Pokemon GO
עמוד 5 מתוך 41 ראשוןראשון ... 3456715 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 61 עד 75 מתוך 608
  1. NYO HO HO
    שם: עמית.
    Vanguard
    אתה מזמן את "Shura" במצב תקיפה [1800] אתה מתקיף את "Red Gadget" אך טור מגיב בקלף קסם זריז "Limiter Removal" שמכפיל את כוחו של "Red Gadget" [2600] ומוריד לך 800 נקודות חיים [3200] ומשמיד את "Shura".
    אתה מסיים את תורך ו-"Red Gadget מושמד.
    נק' חיים:
    שלך-3200
    היריב-4000
    מצב יד:
    שלך חמישה קלפים.
    של היריב ארבעה קלפים.
    הזירה:
    לך אין שום קלף.
    ליריב קלף אחד הפוך.
    תורו של היריב:
    טור שולף קלף אחד ומשחק עם "Monster Reborn" ומחייה את "Red Gadget" במצב הגנה [1500].
    טור משחק עם "Scrap Beast" במצב תקיפה [1600] ובזכות היותה מפלצת "Tuner" טור מסכרן את שתי המפלצות שלו.
    "Tuner" 4+Non Tuner 4=Syncro 8.
    טור משחק עם "Scrap Dragon" במצב תקיפה [2800].
    טור מתקיף אותך ישירות [400].
    תורך:
    נק' חיים:
    שלך-400
    היריב-4000
    מצב יד:
    שלך חמישה קלפים.
    של היריב-3 קלפים.
    מצב זירה:
    שלך-אין כלום.
    של היריב-"Scrap Dragon" במצב תקיפה וקלף אחד הפוך.
    תורך-אתה שולף עוד "Shura".

אני מפעיל את Dark Hole ומשמיד את Scrap Dragon.
    לאחר מכן אני משתמש בMonster Raborn כדי לזמן את Scrap Dragon לשדה שלי.אח"כ אני מזמן את Shura השני שיש לי ביד, ולפי האפקט של Bora the Spear אני מזמן אותו.אח"כ אני תוקף ישירות את היריב עם כל המפלצות שלי.
    NYO HO HO BITCH

2. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Tigraro
    פיגארו טוענת את הדק שלה,אתה טוען את שלך.
    נקודות חיים:
    פיגארו-4000
    אתה-4000
    תורה של פיגארו:
    פיגארו שולפת קלף אחד ומשחקת עם קלף הקסם "Foolish Burial" וזורקת קלף אחד מהחפיסה אל בית הקברות,אתה מגלה שהקלף חוזר אל הזיר,הקלף שהיא זרקה מתגלה כ-"Wulf,Lightsworn Beast" במצב תקיפה [2100],פיגארו מניחה מפלצת הפוכה ומסיימת את תורך.
    אתה שולף קלף אחד ועכשיו יש לך את:
    "Crystal Beast Ruby" X2 "Crystal Beast Topaz" "Rainbow Dragon","Hamon" ואת "Crystal Beast Sappier".

Vanguard
    אתה משתמש במהלך שאמרת ומזמן את "Bora" ו-"Shura" ואת "Scrap Dragon" אתה מתקיף עם שלושת הקלפים את טור שמפעיל את הקלף ההפוך שלו "Mirror Force" והוא משמיד את כול שלושת הקלפים שלך.
    אתה מסיים את תורך,טור שולף ומשחק עם "Yellow Gadget" שקיבל בתור הראשון,טור אומר לך:"אני בוחר לא להשתמש ביכולת של הגדאג'ט,ורק שתדע כול המשחק הוביל למהלך הזה,גדאג'ט הבס את הילד הזה!" "Yellow Gadget" מתקיף אותך ישירות ואתה מפסיד.

3. NYO HO HO
    Vanguard
    אתה משתמש במהלך שאמרת ומזמן את "Bora" ו-"Shura" ואת "Scrap Dragon" אתה מתקיף עם שלושת הקלפים את טור שמפעיל את הקלף ההפוך שלו "Mirror Force" והוא משמיד את כול שלושת הקלפים שלך.
    אתה מסיים את תורך,טור שולף ומשחק עם "Yellow Gadget" שקיבל בתור הראשון,טור אומר לך:"אני בוחר לא להשתמש ביכולת של הגדאג'ט,ורק שתדע כול המשחק הוביל למהלך הזה,גדאג'ט הבס את הילד הזה!" "Yellow Gadget" מתקיף אותך ישירות ואתה מפסיד.
    למה הרסת לי?
    ----------------------
    "אוף." אומר לטור "טוב, כנראה שאחזור לאזור שלי." אומר ואחזור לליד הבית שלי.
    NYO HO HO BITCH

4. משתמש מנוסה
    Vanguard
    *האמת שמתי על מריור פורס על התור הראשון במכוון.
    אתה חוזר לכיוון הביתה,אתה רואה את בליסטר חוזר מקניות,הוא אומר לך:"היי אייצ'י,מה קורה?מצאת קרבות?" אתה מספר לו על טור ועל ההפסד המוחץ שלך,בליסטר אומר לך:"טור,אתה יודע שאני מכיר את ההורים שלו,חפיסת ה-"Scrap" שלו הייתה פעם החפיסה של אביו,הוא השתמש ב-"Scrap Dragon" בתור הקלף שהביס אותך?".

5. היכל התהילה
    Tigraro
    פיגארו טוענת את הדק שלה,אתה טוען את שלך.
    נקודות חיים:
    פיגארו-4000
    אתה-4000
    תורה של פיגארו:
    פיגארו שולפת קלף אחד ומשחקת עם קלף הקסם "Foolish Burial" וזורקת קלף אחד מהחפיסה אל בית הקברות,אתה מגלה שהקלף חוזר אל הזיר,הקלף שהיא זרקה מתגלה כ-"Wulf,Lightsworn Beast" במצב תקיפה [2100],פיגארו מניחה מפלצת הפוכה ומסיימת את תורך.
    אתה שולף קלף אחד ועכשיו יש לך את:
    "Crystal Beast Ruby" X2 "Crystal Beast Topaz" "Rainbow Dragon","Hamon" ואת "Crystal Beast Sappier".
    אזמן את פגסוס הספיר ואשתמש ביכולת שלו כדי לשים אחד מחתולי הרובי ביד שלי ב- S/T אתקוף עם פגסוס את המפלצת ההפוכה

6. NYO HO HO
    ציטוט פורסם במקור על ידי Astral צפה בהודעה
    Vanguard
    *האמת שמתי על מריור פורס על התור הראשון במכוון.
    אתה חוזר לכיוון הביתה,אתה רואה את בליסטר חוזר מקניות,הוא אומר לך:"היי אייצ'י,מה קורה?מצאת קרבות?" אתה מספר לו על טור ועל ההפסד המוחץ שלך,בליסטר אומר לך:"טור,אתה יודע שאני מכיר את ההורים שלו,חפיסת ה-"Scrap" שלו הייתה פעם החפיסה של אביו,הוא השתמש ב-"Scrap Dragon" בתור הקלף שהביס אותך?".
    "לא." אומר לבליסטר "קצת מביך אבל הוא השתמש בYellow Gadjet.אני תקפתי עם הScrap שלו ועוד כמה מפלצות שלי, הוא השמיד אותן בעזרת מירור פורס ואז גמר אותי עם הGadjet שלו.."
    NYO HO HO BITCH

7. משתמש מנוסה
    Tigraro
    "Sappier" מתקיף את המפלצת ההפוכה וחושף את "Ryko,Lightsworn Hunter" שמפעיל את יכולתו,הוא זורק שלושה קלפים,שניים מהם זה "Wulf" שמזומנים במצב תקיפה,עכשיו הצייד משמיד את "Sappier" והופך אותו למזכרת אבן.
    תורה של פיגארו.
    פיגארו משמידה שניים מה-Wulf בשביל לזמן את "Galaxy Eyes Photon Dragon" במצב תקיפה [3000] שתי המפלצות של פיגארו מתקיפות אותך ומביסות אותך.
    פיגארו אומרת לך:"אמרתי לך שכדאי לך להתאמן".

Vanguard
    בליסטר אומר לך:"הגאדג'טים הם הרכישה האחרונה של טור בנוגע לקלפים שלו,לרוב הוא השתמש בהם רק בקרבות טורבו,בקרבות רגילים הוא השתמש בדק "Scrap" ובטורבו קרב הוא השתמש ב-"Ancient Gear"-"Gadget" קטלני,כנראה הוא החליט לשלב את הגאדג'טים בדק הרגיל שלו,רעיון חכם,אבל נגד חפיסה ה-"Machina" שלי אין לו שום סיכוי".

8. היכל התהילה
    "Sappier" מתקיף את המפלצת ההפוכה וחושף את "Ryko,Lightsworn Hunter" שמפעיל את יכולתו,הוא זורק שלושה קלפים,שניים מהם זה "Wulf" שמזומנים במצב תקיפה,עכשיו הצייד משמיד את "Sappier" והופך אותו למזכרת אבן.
    תורה של פיגארו.
    פיגארו משמידה שניים מה-Wulf בשביל לזמן את "Galaxy Eyes Photon Dragon" במצב תקיפה [3000] שתי המפלצות של פיגארו מתקיפות אותך ומביסות אותך.
    קצת הגזמת O.O
    ---
    ״אני אלחם נגדך שוב״ אגיד ״עד שאנצח״

9. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    Tigraro
    אתה נכנס פנימה,אתה רואה איש בעל חליפה שחורה כמו השומר בכניסה הוא אומר לך:"אם אתה רוצה להיכנס אתה צריך להילחם מולי קודם" אתה קלף אחד מהחפיסה שלו "Jinzo" אתה נזכר ביכולת המיוחדת שלו ואתה מבין שכדאי לך להביס את היריב לפני שהוא יזמן אותו קודם.

Scizor-X
    אתה ממשיך בדרכך,אתה רואה שני אנשים עם חליפות שחורות,משקפיי שמש שחורות,כול אחד מהם נושא מזוודה,שהם מתקרבים אליך אתה שומע אחד מהם אומר:"ראש העיר מוכן לתת לאמסטרונג הרבה מאוד כסף בשביל לשחרר את האסיר הזה שמת לב?".
    אעקוב אחריהם בחשאי תוך כדי שאני מאזין לשיחתם.

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

10. משתמש מנוסה
    Tigraro
    פיגארו אומרת לך:"לפי חוקי הזירה התחתונה,לכול דואליסט יש הזדמנות אחת בלבד להוכיח את עצמו ביום,זאת אומרת שהיום כבר לא תוכל להילחם בזירה הזו,מצטערת",אתה רואה שהיא מתיישבת בכיסא שלה ומסמנת לך עם היד ללכת מפה.

Scizor-X
    אתה עוקב אחרי שני האנשים המסתוריים האלה,ואתה מגיע למקום עם שערי ברזל ורובוט שומר,האנשים עוברים במהירות ליד השומר הרובוטי,אתה רואה שלט מתכת קטן שבו כתוב:"המתקן-בית כלא".

11. משתמש מנוסה
    Tigraro
    פיגארו אומרת לך:"לפי חוקי הזירה התחתונה,לכול דואליסט יש הזדמנות אחת בלבד להוכיח את עצמו ביום,זאת אומרת שהיום כבר לא תוכל להילחם בזירה הזו,מצטערת",אתה רואה שהיא מתיישבת בכיסא שלה ומסמנת לך עם היד ללכת מפה.

Scizor-X
    אתה עוקב אחרי שני האנשים המסתוריים האלה,ואתה מגיע למקום עם שערי ברזל ורובוט שומר,האנשים עוברים במהירות ליד השומר הרובוטי,אתה רואה שלט מתכת קטן שבו כתוב:"המתקן-בית כלא".
    "זה לא בסדר" אומר לעצמי בשקט ואתגנב לתוך המתקן, תוך כדי שאני אמשיך לעקוב אחריהם.

12. משתמש מנוסה
    Scizor-X
    אתה מנסה להיכנס ל"מתקן" אך הרובוט השומר עוצר אותך ואומר:"פולש!פולש!פולש!" אתה רואה כשלושה אופנועי קרב של המשטרה יוצאים מהמתקן,השוטר הראשון שיוצא אומר לך:"ילד אסור לך להיות פה,אם אתה לא רוצה שנזרוק אותך לחודש מאסר תסתלק!".

13. משתמש מנוסה
    Scizor-X
    אתה מנסה להיכנס ל"מתקן" אך הרובוט השומר עוצר אותך ואומר:"פולש!פולש!פולש!" אתה רואה כשלושה אופנועי קרב של המשטרה יוצאים מהמתקן,השוטר הראשון שיוצא אומר לך:"ילד אסור לך להיות פה,אם אתה לא רוצה שנזרוק אותך לחודש מאסר תסתלק!".
    "אבל ראיתי אנשים נכנסים לפה והם נראים לי חשודים!" אצעק

14. משתמש מנוסה
    Scizor-X
    השוטר אומר לך:"הם שומרי הראש של ראש העיר שלנו ילד!לאלוף הנוכחי,לראש העיר ועוזריו וגם השוטרים יש אישור כניסה בלי שהרובוט השומר 'G1' יאותת,אתה ילד לא שייך לאף אחד מהנושאים האלה אז הרובוט אותת,עכשיו תסתלק מפה או שאתה תיראה את המתקן מבפנים".

15. משתמש מנוסה
    Scizor-X
    השוטר אומר לך:"הם שומרי הראש של ראש העיר שלנו ילד!לאלוף הנוכחי,לראש העיר ועוזריו וגם השוטרים יש אישור כניסה בלי שהרובוט השומר 'G1' יאותת,אתה ילד לא שייך לאף אחד מהנושאים האלה אז הרובוט אותת,עכשיו תסתלק מפה או שאתה תיראה את המתקן מבפנים".
    "יש לי רעיון" אומר "אני אלחם נגדך" אמשיך "אם אני אנצח, אתה תיתן לי להיכנס אם אני אפסיד אני אלך

עמוד 5 מתוך 41 ראשוןראשון ... 3456715 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •