אהלן, שלום לכולם!
החלטתי לפתוח את המדריך הזה כדי לעודד ילדים כאן לשחק, אני רוצה כמה שיותר אנשים שיכנסו לקהילה הזאת ולצערי הדבר היחיד שפעיל פה זה ה-DN.
אז הינה מדריך למתחילים, אפשרויות הקלפים ל-Dueling Network.
אני יפרט לכם כאן מה כל הוראה עושה לקלף שיש לכם ביד, על הזירה, בבית הקברות.
קודם כל יש כמה סוגים של אפשרויות, שזה למפלצות, וזה לקלפי מלכודת וקסם.
למה זה מפוצל בצורה הזאת? כי לקלפי המפלצות יש תפקיד שונה לגמריי במשחק משל קלפי המלכודת והקסם.
מפלצת:
אז הינה תמונה של הוראות למפלצת שנמצאת ביד שלכם-

קודם כל, חשוב לי לציין שבחרתי את המפלצת הזאת רק כדוגמה... כדי להראות. וההוראות הללו יופיעו אותו דבר אצל כל מפלצת אחרת!
אוקיי אז הינה ההוראות והפירושים:
Reveal - פרוש המילה הזאת היא "להראות". כלומר שאם תלחצו על הקלף זה מראה אותו ליריב ליפני ששמתם אותו בזירה.
To Bottom of Deck - הפירוש של המשפט הזה הוא, לתחתית החפיסה. כלומר שזה ישלח את הקלף לתחתית של החפיסה שלכם. להכי הכי למטה, להיות אחרון.
Banish - פירוש המילה היא להעניש, אך במקרה הזה של יוגי-הו זה להוציא מן המשחק. כלומר שאי אפשר לשחק בקלף יותר.
זוכרים שיש את זה לפעמים בסדרה???
To Top of Deck - ההפך מתחתית החפיסה, ראש החפיסה. כלומר שההוראה הזאת תשלח את הקלף לראש החפיסה שלכם.
To Graveyard - שולח את הקלף שלך לבית הקברות.
בניגוד ל-Bannish שזה להוציא מהמשחק, מבית הקברות אפשר להחזיר מפלצות וזה לא סוף הסיפור שלהם (למרות שלפעמים גם אפשר להחזיר מה-Banish אבל עזבו את זה)
S.sammon ATK - קודם כל נתחיל מזה שכשכתוב S.sammon מתכוונים ל- Special Sammon כלומר זימון מיוחד. אפשר ללחוץ על זה רק כאשר כתוב בקלף שאתה צריך לזמן אותו בצורה מיוחדת.
המקרה הספציפי הזה הוא לזמן במצב התקפה.
S.sammon DEF - אותו דבר כמו מה שהסברתי בזימון מיוחד שלמעלה, רק שכאן אתה עושה זימון מיוחד למצב הגנה.
Set - להניח הפוך, לשים את הקלף הפוך במצב הגנה, מבלי שהיריב יכול לדעת מהו.
Normal Sammon - הזימון הפשוט, לוחצים עליו כדי לזמן.
קסמים ומלכודות:

קודם כל, חשוב לי לציין שבחרתי את המפלצת הזאת רק כדוגמה... כדי להראות. וההוראות הללו יופיעו אותו דבר אצל כל מפלצת אחרת!
Reveal - פרוש המילה הזאת היא "להראות". כלומר שאם תלחצו על הקלף זה מראה אותו ליריב ליפני ששמתם אותו בזירה.
To Bottom of Deck - הפירוש של המשפט הזה הוא, לתחתית החפיסה. כלומר שזה ישלח את הקלף לתחתית של החפיסה שלכם. להכי הכי למטה, להיות אחרון.
Banish - פירוש המילה היא להעניש, אך במקרה הזה של יוגי-הו זה להוציא מן המשחק. כלומר שאי אפשר לשחק בקלף יותר.
To Top of Deck - ההפך מתחתית החפיסה, ראש החפיסה. כלומר שההוראה הזאת תשלח את הקלף לראש החפיסה שלכם.
To Graveyard - שולח את הקלף שלך לבית הקברות.
בניגוד ל-Bannish שזה להוציא מהמשחק, מבית הקברות אפשר להחזיר מפלצות וגם קסמים ומלכודות וזה לא סוף הסיפור שלהם...
(למרות שלפעמים גם אפשר להחזיר מה-Banish אבל עזבו את זה)
Set - להניח הפוך, לשים את הקלף הפוך במצב הגנה, מבלי שהיריב יכול לדעת מהו.
Activate - אפשר לראות את האפשרות הזאת רק אצל קלפי קסם ביד, ואצל מלכודות רק שהם הפוכים על הזירה.
זה בעצם מפעיל את היכולת שלהם.
מהחפיסה:

Show - ההוראה הזאת נותנת ליריב אפשרות לראות לך את החפיסה, לא ממולץ ללחוץ סתם.
View - זה נותן לך עצמך לראות את החפיסה, רק אתה יכול לראות אותה ואת הקלפים שבפנים.. לקחת משם קלפים וכו'...
Banish T. - זה בעצם שולח אל מחוץ למשחק את הקלף הראשון שבראש החפיסה שלך.
Mill - מושך את הקלף שבראש החפיסה אל בית הקברות.
Shuffle - מאפשר לך לערבב את החפיסה, זה משנה את סדר הקלפים באופן ראנדומאלי. בדיוק כמו שמערבבים חפיסה אם היד.
Draw - מאפשר לך לשלוף קלף מהחפיסה אל היד.
לעומר ופקחים אחרים:
~**~נא לא לנעול!!!~**~
לא סיימתי את המדריך פשוט השעה כרגע היא 22:15 ואני צריך ללכת לישון, מחר שעת אפס באנגלית (בעעע..).
יש לי עוד לכתוב את האפשרויות של קלפים על הזירה, ובבית הקברות.
לכל החדשים היקרים שרוצים להירשם:
מקווה שעזרתי, אני רוצה לראות כאן עוד ילדים שמשחקים.. ואשמח אם זה מה שיעזור להביא אותם. מחר אמשיך ואפילו אכין עוד מדריכים.