Pokemon GO
עמוד 39 מתוך 41 ראשוןראשון ... 293738394041 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 571 עד 585 מתוך 608
  1. NYO HO HO
    שם: עמית.
    Vanguard
    קרו אומר לך:"אין לי כוח,אבל שמעתי שבאקדמיית הדו-קרב מחפשים שני דואליסטים לא מוכרים שילחמו זה נגד זה,תילחם נגד ניקו",אתה זוכר שהיא הביסה אותך די בקלות בקרב הקודם אז זו יכולה להיות הזדמנות טובה לנצח אותה הפעם.
    "בינתיים יש לנו בעיות אחרות על הראש.קדימה, בוא נעלה לבדוק מה עם יוסיי,קאלין והשאר." אומר לקרו ואעלה איתו למעלה.
    NYO HO HO BITCH

2. משתמש מנוסה
    שם: אלון
    ציטוט פורסם במקור על ידי Astral צפה בהודעה
    Alonsiro
    לאו מסביר לך:"החותם הזה הוא אחד מחותמות דרקון הארגמן,יש יד,רגל,ראש,זנב,כנפיים ולב,אני,יוסיי,אקיזה,לונה אחותי,ג'ק וקרו מחזיקים כול אחד חותם אחד,ברגע שאחד מאיתנו נמצא בצרה החותמות שלנו מגיבים לזה ומי שנלחם מקבל את חותם הארגמן המושלם".
    "מה זה מין קטע רוחני כזה ? אתה בטוח שאתה לא ממציא ? בחיים לא שמעתי על דבר כזה..." (למרות שאני רואה את הסדרה XD)

תחממו ותאכליו !!! כרגע רק תחממו :-(

יש לי משחק חדש !!! Clash of Gods

Spoiler ספוילר

3. היכל התהילה
    כריס מסתכל על השמיים ואומר לך:"עוד מעט כול זה לא יהיה ומה שאכפת לך זה להילחם בקרבות שטחיים ולא משמעותיים במקום להילחם על החיים שלך נגד ארגון ליאסטר המרושע?".
    ''יש לי את הסיבות שלי מה אכפת לי ולמה, וזה לא אומר שזה במקום להלחם בארגון ליאסטר''.

4. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Tigraro
    כריס אומר לך:"אז אתה רוצה להביס את ארגון ליאסטר,יופי כי אני השגתי כוח חזק מאוד חוץ מ-"Hamon" שלי שיוכל לעזור לי הבסתם,כוח שהיה בידיים שלהם אבל אבד להם,אבל אני מצאתי אותו" אתה רואה שבעיניים הנחמדות שלו יש פתאום רוע,רוע אכזרי במיוחד.

Vanguard
    אתה וקרו עולה למעלה,אתה רואה שאקיזה מביאה לניקו מפלצת צמח בדרגה 6 מסוג אדמה בשם "Gigaplant" אקיזה מסבירה לניקו:"זו מפלצת "Gemini" צמח נחמדה מאוד,אם את מפעילה את יכולת ה-"Gemini" שלו את מאבדת את שלב הזימון שלך בתור הזה אבל את יכולה פעם אחת בתור את יכולה לזמן או מהיד או מבית הקברות מפלצת צמח או חרק,המפלצת הזו טובה מאוד עם את משלבת אותו עם היכולת של "Spore" מבית הקברות".

Alonsiro
    לאו אומר לך:"נשבע לך,אם לא ראית את הסימן על אקיזה או יוסיי,אני יודע שפגשת אותם אז כנראה הם הסתירו אותו,הסימן השלם נוצר רק בזמן שאחד מאיתנו נמצא בסכנת חיים אמיתית,אם שניים נלחמים בקרב מסוכן הסימן המלא מתגלה רק לזה שקרוב יותר להפסד" אתה רואה נערה בגיל של לאו שנראת בדיוק כמוהו,רק עם שיער ארוך יותר ועם תלבושת ורודה,אתה שומע אותה אומרת:"לאו!תשתמש בקסם שננתי לך!" לאו משתמש ב-"Burial From A Different Dimension" ומחזיר ממחוץ למשחק את "Power Tool Dragon" אחרי זה לאו משתמש ב-"Call of The Haunted" ומחייה את "Power Tool Dragon" במצב תקיפה [2300].

5. היכל התהילה
    Tigraro
    כריס אומר לך:"אז אתה רוצה להביס את ארגון ליאסטר,יופי כי אני השגתי כוח חזק מאוד חוץ מ-"Hamon" שלי שיוכל לעזור לי הבסתם,כוח שהיה בידיים שלהם אבל אבד להם,אבל אני מצאתי אותו" אתה רואה שבעיניים הנחמדות שלו יש פתאום רוע,רוע אכזרי במיוחד.
    "מה קרה לך?" אשאל אותו "אתה לא נראת בחור... רע..? עד שדיברת על זה... מה קרה?"

6. משתמש מנוסה
    Tigraro
    כריס אומר לך:"עזוב,יש לי את הסיבות שלי,אם אתה רוצה תשובות,לך לקראש טאון,שמה תקבל את התשובות הטובות ביותר" אחרי זה כריס ממשיך בכיוון הרחוב ואחרי זה הוא נעלם באחד מהסמטאות הצדדיות הצרות והקטנות,אתה רואה שני קלפים מונחים על הרצפה,אתה מרים אותם ורואה ששניהם ריקים לגמרי.

7. היכל התהילה
    Tigraro
    כריס אומר לך:"עזוב,יש לי את הסיבות שלי,אם אתה רוצה תשובות,לך לקראש טאון,שמה תקבל את התשובות הטובות ביותר" אחרי זה כריס ממשיך בכיוון הרחוב ואחרי זה הוא נעלם באחד מהסמטאות הצדדיות הצרות והקטנות,אתה רואה שני קלפים מונחים על הרצפה,אתה מרים אותם ורואה ששניהם ריקים לגמרי.
    ״הם ריקים... זה מוזר...״ אמלמל לעצמי ואשים אותם בכיס.
    אם ווילי לא הלך איתו אשאל אותו מה עובר על כריס
    אם הוא הלך איתו אעשה כדבריו ואלך לקראש טאון

8. משתמש מנוסה
    Tigraro
    אתה מחפש את ווילי ואתה רואה אותו יוצא מהחנות עם קלפים חדשים,הוא אומר לך:"הו,מה קורה?איפה כריס?" אתה מספר לו על השיחה שלך עם כריס ו-ווילי אומר לך:"תקשיב,כריס לא נמצא בתקופה הכי טובה של החיים שלו,אם הוא משתמש בכוחות עתיקים אז לא רק ליאסטר בסכנה,בוא,הולכים לנמל".

9. היכל התהילה
    Tigraro
    אתה מחפש את ווילי ואתה רואה אותו יוצא מהחנות עם קלפים חדשים,הוא אומר לך:"הו,מה קורה?איפה כריס?" אתה מספר לו על השיחה שלך עם כריס ו-ווילי אומר לך:"תקשיב,כריס לא נמצא בתקופה הכי טובה של החיים שלו,אם הוא משתמש בכוחות עתיקים אז לא רק ליאסטר בסכנה,בוא,הולכים לנמל".
    ''אוקיי'' אאשר ''אני בדרך לקראש טאון אם אתה רוצה לבוא איתי'' אלך איתו לנמל (שאני מתאר לעצמי שהוא בדרך)

10. משתמש מנוסה
    Tigraro
    אתה ו-ווילי מגיעים לנמל,אתה רואה נער בעל שיער כחול חיוור במיוחד אתה רואה שהמבט שלו טיפה מת,אתה רואה את טיגריס טופז מופיע ואומר לך:"אני לא בוטח בשני החברים החדשים שלך,ווילי נראה כמו נחש חלקלק וכריס נראה כמו מישהו שיצא מבית משוגעים,הכוחות שהוא מדבר אליהם נכחדו מז...אסור לך ללכת לקראש טאון!".

11. היכל התהילה
    Tigraro
    אתה ו-ווילי מגיעים לנמל,אתה רואה נער בעל שיער כחול חיוור במיוחד אתה רואה שהמבט שלו טיפה מת,אתה רואה את טיגריס טופז מופיע ואומר לך:"אני לא בוטח בשני החברים החדשים שלך,ווילי נראה כמו נחש חלקלק וכריס נראה כמו מישהו שיצא מבית משוגעים,הכוחות שהוא מדבר אליהם נכחדו מז...אסור לך ללכת לקראש טאון!".
    ״אז לאן אני אמור ללכת?״ אשאל אותו ״בקראש טאון אני יכול לקבל תשובות״

12. משתמש מנוסה
    Tigraro
    טיגריס טופז אומר לך:"כריס ו-ווילי שותפים!תסתכל על הקלפים הריקים" אתה רואה ששני הקלפים הריקים מתחילים לקבל צבע לא ברור,אתה רואה שעלם בעל השיער הכחול חיוור מתחיל להחזיק את הראש שלו בכאב,ווילי אומר לך:"תודה שהבאת את הכוחות האפלים ביותר לקאלין המסכן,עזרת לי ולכריס לבצע את השלב האחרון בתוכנית שלנו עכשיו אם לא אכפת לך" הוא בא לחטוף לך את הקלפים אך הנשמה של טיגריס טופז נהיית אמיתית ומגנה עליך.

13. היכל התהילה
    Tigraro
    טיגריס טופז אומר לך:"כריס ו-ווילי שותפים!תסתכל על הקלפים הריקים" אתה רואה ששני הקלפים הריקים מתחילים לקבל צבע לא ברור,אתה רואה שעלם בעל השיער הכחול חיוור מתחיל להחזיק את הראש שלו בכאב,ווילי אומר לך:"תודה שהבאת את הכוחות האפלים ביותר לקאלין המסכן,עזרת לי ולכריס לבצע את השלב האחרון בתוכנית שלנו עכשיו אם לא אכפת לך" הוא בא לחטוף לך את הקלפים אך הנשמה של טיגריס טופז נהיית אמיתית ומגנה עליך.
    ״לא!״ אצעק ואתרחק ממנו, אקרע את הקלפים ואשליך אותם למים, ארוץ לקאלין ״אתה בסדר, קאלין?״

14. משתמש מנוסה
    Tigraro
    אתה מנסה לקרוע את הקלפים,אך אתה רואה הילה שחורה-סגולה מוזרה מאוד שגורמת לחלקי הקלפים להתחבר מחדש,אתה שומע אותו אומר לך:"תרחיק ממני את האופל הזה,הוא יחזיר אותי להיות בעל חותם אפל!זה הענק והדרקון הארורים האלה,הם השמידו עשרות אנשים וכמעט הרגו את החברים שלי!".

15. היכל התהילה
    Tigraro
    אתה מנסה לקרוע את הקלפים,אך אתה רואה הילה שחורה-סגולה מוזרה מאוד שגורמת לחלקי הקלפים להתחבר מחדש,אתה שומע אותו אומר לך:"תרחיק ממני את האופל הזה,הוא יחזיר אותי להיות בעל חותם אפל!זה הענק והדרקון הארורים האלה,הם השמידו עשרות אנשים וכמעט הרגו את החברים שלי!".
    ״איך אני אמור להשמיד את זה?!״ אתרחק ממנו במהירות

עמוד 39 מתוך 41 ראשוןראשון ... 293738394041 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •