Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8
  1. משתמש מנוסה
    שם: ליאם
    בלי הסברים,אני מתחיל.

-מידע יתווסף מאוחר יותר-

*הפרק הראשון בתגובה הבאה.נא לא לנעול,ונא לא להגיב.אם אני לא מפרסם את הסיפור עד מחר ב-18:30,אפשר לנעול.*
    נערך לאחרונה על ידי היומן המיומן, 10-11-2011 בשעה 10:49 PM
    פרשתי כנראה סופית,אם אתם תראו אותי פה אז זה רק כי אני עורך כמה דברים אצלי ועושה כמה דברים במשתמש.נא ליצור איתי קשר רק בהודעות פרטיות,או בסקייפ למי שיכול

הפורום מאוד השתפר מאז שביקרתי פה לאחרונה,ואני די שמח מכך,אבל עדיין לא נראה לי שאני אחזור לפה בעתיד הקרוב.

ליצירת קשר:
    מייל:Liami2525@gmail.com
    סקייפ:Liami25(ליאם אליאס)

ביי לכל מי שהכרתי פה,אם יש לכם שאלות אז נא לשלוח לי ה''פ בלבד,אני אכנס למשתמש פעם ביום במשך השבוע כדי לראות עם שלחו לי הודעות.

2. משתמש מנוסה
    פרק ראשון-בית הספר לסטאנפיסק המתחיל!

בין כל הכיתות בבית הספר דרייפיש,הנמצא במעמקי הביצות שבעיר פאסטוריה שבסינו,שחה לו סטאנפיסק קטן.סטאנפיסק לא היה התלמיד הכי מקובל-בקיצור,הוא היה שיך לקבוצה שבה נמצאים בדרך קצת מג'יקארפ ופיבאס,אך לא כמו מג'יקארפ ופיבאס,שיש סיכוי שיום אחד הם יתפתחו לגרידוס ומיילוטיק ויהפכו להיות מקובלים,סטאנפיסק אף פעם לא יתפתח.או לפחות כך הוא חשב.

השיעור הראשון היה שיעור היסטוריה.נושא השיעור היה מצרים העתיקה,שבו סופר על המלך פרעה והמונרא* שלו,ששלטו בבני ישראל בשביל שיבנו בשבילם את הפירמידות,ועל משה,ילד קטן אשר החזיק בתוכו את כוחו של מיו,שלבסוף הפך להיות מנהיג ישראל והצליח להוציא את בני ישראל מעבדות לחירות.
    השיעור השני היה שיעור מתמטיקה.סטאנפיסק הצטיין במתמטיקה,ולמרות שהוא לא היה הכי מקובל,הוא הצליח להסתובב עם המקובלים לפעמים,בכך שעזר להם בשיעורי הבית ובתמורה זכה להסתובב עם המקובלים.אך שום דבר שהמקובלים נתנו לו לא השתווה לחברות אמיתית.חברו הטוב,דין הטינאמו,עבר דירה לפני חודש,וחברתו,מאדי המדקיפית,כעת נמצאת בטיול בחו''ל.

לאחר שסטאנפיסק חזר מבית הספר,אימא שלו ביקשה ממנו ללכת לנקות את המרתף.הוא ניקה את המרתף כפי שאמרה אימו,אך באמצע הניקיון הוא מצא ספר שמונח על אחד השולחנות.בספר היה כתוב מידע על חפץ בשם ''כולא הברק'',שמסתבר שהוא בעצם יכול לפתח את סטאנפיסק.סטאנפיסק לא האמין למראה עינו.האם בעצם הוא כן יכול להתפתח?

--ביינתיים,באזור כלשהו במחוז סקיירוס---

''הסוכן די,כאן ספיידוקס*.מה המידע שהסגת?'' שאל ספיידוקס.
    ''מסתבר שהאבן ההיא,''כולא הברק'',היא המפתח שלנו לזימון זאקרום'' אמר הסוכן די.
    ''ומה אתה מתכוון לעשות בקשר לזה?'' שאל ספיידוקס.
    ''אל תדאג.בעוד כמה ימים אני הולך לביקור בביצות של פאסטוריה,ואני כנראה יעבור דרך ביה''ס דרייפיש.סטאן הקטן לא יבין מה פגע בו!'' אמר הסוכן די.
    ''מצוין....'' אמר ספיידוקס,ושיניהם צחקו צחוק גדול ומרושע.

מה יקרה בהמשך?האם יצליח סטאנפיסק להשתלב בין כל המקובלים?ומה יקרה כאשר מאדי תחזור מהחופשה שלה?ומה יגלו סטאנפיסק ומאדי בנוגע לאבן?ומה מתכננים ספיידוקס והסוכן די? את הכל תגלו........בפרק הבא!

עכשיו,כמה הערות:
    1.כל הפוקימונים שמסומנים בכוכבית הם פוקימונים שאני יצרתי בשביל הסיפור.
    2.הפרק הבא יהיה פרק ארוך יותר,וכמובן שיהיו בו הרבה יותר דיאלוגים.
    3.סיפור זה הוא סיפור ספיישל שאני יפרסם במהלך החג,ואולי גם קצת זמן אחריו.בסך הכול מתוכננים 18 פרקים,אבל אם הרבה אנשים יאהבו אותו,כנראה שתהיה עוד עונה.לכן,אל תצפו שהסיפור יהיה מושקע ברמה שבה השקעתי ביומנו של סוכן.בכל זאת אני מקווה שתאהבו את הסיפור.

אז תקראו ותגיבו,וכמובן שאם יש לכם לכם הערה,שאלה או הצעה בשבילי על הסיפור,פשוט תגיבו ודי!

ביי,ונתראה בפרק הבא!
    פרשתי כנראה סופית,אם אתם תראו אותי פה אז זה רק כי אני עורך כמה דברים אצלי ועושה כמה דברים במשתמש.נא ליצור איתי קשר רק בהודעות פרטיות,או בסקייפ למי שיכול

הפורום מאוד השתפר מאז שביקרתי פה לאחרונה,ואני די שמח מכך,אבל עדיין לא נראה לי שאני אחזור לפה בעתיד הקרוב.

ליצירת קשר:

ביי לכל מי שהכרתי פה,אם יש לכם שאלות אז נא לשלוח לי ה''פ בלבד,אני אכנס למשתמש פעם ביום במשך השבוע כדי לראות עם שלחו לי הודעות.

3. היורתמים לא תמיד מנצחים
    שם: רמז- לא טראנקס
    סיפור משועמם, אהבתי איך שילבת פוקימון עם יציאת מצרים אבל זה יהיה יותר טוב אם תתאר את הפוקימונים שיצרת כי זה לא חוכמה להמציא סתם שם.

מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
    ~אלון 2015

סקילה זה אח
    I will eat you all! Num Num Num Num!

STM= system to manage

4. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    תתאר את הפוקימון,תאריך את הסיפור אבל סך הכל נשמע לי ספור יפה אני יעקוב
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    פרק מעולה

כמו שאמרו,תנסה לתאר את הפוקימונים,כי לזרוק שמות גם אני יכול אם אתה רוצה פחות פייקים\תאורים,תשתמש בפוקימונים קיימים (למשל,אפשר להחליף את מונרא הזה בסרקופגיס).
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

6. משתמש מנוסה
    תודה על התגובות.אני מקווה שהפרק הזה יהיה יותר טוב.
    אגב,יש לי הודעה בשבילכם-מעכשיו,מאשינאקס כותב את הסיפור הזה איתי ביחד,וכנראה שהוא יפרסם את הפרק הבא.

-----------------------------------------

פרק 2-דג פיתה!

''מה?!יש לי התפתחות?!'' נדהם סטאנפיסק.
    ''כן......'' אמר קול מסתורי.
    ''שלום!.....'' אמר אותו הקול בצורה מוזרה מעט.
    ''מי אתה?'' שאל סטאנפיסק.
    ''אני הוא מר שטני.......'' אמר הקול המסתורי,שהתברר כמר שטני.
    ''מר שטני?זה אומר......שאתה השטן?!'' פחד סטאנפיסק.
    ''לא..סתם קוראים לי ככה.........למעשה,סבא שלך היה הפוקימון ההתחלתי שלי.......'' אמר מר שטני.
    ''רגע......אם אתה בן אדם,למה אתה נראה כמו שארפידו?'' שאל סטאנפיסק.
    ''טוב......בעצם,סבא שלך מצא פעם את ''כולא הברק'',אך כאשר ניתנה לו ההזדמנות להתפתח,הוא ויתר על האבן ונתן לי אותה כדי לעשות שאני יוכל להפוך לכל פוקימון שאני רוצה!'' אמר מר שטני.
    ''רגע.....אז איפה האבן עכשיו?'' שאל סטאנפיסק.
    ''חטפו לי אותה לפני שנתיים...........''' אמר מר שטני.
    ''טוב........עוד מעט יהיה חופש מביה''ס,אז אני ינסה לצאת לחפש את האבן!'' אמר סטאנפיסק.

------------------------------

''מיאו,פורלואין והאנדור,כאן ספיידוקס'' אמר ספיידוקס.
    ''מה המשימה,ספיידוקס?'' שאל האנדור.
    ''טוב......אתם צריכים ללכת לאגם פאסטוריה,שם תפגשו את הסוכן די.הוא יתן לכם את פרטי המשימה'' אמר ספיידוקס.
    ''בסדר!'' אמרו מיאו,פורלואין והאנדור.

-------------------------

נמל פאסטוריה.אחד מהמקומות היפים ביותר בפאסטוריה.סטאנפיסק חיכה שם כדי לתפוס את את הסירכבת שדרכה הוא יגיע לעיר קאנלייב ששם הוא יתחיל את מסעו למציאת האבן.הוא חיכה וחיכה שם,שפתאום הוא ראה את מאדי ואת ההורים שלה.
    ''מאדי!'' צעק סטאנפיסק,ורץ אל מאדי.מאדי היתה מדקיפית,רק דבר אחד היה שונה בה מכל השאר-היא הייתה זוהרת.צבעה היה סגול,ולא כחול,ולפעמים זה מקנה לסטאנפיסק ולמאדי כמה יתרונות.
    ''מה אתה עושה פה?אחרי הכל,לא זכור לי שהודעתי לך שאני מגיעה היום!'' אמרה מאדי.
    ''זהו,שאתמול,מצאתי ספר במרתף שמספר על אבן בשם ''כולא הברק'',שיכולה לפתח אותי.אז החלטתי לצאת למצוא אותה.בא לך לבוא איתי?'' שאל סטאנפיסק.
    ''למעשה,בגשתי בטוס במישהו בשם מר שטני,שסיפר לי על כל המסע,אז כבר שאלתי את ההורים שלי מראש,והם הסכימו!'' אמרה מאדי.
    ''טוב,אז בוא נצא!'' אמר סטאנפיסק,ושניהם עלו על אחד מקרונות הסירכבת.

---------------------------------------

העיר קאנאלייב,עיר נמל די גדולה.לאחר שהסירכבת עצרה שם,מאדי וסטאנפיסק ירדו ממנה.
    ''אז לאן נלך קודם?'' אמרה מאדי.
    אני חושב שכדאי שנחכה שמאמן יתפוס אותנו!'' אמר סטאנפיסק.
    ''אתם לא הולכים לשום מקום!'' אמרו מיאו,פורלואין והאנדור,שעמדו מולם.

ליצירת קשר:

7. משתמש פעיל
    הפרק השני יותר טוב מהראשון, אבל שתי בעיות:
    בשורה הבאה: " 'אני הוא מר שטני.......' אמר הקול המסתורי,שהתברר כמר שטני. " אין צורך להוסיף "שהתברר כמר שטני הרי הרגע כתבת את זה.

שנית, כתוב: "מאדי היתה מדקיפית,רק דבר אחד היה שונה בה מכל השאר-היא הייתה זוהרת."
    אז מה זה משנה אם היא זוהרת? תסביר! שכותבים סיפור או טקסט מידעי או סיכום או כל דבר, חשוב לכתוב כאילו הקורא לא יודע שום דבר בנושא!

8. משתמש מנוסה
    firechimchar-בנוגע לקטע עם מר שטני-עשיתי את זה בגלל משהו שקרה לי פעם בסיפור הקודם.
    בנוגע לקטע עם מדקיפ,אני חושב שזה מספיק שכתוב שצבעה היה סגול במקום כחול בשביל להסביר.

אנשים,עוד תגובות!

ליצירת קשר:

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •