Pokemon GO
עמוד 30 מתוך 41 ראשוןראשון ... 20282930313240 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 436 עד 450 מתוך 608
  1. משתמש מנוסה
    שם: אלון
    ציטוט פורסם במקור על ידי Astral צפה בהודעה
    Alonsiro
    אתה מתניע את האופנוע שלך,אתה נוסע ליד החבורה,אתה רואה שלאט לאט אתם מתקרבים לגשר,אתה רואה מכונית חונה ליד המדרכה,נרווין בודק את המכונית ואומר לחבורה:"האוטו הזה יכול לנסוע עוד חמישים קילומטר בערך,והמפתח בפנים!".
    "חכו !!! זה לא יכול ליהיות כל כך פשוט, אני לא מאמין שבמקרה נמצא מכונית פתוחה רק בשבילנו, בטוח יש עליה צ'יפ איתור או משהו כזה, אולי אפילו פצצה..."

תחממו ותאכליו !!! כרגע רק תחממו :-(

יש לי משחק חדש !!! Clash of Gods

Spoiler ספוילר

2. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    NivX10
    בזכות "Monster Reborn" אתה מחייה את "Brionc",בזכות יכולתו של "Zero" הוא מקבל עוד 500 התקפה [3000].
    אתה מוריד מהיד את דרגוניטי פליום ואת טראפ סטאם ומחזיר את זירו והקלף ההפוך הימני של הישורי.
    אתה מזמן את "Dragunity Dux" ומשחזר את "Dragunity Phalanx" ובזכות יכולתו אתה מזמן אותו במצב הגנה [1100].
    אתה מזמן בתיאום את Dragunity Knight Varj במצב תקיפה [1900] ובזכות יכולתו אתה מזמן את "Akyls" בתור נשק ובזכות יכולתו השנייה ורץ' מאבד את הנשק שלו ומקבל עוד 1900 התקפה [3800] ובזכות יכולתו של "אקלייס" הקלף האחרון של הישורי מושמד.
    בירונק מתקיף את הישורי ומשאיר לו 5700 נקודות חיים.
    ורץ' מתקיף אותו ומשאיר אותו עם 1900 נקודות חיים.
    תורו של הישורי,הוא שולף קלף ומשחק עם MST ומשמיד את פיוצ'ר פיושן שלך,הוא משחק עם "Lighting Vortex" ומוריד את "Elemental Hero Necroshed" ומשמיד את שתי המפלצות שלך,הישורי משתמש שוב במימד מיזוג ומוציא מהמשחק את "Elemental Hero Neos Alius" ואת "Elemental Hero Clayman" הוא אומר לך:"עכשיו תכיר את המפלצת החזקה ביותר שלי,"Elemental Hero The Shining"!" במצב תקיפה [2600] ובזכות יכולתו על כול קלף מחוץ למשחק הוא מקבל עוד 300 התקפה [3800] הוא מתקיף אותך ישירות ואתה נשאר עם 3500,הישורי אומר לך:"בתור הבא אני הולך לשלוף כנראה גיבור יסודות חדש,אני אוציא את הגיבור החדש ואת הזריחה שלי ואצור זריחה חזקה יותר".
    אתה שולף קלף "Bottomless Trap Hole".
    סליחה שאני שוב מעיר.. אבל ממש יעזור לי אם תכתוב בעדכונים את מצב בין הקברות ואת היד ככה בקצרה, לא צריך תשם המלא. נגיד: בית קברות - 2 דוקס, 2 לייבטן וכך הלאה...
    אני פשוט לא מצליח לזכור בראש הכל =/
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אביט בשני הקלפים הנותרים לי ביד ואומר 'קדימה, בוא נבצע כאן מהפך...' אומר בליבי.
    מהלך הטור:
    אניח הפוך את קלף המלכודת "חור ללא תחתית" ואז אשתמש ב- "כלי תעוות הבצע" ואחזיר את שני הדוקסים את בריונק, וורגיאנה, ולייבטן.
    ואז אשלוף שתי קלפים. (לא סיימתי את הטור, אני צריך לדעת אילו שתי קלפים אשלוף)

.

3. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Vanguard
    קאלין אומר לך:"הקשבתי למה שאמרת,אני הולך לברר מי יותר חזק" אתה לא מבין וקאלין מסביר לך:"זימנתי את אחד האני האחרים,יש לי כמה יכולות,אחת מהן היא לפצל את נשמתי לשלושה גופים,בקראש טאון כוח הצללים שלט בי והשתמש בכוח הזה בשביל להוציא את הכוח האפל שלי,עכשיו הוצאתי את הצד שחי פה,את הצד ששייך לאוכפים".

Alonsiro
    *פתחת את ע''מ 30,תבחר מפלצת מסוג Wind דרגה 4 ומעטה.
    בליץ',ההגיוני שבחבורה אומר:"הוא צודק,המשטרה לא הצליחה לתפוס אותנו,סייר התגלה כחלאה,ומקרה אנחנו מוצאים רכב שטח חדש מאוד זרוק פה עם מפתחות,משהו פה לא הגיוני".

NivX10
    *מהקרב הבא טוב?
    אתה שולף שני קלפים,אתה לא מספיק לראות מהם ואתה שומע סירנות משטרה,אתה שומע את אחותי של הישורי,טרי אומרת:"כמו שאתם יודעים,ליגת קרבות הרחוב היא לא חוקית,המשטרה פה אז לברוח!" אתה רואה את הישורי ובורח עם אחותו,אתה רואה שוטרים עוצרים אנשים בלי היסוס,אתה מצליח להתחמק לסמטה צרה וארוכה,המשטרה לא תצליח לתפוס אותך פה.

4. NYO HO HO
    שם: עמית.
    Vanguard
    קאלין אומר לך:"הקשבתי למה שאמרת,אני הולך לברר מי יותר חזק" אתה לא מבין וקאלין מסביר לך:"זימנתי את אחד האני האחרים,יש לי כמה יכולות,אחת מהן היא לפצל את נשמתי לשלושה גופים,בקראש טאון כוח הצללים שלט בי והשתמש בכוח הזה בשביל להוציא את הכוח האפל שלי,עכשיו הוצאתי את הצד שחי פה,את הצד ששייך לאוכפים".
    "אוקיי." אומר לקאלין וארד לניקו להגיד לה מה קרה.
    NYO HO HO BITCH

5. משתמש מנוסה
    Vanguard
    אתה יורד לניקו ומספר לה מה ראית ומה קאלין סיפר לך,היא אומרת:"זה מה שקורה למי שהנשמה שלו קרועה,היא באמת נקרעת,ככול שהצער גדול יותר ככה הכוח הזה יותר חזק,לקאלין יש שלושה צדדים,שקט,מסוכן ועוד אחד שאנחנו לא מכירים,זה הצד שקאלין שלנו נלחם בו".

6. מנהל למופת! (לשעבר)
    NivX10
    *מהקרב הבא טוב?
    אתה שולף שני קלפים,אתה לא מספיק לראות מהם ואתה שומע סירנות משטרה,אתה שומע את אחותי של הישורי,טרי אומרת:"כמו שאתם יודעים,ליגת קרבות הרחוב היא לא חוקית,המשטרה פה אז לברוח!" אתה רואה את הישורי ובורח עם אחותו,אתה רואה שוטרים עוצרים אנשים בלי היסוס,אתה מצליח להתחמק לסמטה צרה וארוכה,המשטרה לא תצליח לתפוס אותך פה.
    "מה הולך כאן.." אמלמל בשקט כאשר התחבא במקום בוא אפשר לצפות אל האיזור.
    לאחר מכן אחפש אם העיניים את הישורי ואת טרי שברחו, וכאשר אמצע אותם אקח נשימה עמוקה וארוץ אליהם דרך השוטרים.
    אתחמק מהם באצמעות ריצה על ספסלים התטעיות והפלות פחים.
    כשאגיע אליהם בריצה אצעק, מעט מתנשם "היי! היי! עצרו, לא סי.. לא סיימנו את הקרב.."
    ואז העצור, אחזיק את ברכי ואנתשף מעט בכדי לסדר את הנשימה, אוסיף בחיוך "אוקיי אני מודה אתה טוב!"

.

7. משתמש מנוסה
    Alonsiro
    *פתחת את ע''מ 30,תבחר מפלצת מסוג Wind דרגה 4 ומעטה.
    בליץ',ההגיוני שבחבורה אומר:"הוא צודק,המשטרה לא הצליחה לתפוס אותנו,סייר התגלה כחלאה,ומקרה אנחנו מוצאים רכב שטח חדש מאוד זרוק פה עם מפתחות,משהו פה לא הגיוני".
    *אני רוצה טנגו ריבורן אבל הוא פועל רק כשיש כמה... נראה לי שאני אקח אותו ואנסה להשיג עוד...
    "בואו נסרוק את המכונית" (אני מחפש דברים חשודים במכונית)

Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה

Alonsiro
    *בחפיסה או לא?
    אתה מחפש דברים חשודים על הרכב ואתה לא מוצא כלום,אתה רואה את נרווין מוציא דיסק דו-קרב כחול-ירוק,הוא אומר:"זה דיסק דו-קרב של המשטרה,כנראה שמפעילים את הרכב גם הדיסק פועל" הוא זורק את הדיסק לתוך בניין,אתם מחפשים באוטו ואתם לא מוצאים עוד משהו.

NivX10
    אתה רץ בחזרה,מפיל כול מה שאתה רואה כולל שוטרים,בסופו של דבר אתה מגיע אל הישורי ומדבר איתו,אחרי זה הוא אומר לך:"גם אתה טוב,אבל אפשר להמשיך את השיחה הזו אחר כך" אתה רואה שלושה שוטרים נוסעים לכיוונכם,אתה שומע את הישורי אומר:"מוח נקי" הוא עוצם את עיניו ועוצר,המשטרה מתקרבת,הוא פותח את עיניו ואומר בקול בטוח יותר:"תיקח את אחותי ותברח,אני אעכב אותם" אתה לוקח את טרי ובורח אתה שומע פיצוץ ואחרי זה אתה רואה את הישורי רוכב על אופנוע דו-קרב של המשטרה,הוא אומר לכם:"זה היה קל".

9. משתמש מנוסה

Alonsiro
    *בחפיסה או לא?
    אתה מחפש דברים חשודים על הרכב ואתה לא מוצא כלום,אתה רואה את נרווין מוציא דיסק דו-קרב כחול-ירוק,הוא אומר:"זה דיסק דו-קרב של המשטרה,כנראה שמפעילים את הרכב גם הדיסק פועל" הוא זורק את הדיסק לתוך בניין,אתם מחפשים באוטו ואתם לא מוצאים עוד משהו.
    *כרגע לא בחפיסה
    "נראה לי שאפשר לצאת... מה אתם אומרים ?" אני עולה על האופנוע

Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    Alonsiro
    אתה עולה על האופנוע שלך,החבורה על הג'יפ,אתם נוסעים במהירות לכיוון הגשר,אחרי חצי שעה של נסיעה אתם מגיעים לעיר הדומינו החדשה,אתה רואה שהאזור ריק מאדם,אתם יורדים מהרכבים ומשאירים אותם שם,אתה שומע פיצוץ אתה מסתכל ואתה רואה את הג'יפ והאופנוע עולים באש,נרווין מלמל:"זו הייתה מלכודת".

11. משתמש מנוסה
    Alonsiro
    אתה עולה על האופנוע שלך,החבורה על הג'יפ,אתם נוסעים במהירות לכיוון הגשר,אחרי חצי שעה של נסיעה אתם מגיעים לעיר הדומינו החדשה,אתה רואה שהאזור ריק מאדם,אתם יורדים מהרכבים ומשאירים אותם שם,אתה שומע פיצוץ אתה מסתכל ואתה רואה את הג'יפ והאופנוע עולים באש,נרווין מלמל:"זו הייתה מלכודת".
    "חבל, אהבתי את האופנוע הזה... מישהו נפגע ?"

Spoiler ספוילר

12. מנהל למופת! (לשעבר)

NivX10
    אתה רץ בחזרה,מפיל כול מה שאתה רואה כולל שוטרים,בסופו של דבר אתה מגיע אל הישורי ומדבר איתו,אחרי זה הוא אומר לך:"גם אתה טוב,אבל אפשר להמשיך את השיחה הזו אחר כך" אתה רואה שלושה שוטרים נוסעים לכיוונכם,אתה שומע את הישורי אומר:"מוח נקי" הוא עוצם את עיניו ועוצר,המשטרה מתקרבת,הוא פותח את עיניו ואומר בקול בטוח יותר:"תיקח את אחותי ותברח,אני אעכב אותם" אתה לוקח את טרי ובורח אתה שומע פיצוץ ואחרי זה אתה רואה את הישורי רוכב על אופנוע דו-קרב של המשטרה,הוא אומר לכם:"זה היה קל".
    אביט בוא המום ואומר "מה?!? מה כבר עשית?!?" וליפני שיספיק לענות לי אקטע אותו ואמר "אוקיי ספר לי על זה בדרך.. כך אותנו מכאן. קדימה!"
    ארים את אחותו על האופנו ואתפוס חזק מאחור אם ידיי ורגליי העלה בצפיפות גם אני ואומר "סע נעוף מפה מהר!"
    בדרך אכוון אותו לבית שלי ואומר "אוקיי פנה עוד שתי פניות ימינה... תגיד מה עשית לשוטרים שם?"

.

13. NYO HO HO
    שם: עמית.
    Vanguard
    אתה יורד לניקו ומספר לה מה ראית ומה קאלין סיפר לך,היא אומרת:"זה מה שקורה למי שהנשמה שלו קרועה,היא באמת נקרעת,ככול שהצער גדול יותר ככה הכוח הזה יותר חזק,לקאלין יש שלושה צדדים,שקט,מסוכן ועוד אחד שאנחנו לא מכירים,זה הצד שקאלין שלנו נלחם בו".
    "אני אבל לא חושב שהוא יהיה מסוכן.הוא אמר שהצד המסוכן שלו נשאר בקראש טאוון, כך שבינתיים אנחנו בטוחים, לפחות מקאלין.הוא אמר לי שהצד השלישי שלו זה הצד שהיה באוכפים."
    NYO HO HO BITCH

14. היכל התהילה
    Tigraro
    אתה מחפש קרבות שאפשר להילחם מולם,אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה דו-קרב בין שוטר תנועה לנער בגילך,אתה רואה שהנער גם הוא משתמש בחפיסת חיות קריסטל,אתה רואה שהוא משתמש בפגסוס ספיר,הוא אומר לו:"פגסוס חסל את השוטר הזה!"אתה רואה שפגסוס מתקיף ישירות את השוטר ומביס אותו.
    .
    "היי ילד!" אקרא לו "תלחם מולי, אני משתמש גם בחיות קריסטל".
    "אתה נראה לי טוב" אוסיף ואחשוב 'אבל תכף נראה אם מספיק טוב כדי להביס אותי'.

15. משתמש מנוסה
    Tigraro
    הילד אומר לך:"נעים מאוד,קוראים לי כריס,איך לך?" אתה מציג את עצמך והוא אומר לך:"קלפי חיות הקריסטל שלי מעולים,רק חסר לי דרקון הקשת האגדי,קלף המפתח שלי הוא המון לורד הרעם האגדי,אני מחפש שני שחקני חיות קריסטל בשביל להקים איתם צוות להיכנס לטורניר ה-WRGP,אתה רוצה להצטרף אליי?".

Vanguard
    ניקו אומרת לך:"ממה שהבנתי,את הצד המסוכן השמדת,הוא כבר לא יחזור,אבל לך תדע,אולי הוא נמצא במדבר הנשמות האבודות,לפני שנים,שמלך המשחקים האגדי יוגי מוטו נלחם נגד כוחות האוריקלקוס הוא הפסיד בקרב אחד,הנשמה של הילד,יוגי מוטו נלכדה במדבר ופרעה שנא את עצמו על זה,הוא יצא למדבר הנשמות האבודות בשביל לסגור מעגל,אולי כדאי ללכת לשם ביום מין הימים".

Alonsiro
    אתה מסתכל סביבך ורואה את נרווין,טנק,ריילי,בליץ' אתה מסתכל באזור של הפיצוץ ואין שמה אף נפגע,אתה רואה שעומד על ראש עמוד גבוה במיוחד אדם בעל גלימה שחורה שמתאספת מסביבו כמו שמיכה,אתה רואה אותו משחק עם קלף,אתה רואה שנוצר משום מקום "Scrap Dragon".

NivX10
    אתם מגיעים לבית שלך ושל בליסטר,הישורי אומר לך:"השתמשתי ביכולת המיוחדת שלי,מוח נקי,זה עוזר לי למצוא את הפתרון המושלם לכול בעיה שאני נתקל בה,השתמשתי בכוח הזה והשתמשתי בכוח הזה בשביל למצוא דרך להרחיק מאיתנו את השוטרים האלה,עכשיו,איפה אנחנו עכשיו?".

עמוד 30 מתוך 41 ראשוןראשון ... 20282930313240 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •