Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6
  1. משתמש מנוסה
    שם: כגה
    בהתחלה, הפורום היה פורום פוקימון, נכון? לשם זה הוא נועד, כדי שיהיה פורום כזה, יהיה פורום לאתר הראשי. אבל רגע, בשביל מה שינתם את הפורום לכללי, אם זה הפורום לאתר הראשי? מה ההגיון פה? וחוץ מזה, זה נסיון דיי נואש להפוך אותו לפורום מוביל באינטרנט, כי ביננו, אני לא בן אדם שלילי, אבל זה לא יקרה ואתם יודעים את הסיבות. הצעד להפוך אותו לכללי היה צעד שיביא משתמשים ובכלל, הוא גם נקבע ע''י המשתמשים. מה הייתה המטרה העיקרית של הפורום מההתחלה? שהוא יהיה פורום פוקימון וכולם יוכלו לדון כאן על כל מיני קט' בנושא. אני לא גולש כאן הרבה, אז לא ממש אכפת לי מהשינוי, אז סתם כדי להבין את העניין, בשביל מה עשיתם את זה?

2. מייסד האתר והפורום
    זה כולל הרבה דברים בתוכו.
    קודם כל יש אנשים שנרתעים להרשם לפורום פוקימון או זה שהלוגו שלו פוקימון, לא משנה מה התוכן.. עכשיו זה כבר לא ככה.
    אני ממש לא שואף שהפורום הזה יהיה בין המצליחים בארץ, אבל להתקדם עוד קצת לא יזיק.
    והמהלך לא מזיק לדעתי, כל מה ששייך לפוקימון עדיין נשאר, רק למטה.

3. משתמש מנוסה
    נרתעים, גם אתה נרתע לראות שיש בפורום שלך לוגו של פוקימון? אולי ילדותי, יכול להבין ויכול להבין שגם הפורום דיי וותיק באינטרנט יחסית, אז פתחת אותו כשהייתה יותר צעיר, אבל אין מה לעשות. ככה הנושא, משתמשים ירתעו או לא, זה לא ממש אמור לשנות. זה פורום, לפחות היה, שעוסק בנושא הזה על סיבה כזו או כזו. אבל עוד שאלה, אתה רוצה לפחות קצת להתקדם, נכון? טוב, איך אתה מתכוון לעשות את זה אם יש חוק שאומר שאסור לפתוח שניי משתמשים? אני לא יודע למה, שמעתי מתגובה כאן של משתמש כבוד שזה לוקח מקום באיחסון או משהו בסיגנון. וגם אם זה כדי לעשות סדר, זה קצת קשה לעשות סדר שעל פיפס כזה מקבלים באן לצמיתות ועוד בלי להבין או לראות. זה מרתיע משתמשים.

4. מייסד האתר והפורום
    לא כל כך בטוח מה הבנתי מההודעה שלך.
    אבל זה לא משנה כל כך עכשיו, הפורום כבר עבר לכללי וכל מה שנשאר של פוקימון עדיין קיים רק צריך להכנס לשם.
    אם תיכנס לפורומי הפוקימון לא תרגיש בהבדל, העיצוב והכל נשאר.

בקשר למה ששמעת, זה שטויות.. זה לא מבזבז או משהו.
    החוקים האלה נועדו מניסיון העבר, הרחקנו משתמשים והם פתחו עוד משתמשים, אז מה עשינו בזה?
    עוד הרבה סיבות לחוקים האלה ואין צורך להסביר אותם.
    על החוק הזה בכלל אין מה לדון.

5. משתמש מנוסה
    אוקיי, הבנתי את העניין.
    אתה יכול לנעול.

6. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ננעל לבקשת הפותח.
    NYO HO HO BITCH

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •