Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 15 12311 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 213
  1. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    *יש אישור מאביזי,6 מקומות פנויים*
    Esplir-Kingdom of Dassup

עלילה:
    בשנת 2115 החל פרוייקט מיוחד של ארה"ב, במסגרתו נשלח מדינאי מטעמה לפתח את הארץ חסרת השלטון קוברה למדינה שתסופח לארה"ב. האדם שנשלח, בלייק קארדיגן, בתחילה עזר למדינה הענייה להתפתח ולפתח שוק מסויים. לתקופה מסוימת החברה התפתחה ואף תרבות מודרנית החלה להתעורר במדינה. בנקודה הזאת התחיל קארדיגן לבנות מקדש. יכול להיות שהוא קיבלשוחד מארגונים אנרכיסטים שהתנגדו לשלטון החילוני החדש. לאחר שהמקדש נבנה, בשנת 2125 הייתה מלחמת אזרחים בקוברה. בסוף המלחמה הצד החילוני בהנהגת דאסופ ארגן התנקשות בנשיא קארדיגן ועלה לשלטון. דאסופ הכריז על עצמו כמלך האי. לאחר הניצחון החליט דאסופ לחפש בתוך המקדש אחר אוצרות. לא ידוע האם או הצליח ואם כן מה הוא מצא. הדבר היחיד שידוע הוא שבשנת 2130 הוא איים על ארה"ב ודרש שטחים ממנה. בארה"ב לא לקחו את איומיו ברצינות, ולמעשה התעלמו מהם. בתגובה אירע פיגוע נורא בוושינגטון DC בו נפגעו 500 בני אדם. ארה"ב הכריזה על מצב חירום והצבא נערך למלחמה. התגייסתם כעת לצבא ארה"ב במטרה להלחם בדאסופ ולהביא שוב שלום בקוברה.

תפקידים:
    חייל-חייל בצבא ארצות הברית,תפקידו הוא להלחם בדאסופ. ישנן כמה דרגות של חיילים.
    הדרגות מתקבלות בעזרת צבירת נקודות ניסיון ממבצעים,ככל שהמבצע מורכב יותר או קשה יותר תקבלו יותר נקודות.
    כמו כן,אם תהיו בדרגה גבוהה יותר מן הסתם תקבלו משימות יותר קשות.
    החל מדרגת קורפורל תוכלו לפקד על חיילים,ככל שהדרגה גבוהה יותר תוכלו לפקד על יותר חיילים.
    דרגות:
    טוראי(ללא סימון דרגה)-התחלה
    מדים:
    טוראי-5 נקודות ניסיון
    מדים:
    טוראי מדרגה ראשונה-100 נקודות ניסיון
    מדים:
    קורפורל-1000 נקודות ניסיון
    מדים:
    סמל-2000 נקודות ניסיון
    מדים:
    סמל צוות-2500 נקודות ניסיון
    מדים:
    סמל מדרגה ראשונה-3000 נקודות ניסיון
    מדים:
    סמל מתקדם-3500 נקודות ניסיון
    מדים:
    סמל ראשי-4100 נקודות ניסיון
    מדים:
    סמל ראשי פיקודי-5000 נקודות ניסיון
    מדים:

אחרי דרגת סמל ראשי פיקודי יהיה מבחן קצינים. מי שיעבור אותו יהיה קצין ויוכל ללכת למשימות מורכבות באיזור קוברה. דרגות הקצינים יחשפו כשמישהו יעבור את המבחן.

לא להגיב
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

2. משתמש וותיק מאוד
    דמויות:
    ארצות הברית:
    אדוארד יוסטון-ראש ממשלת ארה''ב,היה פעם מפקד הצבא של ארה''ב.

ג'ק ביילי-מפקד הצבא של ארצות הברית,המפקד שלכם במשימה.

אליוט פיטרסן-מפקד בסיס האימונים של הטוראים,אחיו התאום דניס פיטרסן מאמן את מי שעבר את דרגת הטוראי.

סטיבן קינג-מנהיג סוכנות ריגול בארצות הברית.

פאטריק או'דונל-הברמן ומנהל של הפאב האירי,יש לו ידע נרחב במשקאות ותמיסות וממשלת ארה''ב משתמשת בו כדי להשיג תמיסות ריפוי וכו'.

פרגוס ביוקנן-המפקד של חיל הים,ימאי מומחה שעשה המון הפלגות בעולם.

ג'יימס טרי-המפקד של חיל האוויר,מומחה בטיסות ובמטוסים.

ג'סטין ויליאמס-המפקד של חיל חדש,רפואה בשטח,מומחה בטיפול בפציעות ובמחלות.

היילי-חיילת בצבא ארה''ב,הסכימה לעשות ניסוי עם דינה המזכירה הראשית של הביניין הכתום וללמוד להיות מזכירה.
    תמונה:אין עדיין
    אליזבת'-חיילת בצבא ארה''ב,הסכימה לעשות ניסוי עם דינה המזכירה הראשית של הביניין הכתום וללמוד להיות מזכירה.
    האנק באריוס-מנהל הפנימיה הצבאית שבביניין האדום,לא ידוע עליו כרגע כלום מעבר
    דינה-המזכירה הראשית של הביניין הכתום,הסכימה לעשות ניסוי עם היילי ולהדגים לה איך זה להיות מזכירה.

קוברה:
    בלייק קארדיגן(מת)-2080-2125,נולד בארצות הברית. ראש הממשלה הראשון של קוברה,בנה את מקדש אספליר. נרצח בשנת 2125 על ידי מורדים שלאחר מותו תפס מנהיג המורדים את השלטון.

עלי דאסופ קאמייני-נולד בקמרון. ראש הממשלה השני והנוכחי של קוברה,הקים חפירות ארכיאולוגיות וימיות ליד מקדש אספליר ומצא חפצים ממלכות קדומה. היה מנהיג צבאי של המורדים שרצחו את בלייק קארדיגן. איים על ארצות הברית במלחמה.

מקומות במשחק:
    ארה''ב:

המפקדה:-נמצאת באיזור סודי בניו יורק,שולחת באופן תמידי עדכונים לממשלה ודואגת להעברת חיילים מצטיינים מהבסיס אל המפקדה. החיילים הטוראים מגיעים לשם רק אם סיימו את תקופת ההכשרה כטוראים.
    הבסיס:-נמצא בטקסס,זהו איזור האימונים בו מתמחים הטוראים במשימות הראשונות שלהם.על ניהול הבסיס אחראי אליוט פיטרסן בכיר בצבא ארה''ב. מי שמסיים את אימוני הטוראות והמשימות שלהם מתקדם לבסיס הסמלים וכך הלאה.

בסיס הסמלים-נמצא באוהיו,זהו איזור האימונים בו מתמחים הסמלים במשימות קצת יותר מורכבות וקשות. מיד בסיום המשימות עוברים הסמלים מבחני קצונה ומי שיעבור את המבחנים יהיה קצין ויוכל להתקדם בדרגות הצבא. בסיס הסמלים מנוהל על ידי דניס פיטרסן,אחיו התאום של אליוט פיטרסן.

משרד הממשלה:-נמצא בוושטינגטון די.סי. ישנן כמה שמועות שמתחת למשרד הממשלה הזה ישנו בסיס מבצעים ענק של ארצות הברית.במקום זה מתנהלות ההחלטות של הממשלה. בממשלה נמצאים שישה אנשים שזהותם תחשף בקרוב.

מקום סודי:-נמצא במקום לא ידוע בארצות הברית,זהו מקום מושבן של כמה קבוצות ריגול של ארה''ב,שתפקידן לשלוח חיילים שעברו את דרגת סמל ראשי פיקודי אבל לא רוצים ללכת למבחני קצונה.מי שיעבור את מבחן המרגלים יוכל ללמוד להיות מרגל. המנהיג של מקום זה הוא סטיבן קינג.
    הפאב:-נמצא בוושינגטון למרות שזה נראה כמו פאב אירי רגיל כאן יושבים ונפגשים חיילים ומתאמים פגישות חשובות. ולא פעם תשלחו אל המקום בכדי לקבל שם משימות. מנוהל על ידי פאטריק או'דונל.
    הנמל:-זהו שם הקוד למפקדת חיל הים שנמצאת בסמוך לנמל ניו-אורלינס. בין היתר מתבצעים שם אימונים לחיל הים. לחיל הים מתקבל מי שעבר דרגת סמל ראשי פיקודי אבל לא רוצים להמשיך במבחני קצונה. מי שירצה להתקבל לשם ייצטרך לעבור מבחנים. מנוהל על ידי פרגוס ביוקנן.
    שדה תעופה בקליפורניה:-משמש למבצעי טיסה ולמבחני קבלה ואימונים לחיל האוויר,לחיל האוויר יוכלו להתקבל מי שעברו דרגת סמל ראשי פיקודי ולא רוצים להמשיך למבחני קצונה. מנוהל ע''י ג'יימס טרי.
    בית חולים בוושינגטון:-בית החולים הגדול ביותר של ארה''ב,בתוכו בקומה 10- יש מקום סודי ובו מתאמנים חיילים כדי להיות רופאים בשטח,לחיל רפואה בשטח יוכלו להתקבל מי שעברו דרגת סמל ראשי פיקודי ולא רוצים להמשיך למבחני קצונה,אם הם יעברו מבחן הם יהפכו להיות רופאים בשטח.מנוהל על ידי ג'סטין ויליאמס

חוקים:
    1)אין להספים
    2)קללות וכאלה אסור בתכלית האיסור מלבד בתור הדמויות שלכם, וגם אז, קללות קלות בלבד. אם אתם מתלבטים לגביי איזושהי קללה אז או שלא תגידו או שתשאלו אותי בפרטי. אסור לקלל משתתפים אחרים, גם אם פגשתם אותם בתוך המשחק. רק דמויות בדיוניות שלי[/URL]
    3)אם אתם יודעים שלא תגיבו יותר מיומיים שלחו לי ה''פ. מי שלא יגיב 3 ימים בלי הודעה מראש יעוף מהמשחק.
    4)חוקי פורום חת''מ והחוקים הגלובאליים תקפים.
    5)להנות

*תודה לאביעד(הראשון מהסוף) שעזר לי עם חוק 2*

לא להגיב
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש

תודה לOdin Borson

3. משתמש וותיק מאוד
    *אופס התבלבל לי הדף עם הרשומים אל תדאגו*
    1)שם : אלן וולקר
    אופי:אופטימי פסיבי רומנטי שרמנטי(עצלן כשאפשר (לא יעשה יותר משצריך) נחמד אבל יעשה הכל כדאי להשלים משימות, לא בטוח באנשים,וכו')אני כבר אומר שאני לא הולך להיצמד לאופי בדיוק עם אני אתקל בבעיה או פתרון אני אשתנה.
    דרגה:טוראי מתחיל
    תמונה:
    רומן:אני מעדיף לא לעשות סקס באמצע שדה הקרב ~
    הערות/בקשות/שאלות/ : איזה נשקים יש ? ולפתוח את יחידת הפלופים
    2)שמור לאבי אימפריה
    3)שמור ליונתן סיזור-X
    4)שם: קייל ארמונד
    דרגה:טוראי(רשמי)
    ציוד:אין כרגע
    נקודות ניסיון:0
    תמונה:
    רומן: כן D=
    הערות/בקשות/שאלות/במבה נוגט: אתה באמת תביא במבה נוגט? Xd
    ובגלל שאני פארקוריסט משימות קומנדו ללא נשק יהיו מגניבות
    5)שם : ג'קסון
    תמונה:
    רומן:כן
    הערות/בקשות/שאלות/להירשם
    6)טופס הרשמה:
    שם:דייויד
    אופי:שחצן(רע) חכם(טוב) חזק(טוב) רגיש(רע) עוזר לזולת (טוב) רע (רע)
    תמונה:
    רומן:לא
    הערות/בקשות/שאלות/במבה נוגט:אין
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

4. משתמש וותיק מאוד
    *דף מידע לא להגיב*
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

5. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    טופס הרשמה:
    שם : ג'קסון
    אופי,שחצן,אגאויסט,מנומס,פזיז,בעל מזג רע,אטטרטגי
    רקע: ג'קסון נולד לזוג הורים עניים בניו יורק.מכיון שהוריו היו עניים מאוד הוא נאלץ לא ללכת למוד והלך לעבוד בסופרמרקט.שם העסיקו אותו בתור מחסנאי.התשלום שג'קסון קיבל הספיק לו בשביל לפרנס את משפחתו ובשביל שמפחתו תוכל לאכול אוכל נורמלי.כך ג'קסון גדל את חייו בתור מחסנאי.יום אחד הסופרמרקס נתן לכול עובד בחנות ולמשפחתו יום כיף בושינטון סיטי.ג'קסון והוריו ניצלו את הזדמנות ונסעו לוישנגטון די סי.בזמן שהם שהו בוינגטון היה פיגוע של דאסופ.אביו של ג'קסון נפגע מחרדה מן הפיגוע ולאחר שבוע הוא מת מזה.ג'קסון רצה לנקום בדאסופ ולכן כשהוא היה בגיל 20 הוא הלך להתגיס לצבא ארצות הברית.שם בגיוס ג'ק נתן לג'קסון משימות לביצוע כדי לראות למה ג'קסון מסוגל.ג'קסון הצליח לעבור את כול המשימות שנתן לו ג'ק.ג'ק התפעל מאוד מכישורי המדהימים של ג'קסון ולכן צירף אותו לצבא ארצות הברית.
    תמונהhttp://images2.wikia.nocookie.net/__...h51m24s150.png
    רומן:כן
    הערות/בקשות/שאלות/להירשם
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

6. משתמש וותיק מאוד
    מצוין אתה רשום,רק משהו קטן שתדע במשחק אתה עוד לא התקבלת לצבא וג'ק עוד לא העביר אותך מבחנים.

כשעוד 2 יירשמו נתחיל.
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

7. משתמש מנוסה
    שם: דוד
    טופס הרשמה:
    שם:דייויד
    אופי:שחצן(רע) חכם(טוב) חזק(טוב) רגיש(רע) עוזר לזולת (טוב) רע (רע)
    רקע:דייויד נולד למשפחה עשירה בL.A אבל העושר לא נמשך זמן רב בגיל 11 הרגו את אבא של דייויד דייויד ראה את זה בעיניו שהתחבא בעליית הגג דייויד נשבע לנקום את מותו של אביו לדייויד היו גם שתי אחיות אבל
    דייויד סיפר להם על זה שהוא ראה את מעשיו של האדם הנוראי הזה וככה אמו ושתי אחיותיו נסעו למקום כולשהוא (דייויד לא ידע לאן) בגיל 20 לא הייתה לו בררה והוא הלך לצבע ארה''ב ושמה הרגיש כאילו כל החיילים זה המשפחה שאף פעם לא הייתה לו
    תמונה:
    הערות/בקשות/שאלות/במבה נוגט:
    בברכה דוד

8. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    טופס הרשמה:
    שם: לוקאס
    אופי: אסטרטג (טוב), חכם (טוב), רגיש (רע), אנוכי (בדרך כלל, רע), מעצבן (רע)
    רקע: ללוקאס תמיד הייתה חיבה עזה לכלי נשק (זה נכון Xd), הוא תמיד שיחק במשחקי יריות גם כשהיה ילד ולמד הכל על כל נשק שהכיר, יש לו אוסף של רובי אוויר והוא למד לירות באקדח מאחיו שהיה חייל.
    אחרי שאחיו פרש מהצבא הוא החליט שהוא רוצה להצטרף לשם כדי להשתמש בנשק באופן חוקי ולרסס אנשים בכיף...
    (רקע לא ארוך אבל הוא לא מפגר ואין בו דרמות >< זה מה שאני אוהב ברקע לפחות)
    תמונה:
    הערות/בקשות/שאלות/במבה נוגט: איכס במבה נוגט...

וסתם לליאור, אי אפשר למות מחרדה >< דיביל
    נערך לאחרונה על ידי Expired, 08-10-2011 בשעה 07:31 PM

9. היכל התהילה
    טופס הרשמה:
    שם: קייל ארמונד
    אופי: האופי הוא יחסי, יש מצבים שזה יכול להוות דבר רע ויש מצבים שטוב, לכן אני לא מגדיר.
    בדחן, ציניקן, עקשן, מתקשה לקחת דברים ברצינות, תמים, אמיץ [לעיתים יותר מדי], לא חושב על מעשיו, בעל קושי להתרכז [כי רשמתי יותר מ6 XD סתם..]
    רקע: נולדתי בניו יורק, לפחות זה מה שידוע לי. חייתי אצל הורים מאמצים, הם היו נחמדים, אך כאשר נשרתי מהלימודים, לא רציתי לפגוע בהם. היה זה בכיתה י', כבר ידעתי מספיק בשביל חיי, בקושי עברתי את כיתה ט', קשה להיות השעיר לעזאזל של המורים, בעיקר כשיש לך היפר אקטיביות קיצונית ובעיות קשב וריכוז. אז עזבתי, פגשתי את ג'ונסון באותו יום, זה שם משפחה, שמו הפרטי לא ידוע לי. ג'ונסון הומלס, אך לא מהאלו המסכנים האלו שישנים כל היום בפינת הריחוב, הוא היה הומלס מבחירה. מה שהוא סיפר לי זה שכל חייו הוא חמק ממכשולים, והיה מכשול גדול שעמד בחייו, הוא לא הצליח לעבור אותו ולכן הוא נווד, נודד בין ערים ובורח מאותו מכשול. אפשר להגיד שהוא לקח אותי תחת חסותו, הוא לימד אותי להיות פארקוריסט, פארקור זה ספורט שהמטרה שלו היא לעולם לא לעצור, לעבור כל מכשול במהירות, כמו טיפוס על בניינים כבדים או לעשות סלטה וגלגול מגבוה לנמוך. אז למה בדיוק ללכת לצבא? שאלתי את עצמי בדרך לצבא, לי התשובה ברורה, אולי סוף סוף אוכל להביא קצת כבוד לאבי המאמץ, אשר נמצא בדרגה בכירה בצבא ארה"ב, אני מקווה שהוא לא כועס עליי שברחתי, אבל אולי סוף סוף הוא ייתגאה בי.
    תמונה:
    רומן: כן D=
    הערות/בקשות/שאלות/במבה נוגט: אתה באמת תביא במבה נוגט? Xd
    ובגלל שאני פארקוריסט משימות קומנדו ללא נשק יהיו מגניבות P=

10. משתמש וותיק מאוד
    דיוויד וקייל אתם רשומים,בעוד כחצי שעה אני אכתוב התחלות ואז המשחק יתחיל
    לוקאס אתה לצערי לא רשום אין לי מקום,יש לי מקום לעוד 3 והם שמורים
    אם אחד השמורים ייתחרט אתה הראשון שיקבל מקום
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

11. משתמש וותיק מאוד
    התחלה לכולם:
    קמתם במקום שבו נרדמתם לעוד יום חדש(בכוונה רושם ככה כי דניס משחק דמות של הומלס)
    בידכם אתם מוצאים לפתע מכתב,אתם פותחים אותו וקוראים
    "x(מלאו פה את שמכם,זה מכתב כללי אז כשאתם מצטטים את ההמשך תרשמו את השם שלכם) היקר,
    אני אליוט פיטרסן מהצבא ואני מאמן את הטוראים להיות חיילים חזקים בצבא ארצות הברית, לשמאלכם" אתם עוצרים את הקריאה כשלשמאלכם אתם מוצאים קופסא,פותחים אותה ומוצאים בגדים "תתלבשו" אתם חוזרים לקרוא "ואז כשאתם לבושים בואו אל הבסיס הצבאי שלי ברחוב פרנקלין 555,אני מניח שיש לכם אוטו,אם לא אוטו צבאי יחכה מולכם עד שתקומו,לא כתבתי את המכתב הזה מאוחר בלילה לכן הציוד והמכתב עדיין שלמים,פשוט לא רציתי להעיר אתכם.
    *עצירה*
    דניס:
    מולך אתה מוצא את האוטו הצבאי, ועליו חיילים שאתה לא מצליח לזהות,מדיהם מדי סמל צוות,סמל ראשי וסמל ראשי פיקודי "בוא מיד אליוט פיטרסן שלח אליך אותנו כדי לאסוף אותך לבסיס אתה בא או לא?"

המשך ההתחלה לכולם(חוץ מדניס)
    "יש לך 24 שעות להגיע לכאן,ברגע שאתה מגיע לך למזכירות למלא טופס וחכה לפקודות ההמשך ממני.
    אם אינך יכול להגיע חכה 24 שעות במקומך ונבוא לאסוף אותך,אך אם ברצונך ליצור רושם בוא לבד. בהצלחה,
    אליוט פיטרסן"
    מה תעשה?

*הערה:כשאליוט פיטרסן אומר תתלבשו זה אומר שימו את המדים האלה על הדמות שלכם,אם יש לכם בעיות שלחו לי ה''פ
    ליאור אני עוד מעט מתקן את הדמות שלך לדמות של דרים אווטאר כדי שיהיה לך קל יותר לעשות את זה*
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

12. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ציטוט פורסם במקור על ידי Krauser צפה בהודעה
    התחלה לכולם:
    "ג'קסון היקר,
    אני אליוט פיטרסן מהצבא ואני מאמן את הטוראים להיות חיילים חזקים בצבא ארצות הברית, לשמאלכם" אתם עוצרים את הקריאה כשלשמאלכם אתם מוצאים קופסא,פותחים אותה ומוצאים בגדים "תתלבשו" אתם חוזרים לקרוא "ואז כשאתם לבושים בואו אל הבסיס הצבאי שלי ברחוב פרנקלין 555,אני מניח שיש לכם אוטו,אם לא אוטו צבאי יחכה מולכם עד שתקומו,לא כתבתי את המכתב הזה מאוחר בלילה לכן הציוד והמכתב עדיין שלמים,פשוט לא רציתי להעיר אתכם.
    *עצירה*
    דניס:
    מולך אתה מוצא את האוטו הצבאי, ועליו חיילים שאתה לא מצליח לזהות,מדיהם מדי סמל צוות,סמל ראשי וסמל ראשי פיקודי "בוא מיד אליוט פיטרסן שלח אליך אותנו כדי לאסוף אותך לבסיס אתה בא או לא?"

"יש לך 24 שעות להגיע לכאן,ברגע שאתה מגיע לך למזכירות למלא טופס וחכה לפקודות ההמשך ממני.
    אם אינך יכול להגיע חכה 24 שעות במקומך ונבוא לאסוף אותך,אך אם ברצונך ליצור רושם בוא לבד. בהצלחה,
    אליוט פיטרסן"
    מה תעשה?

*הערה:כשאליוט פיטרסן אומר תתלבשו זה אומר שימו את המדים האלה על הדמות שלכם,אם יש לכם בעיות שלחו לי ה''פ
    ליאור אני עוד מעט מתקן את הדמות שלך לדמות של דרים אווטאר כדי שיהיה לך קל יותר לעשות את זה*
    --------------------------------------------------------------------
    אני חושב לעצמי'יאלה בוא נעשה רושם על האנשים של הצבא ועל המפקד שלי אני אלך ברגל בעצמי לעבר הבסיס שאני צריך להגיע אליו'.
    אני מתחיל ללכת במהירות לעבר הבסיס שאני צריך להגיע אליו

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

13. היכל התהילה
    התחלה לכולם:
    "x(מלאו פה את שמכם,זה מכתב כללי אז כשאתם מצטטים את ההמשך תרשמו את השם שלכם) היקר,
    *עצירה*
    דניס:

אליוט פיטרסן"
    מה תעשה?
    אני אצטט את כל התגובה כי אני מהאייפוד..
    ---
    ''אני בא, אני יכול גם להסתדר לבדי'' אגיד ואשאל ''צבא ארצות הברית?''
    אם יתחילו לנסוע בלעדיי אקח נשימה עמוקה וארוץ אחרי האוטו, אזנק עליו ואאחז בו כל הדרך.
    אם לא פשוט אכנס XD

14. משתמש וותיק מאוד
    דניס:
    "אתה משוגע לגמרי לקח לנו 20 דק' להגיע אליך באוטו,ברגל גם אם תלך מהר אתה רחוק מפה שעה.. אתה בא איתנו הוראות של המפקד אין לו את כל היום. ותתלבש אתה לא רוצה להרגיז את אליוט תאמין לי" אומר לך הסמל הראשי הפיקודי ומצביע על המדים שבקופסא.

ליאור:
    אתה הולך לך ברגל משהו כמו שתי דקות ולפתע נזכר ששכחת את המדים בבית,לא תרצה להרגיז את המפקד מה תעשה?
    *אני יודע שכרגע אתה לא יכול להלביש את הדמות שלך חחח,אני אשלח לך בה''פ את הדמות כתמונה מדרים אווטאר*
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    [b]ד

ליאור:
    אתה הולך לך ברגל משהו כמו שתי דקות ולפתע נזכר ששכחת את המדים בבית,לא תרצה להרגיז את המפקד מה תעשה?
    *אני יודע שכרגע אתה לא יכול להלביש את הדמות שלך חחח,אני אשלח לך בה''פ את הדמות כתמונה מדרים אווטאר*
    'אני לא אתלבש עכשיו,אין לי כוח התלבש.פשוט כשאגיע למפקדה אסתר איפשהו ואז אתלבש למדים הצבאיים שלי בלי שהמפקד ישים לב זה.אני מקווה שהוא לא יעמוד בכניסה למפקדה אחרת עליך עלי ובטח אקבל עונש ממנו '.
    אני ממשיך ללכת לעבר המפקדה

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

עמוד 1 מתוך 15 12311 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •