נותן לך את הקלפים,האיש המסתורי אומר לך:"תחזיר את זה לילד,תמסור לו דרישת שלום לאביו מקאלין קסלר,אם הוא לא יזהה שיגיד לו ההוא שהציל יחד עם יוסיי פודו את קראש טאון ואותו" והוא ממשיך לנגן במפוחית ונעלם בין הבניינים.
אתה מחזיר לילד את הקלפים ואתה אומר לו מה שקאלין אמר לך,הילד מהנהן ורץ לספר לאביו.
------------------------------------
"וואוו!נפגשתי עכשיו עם הדואליסט האגדי קאלין קאסלר?" אחשוב לעצמי בהתלהבות.לאחר מכן אמשיך לדרכי.
NYO HO HO BITCH
Tigraro
השומר אומר לך:"בולטנג חייב לבעל המקום כסף!הוא אמר שהוא ישלח מישהו לשלם את ה-500$ שהוא חייב,אם אתה אומר שהוא שלח אותך,הכסף אצלך",עכשיו אתה מבין את פשר החיוך המרושע של בולטנג ששאלת מי יודע לשחק דו-קרב מפלצות,הוא עבד עליך!
Scizor-X
אתה שומע קול חדש שאומר:"אותי אי אפשר להביס" אתה רואה נער בן 18,שיער שחור כלילה,עיניים אפורות כמתכת,חליפת מרוצים כחולה-ירוקה,לידו אופנוע אומגה שחור כלילה,יוסיי אומר:"אייס פאוור!" אייס אומר ליוסיי:"היחיד שהצליח להביס אותך".
Vanguard
*יש לו בגוון תכלת כזה.
אתה ממשיך בדרכך,אתה מסתכל בהמשך הדרך ואתה רואה אופנוע בדגם אלפא ורוד,ממנו יוצאת נערה בעלת שיער כחול,עיניים אדומות כדם,היא מסתכלת עליך ואומרת לך:"הלכת לאיבוד?" אתה רואה שדיסק הדו-קרב שלה טעון ומוכן לקרב.
"לא.אני סתם מסתובב בעיר." אומר לנערה.Vanguard
*יש לו בגוון תכלת כזה.
אתה ממשיך בדרכך,אתה מסתכל בהמשך הדרך ואתה רואה אופנוע בדגם אלפא ורוד,ממנו יוצאת נערה בעלת שיער כחול,עיניים אדומות כדם,היא מסתכלת עליך ואומרת לך:"הלכת לאיבוד?" אתה רואה שדיסק הדו-קרב שלה טעון ומוכן לקרב.
NYO HO HO BITCH
Scizor-X
יוסיי אומר לך:"מצטער אבל אנחנו חייבים ללכת" קרו וג'ק מהנהנים וחוזרים לאופנועים שלהם ויוצאים לכיוון מזרח העיר,לכיוון הטופ של העיר,לפסגה.
אייס אומר לך:"אתה מבין שיוסיי ברח בגלל שהוא יודע שאני בסביבה הוא לא יכול להביס אותי,שאני סביבו,יוסיי מאבד את קור הרוח שלו,והכול בגלל שהצלחתי לשלוט בו ב-"Stardust Dragon".
Vanguard
הנערה אומרת לך:"אם לא הלכת לאיבוד,למה אתה נמצא באזור המסוכן היותר בעיר הדומינו החדשה?" אתה רואה שהיא מוציאה חמישה קלפים,שולפת קלף אחד ומזמנת מפלצת שנקראת "Wattgiraffe" בעלת 1200 התקפה,אתה רואה שהמפלצת הזו שולחת ברק שפוגעת ליד הרגל.
"אוו!" אומר לנערה "למה עשית את זה?אני גר פה!"Vanguard
הנערה אומרת לך:"אם לא הלכת לאיבוד,למה אתה נמצא באזור המסוכן היותר בעיר הדומינו החדשה?" אתה רואה שהיא מוציאה חמישה קלפים,שולפת קלף אחד ומזמנת מפלצת שנקראת "Wattgiraffe" בעלת 1200 התקפה,אתה רואה שהמפלצת הזו שולחת ברק שפוגעת ליד הרגל.
NYO HO HO BITCH
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)