Pokemon GO
עמוד 40 מתוך 41 ראשוןראשון ... 3038394041 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 586 עד 600 מתוך 608
  1. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Tigraro
    קאלין אומר לך:"אי אפשר להשמיד את האפלה הזו שהיא קרובה אליי,תרחיק אותה ממני,תתרחק מהווילי הזה וגם מהכריס הזה שהוא הזכיר כשתגיע למקום בטוח תקרע את הקלפים ושמור תמיד חלק אחד מכול קלף וכשתגיע הביתה תדליק אש ושרוף את הקלפים,האש תהפוך לכחולה,ואז לשחורה-סגולה ואז האש תיכבה והקלפים יושמדו לעד".

2. היכל התהילה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Astral צפה בהודעה
    Tigraro
    קאלין אומר לך:"אי אפשר להשמיד את האפלה הזו שהיא קרובה אליי,תרחיק אותה ממני,תתרחק מהווילי הזה וגם מהכריס הזה שהוא הזכיר כשתגיע למקום בטוח תקרע את הקלפים ושמור תמיד חלק אחד מכול קלף וכשתגיע הביתה תדליק אש ושרוף את הקלפים,האש תהפוך לכחולה,ואז לשחורה-סגולה ואז האש תיכבה והקלפים יושמדו לעד".
    אהנהן ואברח משם, לבית של מי שגידל אותי (ברח לי השם, סורי), שם אקרע את הקלפים אשמור חלק ואשרוף אותם

3. NYO HO HO
    שם: עמית.
    Vanguard
    אתה וקרו עולה למעלה,אתה רואה שאקיזה מביאה לניקו מפלצת צמח בדרגה 6 מסוג אדמה בשם "Gigaplant" אקיזה מסבירה לניקו:"זו מפלצת "Gemini" צמח נחמדה מאוד,אם את מפעילה את יכולת ה-"Gemini" שלו את מאבדת את שלב הזימון שלך בתור הזה אבל את יכולה פעם אחת בתור את יכולה לזמן או מהיד או מבית הקברות מפלצת צמח או חרק,המפלצת הזו טובה מאוד עם את משלבת אותו עם היכולת של "Spore" מבית הקברות".
    "אחלה מפלצת ניקו!" אומר לניקו ואחפש את קאלין כדי להגיד לו ולניקו שזה הזמן לזוז.
    NYO HO HO BITCH

4. משתמש מנוסה
    שם: אלון
    Alonsiro
    לאו אומר לך:"נשבע לך,אם לא ראית את הסימן על אקיזה או יוסיי,אני יודע שפגשת אותם אז כנראה הם הסתירו אותו,הסימן השלם נוצר רק בזמן שאחד מאיתנו נמצא בסכנת חיים אמיתית,אם שניים נלחמים בקרב מסוכן הסימן המלא מתגלה רק לזה שקרוב יותר להפסד" אתה רואה נערה בגיל של לאו שנראת בדיוק כמוהו,רק עם שיער ארוך יותר ועם תלבושת ורודה,אתה שומע אותה אומרת:"לאו!תשתמש בקסם שננתי לך!" לאו משתמש ב-"Burial From A Different Dimension" ומחזיר ממחוץ למשחק את "Power Tool Dragon" אחרי זה לאו משתמש ב-"Call of The Haunted" ומחייה את "Power Tool Dragon" במצב תקיפה [2300].
    "מהלך מגניב !!! עכשיו יש לך חזרה את power tool dragon !!! מה תעשה עכשיו דקסטר ? אני מקווה שאין לך עוד מלכודת מעצבנת כזאת" אני צוחק אליו.

תחממו ותאכליו !!! כרגע רק תחממו :-(

יש לי משחק חדש !!! Clash of Gods

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    Tigraro
    *לכבוד ע''מ 40 אתה מקבל 100$,ולאיש שאתה גר איתו קוראים בליסטר.
    אתה מגיע לקראת הבית שלך ושל בליסטר אתה רואה את כריס הוא אומר לך:"אני לא אתן לך לעצור אותנו,כוח ה-"Earthbound Immortal" שייך לנו,ארגון ליאסטר הולך להיות מושמד בעזרת הכוחות האלה" אתה רואה את הרוח של הקלף החזק ביותר של כריס,"Hamon" יוצא מהחפיסה שלו אך הוא מותקף על ידי מפלצות ה-"Earthbound" אתה מבין ש-"Hamon" הוא בעצם השומר של כריס.

Vanguard
    קאלין אומר לך:"נישאר פה עוד כמה ימים,ואחרי זה נלחם להתאמן" אתה רואה את ילד קטן עם חליפה כחולה שאתה מזהה את סימן אקדמיית הדו-קרב נכנס בסערה לתוך הוא אומר:"יוסיי,אני צריך שתגיד לי את דעתך,יש כזה דבר "Duel Runner" שזה אופנוע קרב אבל מה דעתך על "Duel Board"?" אתה רואה שכולם בדממה ויוסיי אומר:"מאיפה הרעיון הגאוני הזה בא אליך לאו!" אתה רואה שיוסיי לא לועג לו אלא באמת מתלהב מהרעיון הזה.

Alonsiro
    אתה רואה שלאו משתמש בקלף קסם רגיל בשם "Double Summon" לאו מסביר:"בזכות קלף הקסם הזה אני יכול לבצע זימון רגיל נוסף בתור הזה!אני יכול להשתמש בקלף הזה פעם אחת בתור" אתה רואה שללאו יש עוד קלף אחד,אתה רואה שדקסטר מתחיל לאבד את העשתונות:"אל תגיד לי!יש לך את "Genex Recycled" שהבאתי לך בשביל להביא לזירה את "Life Stream Dragon"!".

6. היכל התהילה
    Tigraro
    *לכבוד ע''מ 40 אתה מקבל 100$,ולאיש שאתה גר איתו קוראים בליסטר.
    אתה מגיע לקראת הבית שלך ושל בליסטר אתה רואה את כריס הוא אומר לך:"אני לא אתן לך לעצור אותנו,כוח ה-"Earthbound Immortal" שייך לנו,ארגון ליאסטר הולך להיות מושמד בעזרת הכוחות האלה" אתה רואה את הרוח של הקלף החזק ביותר של כריס,"Hamon" יוצא מהחפיסה שלו אך הוא מותקף על ידי מפלצות ה-"Earthbound" אתה מבין ש-"Hamon" הוא בעצם השומר של כריס.
    "אבל פגסוס לא היה השומר שלך?" אשאל אותו מבולבל "יאלה טוס מכאן לקראש טאון"

7. משתמש מנוסה
    Tigraro
    כריס אומר לך:"לא פגסוס הוא אחת הנשמות שאני רואה "Hamon" הוא הרוח המגנה עליי,אבל עכשיו הוא יושמד ואני אהיה תחת כוחות האופל" אתה רואה שעיניו טיפה מפוחדות ועצובות אך בין רגע הן הופכות לחדות ומרושעות:"אבל לא נורא הנקמה יותר חשובה" אתה מבין שהמפלצות האלה מסוכנות מאוד לכריס ולכול מי שמסביבו.

8. היכל התהילה
    Tigraro
    כריס אומר לך:"לא פגסוס הוא אחת הנשמות שאני רואה "Hamon" הוא הרוח המגנה עליי,אבל עכשיו הוא יושמד ואני אהיה תחת כוחות האופל" אתה רואה שעיניו טיפה מפוחדות ועצובות אך בין רגע הן הופכות לחדות ומרושעות:"אבל לא נורא הנקמה יותר חשובה" אתה מבין שהמפלצות האלה מסוכנות מאוד לכריס ולכול מי שמסביבו.
    "הנקמה? הנקמה במי בדיוק? זה שווה להרוס את הרוח השומרת שלך? לפגוע בנשמות של קלפיך?" אבלבל אותו, אקרע את הקלפים מאחורי גבי בלי שישים לב ואשים את החצאים בכיסי.

9. משתמש מנוסה
    Tigraro
    כריס אומר לך:"לא אני בחרתי בזה,מצאתי את הקלפים האלה מאיזה איש מוזר עם גלימה שחורה-לבנה אחרי זה התחלתי להשתגע זה היה בזמן שאתה נלחמת נגד מתיו,אחרי שהוא נעלם "Ghost" הופיע ואחרי זה התחלתי לראות יצורים משמידים את שלי" אתה קורע מהדק של כריס כול קלף ששייך לכוח הרשע,אתה רואה את כריס מלמל:"תודה" ומאבד את ההכרה.

10. היכל התהילה
    Tigraro
    כריס אומר לך:"לא אני בחרתי בזה,מצאתי את הקלפים האלה מאיזה איש מוזר עם גלימה שחורה-לבנה אחרי זה התחלתי להשתגע זה היה בזמן שאתה נלחמת נגד מתיו,אחרי שהוא נעלם "Ghost" הופיע ואחרי זה התחלתי לראות יצורים משמידים את שלי" אתה קורע מהדק של כריס כול קלף ששייך לכוח הרשע,אתה רואה את כריס מלמל:"תודה" ומאבד את ההכרה.
    אכנס לבית של בליסטר בריצה ואשרוף את הקלפים כמו שקאלין אמר לי

11. משתמש מנוסה
    Tigraro
    אתה מדליק במהירות את האש ושורף את הקלפים,כמו שקאלין אומר לך האש הופכת להיות סגולה,אחרי זה שחורה ואז בסוף נגמרת לגמרי,אתה רואה שהחלקים שאתה שומר מתפוררים למרות שהם לא התקרבו לאש בכלל,אתה יורד למטה ואתה רואה את כריס,הוא עדיין נראה חלש אך הוא נראה כמו שפגשת אותו,הוא אומר לך:"אני מצטער על מה שאני ו-ווילי עשינו,נשלטנו על ידי כוח חזק מאיתנו,אתה סולח לנו?".

12. היכל התהילה
    Tigraro
    אתה מדליק במהירות את האש ושורף את הקלפים,כמו שקאלין אומר לך האש הופכת להיות סגולה,אחרי זה שחורה ואז בסוף נגמרת לגמרי,אתה רואה שהחלקים שאתה שומר מתפוררים למרות שהם לא התקרבו לאש בכלל,אתה יורד למטה ואתה רואה את כריס,הוא עדיין נראה חלש אך הוא נראה כמו שפגשת אותו,הוא אומר לך:"אני מצטער על מה שאני ו-ווילי עשינו,נשלטנו על ידי כוח חזק מאיתנו,אתה סולח לנו?".
    אני לא סגור על זה״ אגיד לו בכנות ״קשה לי לסמוך עליכם, הפחדתם אותי, אני מצטער, אני סולח אך אוותר על להיות איתך בצוות, קשה לי אחרי זה״.
    אפנה ואלך משם, מחפש אולי עוד מועדון דוקרב, מסתכל בדרך מה השעה

13. NYO HO HO
    שם: עמית.
    Vanguard
    קאלין אומר לך:"נישאר פה עוד כמה ימים,ואחרי זה נלחם להתאמן" אתה רואה את ילד קטן עם חליפה כחולה שאתה מזהה את סימן אקדמיית הדו-קרב נכנס בסערה לתוך הוא אומר:"יוסיי,אני צריך שתגיד לי את דעתך,יש כזה דבר "Duel Runner" שזה אופנוע קרב אבל מה דעתך על "Duel Board"?" אתה רואה שכולם בדממה ויוסיי אומר:"מאיפה הרעיון הגאוני הזה בא אליך לאו!" אתה רואה שיוסיי לא לועג לו אלא באמת מתלהב מהרעיון הזה.
    "נישמע נחמד, ככה גם ילדים יוכלו לחוות את יקום קרבות הטורבו." אומר לילד, שלפי דעתי קוראים לו ליאו.
    NYO HO HO BITCH

14. משתמש מנוסה
    Tigraro
    כריס אומר לך:"אני מצטער אבל היצורים האלה כמעט הרגו אותי,תגיד פעם היית קרוב למוות או אולי היית בעולם אחר?"ואז אתה נזכר באיש המסתורי שפגשת בעולם הרוחות שאמר שעוד תיפגשו,אתה מסתובב לכריס אך האיש המסתורי לא בגובה שלו וגם לא נשמע כמוהו.

Vanguard
    *זה Leo לא Lieo או Lio
    יוסיי אומר:"לאו,תגיד מאיפה הבאת את הרעיון הזה?" לאו אומר לך:"לונה הלכה עם ילד חדש,לאסטר [אל תגיד שהוא מארגון ליאסטר זכור שהם לא אמורים לדעת שאתה מכיר אותם],ריגלתי אחריהם וראיתי שלאסטר הזה יצר "Duel Board" נחמד".

15. היכל התהילה
    כריס אומר לך:"אני מצטער אבל היצורים האלה כמעט הרגו אותי,תגיד פעם היית קרוב למוות או אולי היית בעולם אחר?"ואז אתה נזכר באיש המסתורי שפגשת בעולם הרוחות שאמר שעוד תיפגשו,אתה מסתובב לכריס אך האיש המסתורי לא בגובה שלו וגם לא נשמע כמוהו.
    ״אני צריך לעשות חושבים עם עצמי״ אגיד לכריס ״תגיד היית בעולם הרוחות פעם? יש לי שאלה על איזה אדם מוזר שפגשתי״

עמוד 40 מתוך 41 ראשוןראשון ... 3038394041 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •