Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 18
  1. מייסד האתר והפורום
    שלום לכולם,
    רציתי לספר לכם קצת על היום שלי.
    כפי שחלקכם אולי יודעים אני רותם, בן 20, בצבא. היום היה לנו יום א' תרבות... בדרך כלל נוסעים לכל מיני מקומות כמו מוזיאונים וכו' בשביל ללמוד. היום נשלחנו למקום שנקרא "דיאלוג בחשיכה" שנמצא בחולון במוזיאון הילדים הישראלי.
    אני אתן הקדמה ארוכה לשהותי במקום עצמו ואספר איך הגעתי לשם.
    לחיילים יש נסיעה חינם בתחבורה ציבורית, באוטובוסים מציגים חוגר ונכנסים וברכבות צריך להעביר את החוגר במכשיר או אצל דלפק של מוכרת ומקבלים כרטיס של חייל. היום הגעתי לרכבת, ואני לא מרבה להשתמש ברכבות מכיוון שלבסיס שלי אני מגיע באוטובוסים. כשהעברתי את החוגר לקבל כרטיס המכונה לא קיבלה אותו, ניסיתי כמה פעמים וזה פשוט לא עבד. פניתי למוכרת ידנית וביקשתי להוציא כרטיס, היא ביקשה חוגר וניסתה להעביר אותו בעצמה ולא הצליחה. ואז פנתה אלי במבט קשוח "15 שקל בבקשה".
    מסתבר שגם אם אני חייל אני אצטרך לשלם 15 שקל במידה והחוגר שלי לא עובד, לא הייתה לי ברירה ודי מיהרתי אז שילמתי 50 שקל וקיבלתי עודף.
    הכרטיס היה כרטיס לתל אביב, תיכננתי לעצור בתל אביב ולקחת אוטובוס עד חולון, ואז אחרי שעליתי התברר לי שהרכבת שעליתי עליה ממשיכה אחרי תל אביב עד חולון. אז האפשרויות שעמדו בפניי הן לרדת בתל אביב ולהמשיך כמתוכנן או להמשיך ברכבת עד חולון ומשם לצאת מתחנת הרכבת ולנסות להסתדר עם זה שהכרטיס שקניתי היה עד תל אביב ולא עד חולון.
    החלטתי בסוף להשאר ברכבת וירדתי בתחנה של 'צומת חולון'.
    הגעתי לתחנה וירדתי במדרגות וכשראיתי שאין לי אפשרות לצאת דרך המקומות המיועדים לכך מכיוון שהכרטיס שלי לא נכון אז החלטתי להשתחל יחד עם אחד המאבטחים למעברים המיוחדים שלהם. הוא קלט אותי וביקש ממני להראות לו את הכרטיס.
    הראתי לו את הכרטיס והוא לא שם לב ששילמתי עליו אלא רק שם לב שרשום עליו 'תל אביב' ולכן נתן לי לצאת והזהיר שלא יקרה שוב. ואז שאלתי אותו שאלה מגוכחת מאוד אחרי שכבר הוא נתן לי לעבור "הכרטיס לחולון והכרטיס לתל אביב זה אותו מחיר, נכון?"
    והוא אמר לי "מה מחיר?" וביקש לראות שוב את הכרטיס ואז את החוגר.
    בשלב הזה הבנתי שהוא כבר לא יודע מה להגיד לי ומה לעשות איתי ופשוט סימן לי עם היד ללכת כבר...
    סיפור...

בכל מקרה, הגעתי לדיאלוג בחשיכה כשעתיים לפני כולם, נאלצתי להתבשל קצת בשמש כי כולם איחרו אבל שטויות... נכנסתי לשם עם שאר החיילים מהבסיס שלי והיה מאוד מעניין. בדיאלוג בחשיכה אתם נכנסים לתוך מסדרון שמוביל אתכם לחדרים שלמים עם תפאורה של מקומות מסויימים כמו ג'ונגל, בית וכו'.. הקאץ' פה הוא שאתם עושים את הכל פה בחושך מוחלט, אתם לא רואים אפילו פיפס אור והמדריך עצמו הוא בן אדם עיוור או עם מוגבלות כל שהיא בראיה. לכן אתם צריכים להיעזר במשך שעה שלמה רק במה שהמדריך אומר לכם ובחוש המישוש שלכם. זה נהיה די מביך במצבים שאתה מתנגש עם חיילים אחרים או במקרים יותר מביכים עם חיילות אבל זה עם אנשים שהכרתי אז זה היה דווקא מצחיק.
    אני לא רוצה לגלות יותר מדי פרטים בשביל לא להרוס את הכיף, אבל אני ממליץ בחום ללכת למקום הזה ולחוות את החוויה הזאת. להרגיש למשך שעה שלמה חלק קטן מאיך שעיוורים חיים.

