Tigraro
השומר צוחק ואומר:"אני יודע בדיוק איפה הבר של בולטנג,אבל כחלק מעסקת השחרור שלי מהמתקן אסור לי לעזוב את הבניין הזה,זה מה שהמעסיק שלי דרש ממני,הוא משחרר אותי ולי אסור לעזוב את הבניין" אתה רואה שרגלו השמאלית מחוברת לשרשרת ברזל שמחוברת למקום שבו נועלים אופניים.
Scizor-X
אייס אומר לך:"זה היה לפני שנתיים,הייתי טורבו דואליסט חדש יחסית ליוסיי,הוא ראה שהבסתי בעזרת קלפים חזקים במיוחד איזה ילד,אז הוא החליט לנסות את מזלו,השתמשתי בלחש מהירות שיעזור לי לשלוט ב-"Stardust Dragon" של יוסיי,בתמורה לזה הוא קיבל מזכרת כבשה קטנה שלי,הצלחתי להשתמש בדרקון של יוסיי בשביל להשמידו,אפילו הוא לא יכול לעמוד מול הכוח של הדרקון שלו עצמו,לא יוסיי הוא החזק,אלא הדרקון",ואייס הולך במסתוריות.
Vanguard
הנערה אומרת לך:"פה רק שלושה גרים,אני,חברי אייס ועוד חבר שלי,האזור הזה שייך לנו,וכול אחד שדורך פה צריך לעמוד מול אחד מאיתנו בקרב" אתה שומע חריקת בלמים ואתה רואה אופנוע בטא זהוב עוצר,עליו יושב נער בן 18 בלונדיני,בעל חליפה אדומה-שחורה הוא אומר לנערה:"מיסקי,מצאת לעצמך טרף חדש?חבל שהוא לא הביא איתו עוד חבר,יש לי "Scrap" חדש שאני מת לנסות!".
׳חחח׳ אגחך במחשבותיי ואגיד ״אז בולטאנג ה#$%₪@! הזה יכול ללכת לעזאזל, הוא עבד עליי!״השומר צוחק ואומר:"אני יודע בדיוק איפה הבר של בולטנג,אבל כחלק מעסקת השחרור שלי מהמתקן אסור לי לעזוב את הבניין הזה,זה מה שהמעסיק שלי דרש ממני,הוא משחרר אותי ולי אסור לעזוב את הבניין" אתה רואה שרגלו השמאלית מחוברת לשרשרת ברזל שמחוברת למקום שבו נועלים אופניים.
אעבור את השומר ואכנס פנימה
Tigraro
אתה נכנס פנימה,אתה רואה איש בעל חליפה שחורה כמו השומר בכניסה הוא אומר לך:"אם אתה רוצה להיכנס אתה צריך להילחם מולי קודם" אתה קלף אחד מהחפיסה שלו "Jinzo" אתה נזכר ביכולת המיוחדת שלו ואתה מבין שכדאי לך להביס את היריב לפני שהוא יזמן אותו קודם.
Scizor-X
אתה ממשיך בדרכך,אתה רואה שני אנשים עם חליפות שחורות,משקפיי שמש שחורות,כול אחד מהם נושא מזוודה,שהם מתקרבים אליך אתה שומע אחד מהם אומר:"ראש העיר מוכן לתת לאמסטרונג הרבה מאוד כסף בשביל לשחרר את האסיר הזה שמת לב?".
"אז השם שלך הוא מיסקי הא?" אומר לנערה, שכנראה שמה הוא מיסקי "אני אייצ'י."Vanguard
הנערה אומרת לך:"פה רק שלושה גרים,אני,חברי אייס ועוד חבר שלי,האזור הזה שייך לנו,וכול אחד שדורך פה צריך לעמוד מול אחד מאיתנו בקרב" אתה שומע חריקת בלמים ואתה רואה אופנוע בטא זהוב עוצר,עליו יושב נער בן 18 בלונדיני,בעל חליפה אדומה-שחורה הוא אומר לנערה:"מיסקי,מצאת לעצמך טרף חדש?חבל שהוא לא הביא איתו עוד חבר,יש לי "Scrap" חדש שאני מת לנסות!".
NYO HO HO BITCH
Vanguard
מיסקי מתעלמת ממך ואומרת לחברה:"טוב טור,אין לי כוח לטפל בו,תיתן לי היום את אזור בי ואת אזור סי ואתה תטפל בו?" טור מוציא דיסק דו-קרב טוען את הדק שלו ואומר:"אוקיי אייצ'י,מוכן לקרב?אם תנצח תוכל להסתובב חופשי היום באזור שלנו,אם תפסיד תגורש,הדואל יהיה עם 4000 נק' חיים,והראשון שמפסיד יוצא מהתחרות".
Vanguard
טור ואתה שולפים חמישה קלפים.
אתה:
5 קלפים:
"Blackwing-Shura The Blue Flame" X2,"Blackwing-Bora The Spear" X2 "Dark Hole".
הזירה:
שום מפלצת,שום קסם,שום מלכודת.
4000 נק' חיים.
היריב:
5 קלפים.
זירה ריקה.
4000 נק' חיים.
תורו של היריב.
היריב שולף קלף אחד ומזמן את "Red Gadget" במצב תקיפה [1300] ובזכות יכולתו הוא מקבל ליד שלו את "Yellow Gadget".
הוא מניח שני קלפים הפוכים ומסיים את תורו.
תורך:
אתה שולף קלף אחד "Monster Reborn".
״אני אלחם מולך״ אגיד בנחישות ואחשוב ׳ולא אפסיד׳אתה נכנס פנימה,אתה רואה איש בעל חליפה שחורה כמו השומר בכניסה הוא אומר לך:"אם אתה רוצה להיכנס אתה צריך להילחם מולי קודם" אתה קלף אחד מהחפיסה שלו "Jinzo" אתה נזכר ביכולת המיוחדת שלו ואתה מבין שכדאי לך להביס את היריב לפני שהוא יזמן אותו קודם.
Tigraro
השומר של הקומה הראשונה מסתכל עליך ואחרי זה על השעון שלו ואומר לך:"מצטער אבל המשמרת שלי נגמרה,פיגארו המשמרת שלך עכשיו!" אתה רואה נערה צעירה בגילך בערך,בעלת שיער שחור-סגול מוזר,עיניים שחורות,היא אומרת:"בסדר לואיס,צא להפסקה שלך אני אביס את הילד הזה".
Vanguard
אתה מזמן את "Shura" במצב תקיפה [1800] אתה מתקיף את "Red Gadget" אך טור מגיב בקלף קסם זריז "Limiter Removal" שמכפיל את כוחו של "Red Gadget" [2600] ומוריד לך 800 נקודות חיים [3200] ומשמיד את "Shura".
אתה מסיים את תורך ו-"Red Gadget מושמד.
נק' חיים:
שלך-3200
היריב-4000
מצב יד:
שלך חמישה קלפים.
של היריב ארבעה קלפים.
הזירה:
לך אין שום קלף.
ליריב קלף אחד הפוך.
תורו של היריב:
טור שולף קלף אחד ומשחק עם "Monster Reborn" ומחייה את "Red Gadget" במצב הגנה [1500].
טור משחק עם "Scrap Beast" במצב תקיפה [1600] ובזכות היותה מפלצת "Tuner" טור מסכרן את שתי המפלצות שלו.
"Tuner" 4+Non Tuner 4=Syncro 8.
טור משחק עם "Scrap Dragon" במצב תקיפה [2800].
טור מתקיף אותך ישירות [400].
תורך:
נק' חיים:
שלך-400
היריב-4000
מצב יד:
שלך חמישה קלפים.
של היריב-3 קלפים.
מצב זירה:
שלך-אין כלום.
של היריב-"Scrap Dragon" במצב תקיפה וקלף אחד הפוך.
תורך-אתה שולף עוד "Shura".
״תשמעי, התוכניות שלי הן לא בדיוק להפסיד!״ אגחך ״בואי נתחיל״השומר של הקומה הראשונה מסתכל עליך ואחרי זה על השעון שלו ואומר לך:"מצטער אבל המשמרת שלי נגמרה,פיגארו המשמרת שלך עכשיו!" אתה רואה נערה צעירה בגילך בערך,בעלת שיער שחור-סגול מוזר,עיניים שחורות,היא אומרת:"בסדר לואיס,צא להפסקה שלך אני אביס את הילד הזה".
Tigraro
פיגארו אומרת לך:"לעומת שותפי לואיס,שמשחק במפלצות אופל אני משחקת במפלצות אור מסוכנות מאוד שנקראות "Lightsworn" שמעת על הדק הזה,זה דק שבראשו עומדים שני דרקונים חזקים במיוחד "Photon Eyes Galaxy Dragon" ועוד דרקון קטן שיכול להרוס לך את כול הקלפים בקלות,אתה עדיין רוצה לשחק או שאתה מעדיף לצאת החוצה,להתאמן קצת,ואז לחזור?".
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)