Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 12 מתוך 12
  1. משתמש מנוסה
    שם: יותם

אני רוצה להודות לכל המפרגנים והמאמצים מהפוסט הקודם שעשו לי הרגשה מעולה ולהפנות שאלה אל כל מי שמסתכל על הפוסטים שלי: אני לא ראיתי בינתיים שימוש באף אחד מעזרי העיצוב רק אימוצים, ואני רוצה לדעת אם אני משקיע סתם בעזרים ועדיף שאני אכין רק עיצובים לאימוץ אם מישהו השתמש בחלק מהעזרים שלי אני אשמח אם הוא ישלח לי את התוצאות ועכשיו אחרי שעמלת וסידרתי לוגואים נורמליים להכל בו נתחיל!!!
    הפוסט השני!!
    בפוסט הזה יהיו:
    מדריך לאנימציה בסגנון פנס (אתם עוד תבינו)
    תמונות לעיצובים
    חתימות לאימוץ
    חתימות להשלמה
    מברשות
    משאלות
    ומבצע

מדריך לאנימציה בסגנון פנס
    אני אלמד אתכם להכין אנימציה של תמונה חשוכה שעובר עליה פנס ומאיר חלקים ממנה כמו זו:

תפתחו קובץ של תמונה שעליה רוצים לעשות את האפקט אני בחרתי בתמונת שיימין המתוקה הזו

וקראתי לשכבה שלה מוחשך.
    1.צרו שכבה חדשה צבעו אותה בשחור ותקראו לה חושך.

ונתחיל ביצירת אלומת האור של הפנס:
    2. תבחרו את כלי הסימון העגול ותגדירו אותו כך

3. צרו שכבה חדשה,סמנו בה עיגול איפה שבא לכם ותצבעו אותו בלבן. תקראו לה פנס. התוצאה בינתיים:

4. עכשיו סדרו את השכבות בסדר הבא:

5. תעשו קליק ימני על שכבת מוחשך. בתפריט שנפתח בחרו באפשרות הבאה:

עכשיו צריך להופיע חץ קטן משמאל לתמונת השכבה.

והתמונה צריכה להיראות כך:

סיימנו אם האפקטים עכשיו מתחילים ליצור את האנימציה.
    6. לכו אל חלון האנימציה (אם אתם לא רואים אותו לכו לWINDOWואז לANIMATION) ושכפלו את הפריים הראשון (הכפתור המסומן בכחול בתמונה למטה)

7. ועכשיו כשהפריים השני מסומן תזיזו את שכבת פנס עד שתראו את החלק הבא בתמונה שאליו אתם רוצים שהפנס התמקד:

.8 עכשיו לחצו את כפתור הטויין (זה שצבוע בסגול ונראה כמו המון עיגולים) בחרו בהגדרות הבאות ולחצו אוקיי:

9. חזרו על שלבים 6-8 כמספר הנקודות שאתם רוצים שהפנס התמקד עליהם (אצלי יש 4 נקודות, זאת אומרת שחזרתי על השלבים עוד פעמיים)
    10. עכשיו נסיים את האנימציה ע"י הארה. שכפלו את הפריים האחרון, שכפלו את שכבת מוחשך, קראו לשכבה המשוכפלת מואר ומקמו אותה מעל על השכבות האחרות:

11. לכו לפרייים הראשון ותכבו את מואר, ועכשיו חזרו לפריים האחרון ותדליקו אותה מחדש. אם עשיתם זאת נכון אתם רואים את מואר רק בפריים האחרון:
    12.
    תעשו טווין בין הפריים האחד לפני האחרון והאחרון.
    13. השלב האחרון לפני שנסיים את האנימציה: זמנים. (אם לא קובעים זמנים האנימציה רצה מהר מדי ולא מבינים כלום). סמנו את כל הפריימים ולחצו קליק ימני על המספרים שמופיעים מתחת לפריימים. בחרו את האפשרות הזו:

ובאותה דרך בדיוק תקבעו לכל הפריימים של נקודות ההתמקדות שלכם שניה אחת, ולפריים האחרון שית שניות.
    וזהו סיימנו יש לכם אנימציית פנס מדליקה!

פשוט תמונת יפות/חמודות/מגניבות שמצאתי ואספתי מרחבי הגוגל

תמונות מעוצבות שלי לשימוש אישי+קרדיט. גמורות ואין לי כוונה להוסיף עליהן שום דבר.

ניקים מעוצבים שלא רשום בהם כינוי עדיין. למי שיבקש אני ארשום את הכינוי שלו עליו, כל הקודם זוכה!

http://f2h.nana10.co.il/srbbvw1u9je
    תכננתי לעשות עוד סט אבל אני אכין אתו רק אחרי שאני אראה שמישהו השתמש במברשות שלי. מי שלא הכין אף פעם סט מברשות לא יודע שזה טכנית ממש קל אבל זה ממש מתיש. אז אני לא רציתי להכין סתם עוד סט שלא ישתמשו בו.

כאן ירשמו בקשות שלכם לקראת הפוסט הבא כל מה שיצטבר כאן עד אז אני אשתדל לכלול בפעם הבאה.
    בגלל שלא היו בקשות בפוסט הקודם אני אתן דוגמאות למה אתם יכולים לבקש: נושא של סט מברשות, מדריך לאיזה אפקט שהשתמשתי בו ואהבתם, רעיון לעיצוב וכל דבר אחר שהייתם רוצים לראות פה. אני הג'ירצי הפרטי שלכם

אני בחרתי פוקמון אחד מתוך האלה שבתמונה כל מי שרוצה להשתתף יגיד את המספר של הפוקמון שהוא בחר. מי שבחר באותו פוקמון כמוני יזכה בפרס (כרגע מדובר בחתימה ממש גדולה בכל נושא, לא משהו שאני אחלק בחינם)
    1.Gaara-Kazakh~
    2. ttrrtte
    3. totodail
    4. alosiro
    5. quilavaxd
    6. אינפנייפ שולט
    הודעה חשובה: בימים ראשון ושני אני מטייל עם החניכים שלי בגלבוע אז אני לא אהיה בפורום וישמח אותי מאד לראות המון עיצובים ובקשות פה כשאני אחזור אל תתנו להשקעה שלי לשקוע.
    נערך לאחרונה על ידי Dr spin, 10-21-2011 בשעה 09:41 PM

כי אין שחרור טוב כמו הסחרור
    שישיית החלומות שלי בשחור ולבן
    Spoiler ספוילר

פוקימוני העשב האהובים שלי
    Spoiler ספוילר

צ'יני המינצ'ינו מגלה שהוא מת, ומחליט לצאת אל מסע חזרה אל החיים ואל המאמן שלו. אך לצערו המסע עובר דרך התהום האפלה המקום אליו נשלחים כל הפוקימונים הרעים ביותר לאחר מותם. מה מצפה לצ'יני בתהום, את מי יפגוש ומי יעזור לו במסעו.... רוצים לדעת כנסו אל הסיפור שלי:

2. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    אני בוחרת את סלבי מאחוריי האגדיים ואפשר בבקשה את זה נם השם טל-

ממש טוב!! אני מקווה שתעשה עוד בהמשך!!
    נערך לאחרונה על ידי Alice, 10-15-2011 בשעה 02:51 PM
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    שם: אלון
    ממש אהבתי את המדריך אם הפנס, הייתי משתמש בו לא מאט אם היה לי פוטושופ בכלל Xd
    נ.ב אני בוחר את שיימין במאחורי הפוקימונים האגדתיים...

תחממו ותאכליו !!! כרגע רק תחממו :-(

יש לי משחק חדש !!! Clash of Gods

Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    שם: happy או יאשה
    אני רוצה את הניק אם הדייב בול
    ובאגדיים מספר 5
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

5. Surgeon of Death
    אני בוחר את מיו
    תודה על המדריך..
    נערך לאחרונה על ידי Bard, 10-15-2011 בשעה 06:00 PM

6. משתמש מנוסה
    חזרתי מהטיול היה כיף לא נורמלי והחניכים התנהגו מושלם
    וניגש לבקשות:
    טל לפני שאני מכין לך אני צריך לראות שהגבת לה"פ שלי
    QUILAVAXD הניק של הדייב בול הוא רק בעברית, אתה עדיין רוצה אותו? אם כן מה לכתוב?
    וכמה דברים שאני רוצה להגיד לכולם:
    כל מי שמאמץ משהו אני אשמח עם יודיע לי על זה
    כל ניק מושלם רק בשפה בה הוא כתוב
    אני מעדיף שכל אחד יאמץ משהוא אחד מכל פוסט כדאי לתת לכמה שיותר אנשים להיכנס ולאמץ
    ולסיום ממש ממש חשוב לי שתסתכלו בשורות הראשונות ותגיבו עליהם כי אני רוצה לדעת באיזה סגנון להמשיך את הפינה, ובבקשה על תהססו להשתמש בפינת המשאלות היא כאן בשבילכם
    סליחה עם חפרתי זה האופי של הכתיבה שלי

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

צ'יני המינצ'ינו מגלה שהוא מת, ומחליט לצאת אל מסע חזרה אל החיים ואל המאמן שלו. אך לצערו המסע עובר דרך התהום האפלה המקום אליו נשלחים כל הפוקימונים הרעים ביותר לאחר מותם. מה מצפה לצ'יני בתהום, את מי יפגוש ומי יעזור לו במסעו.... רוצים לדעת כנסו אל הסיפור שלי:

7. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Dr spin צפה בהודעה
    חזרתי מהטיול היה כיף לא נורמלי והחניכים התנהגו מושלם
    וניגש לבקשות:
    טל לפני שאני מכין לך אני צריך לראות שהגבת לה"פ שלי
    QUILAVAXD הניק של הדייב בול הוא רק בעברית, אתה עדיין רוצה אותו? אם כן מה לכתוב?
    וכמה דברים שאני רוצה להגיד לכולם:
    כל מי שמאמץ משהו אני אשמח עם יודיע לי על זה
    כל ניק מושלם רק בשפה בה הוא כתוב
    אני מעדיף שכל אחד יאמץ משהוא אחד מכל פוסט כדאי לתת לכמה שיותר אנשים להיכנס ולאמץ
    ולסיום ממש ממש חשוב לי שתסתכלו בשורות הראשונות ותגיבו עליהם כי אני רוצה לדעת באיזה סגנון להמשיך את הפינה, ובבקשה על תהססו להשתמש בפינת המשאלות היא כאן בשבילכם
    סליחה עם חפרתי זה האופי של הכתיבה שלי
    אני רוצה שיהיה כתוב קווילבה בעיברית
    ומתי מקבלים את הפרסים מהמבצע?
    ודרך אגב תמשיך יוצאים לך ממש יפים
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    שם: אופק
    באגדיים אני יקח את 3
    ואת זה עם השם שלי אופק

Spoiler ספוילר

9. אני בכלל לא אלון
    באגדיים את 6

10. משתמש מנוסה
    שם: עידן XD
    אתה יכול לעשות לי של לוקאריו באנגלית ושיהיה כתוב Lucario rocks.
    חממו לי

לוקריו שולט!!!

קרדיט לdr spin השולט!!!

11. משתמש מנוסה
    הזוכה במבצע הוא אופק שבחר את מנפי שלח בקשת פרס לפרטי. ובקשר לניק של וולפיקס נמחק לי הpsd שלו אני אני אתחיל מהתחלה ואשלח לך כשאני אסיים. ובבקשה בבקשה אם מישהו משתמש בעזרי עיצוב שישלח לי תוצאות!

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    אבל אני בחרתי במנאפי!!!
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •