Vanguard
אתה וניקו עולים לקומה הרביעית,אתה רואה שיש שמה שני חדרים,אחד נעול חדרו של קאלין,והחדר השני שהוא חדר בלי גג רביעי שמשקיף לצוק,וגם בלי גג,אתה רואה שולחן עבודה קטן עם מפה של הלווין,טוש שחור מסומן על מרבית המפה,ניקו אומרת לך:"בטח קאלין ידע להסביר לנו מה זה המקום הזה".
''האמת שיש לי שני עותקים'' אגרד בראשי בגיחוך ואגיד ''לצערי לא, שיחקתי רק מול פיגארו הרמאית, תור אחד''כריס אומר לך:"יש רחבות קרב רחוב מותרות שאפשר להילחם שמה באופן חופשי,זה במרחק עשר דקות הליכה מפה,אתה יודע אני מרגיש את הכוח האגדי של הדרקון פועם מהחפיסה שלך,לא יצא לך להשתמש בו עדיין נכון?".
Tigraro
כריס מרכין את מבטו ואומר:"אני מכיר את פיגארו הזו,היא הייתה לפני עשר שנים אלופת האזור,אף אחד לא יודע למה היא פרשה,אבא שלי שהיה בעל ה-"Crystal Beast" הקודם נלחם מולה אחרי הקרב הוא לא חזר לעצמו,אני אמצא את הפיגארו הזה והביס אותה בקרב עם הקלפים שלי אבי!".
Vanguard
*האמת שידעתי.
אתה פותח את הדלת ואתה רואה את קאלין קשור לכיסא עם מטפחת לבנה שחוסמת את פיו,אתה רואה שעיניו עצומות,אתה בודק אם הוא נושם והוא נושם כמו שצריך,ניקו אומרת:"בטח הוא ישן".
*הצלחתי לצטט מהאייפון!Vanguard
אתה פותח את הדלת ואתה רואה את קאלין קשור לכיסא עם מטפחת לבנה שחוסמת את פיו,אתה רואה שעיניו עצומות,אתה בודק אם הוא נושם והוא נושם כמו שצריך,ניקו אומרת:"בטח הוא ישן".
״קאלין!תתעורר!״ אומר לקאלין ואנסה להעיר אותו.
NYO HO HO BITCH
Vanguard
*מזל טוב.
אתה משחרר את קאלין,הוא אומר לך:"הגמד הזה,עם השיער האדום,הוא התחפש אליך והצליח להערים עליי,הוא קשר אותי ואז הוא חזר להיות בצורה המקורית שלו ואז הוא השתנה אליי הוא מפחיד הבחור הזה".
Alonsiro
יוסיי אומר לך:"לא,האופנוע שאתה מתאר לא נשמע כמו אחד מהדגמים שאני יצרתי,אבל היה לי אופנוע דומה,האלפא האדום שלי נשמע די דומה לתיאור שלך רק שהוא נמצא במוסך שלנו עכשיו".
Alonsiro
יוסיי אומר לך:"מצטער אבל במוסך יש ארבעה אופנועי קרב "Red Storm" שלי,"Blue Phoenix" של ג'ק,"Black Turbo" של קרו ו-"Black Rose" של אקיזה,אין לנו אופנוע ספייר חוץ מזה שאנחנו מנסים עליו את כול הדברים שאנחנו רוצים לעשות לאופנועים שלנו,בעצם את כול החמישה אנחנו חייבים".
Tigraro
כריס אומר לך:"לא אמרתי,אבל יש כמה שדות קרב מורשים,איפשהו בצפון העיר,אבל אין לי מושג מיקום מדויק,מה אתה אומר פגסוס?"אתה רואה את פגסוס ספיר יוצא מהחפיסה של כריס אתה רואה שכריס מלטף אותו הוא אומר לך:"בטח אתה לא רואה אותו נכון?".
Vanguard
אתה,ניקו וקאלין יוצאים מהמקום הזה,אתה רואה שלוש דמויות לבנות מסתכלות עליכם,אחרי זה גם הם נעלמים,קאלין אומר לשניכם:"ראיתם את זה יש שלושה מהם,הנמוך ביותר הוא זה שתפס אותי",ניקו אומרת:"הבינוני גרם לאייצ'י לחשוב שאני בוגדת בכם,אבל את הגדול ביותר לא פגשנו,הוא נראה יותר אכזרי מהם".
Alonsiro
*שכחתי פרט מאוד אבל מאוד חשוב,על האופנוע השחור יש את האותיות SP בצבע אדום בסדר?
יוסיי אומר לך:"אקיזה בטח נמצאת עם ברונו במפקדה,הם מנסים לשים מנוע X-60 באופנוע שלה בשביל שהביצועים יהיו מהירים יותר" טנק אומר בהתלהבות:"X-60! וואו אני עוד זוכר את המנוע WA1 של הדגם הראשון,לקח לנו חצי יום לרדוף אחריך מרוב שהוא היה טעון מדי".
''אני רואה אותו'' אענה ואקרא לטיגריס הטופז ואז אגיד ''אז אתה בא לשדות הקרב? לחפש אותם?''כריס אומר לך:"לא אמרתי,אבל יש כמה שדות קרב מורשים,איפשהו בצפון העיר,אבל אין לי מושג מיקום מדויק,מה אתה אומר פגסוס?"אתה רואה את פגסוס ספיר יוצא מהחפיסה של כריס אתה רואה שכריס מלטף אותו הוא אומר לך:"בטח אתה לא רואה אותו נכון?".
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)