Pokemon GO
עמוד 7 מתוך 41 ראשוןראשון ... 5678917 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 91 עד 105 מתוך 608
  1. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Tigraro
    אתה יוצא מהבניין ואתה מחפש קרבות,אתה רואה שלושה אנשים רכובים על אופנועי קרב,האופנוע השמאלי הוא אופנוע בטא מוזהב שעליו רוכב נער בן 19 בלונדיני עם חליפת מרוצים אדומה,בצד הימני ביותר יש אופנוע אלפא ורוד שעליו רוכבת נערה בת 19 בעלת שיער כחול וז'קט כחול,באמצע יש אופנוע גמא שחור-ירוק שעליו רוכב נער בן 20 בעל שיער שחור,עיניים אפורות ותלבושת שחורה.
    אתה רואה ששלושת הרוכבים עוצרים מולך,נראה שהנערה מסתכלת על דיסק הדו-קרב שלך.

2. היכל התהילה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Astral צפה בהודעה
    Tigraro
    אתה יוצא מהבניין ואתה מחפש קרבות,אתה רואה שלושה אנשים רכובים על אופנועי קרב,האופנוע השמאלי הוא אופנוע בטא מוזהב שעליו רוכב נער בן 19 בלונדיני עם חליפת מרוצים אדומה,בצד הימני ביותר יש אופנוע אלפא ורוד שעליו רוכבת נערה בת 19 בעלת שיער כחול וז'קט כחול,באמצע יש אופנוע גמא שחור-ירוק שעליו רוכב נער בן 20 בעל שיער שחור,עיניים אפורות ותלבושת שחורה.
    אתה רואה ששלושת הרוכבים עוצרים מולך,נראה שהנערה מסתכלת על דיסק הדו-קרב שלך.
    טורו ומיסקי? XD
    ---
    "תהיתי אם... תרצו להלחם מולי?" אשאל, הפעם לא אתחצף כדי שלא יסרבו.

3. משתמש מנוסה
    Tigraro
    *קראת את הרקע של המשחק?
    הנער בעל השיער הבלונדיני אומר לך:"אני רוצה להילחם מולך,אייס,אני רוצה להראות לך את ה-"Scrap" החדש שלי,ניסיתי ליצור אותו בטורבו קרב שלנו אבל כמו תמיד הצלחת להרוס אותי לפני שבכלל זימנתי מפלצת סיכרנו אחת" אייס מחייך ואומר:"דרגוניטי זה הדק הכי מסוכן מבין השלישייה הזו,וואט,סקראפ ודרגוניטי".

4. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    Tigraro
    פיגארו ממשיכה להסתכל עליך,בסופו של דבר היא אומרת לך:"יש לך חמש דקות להסתלק מכאן אחרת אני קוראת לג'ורג',השומר בכניסה,הוא ייקח אותך ויעיף אותך מהמקום הזה,מה אתה מעדיף להיזרק בכוח או לעזוב מרצונך?".

Scizor-X
    השוטר מתקרב אליך,שם על הידיים שלך אזיקים ולוקח אותך למתקן,אחרי כמה דקות,אתה נזרק בתא עם מזרון קטן ומצומק,הידיים שלך עדיין קשורות והקלפים שלך נלקחו ממך.
    אתה שומע קול שאומר:"לא היית צריך להתגרות בשוטרים".

Vanguard
    בליסטר אומר לך:"הם נותנים רק הזדמנות אחת,פספסת את ההזדמנות שלך,תקשיב אני לא אוהב את הרעיון הזה אבל יש באחד האזורים פה מישהו שאם אתה נותן לו את הדק שלך הוא נותן לך דק אחר,אבל שים לב!אין חרטות אחרי זה אתה נותן את הדק שלך אז אתה לא יכול להחזיר אותו יותר".
    "מי זה?" אשאל

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

5. היכל התהילה
    Tigraro
    *קראת את הרקע של המשחק?
    הנער בעל השיער הבלונדיני אומר לך:"אני רוצה להילחם מולך,אייס,אני רוצה להראות לך את ה-"Scrap" החדש שלי,ניסיתי ליצור אותו בטורבו קרב שלנו אבל כמו תמיד הצלחת להרוס אותי לפני שבכלל זימנתי מפלצת סיכרנו אחת" אייס מחייך ואומר:"דרגוניטי זה הדק הכי מסוכן מבין השלישייה הזו,וואט,סקראפ ודרגוניטי".
    כן, בכל מקרה אני אקרא שוב..
    וקוראים לי ווילדר בכלל O.O
    ---
    "אני יודע שדרגוניטי זה דק מסוכן, בשביל זה המציאו קלפים שישמידו את הטאנרים שלו" אגחך.
    "אם כך, בוא נתחיל" אחייך אל הנער שרצה להלחם מולי ואערבב את הדק שלי.

6. NYO HO HO
    שם: עמית.
    Vanguard
    "ב..בלי..בליסטר?אני מצטער מאוד,אבל דקי המכונות נגמרו לי לפני כמה ימים,אבל אני מכיר מישהו שאם מביסים אותו הוא מביא קלפי מכונה טובים,נראה לי קוראים לו ג'ון,הוא חי בעיירה הקטנה הזו איך קראו לה,קראש טאון!יש בנמל מעבורת קטנה ומהירה שמביאה לקראש טאון תוך שעה בערך".

"אתה בטוח שנגמר לך?" אומר לאיש בתחושת עצב.
    NYO HO HO BITCH

7. משתמש מנוסה
    Tigraro
    *יש שמה ארבעה אנשים,אתה,אייס,טור ומיסקי,טור ואייס דיברו אתה לא קשור לשיחה בכלל.
    אייס אומר לך:"שאני משחק עם דרגוניטי אף אחד לא יכול להחזיק מעמד יותר מחמש תורות,בתור הראשון אני מזמן את Stardust שהשגתי מיוסיי פודו אחרי שהבסתי אותו באחד הקרבות שלנו,כמובן יש לו עוד 2 עותקים של הדרקון הזה".

Scizor-X
    *אתה יודע שאתה הולך לאכול אותה בגלל שאתה בכלא?לקחו לך את הדק,אתה יודע ויהיה לך קשה מאוד להשיג דק חדש.
    אתה רואה איש זקן בעל שיער אפור,הוא אומר לך:"קוראים לי יאנגי זו הפעם המי יודע כמה שלי במקום הזה,אבל למדתי איך אפשר להכניס לתוך המתקן קלפים".

Vanguard
    המוכר המסתורי אומר לך:"אני מצטער מאוד אבל חפיסות המכונות מכול סוג שהוא נגמרו,אבל שוב בקראש טאון,במכרה,יש מלא קלפים שאפשר למצוא,מפוזרים בכול מקום,לא ברור למה או איך זה קרה,אם תחפש טוב טוב תוכל ליצור דק מהקלפים שמה".

8. NYO HO HO
    Vanguard
    המוכר המסתורי אומר לך:"אני מצטער מאוד אבל חפיסות המכונות מכול סוג שהוא נגמרו,אבל שוב בקראש טאון,במכרה,יש מלא קלפים שאפשר למצוא,מפוזרים בכול מקום,לא ברור למה או איך זה קרה,אם תחפש טוב טוב תוכל ליצור דק מהקלפים שמה".
    "טוב, תודה." אומר למוכר המסתורי וארוץ הביתה לבליסטר ואגיד לו את הבשורות.
    NYO HO HO BITCH

9. היכל התהילה
    Tigraro
    אייס אומר לך:"שאני משחק עם דרגוניטי אף אחד לא יכול להחזיק מעמד יותר מחמש תורות,בתור הראשון אני מזמן את Stardust שהשגתי מיוסיי פודו אחרי שהבסתי אותו באחד הקרבות שלנו,כמובן יש לו עוד 2 עותקים של הדרקון הזה".
    "אז מישהו מכם רוצה קרב או לא?" אגיד בחוסר סבלנות

10. משתמש מנוסה
    Tigraro
    טור אומר לך:"לי אין בעיה לקרב",אייס אומר לך:"טור,אל תשכח שאנחנו צריכים לפגוש את צוות יוניקורן ולסגור חשבון של "Dragunity Arma Leyvaten" שלי נגד "Lighting Unicorn" של ג'יין,וה-"Scrap" שלך נגד החיות של אנדרה".

Vanguard
    אתה רץ לבליסטר בחזרה הוא אומר לך:"נו,קיבלת את הדק?" אתה מספר לו מה קרה והוא אומר לך:"כן,שמעתי על התעלומה של הקלפים שהתחילו להופיע שמה,באותה תדירות של הקלפים שהופיעו גם האנשים נעלמו בקראש טאון,מזמן רציתי לחקור מה קורה שמה,מה אתה אומר ששנינו ניסע לקראש טאון?".

11. היכל התהילה
    Tigraro
    טור אומר לך:"לי אין בעיה לקרב",אייס אומר לך:"טור,אל תשכח שאנחנו צריכים לפגוש את צוות יוניקורן ולסגור חשבון של "Dragunity Arma Leyvaten" שלי נגד "Lighting Unicorn" של ג'יין,וה-"Scrap" שלך נגד החיות של אנדרה".
    "אל תדאג, נשתדל להיות מהירים" אגחך ואחשוב 'אני אשתדל לנצח מהר'
    "אז דואל או לא?"

12. משתמש מנוסה
    Tigraro

Scizor-X
    *אתה יודע שאתה הולך לאכול אותה בגלל שאתה בכלא?לקחו לך את הדק,אתה יודע ויהיה לך קשה מאוד להשיג דק חדש.
    אתה רואה איש זקן בעל שיער אפור,הוא אומר לך:"קוראים לי יאנגי זו הפעם המי יודע כמה שלי במקום הזה,אבל למדתי איך אפשר להכניס לתוך המתקן קלפים".

Vanguard
    "באמת?" אגיד בהתרגשות "תראה לי!"

13. משתמש מנוסה
    Tigraro
    *בגלל השמות הארוכים של החיות אני אומר לך רק את האבנים טוב?
    טור אומר לך:"אין לי בעיה".
    אתה וטור מטעינים את דיסק הדו-קרב שלכם.
    אתה-4000
    היריב-4000
    אתה שולף חמישה קלפים:
    "Cobalt" X2,"Amber","Mystical Space Typhoon","Crystal Tree".
    הזירה:
    אין שום קלף בזירה.
    תורו של היריב.
    היריב שולף קלף ומשחק עם "Green Gadget" במצב תקיפה [1400] שבזכות יכולתו הוא מביא ליד את "Red Gadget",הוא מניח שני קלפים הפוכים ומסיים את התור.
    אתה שולף קלף "Rainbow Dragon".

Scizor-X
    הזקן מסתובב עם הגב אליך,הוא מוציא ממקום מוזר [לא איפה שאתה חושב!] שלושה קלפים "Ashoka Pillar" "Crystal Skull" ו-"Cabrera Stone" הוא אומר לך:"אלה קלפים נדירים במיוחד,מצאתי אותם בדרום אמריקה הרחוקה במיוחד,אני חושב שזה קשור לתרבות המאיה".

14. משתמש מנוסה
    Tigraro
    *בגלל השמות הארוכים של החיות אני אומר לך רק את האבנים טוב?
    טור אומר לך:"אין לי בעיה".
    אתה וטור מטעינים את דיסק הדו-קרב שלכם.
    אתה-4000
    היריב-4000
    אתה שולף חמישה קלפים:
    "Cobalt" X2,"Amber","Mystical Space Typhoon","Crystal Tree".
    הזירה:
    אין שום קלף בזירה.
    תורו של היריב.
    היריב שולף קלף ומשחק עם "Green Gadget" במצב תקיפה [1400] שבזכות יכולתו הוא מביא ליד את "Red Gadget",הוא מניח שני קלפים הפוכים ומסיים את התור.
    אתה שולף קלף "Rainbow Dragon".

Scizor-X
    הזקן מסתובב עם הגב אליך,הוא מוציא ממקום מוזר [לא איפה שאתה חושב!] שלושה קלפים "Ashoka Pillar" "Crystal Skull" ו-"Cabrera Stone" הוא אומר לך:"אלה קלפים נדירים במיוחד,מצאתי אותם בדרום אמריקה הרחוקה במיוחד,אני חושב שזה קשור לתרבות המאיה".
    "קלפים מיוחדים ומעניינים" אומר ואז אשאל "אתה מוכן לעזור לי להחזיר את שלי?"
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    תקשיב אין לי זמן להכין חפיסה אבל אני רוצה gusto,אוקיי?

15. NYO HO HO
    Vanguard
    אתה רץ לבליסטר בחזרה הוא אומר לך:"נו,קיבלת את הדק?" אתה מספר לו מה קרה והוא אומר לך:"כן,שמעתי על התעלומה של הקלפים שהתחילו להופיע שמה,באותה תדירות של הקלפים שהופיעו גם האנשים נעלמו בקראש טאון,מזמן רציתי לחקור מה קורה שמה,מה אתה אומר ששנינו ניסע לקראש טאון?".
    "קדימה, בוא!" אומר לבליסטר בשמחה.
    NYO HO HO BITCH

עמוד 7 מתוך 41 ראשוןראשון ... 5678917 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •