Pokemon GO
עמוד 31 מתוך 41 ראשוןראשון ... 212930313233 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 451 עד 465 מתוך 608
  1. NYO HO HO
    שם: עמית.
    Vanguard
    ניקו אומרת לך:"ממה שהבנתי,את הצד המסוכן השמדת,הוא כבר לא יחזור,אבל לך תדע,אולי הוא נמצא במדבר הנשמות האבודות,לפני שנים,שמלך המשחקים האגדי יוגי מוטו נלחם נגד כוחות האוריקלקוס הוא הפסיד בקרב אחד,הנשמה של הילד,יוגי מוטו נלכדה במדבר ופרעה שנא את עצמו על זה,הוא יצא למדבר הנשמות האבודות בשביל לסגור מעגל,אולי כדאי ללכת לשם ביום מין הימים".
    "כנראה." אומר לניקו "טוב, כדאי לבדוק מה קורה עם קאלין כדי שנצא לדרך." ואלך לבדוק מה קורה עם קרבו של קאלין.
    NYO HO HO BITCH

2. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Vanguard
    אתה בא להיכנס למפקדה שקאלין יוצא הוא אומר לך:"ניצחתי את קאלין האחר,בלי גולגולת האור הדק הזה לא שווה הרבה,כמעט שחררתי שד מהבקבוק או יותר נכון דרקון החפיסה,כמעט זימנתי את הדרקון המסוכן והאפל ביותר "Hundred Eyes Dragon",זה היה יכול להיגמר בשחרורו של קאלין האפל".

3. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ציטוט פורסם במקור על ידי Astral צפה בהודעה
    NivX10
    אתם מגיעים לבית שלך ושל בליסטר,הישורי אומר לך:"השתמשתי ביכולת המיוחדת שלי,מוח נקי,זה עוזר לי למצוא את הפתרון המושלם לכול בעיה שאני נתקל בה, והשתמשתי בכוח הזה בשביל למצוא דרך להרחיק מאיתנו את השוטרים האלה, טוב,איפה אנחנו עכשיו?".
    "קודם כל תזיז מכאן את האפנוע, שלא יגלו אותנו..." אומר לו בהתחקמות ואחכה שיזיז. לאחר מכן אכניס אותם לביתי.
    אפתח ידיים לרוחב "זה? זה ביתי הדל... מוצא חן בעינכם?" אומר צחקוק ואביט בהם. "כאן ניהיה בנתיים!"
    "אוקיי אז אני רוצה לדעת עוד על הכוחות האלה? מה אתה בעצם? גם את כזאת? איך זה התחיל?" אציף את שניהם בשאלות, מסוקרן.

.

4. משתמש מנוסה
    NivX10
    אתם מחביאים את האופנוע מאחורי פחי הזבל הגדולים,אתם עולים לדירה שלך,אתה רואה פתק מבליסטר שאומר:"יצאתי לקניות,לא אחזור מאוחר,בליסטר".
    הישורי אומר לך:"כול מה שאני יודע על הכוח הזה סיפרתי לך,אני בן אדם רגיל כמוך,רק עם כוחות,לטרי אין יכולת,אני קיבלתי את זה שנלחמתי נגד יוסיי פודו והשתמשתי בקלף שליטה על "Shooting Quasar Dragon" אחרי זה התחלתי לראות את העולם בצורה אחרת,אבל אחרי זה יוסיי נעלם ואני לא יודע איפה הוא,אני יודע שגם לו יש את היכולת הזו".

5. NYO HO HO
    שם: עמית.
    Vanguard
    אתה בא להיכנס למפקדה שקאלין יוצא הוא אומר לך:"ניצחתי את קאלין האחר,בלי גולגולת האור הדק הזה לא שווה הרבה,כמעט שחררתי שד מהבקבוק או יותר נכון דרקון החפיסה,כמעט זימנתי את הדרקון המסוכן והאפל ביותר "Hundred Eyes Dragon",זה היה יכול להיגמר בשחרורו של קאלין האפל".
    "אז אם אתה לא רוצה לזמן אותו, למה אתה שומר אותו?" אשאל את קאלין בזמן שאחזור איתו לניקו.
    NYO HO HO BITCH

6. משתמש מנוסה
    Vanguard
    קאלין אומר לך:"אני לא יכול לא לשמור אותו,הוא והדרקון השני קשורים זה לזה,אם שניהם לא יהיו ביחד אני לא אצליח לשמור על הרשע בתוכי,כול עוד אני לא מזמן אותי הרשע לא משתחרר" אתה מסתכל על השמיים ורואה שוב את סימן האינסוף,אתה רואה פלאש זריז,אתה רואה את אחד האנשים בלבן אומר:"תודה,המידע שסיפקת לי עזר מאוד תודה" אתה רואה את ניקו משתחווה לאיש בלבן ואומר לו:"הכול בשבילך האדון פרימו".

7. משתמש מנוסה
    שם: אלון

Alonsiro
    אתה מסתכל סביבך ורואה את נרווין,טנק,ריילי,בליץ' אתה מסתכל באזור של הפיצוץ ואין שמה אף נפגע,אתה רואה שעומד על ראש עמוד גבוה במיוחד אדם בעל גלימה שחורה שמתאספת מסביבו כמו שמיכה,אתה רואה אותו משחק עם קלף,אתה רואה שנוצר משום מקום "Scrap Dragon".
    "אתה עשית את זה ?! יכולנו לההיהרג, מה לך ולנו ? תציג את עצמך !!!"

תחממו ותאכליו !!! כרגע רק תחממו :-(

יש לי משחק חדש !!! Clash of Gods

Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    Alonsiro
    האיש המסתורי קופץ מהמגדל אל ראשו של "Scrap Dragon" הוא אומר לך:"אם אתה רוצה תשובות,לך למקום בו הכול התחיל,לסלע שהגיע מהשמיים" והוא טס על "Scrap Dragon" שלו ונעלם.
    אתה רואה את בליץ' מוציא את המחשב הנייד שלו הוא בודק על "הסלע שהגיע מהשמיים" והוא אומר:"הסלע נחת בדיוק שבוע לפני תחילת ה-WRPG,שלושה מדענים נשלחו לחקור את האבן ולא מצאו כלום,מוזר לא?".

9. משתמש מנוסה
    Alonsiro
    האיש המסתורי קופץ מהמגדל אל ראשו של "Scrap Dragon" הוא אומר לך:"אם אתה רוצה תשובות,לך למקום בו הכול התחיל,לסלע שהגיע מהשמיים" והוא טס על "Scrap Dragon" שלו ונעלם.
    אתה רואה את בליץ' מוציא את המחשב הנייד שלו הוא בודק על "הסלע שהגיע מהשמיים" והוא אומר:"הסלע נחת בדיוק שבוע לפני תחילת ה-WRPG,שלושה מדענים נשלחו לחקור את האבן ולא מצאו כלום,מוזר לא?".
    "נצטרך לבדוק את זה, בליץ', אתה יכול למצוא איפה האבן נמצאת עכשיו ? או שהיא נעלמה לגמרי ?"

Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    Alonsiro
    בליץ' צוחק ואומר:"הדבר הזה שוקל מאה טון בערך,אי אפשר בשום צורה להזיז את זה או להעלים את זה,אם זה היה נופל זה היה מוחק חצי עיר רק מההדף,אבל זה נמצא באמצע מדבר שומם ליד העיר דומינו ואנחנו לא יכולים ללכת לשם ברגל,אין לנו רכב,אנחנו לא יכולים להגיע לשם".

11. משתמש מנוסה
    Alonsiro
    בליץ' צוחק ואומר:"הדבר הזה שוקל מאה טון בערך,אי אפשר בשום צורה להזיז את זה או להעלים את זה,אם זה היה נופל זה היה מוחק חצי עיר רק מההדף,אבל זה נמצא באמצע מדבר שומם ליד העיר דומינו ואנחנו לא יכולים ללכת לשם ברגל,אין לנו רכב,אנחנו לא יכולים להגיע לשם".
    "אני אומר שנתמקם איפה שהו, מלון או בית של חבר וותיק, למישהו יש רעיון איפה נישן ?"

Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    Alonsiro
    נרווין אומר:"אנחנו גרים כבר חמש שנים בתחנת רכבת תחתית אז כול מקום אפשרי שיש מערכת חשמל,מים וביוב כמו שצריך אנחנו נהיה שמה,גם אם זה בדירת חדר מסריחה",ריילי אומר:"אנחנו בניו דומינו סיטי חבר'ה!יוסיי כאן חברות גאונים!בואו נחפש אותו והוא יארגן לנו הכול".

13. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    NivX10
    אתם מחביאים את האופנוע מאחורי פחי הזבל הגדולים,אתם עולים לדירה שלך,אתה רואה פתק מבליסטר שאומר:"יצאתי לקניות,לא אחזור מאוחר,בליסטר".
    הישורי אומר לך:"כול מה שאני יודע על הכוח הזה סיפרתי לך,אני בן אדם רגיל כמוך,רק עם כוחות,לטרי אין יכולת,אני קיבלתי את זה שנלחמתי נגד יוסיי פודו והשתמשתי בקלף שליטה על "Shooting Quasar Dragon" אחרי זה התחלתי לראות את העולם בצורה אחרת,אבל אחרי זה יוסיי נעלם ואני לא יודע איפה הוא,אני יודע שגם לו יש את היכולת הזו".
    "וואוו נשמע מעניין!" אומר לו בהתעניינות רבה. לאחר מכן אחזור לנושא שבגללו בכלל נפגשנו "תוציאו את המכתבים שלכם בבקשה!"
    לאחר שכולנו נוציא אותם ונשים על השולחן אומר "אוקיי אז כפי שאתם יודעים, גם אני קיבלתי את המכתב ואני מחפש לי קבוצה להקים בכדי לזכות באליפות"
    ואז אביט בהישורי וטרי בחיוך ואומר "מה דעתכם... תרצו לשחק בליגות של הגדולים?!"

.

14. משתמש מנוסה
    NivX10
    הישורי וטרי מוציאים את המכתבים שלהם מהכיסים,אתה רואה שהם מאוד דומים לשלך,הישורי אומר:"יהיה נחמד לעזוב את ליגת הרחוב הלא חוקית ששמע אני מצליח ולעבור לליגה מקצועית,רשמית,חוקית שאם אני מצליח בה אני הופך להיות מקצוען,אני איתך!" טרי אומרת:"הקלפים שלי ואני מוכנים להביס כול אחד ואחד מהאויבים שלנו!".

15. משתמש מנוסה
    Alonsiro
    נרווין אומר:"אנחנו גרים כבר חמש שנים בתחנת רכבת תחתית אז כול מקום אפשרי שיש מערכת חשמל,מים וביוב כמו שצריך אנחנו נהיה שמה,גם אם זה בדירת חדר מסריחה",ריילי אומר:"אנחנו בניו דומינו סיטי חבר'ה!יוסיי כאן חברות גאונים!בואו נחפש אותו והוא יארגן לנו הכול".
    "טוב, למישהו יש מושג איך למצוא אותו ?"

Spoiler ספוילר

עמוד 31 מתוך 41 ראשוןראשון ... 212930313233 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •