היי באיזה שעה מתחיל ונגמר הצום? שנה שעברה ההורים שלי בלבלו אותי לגמריי אני לא סומכת עליהם השדנה![]()
היי באיזה שעה מתחיל ונגמר הצום? שנה שעברה ההורים שלי בלבלו אותי לגמריי אני לא סומכת עליהם השדנה![]()
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
נראה לי זה מתחיל מחר בסביבות 17-18 בערך ומסתיים נראה לי 24 שעות אחרי
לדעתי יותר מ-24 שעות אחרי, מסתיים משהו כמו 19:00. וכן מתחיל משהו כמו 17:00-18:00
איפה הזמנים ביו-גי-הו שלא הייתה חפיסה בלי Man-Eater Bug ו Summoned Skull.
"מסיפורי פוגי אפשר ללמוד"
ספוילר
תפרחת!! הדבר הכי מצחיק ב-Youtube!! כאלה שטויות, יעוף לכם המוח! (תראו גם דיבוב מצחיק לתוכנית דת 24, 27, 29, 30, 32...)
ספוילר
ספוילר
!The Best Bond Ever
זה בערך 25 שעות אבל מישהו יודעאת השעות המדוייקות??
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
הצום הוא 25 שעות. 24 שעות ועוד אחת בשביל לעצבן![]()
~אלון 2015מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
I will eat you all! Num Num Num Num!סקילה זה אח
STM= system to manage
היא ביקשה משהו מדוייק..
נכנס ב-16:58
יוצא ב-17:55
קרדיט ענק לרועי!
תודה רבהההההה
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
זה משתנה לפי המיקום.
זה לא אותו דבר בכל עיר.
חפשי את הלוח שנה שלכם, השנה זה יוצא על שבת אז זה יהיה על אותם זמנים, וזמני כניסה ויציאה של שבת תמיד יש על לוחות השנה. עדיף אם יש לכם לוח שנה מייוחד לעיר שלכם, אם לא אז תבחרי את זה של העיר הקרובה.
הצום יכנס לגמרי בשקיעה ויצא עם שבת בצאת הכוכבים אחר שיחשיך.
תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).
כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...
קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.
תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!
הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
אקס מן טיםספוילר
ספוילר
אני הייתי:
ספוילר
אז שלי זה לפי אשדוד,סורי על ההטעיה,וגמר חתימה טובה.
קרדיט ענק לרועי!
לא ממש מצאתי את של האזור שלי... אבל אני לא כל כך רחוקה מתל אביב אז אני הולכת על פי תל אביב תודה לכל מי שעזר אפשר לנעול![]()
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
מועבר לפורום "יהדות והלכה" וננעל עפ"י בקשת הפותחת.
NYO HO HO BITCH
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)