התחנה האחרונה בדיאלוג בחשיכה זה קפיטריה חשוכה מאוד שבדיוק כמו קפיטריה במקום אחר רק פה זה חשוך. אתם לא רואים עם מה אתם משלמים למוכרת עד שאתם ממששים את זה ובודקים שאתם משלמים כמו שצריך. (היה לי שטר של 200 ושטר של 20 ולא ידעתי מה ההבדל ביניהם ובסוף הסתפקתי בחופן של שקלים ואגורות שיצרו ביחד 10 שקל אז קניתי שתיה ב-8 שקל... ממש עבודה בעיניים... תרתי משמע.)

ביציאה מהמקום חזרתי לתחנת הרכבת על מנת לחזור בחזרה לבית. ניסיתי את מזלי בהוצאת כרטיס חזור ושוב לא הצלחתי אז פניתי למוכרת הידנית... היא הייתה יותר נחמדה מהקודמת וניסתה לעזור ובסוף כשלא הצליחה, היא והאחראי הסכימו לי להכנס בלי כרטיס ואפילו פתחו לי שערון Vip לעבור בו במקום המקומות המסומנים לאנשים עם כרטיס.
    כששאלתי מה אני אעשה כשאגיע לתחנת היעד הם הציעו לי שאגיד שנפל לי הכרטיס, ומכיוון שאני חייל על מדים אז לא יהיה סיפור גדול.
    בתחנת היעד, ירדתי ומיד זינקו עלי שוטרים והכניסו אותי לניידת..
    סתםםםםם..
    הגעתי לתחנת היעד ושיחקתי אותה מחטט בארנק כאילו מאבד את הכרטיס, חיכיתי להזדמנות המתאימה ונכנסתי עם חייל אחר שגם לו הייתה בעיה עם הכרטיס ואישרו לו לעבור במעבר אחר.
    כשחשבתי שהיום ההזוי הזה סוף סוף נגמר, עליתי על אוטובוס שכנראה בדיוק החליף מסלול והגעתי למקום אחר, אז לקחתי אוטובוס נוסף לבית שלי חח.

עכשיו אני צריך לדאוג לעצמי לחוגר חדש ונורמלי.

2. NYO HO HO
    שם: עמית.
    סיפור מעצבן..
    בקשר לפעילות-הייתי שם, מקום נורא נחמד.רק שלנו בגלל שאנחנו "תלמידים אז אנחנו לא אחראיים" לא הביאו לנו מקל..
    לא נורא היה ממש כיף שם.
    NYO HO HO BITCH

3. מייסד האתר והפורום
    ציטוט פורסם במקור על ידי Vanguard צפה בהודעה
    סיפור מעצבן..
    בקשר לפעילות-הייתי שם, מקום נורא נחמד.רק שלנו בגלל שאנחנו "תלמידים אז אנחנו לא אחראיים" לא הביאו לנו מקל..
    לא נורא היה ממש כיף שם.
    גם לנו לא היה מקל. יותר כיף בלי.

4. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    סיפור נחמד
    היתי במוזיאון לילדים בדיאלוג השני.הזה עם המדריכים חירשים
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

5. היורתמים לא תמיד מנצחים
    שם: רמז- לא טראנקס
    אני הייתי שם עם המשפחה שלי אז היו לנו מקלות.

מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
    ~אלון 2015

סקילה זה אח
    I will eat you all! Num Num Num Num!

STM= system to manage

6. משתמש מנוסה
    שם: alien
    נחמד,אני לא הייתי שמה,אבל זה נשמע מעניין מאוד וכיפי מאוד,ואיך ידעתם איפה אתם עם היה חושך מוחלט?

7. משתמש מנוסה
    בקשר לזה ששילמת אל תידאג יחזירו לך ניראה לי צריך לעשות את זה דרך השלישות
    בקשר לפעילות זה מאוד מעניין שווה לבוא לשם
    סה"כ היה לך יום לא שיגרתי אבל מעניין בעיני

Spoiler ספוילר

8. משתמש סופר ספאמר
    חחחחחחחח היה לך יום מוזר שאני הייתי בדיאלוג בחשיכה לא היה קפטריה ><
    זה מקום יפה מאוד ואפשר לגעת בדברים ב''טעות'' חחחחח

9. מייסד האתר והפורום
    לא יחזירו לי כסף כי לא שמרתי את הכרטיס של הרכבת. שטויות.

אה שכחתי את החלק המצחיק בסיפור,
    שיצאתי מתחנת הרכבת בצומת חולון חיכיתי לאוטובוס והיה שם נרקומן שהתחיל להצית פחים, אז התקשרתי למשטרה ולפני שהיא הספיקה לבוא כבר האוטובוס שלי הגיע. בטח לא תפסו אותו :\

10. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    אני הייתי בשני הדיאלוגים וזה נורה כיף אני ממליץ לכל הגילאים

כמו תמיד. עמיטריד.

11. הסבתא של הרגשות
    שם: סבתא כרמלה
    הייתי שם בתור מדריך בקייטנה (אף על פי שנייתי רק בן 12) והיה שם ילד קטן שכל הזמן רץ ונתקע בדברים. הדברים העיקריים שהוא נתקע בהם הוא: אני. וכשהייתי בקפיטריה שם המדריכים המבוגרים קנו לי דברים, אף על פי שכל הילדים היו צריכים להביא כסף מהבית >.<

12. משתמש מנוסה
    זה שאתה לא חושב לפני שאתה עושה משהו זה כבר סיפור אחר חחח

בשלישות לא יתנו לך על זה כלום חחחח

בקיצור אתה צריך ללכת לתל השומר שיבדקו את הכרטיס שלך,כנראה שהוא פג תוקף...תידע את המפקד שלך על כך.בינתיים תסע באוטובוסים אין לך ברירה...לא מבין למה הלכת בכלל לרכבת אם אתה נוסע באוטובוסים..

אם אתה נוסע באוטובוסים אז תמשיך לנסוע...
    לגבי החלק האחר בסיפור של הדיאלוג שמח שנהנת...
    הפורום מת לגמריי!!!!!!!

13. מייסד האתר והפורום
    ציטוט פורסם במקור על ידי NightWalker צפה בהודעה
    זה שאתה לא חושב לפני שאתה עושה משהו זה כבר סיפור אחר חחח

בשלישות לא יתנו לך על זה כלום חחחח

בקיצור אתה צריך ללכת לתל השומר שיבדקו את הכרטיס שלך,כנראה שהוא פג תוקף...תידע את המפקד שלך על כך.בינתיים תסע באוטובוסים אין לך ברירה...לא מבין למה הלכת בכלל לרכבת אם אתה נוסע באוטובוסים..

אם אתה נוסע באוטובוסים אז תמשיך לנסוע...
    לגבי החלק האחר בסיפור של הדיאלוג שמח שנהנת...
    מה לא חשבתי בדיוק? אני תמיד נוסע באוטובוסים כי הדרך שלי לבסיס היא באוטובוסים. אבל הפעם לא נסעתי לבסיס אלא לדיאלוג בחשיכה בחולון. ולשם עדיף לי ברכבת...
    הכרטיס לא פג תוקף, הוא פשוט נחבל והתעקם :\
    אני אתקשר לקצין העיר או משהו..

14. משתמש מנוסה
    =0,זה לא טוב...לא טוב בכלל...
    יהיה לך משפט על זה ויצטרכו או להוריד ממך את המשכורת שאתה מקבל או משהו אחר תלוי במפקדים שלך...איך הצלחת??

החוגר שלי עדיין שלם כבר יותר משנתיים!!
    הפורום מת לגמריי!!!!!!!

15. מייסד האתר והפורום
    ציטוט פורסם במקור על ידי NightWalker צפה בהודעה
    =0,זה לא טוב...לא טוב בכלל...
    יהיה לך משפט על זה ויצטרכו או להוריד ממך את המשכורת שאתה מקבל או משהו אחר תלוי במפקדים שלך...איך הצלחת??

החוגר שלי עדיין שלם כבר יותר משנתיים!!
    בעיקרון לא רואים שהוא נהרס... אבל זו בטוח הסיבה.
    לא יעשו לי משפט ולא כלום, זה שטויות ואני בטוח בזה.

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

תגיות לאשכול זה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •