Pokemon GO
עמוד 34 מתוך 41 ראשוןראשון ... 243233343536 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 496 עד 510 מתוך 608
  1. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ציטוט פורסם במקור על ידי Astral צפה בהודעה
    Vanguard
    קאלין מרכין את ראשו,שערו נופל לו על הפנים,אתה שומע צחקוק מרושע,אתה רואה שקאלין משתנה,הוא הופך להיות עוד דמות לבנה,אך נמוכה יותר מהקודמת,אתה רואה טבעת מגן צהובה עוטפת את חציו האחורי,הוא אומר לך:"יפה יפה,אתה אכן הילד מהנבואה,קאלין האמיתי נמצא בחדרו בקומה הרביעית,הנה המפתח" הוא זורק לך את המפתח ונעלם לכם.
    "מה קורה פה?" אשאל את ניקו ואלך אל החדר של קאלין כשאחשוב לעצמי:'אני מקווה שלא עשו לו כלום, אחרת הם יצטערו שם פגשו בלוחם הבלאק ווינג השני."
    NYO HO HO BITCH

2. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Vanguard
    אתה וניקו עולים לקומה הרביעית,אתה רואה שיש שמה שני חדרים,אחד נעול חדרו של קאלין,והחדר השני שהוא חדר בלי גג רביעי שמשקיף לצוק,וגם בלי גג,אתה רואה שולחן עבודה קטן עם מפה של הלווין,טוש שחור מסומן על מרבית המפה,ניקו אומרת לך:"בטח קאלין ידע להסביר לנו מה זה המקום הזה".

3. NYO HO HO
    Vanguard
    אתה וניקו עולים לקומה הרביעית,אתה רואה שיש שמה שני חדרים,אחד נעול חדרו של קאלין,והחדר השני שהוא חדר בלי גג רביעי שמשקיף לצוק,וגם בלי גג,אתה רואה שולחן עבודה קטן עם מפה של הלווין,טוש שחור מסומן על מרבית המפה,ניקו אומרת לך:"בטח קאלין ידע להסביר לנו מה זה המקום הזה".
    *ידעת שביפנית לקאלין קוראים קיריו?
    "בואי נלך קודם לקחת את קאלין ואח"כ נדבר." אומר לניקו ואלך להציל את קאלין.
    NYO HO HO BITCH

4. היכל התהילה
    כריס אומר לך:"יש רחבות קרב רחוב מותרות שאפשר להילחם שמה באופן חופשי,זה במרחק עשר דקות הליכה מפה,אתה יודע אני מרגיש את הכוח האגדי של הדרקון פועם מהחפיסה שלך,לא יצא לך להשתמש בו עדיין נכון?".
    ''האמת שיש לי שני עותקים'' אגרד בראשי בגיחוך ואגיד ''לצערי לא, שיחקתי רק מול פיגארו הרמאית, תור אחד''

5. משתמש מנוסה
    Tigraro
    כריס מרכין את מבטו ואומר:"אני מכיר את פיגארו הזו,היא הייתה לפני עשר שנים אלופת האזור,אף אחד לא יודע למה היא פרשה,אבא שלי שהיה בעל ה-"Crystal Beast" הקודם נלחם מולה אחרי הקרב הוא לא חזר לעצמו,אני אמצא את הפיגארו הזה והביס אותה בקרב עם הקלפים שלי אבי!".

Vanguard
    *האמת שידעתי.
    אתה פותח את הדלת ואתה רואה את קאלין קשור לכיסא עם מטפחת לבנה שחוסמת את פיו,אתה רואה שעיניו עצומות,אתה בודק אם הוא נושם והוא נושם כמו שצריך,ניקו אומרת:"בטח הוא ישן".

6. משתמש מנוסה
    שם: אלון
    Alonsiro
    אתה שואל את יוסיי אם הוא יודע איפה אפשר לישון,הוא אומר לכם:"כן,במפקדה של הצוות שלי יש עליית גג די גדולה שאנחנו לא משתמשים בה,אנחנו משתמשים רק במרתף בתור מרכז הפעילות והמוסך שלנו ובקומת הקרקע בתור מקום שאנחנו אוכלים וכול זה".
    "תודה יוסיי, אגב, אני מצאתי איזה אופנוע דו קרב (אני מתאר אותו), הוא כנראה היה שלך. אז רק רציתי שתדע שהייתה לנו תאונה קטנה, הוא התפוצץ."

תחממו ותאכליו !!! כרגע רק תחממו :-(

יש לי משחק חדש !!! Clash of Gods

Spoiler ספוילר

7. NYO HO HO
    Vanguard
    אתה פותח את הדלת ואתה רואה את קאלין קשור לכיסא עם מטפחת לבנה שחוסמת את פיו,אתה רואה שעיניו עצומות,אתה בודק אם הוא נושם והוא נושם כמו שצריך,ניקו אומרת:"בטח הוא ישן".
    *הצלחתי לצטט מהאייפון!
    ״קאלין!תתעורר!״ אומר לקאלין ואנסה להעיר אותו.
    NYO HO HO BITCH

8. משתמש מנוסה
    Vanguard
    *מזל טוב.
    אתה משחרר את קאלין,הוא אומר לך:"הגמד הזה,עם השיער האדום,הוא התחפש אליך והצליח להערים עליי,הוא קשר אותי ואז הוא חזר להיות בצורה המקורית שלו ואז הוא השתנה אליי הוא מפחיד הבחור הזה".

Alonsiro
    יוסיי אומר לך:"לא,האופנוע שאתה מתאר לא נשמע כמו אחד מהדגמים שאני יצרתי,אבל היה לי אופנוע דומה,האלפא האדום שלי נשמע די דומה לתיאור שלך רק שהוא נמצא במוסך שלנו עכשיו".

9. משתמש מנוסה
    Alonsiro
    יוסיי אומר לך:"לא,האופנוע שאתה מתאר לא נשמע כמו אחד מהדגמים שאני יצרתי,אבל היה לי אופנוע דומה,האלפא האדום שלי נשמע די דומה לתיאור שלך רק שהוא נמצא במוסך שלנו עכשיו".
    "אז מעניין למי הוא היה שייך... יש סיכוי שתוכל להשאיל לי אופנוע זמני עד שנעזוב את העיר ?"

Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    Alonsiro
    יוסיי אומר לך:"מצטער אבל במוסך יש ארבעה אופנועי קרב "Red Storm" שלי,"Blue Phoenix" של ג'ק,"Black Turbo" של קרו ו-"Black Rose" של אקיזה,אין לנו אופנוע ספייר חוץ מזה שאנחנו מנסים עליו את כול הדברים שאנחנו רוצים לעשות לאופנועים שלנו,בעצם את כול החמישה אנחנו חייבים".

11. משתמש מנוסה
    Alonsiro
    יוסיי אומר לך:"מצטער אבל במוסך יש ארבעה אופנועי קרב "Red Storm" שלי,"Blue Phoenix" של ג'ק,"Black Turbo" של קרו ו-"Black Rose" של אקיזה,אין לנו אופנוע ספייר חוץ מזה שאנחנו מנסים עליו את כול הדברים שאנחנו רוצים לעשות לאופנועים שלנו,בעצם את כול החמישה אנחנו חייבים".
    אני מחייך. "לא נורא, אבל תודה. אתה יודע אולי איפה אפשר להסיג אופנוע במחיר סביר ובמצב סביר ?
    אגב, אני ראיתי את האקיזה הזאתי בתמונה שהייתה על האופנוע, אולי היא יודעת על זה משהו..."

Spoiler ספוילר

12. היכל התהילה
    Tigraro
    כריס מרכין את מבטו ואומר:"אני מכיר את פיגארו הזו,היא הייתה לפני עשר שנים אלופת האזור,אף אחד לא יודע למה היא פרשה,אבא שלי שהיה בעל ה-"Crystal Beast" הקודם נלחם מולה אחרי הקרב הוא לא חזר לעצמו,אני אמצא את הפיגארו הזה והביס אותה בקרב עם הקלפים שלי אבי!".
    'מוזר..' אחשוב לעצמי בגיחוך מוסווה במחשבותיי ואשאל "אז... בוא נלך למקום שאמרת שאפשר להלחם שם בבטחה.. לרחוב הזה.. איך אמרת שקוראים לו?"

13. NYO HO HO
    Vanguard
    *מזל טוב.
    אתה משחרר את קאלין,הוא אומר לך:"הגמד הזה,עם השיער האדום,הוא התחפש אליך והצליח להערים עליי,הוא קשר אותי ואז הוא חזר להיות בצורה המקורית שלו ואז הוא השתנה אליי הוא מפחיד הבחור הזה".

Alonsiro
    ״טוב, בוא נשחרר אותך ונצא מפה.״ אומר לקאלין, אשחרר אותו ואצא איתם מהבניין.
    NYO HO HO BITCH

14. משתמש מנוסה
    Tigraro
    כריס אומר לך:"לא אמרתי,אבל יש כמה שדות קרב מורשים,איפשהו בצפון העיר,אבל אין לי מושג מיקום מדויק,מה אתה אומר פגסוס?"אתה רואה את פגסוס ספיר יוצא מהחפיסה של כריס אתה רואה שכריס מלטף אותו הוא אומר לך:"בטח אתה לא רואה אותו נכון?".

Vanguard
    אתה,ניקו וקאלין יוצאים מהמקום הזה,אתה רואה שלוש דמויות לבנות מסתכלות עליכם,אחרי זה גם הם נעלמים,קאלין אומר לשניכם:"ראיתם את זה יש שלושה מהם,הנמוך ביותר הוא זה שתפס אותי",ניקו אומרת:"הבינוני גרם לאייצ'י לחשוב שאני בוגדת בכם,אבל את הגדול ביותר לא פגשנו,הוא נראה יותר אכזרי מהם".

Alonsiro
    *שכחתי פרט מאוד אבל מאוד חשוב,על האופנוע השחור יש את האותיות SP בצבע אדום בסדר?
    יוסיי אומר לך:"אקיזה בטח נמצאת עם ברונו במפקדה,הם מנסים לשים מנוע X-60 באופנוע שלה בשביל שהביצועים יהיו מהירים יותר" טנק אומר בהתלהבות:"X-60! וואו אני עוד זוכר את המנוע WA1 של הדגם הראשון,לקח לנו חצי יום לרדוף אחריך מרוב שהוא היה טעון מדי".

15. היכל התהילה
    כריס אומר לך:"לא אמרתי,אבל יש כמה שדות קרב מורשים,איפשהו בצפון העיר,אבל אין לי מושג מיקום מדויק,מה אתה אומר פגסוס?"אתה רואה את פגסוס ספיר יוצא מהחפיסה של כריס אתה רואה שכריס מלטף אותו הוא אומר לך:"בטח אתה לא רואה אותו נכון?".
    ''אני רואה אותו'' אענה ואקרא לטיגריס הטופז ואז אגיד ''אז אתה בא לשדות הקרב? לחפש אותם?''

עמוד 34 מתוך 41 ראשוןראשון ... 243233343536 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •