Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10
  1. משתמש מנוסה
    שם: שאו פו
    לפני כחודש, חבר שלי פתח דרך המחשב הזה משתמש בפורום.
    כל מה שעשה זה לקרוא ולהגיב על הסיפורים שלי.

היום, אח שלי פתח משתמש, שבו הוא עשה בלאגן רציני, ונתנו לו באן לצמיתות(והגיע לו).

אחד הפקחים כאן, ואני לא אנקוט בשמות, בדק כמה דברים, וגילה ששלושת המשתמשים בעלי אותה כתובת ip.
    דיברתי איתו בהודעות פרטיות, והסברתי לו מה המקרה, ועכשיו, נחשו מה?

הוא רוצה לתת לי באן.

דיברתי על זה בנושא הדיבורים, וגם עומר(astral) אמר לי שקרה לו אותו דבר, חברים שלו פתחו משתמש פה, ולעומר נתנו עונש.

ובאמת אני עכשיו שואל את עצמי, זה כל כך כיף לתת באן לאנשים? זה שנתתם באן לעומר עזר באמת במשהו? אתם לא חושבים שפשוט היה אפשר לשלוח לו הודעה בפרטי "תדבר עם החברים שלך"??
    לתת באן יעזור במשהו?
    זה כמו שחברים של מישהו יגנבו אז הוא יכנס לכלא יחד איתם, אבל "לפחות זמן", ממש רחמנים אתם.
    אותו דבר איתי, ש"שוקלים" עכשיו האם לתת לי באן לשבועיים או לא, ממש רחמנות.

אז אולי תפחיתו קצת את רמת העונשים פה בפורום, ולא תתנו ענשים בלי סיבה מוצדקת באמת, שנוגעת ישירות לבנאדם עצמו??

אני מבקש שתענו לי בקשר לזה.
    מצטער חברים, פרשתי =(
    ליצירת קשר: סקייפ ohadklein11 או מסן ohadklein11@gmail.com
    עדיף סקייפ =)

אם תרצו לראות את סיבת הפרישה:

Spoiler ספוילר

2. מייסד האתר והפורום
    במקרה הזה אתה לא תקבל באן.
    רק המשתמשים שנפתחו אצלך.
    אנחנו לא אחראים על המשתמש שלך, על המחשב שלך ועל מה שעושים בו... אם כל אחד יפתח כמה משתמשים שהוא רוצה ויגיד "זה חבר שלי, זה אח שלי, זה שכן שלי וכו'..." מה נעשה אז?

3. bbuuuii
    שם: עידן
    יש חוק אוסר לפתוח עוד משתמשים באותו מקום בלי להודיע אני כמעט בטוח..

Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי YoRt3m צפה בהודעה
    במקרה הזה אתה לא תקבל באן.
    רק המשתמשים שנפתחו אצלך.
    אנחנו לא אחראים על המשתמש שלך, על המחשב שלך ועל מה שעושים בו... אם כל אחד יפתח כמה משתמשים שהוא רוצה ויגיד "זה חבר שלי, זה אח שלי, זה שכן שלי וכו'..." מה נעשה אז?
    אם זה מוגזם אז בסדר, תנו אזהרה שלא יפתח עוד, או שתתנו לו באן.
    אבל כולה עוד 2 משתמשים, על זה באן? וגם אפשר לברר, אותו פקח רצה לתת לי באן בלי לשאול אותי לפי מה שהבנתי.
    מצטער חברים, פרשתי =(
    עדיף סקייפ =)

Spoiler ספוילר

5. NYO HO HO
    שם: עמית.
    כמה דברים להגיד לך:
    א)כפי שאמרתי לך, אני חשבתי על לתת לך באן, לא רציתי.
    ב)כפי שרותם אמר ואני מוסיף לו, אנחנו לא הcia, אנחנו לא יכולים לגלות איפה אתה גר ולתחקר אותך ולשאול אותך האם אתה פתחת את המשתמשים.בטח ובטח שאנחנו לא יודעים מי עומד מאחורי משתמשים אלה.לכן יש חוק שאומר שאסור לפתוח משתמש אחד או יותר.אם חבר שלך פותח מאותו מחשב משתמש, אמורים להודיע לנו כדי שלא ניתן לו באן או משהו.
    ג)תשמח שאנחנו נותנים לך באן לשבועיים ולא ל-3 חודשים או אפילו לצמיתות אוקיי?מה אתה רוצה-באן לשתי שניות ורבע?
    ד)אני בכלל צריך לשאול אותך אם אתה רוצה לקבל באן?שוטר שואל בן אדם אם לתת לא דו"ח?שופט שואל פושע האם להכניס אותו לכלא?אני לא חושב.
    זאת החלטה שלי האם לתת לך באן בעקבות העבירה או לא-זהו.
    אני בכוונה דיברתי על כך(ועדיין כן) עם צוות ההנהלה,כמו במקרה זה, רק במקרים שאני לא יודע מה לעשות.
    NYO HO HO BITCH

6. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Vanguard צפה בהודעה
    כמה דברים להגיד לך:
    א)כפי שאמרתי לך, אני חשבתי על לתת לך באן, לא רציתי.
    ב)כפי שרותם אמר ואני מוסיף לו, אנחנו לא הcia, אנחנו לא יכולים לגלות איפה אתה גר ולתחקר אותך ולשאול אותך האם אתה פתחת את המשתמשים.בטח ובטח שאנחנו לא יודעים מי עומד מאחורי משתמשים אלה.לכן יש חוק שאומר שאסור לפתוח משתמש אחד או יותר.אם חבר שלך פותח מאותו מחשב משתמש, אמורים להודיע לנו כדי שלא ניתן לו באן או משהו.
    ג)תשמח שאנחנו נותנים לך באן לשבועיים ולא ל-3 חודשים או אפילו לצמיתות אוקיי?מה אתה רוצה-באן לשתי שניות ורבע?
    ד)אני בכלל צריך לשאול אותך אם אתה רוצה לקבל באן?שוטר שואל בן אדם אם לתת לא דו"ח?שופט שואל פושע האם להכניס אותו לכלא?אני לא חושב.
    זאת החלטה שלי האם לתת לך באן בעקבות העבירה או לא-זהו.
    אני בכוונה דיברתי על כך(ועדיין כן) עם צוות ההנהלה,כמו במקרה זה, רק במקרים שאני לא יודע מה לעשות.
    אתם נותנים לי באן לשבועים?

והפורום בכלל לא דומה למציאות, יש לך אפשרות לתחקר לפני הדו"ח.
    אתה יכול לשאול אותי בפרטי באמת מה קרה, ואם תראה שהסיפור מופרך מדי או שפתחתי יותר מדי משתמשים אז תתן לי באן, מילא, אבל ככה סתם? בלי לברר?
    מצטער חברים, פרשתי =(
    עדיף סקייפ =)

Spoiler ספוילר

7. מייסד האתר והפורום
    ציטוט פורסם במקור על ידי Sandshrew צפה בהודעה
    אתם נותנים לי באן לשבועים?

והפורום בכלל לא דומה למציאות, יש לך אפשרות לתחקר לפני הדו"ח.
    אתה יכול לשאול אותי בפרטי באמת מה קרה, ואם תראה שהסיפור מופרך מדי או שפתחתי יותר מדי משתמשים אז תתן לי באן, מילא, אבל ככה סתם? בלי לברר?
    בעיקרון אין מה לברר. יש חוק שאסור לפתוח יותר מ-2 מחשבים.
    מבחינתנו אנחנו רואים יותר מ-2 משתמשים שנפתחו על המחשב שלך. וגם הסיבות שנתת לא מספיק טובות... הרבה משתמשים פתחו נושא במשוב והתריעו שהם רוצים שאח\חבר\בן דוד פותח משתמש מהמחשב שלהם ואישרנו להם.

בכל מקרה,
    המשתמש שלך נשאר כמו שהוא, אבל המשתמשים האחרים לא חוזרים.

8. משתמש מנוסה
    תשמע Sandshrew זה רק פורום ולא הממשלה ולא FBI...

לא מתחקרים בו ולא בודקים יותר מידי,יש חוקים מסוימים כמו נגיד שאתה נמצא בקפיטריה שאסור להכניס בו כלבים עכשיו מתחקרים את העיוורים עם הכלבים? לא,נכון?

נותנים להם בעיטה בתחת ומוציאים אותם,ככה גם פה,הבנת?
    הפורום מת לגמריי!!!!!!!

9. משתמש מנוסה
    שם: כגה
    ציטוט פורסם במקור על ידי NightWalker צפה בהודעה

לא מתחקרים בו ולא בודקים יותר מידי,יש חוקים מסוימים כמו נגיד שאתה נמצא בקפיטריה שאסור להכניס בו כלבים עכשיו מתחקרים את העיוורים עם הכלבים? לא,נכון?

מי אתה בכלל שתדבר אליו ככה? ואו, משתמש כבוד, איזה יופי, בגלל שהייתה מנהל ראשי אתה חושב שאתה יכול לדבר ככה אל מישהו? אתה לא המפקד שלו ולא אבא שלו אז שתוק. הוא בא עם טענה מוצדקת והוא מתלונן, כמו בכל פורום, אסור לו?

10. מייסד האתר והפורום
    ציטוט פורסם במקור על ידי NightWalker צפה בהודעה

גם דוגמא לא טובה וגם בא בגישה הזאת...
    ציטוט פורסם במקור על ידי Dia צפה בהודעה
    מי אתה בכלל שתדבר אליו ככה? ואו, משתמש כבוד, איזה יופי, בגלל שהייתה מנהל ראשי אתה חושב שאתה יכול לדבר ככה אל מישהו? אתה לא המפקד שלו ולא אבא שלו אז שתוק. הוא בא עם טענה מוצדקת והוא מתלונן, כמו בכל פורום, אסור לו?
    בכל מקרה, לא צריך להתעצבן.
    הנושא ננעל ופותח הנושא קיבל תשובה, אם יש לו שאלות נוספות הנושא מועבר לטיפול הפקח Vanguard.

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •