פורסם במקור על ידי
bugoji1
שם משתמש:bugoji1
שם במשחק:בליין קאטצ'ם
רקע:בתור ילד,בליין היה אספן בובות פוקימון,והייתה לו כל בובה של פוקימון שיש!יום אחד,כשבליין יצא מביתו,גנבים פרצו לביתו וגנבו את האוסף שלו.כשבליין גילה את זה,הוא התחיל לבכות ולא הפסיק שבוע שלם.רק כשהתבגר,הוא הבין שפוקימונים הם לא הדבר הכי חשוב בחיים.אביו של בליין היה מפורסם ביותר,לא פחות ולא יותר מ:אש קאטצ'ם!אש חיזק את בליין כל חייו.כשאש נענה להזמנה להיות אלוף המחוז סינו,הוא נתן לבליין פוקדור מסתורי,והזהיר את בליין להוציא את הפוקימון מן הפקדור רק בשעת צרה אמיתית.יום אחד,שבוע לפני שבליין אמור לצאת למסע שלו,אמא שלו יצאה לקניות.במזל,הוא ישב על שלט הטלוויזיה כשערוץ החדשות נדלק.בליין זיהה שם מישהו,אבל לא ראה בבירור.רק כשהסתכל טוב,הבין מי היה בתמונה.זאת הייתה אימא שלו,כשהיא מנסה להתחמק מפוקימון מרושע."אמא,אני בא!"בליין קרא ורץ לשם.כשהגיע,כבר היה מאוחר מידי.אימא של בליין מתה.אבל הפוקימון המרושע עדיין היה שם.מרייר,כאילו צמא לעוד קרב מספק."אל תאכזב אותי..."בליין לחש והוציא את הפוקדור המסתורי."פוקימון...צא!!!!!"בליין קרא.הוא לא האמין.זה היה הטורטרה של אביו,הטורטרה החזק בעולם."טורטרה תשתמש בפטיש עץ ותגמור אותו!"אחרי הבסת הפוקימון.בליין הבין שהוא צריך לצאת למסע בעקבות אביו,ולהיות המאמן החזק בעולם,כמו אביו.
התחלתי:סקוירטל
פוקימון מעודף:דיטו או איווי.
ציוד:מאסטר בול,אופניים,מפה,חכה מעולה{super rod},אבן מים.
הערות\משהו חכם להגיד או כל דבר אחר: חוץ מהמשחק הזה,אני משחק בעוד שני משחקים אז לא להתרגז אם לא אגיב.{אם אתקבל}