Pokemon GO
עמוד 38 מתוך 41 ראשוןראשון ... 283637383940 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 556 עד 570 מתוך 608
  1. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ציטוט פורסם במקור על ידי Astral צפה בהודעה
    NivX10
    הישורי חושב מעט ואומר לך:"יש את הטורנירים היומיים,בימי ראשון,שלישי,חמישי,שישי ושבת יש שמה קרבות מיוחדים,עם 2000 נקודות חיים,4000 נקודות חיים,12000 נקודות חיים ו-16000 נקודות חיים רק בשני ורביעי יש קרבות רגילים של 8000 נקודות חיים,אפשר ללכת לשם".
    "אההה, מעולה, זה מעניין! נלך לשם... אני רוצה לנסות לשחק איתך טרי!" אומר ואקרוץ לה.
    "אפשר גם לשחק בקרבות זוגות? להתאמן על עבודת צוות ואמון אחד בשני!"

.

2. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Tigraro
    "Ghost" צוחק ואומר:"נראה לך,אני קובע את החוקים לא אתה חתיכת ילד מתנשא שחושב שהוא כול יכול,אני לא נלחם נגד טיפשים גמורים,אין לך בטח שום קלף טוב בחפיסה,כמו שאתה נראה אתה משתמש בקלפים עלובים שלא יכולים לתת ביצועים טובים" כריס יוצא להגן עליך ואומר:"הוא משתמש בארצ'טייפ מסוכן מאוד,"Crystal Beast"!" וזה גורם ל-"Ghost" לצחוק עוד יותר.

Vanguard
    *מתי אתה מגיב במ''ת שלך?
    קרו אומר לך:"אין שום בעיה,תקשיב זה "טיפ השורה" תמיד ששורה מתקיף תזמן את Gale,תתקיף ישירות ואז ב-MP2 תזמן בתיאום מפלצת סיכרנו בדרגה 7,אם יש לך את הקלף הקסם הזריז "Swallow's Nest" תזמן בזכות היכולת שלו את "Moon Shadow" תתקיף ישירות ואז תפעיל את הקסם ואז תזמן את Gale,תתקיף ישירות ושוב סיכרון דרגה 7,יש מבין?".

Alonsiro
    הילד השני ששמו דקסטר אומר:"זה גם ככה לא משנה,הוא תמיד עושה את אותו הדבר,אין שום הפתעות אבל לאו,הקלף הזה ישנה את דעתך" אתה רואה שהוא משתמש עם "Bottomless Trap Hole" שמוציא מהמשחק את "Power Tool Dragon" של לאו.

NivX10
    הישורי אומר לך:"לא נראה לי יש טורנירים של צוותי קרב,אבל כן זה יכול להיות אימון די נחמד" אתה רואה שטרי מסתכלת על החלון ומה שמחוץ לו,אתה שומע אותה אומרת לעצמה:"בעוד כמה ימים כולם ידעו מי זו טרי קרטר".

3. משתמש מנוסה
    שם: אלון
    Alonsiro
    הילד השני ששמו דקסטר אומר:"זה גם ככה לא משנה,הוא תמיד עושה את אותו הדבר,אין שום הפתעות אבל לאו,הקלף הזה ישנה את דעתך" אתה רואה שהוא משתמש עם "Bottomless Trap Hole" שמוציא מהמשחק את "Power Tool Dragon" של לאו.
    [/FONT]
    "אמרתי לך לאו XD אולי תנסה מהלכים שונים, ואז אולי תנצח... למרות שגם אני מאולם לא חיבבתי את הbottomless trap hole הזה..."

תחממו ותאכליו !!! כרגע רק תחממו :-(

יש לי משחק חדש !!! Clash of Gods

Spoiler ספוילר

4. מנהל למופת! (לשעבר)
    NivX10
    הישורי אומר לך:"לא נראה לי יש טורנירים של צוותי קרב,אבל כן זה יכול להיות אימון די נחמד" אתה רואה שטרי מסתכלת על החלון ומה שמחוץ לו,אתה שומע אותה אומרת לעצמה:"בעוד כמה ימים כולם ידעו מי זו טרי קרטר".
    אביט אליה בחיוך ואומר לה "אל תידאגי טרי! בעוד כמה ימים כולם יודעו מי אנחנו!"
    ואז אקום, אתה מכןת קצת לחולצה ולמכנסיים, אשים את החפיסה בדיסק דו-קרב ואומר "קדימה, נלך להתאמן שם!"

.

5. משתמש מנוסה
    Alonsiro
    *תפסיק לעשות סמיילים בהודעות!זה מציק!
    לאו אומר לך:"גם אני אף פעם לא חיבבתי את קלפי "Trap Hole" אבל הם שימושיים במיוחד,אבל יש לי עוד 2 עותקים ממנו בחפיסה" דקסטר צוחק ואומר:"את זה דווקא לא ידעתי,תודה על כך שאמרת לי!".

NivX10
    הישורי מסתכל על אחותו בדאגה,הוא אומר לך:"עזוב,היה לנו יום ארוך,וגם אחרי שאני משתמש ב-"Clear Mind" אני חלש מאוד,אני לא חושב שיש לי כוח לעוד קרב" אתה שם לב שיש טיפה שקר בדבריו,אתה רואה שטרי מסתכלת על הקלפים שלה אתה שם לב שאחד מהם הוא "Master Hyperion" אתה רואה שטרי מסתכלת על הקלף הזה בצורה אחרת משאר הקלפים,אתה מבין שזה הקלף הכי חזק שלה.

6. היכל התהילה
    Tigraro
    "Ghost" צוחק ואומר:"נראה לך,אני קובע את החוקים לא אתה חתיכת ילד מתנשא שחושב שהוא כול יכול,אני לא נלחם נגד טיפשים גמורים,אין לך בטח שום קלף טוב בחפיסה,כמו שאתה נראה אתה משתמש בקלפים עלובים שלא יכולים לתת ביצועים טובים" כריס יוצא להגן עליך ואומר:"הוא משתמש בארצ'טייפ מסוכן מאוד,"Crystal Beast"!" וזה גורם ל-"Ghost" לצחוק עוד יותר.
    "נכון, המון לא מסוכן, ובטח שלא ראינבוו דרגון" אגיד בלגלוג "מה קרה? מפחד? אני במקומך הייתי עושה במכנסיים!"

7. משתמש מנוסה
    Tigraro
    "Ghost" אומר לך:"אם היית במקומי לא היית עושה במכנסיים בגלל שרובוטים לא יודעים פחד מהו" ו-"Ghost" נוסע משם במהירות מפחידה,כריס אומר לך:"לא ידעת ש-"Ghost" הוא רובוט קרב?".

8. היכל התהילה
    Tigraro
    "Ghost" אומר לך:"אם היית במקומי לא היית עושה במכנסיים בגלל שרובוטים לא יודעים פחד מהו" ו-"Ghost" נוסע משם במהירות מפחידה,כריס אומר לך:"לא ידעת ש-"Ghost" הוא רובוט קרב?".
    "ידעתי, יכולתי לנסות לגרום לדליפת שמן" אגחך "ווילי, רוצה לסיים את הדואל?"

9. משתמש מנוסה
    Alonsiro
    *תפסיק לעשות סמיילים בהודעות!זה מציק!
    לאו אומר לך:"גם אני אף פעם לא חיבבתי את קלפי "Trap Hole" אבל הם שימושיים במיוחד,אבל יש לי עוד 2 עותקים ממנו בחפיסה" דקסטר צוחק ואומר:"את זה דווקא לא ידעתי,תודה על כך שאמרת לי!".
    שלה.[/FONT]
    *סליחה, זה פשוט במקום לכתוב : (אני מחייך) יותר פשוט לעשות XD ואז אתה יודע שהדמות שלי מחייכת. אבל בסדר אני אפסיק...
    "זה לא מקצועי !" אני אומר בצחוק... "תפסיקו לספר אחד לשני על החפיסות שלכם... זה עוד יחזור אליכם..."

Spoiler ספוילר

10. מנהל למופת! (לשעבר)
    NivX10
    הישורי מסתכל על אחותו בדאגה,הוא אומר לך:"עזוב,היה לנו יום ארוך,וגם אחרי שאני משתמש ב-"Clear Mind" אני חלש מאוד,אני לא חושב שיש לי כוח לעוד קרב" אתה שם לב שיש טיפה שקר בדבריו,אתה רואה שטרי מסתכלת על הקלפים שלה אתה שם לב שאחד מהם הוא "Master Hyperion" אתה רואה שטרי מסתכלת על הקלף הזה בצורה אחרת משאר הקלפים,אתה מבין שזה הקלף הכי חזק שלה.
    אתקרב אליה ואומר בחיוך תמים "מסטר הרפיון אה? קלף בהחלט חזק ביותר לחפיסה של סוכני הפיות!"
    ואז אוציא מהחפיסה מחפיסת האקטרסה שלי קלף מסויים והראה אותו לטרי "הינה שלי, לוחם דרגוניטי בארצ'ה! קלף הדרגוניטי הכי עצמתי שלי!"
    "תגידי בניגוד אל הישורי, איך את מרגישה?" אשאל בכנות ואציע לה להתצטרף אליי להסתובב ולחפש אחר קרב טוב.
    אם תסכים אומר להישורי "אוקיי אנחנו יוצאים, תנוח בנתיים בחדרי!" אראה לו היכן חדרי בדיוק. תוך כדי שאנעל את הבית אומר אצעק לו מן הדלת "אם מישהו יגיע תגיד לו שאתה חברי לקבוצה בטורניר, בלי צרות!"

.

11. NYO HO HO
    שם: עמית.
    Vanguard
    *מתי אתה מגיב במ''ת שלך?
    קרו אומר לך:"אין שום בעיה,תקשיב זה "טיפ השורה" תמיד ששורה מתקיף תזמן את Gale,תתקיף ישירות ואז ב-MP2 תזמן בתיאום מפלצת סיכרנו בדרגה 7,אם יש לך את הקלף הקסם הזריז "Swallow's Nest" תזמן בזכות היכולת שלו את "Moon Shadow" תתקיף ישירות ואז תפעיל את הקסם ואז תזמן את Gale,תתקיף ישירות ושוב סיכרון דרגה 7,יש מבין?".
    "נשמע נחמד הטיפ." אומר לקרו "קדימה, בוא נעשה דו קרב ותלמד אותי."
    NYO HO HO BITCH

12. משתמש מנוסה
    Tigraro
    ווילי אומר לך:"עזוב אין לי כוח" הוא לוקח משהו מאחיו הגדול וממשיך בדרכו,אתה רואה שלושה אופנועי קרב של המשטרה חולפים במהירות לידכם במטרה לתפוס את "Ghost".
    כריס אומר לך:"היה לנו יום ארוך,אני לא מבין מה ה-"Ghost" עשה שם,לא היו שמה טורבו קרבות והוא צד אחרי קרבות כאלו".

Vanguard
    קרו אומר לך:"אין לי כוח,אבל שמעתי שבאקדמיית הדו-קרב מחפשים שני דואליסטים לא מוכרים שילחמו זה נגד זה,תילחם נגד ניקו",אתה זוכר שהיא הביסה אותך די בקלות בקרב הקודם אז זו יכולה להיות הזדמנות טובה לנצח אותה הפעם.

Alonsiro
    *יותר פשוט אבל יותר מעצבן ופחות מושקע.
    לאו אומר לך:"במילא אנחנו בנינו ביחד עם החפיסות שלנו כול אחד יודע בדיוק מה נקודת התורפה של השני,אבל התוספת של "Life Stream Dragon" הביאה ניצחונות רבים על יריבי,חותם הלב הגיע בזמן".

NivX10
    טרי אומרת לך:"כן אני יודעת שזה קלף חזק מאוד אבל זה לא דק "Agent" זה סוג של Agent עם עוד כמה סוגים של קלפי אור חזקים,למשל יש לי מפלצת "Gordian" חזקה במיוחד,ועוד כמה קלפים,קלף המפתח שלך נחמד אבל בכוח הוא לא טוב אם משתמשים ב-"Skill Drain" אתה די חסר אונים אתה יודע,ועזוב אין לי כוח לצאת".

13. היכל התהילה
    ווילי אומר לך:"עזוב אין לי כוח" הוא לוקח משהו מאחיו הגדול וממשיך בדרכו,אתה רואה שלושה אופנועי קרב של המשטרה חולפים במהירות לידכם במטרה לתפוס את "Ghost".
    כריס אומר לך:"היה לנו יום ארוך,אני לא מבין מה ה-"Ghost" עשה שם,לא היו שמה טורבו קרבות והוא צד אחרי קרבות כאלו".
    ''נכון זה באמת מוזר'' אגיד לו ''ווילי לא רוצה להמשיך את הדואל, למה אני לא יכול להלחם מולך מה הבעיה?''

14. משתמש מנוסה
    Alonsiro
    *יותר פשוט אבל יותר מעצבן ופחות מושקע.
    לאו אומר לך:"במילא אנחנו בנינו ביחד עם החפיסות שלנו כול אחד יודע בדיוק מה נקודת התורפה של השני,אבל התוספת של "Life Stream Dragon" הביאה ניצחונות רבים על יריבי,חותם הלב הגיע בזמן".
    [/FONT]
    "אוקי, אבל בקרב אמיתי, שלא תפלוט מידע כזה... אגב, מזה בדיוק חותם הלב הזה ?"

Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    Tigraro
    כריס מסתכל על השמיים ואומר לך:"עוד מעט כול זה לא יהיה ומה שאכפת לך זה להילחם בקרבות שטחיים ולא משמעותיים במקום להילחם על החיים שלך נגד ארגון ליאסטר המרושע?".

Alonsiro
    לאו מסביר לך:"החותם הזה הוא אחד מחותמות דרקון הארגמן,יש יד,רגל,ראש,זנב,כנפיים ולב,אני,יוסיי,אקיזה,לונה אחותי,ג'ק וקרו מחזיקים כול אחד חותם אחד,ברגע שאחד מאיתנו נמצא בצרה החותמות שלנו מגיבים לזה ומי שנלחם מקבל את חותם הארגמן המושלם".

עמוד 38 מתוך 41 ראשוןראשון ... 283637383940 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •