חח... שאלון נחמד... הפרק הבא מחר בערב או מחרתיים כי מחר לאחותי יש יום הולדת
האודיש של ריי יתפתח לבלוסם
האודיש של נגה יתפתח לבלוסם
האודישים של שניהם יתפתחו לבלוסם
אף אחד מהם לא יתפתח לבלוסם אלה למפותח השני
הודעה לכולם- אני פותחת סיפור חדש בעל אותו שם רק שהוא יהיה על פרסי ג'קסון, אבל אני ימשיך להפעיל גם את זה בקרוב אצרף פה קישור לסיפור הנוסף
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
כמה דברים-הסיפור על פרסי ג'קסון יצא, קישור בחתימה
פרק חדש-
''עם אתם רואים את כיתוב זה סימן שאתם הנבחרים החדשים! חיכיתי לכם אני ספר הלוקומוס, אני ידריך אתכם במציאת 12 אבני הכוח- יהלום,פנינה,ברקת,רובי,ספיר,איזמרגד,קריסטל, תרשיש,ברק,אש,מים, ועשב.
בכל פעם שתמצאו אבן גוח עליכם לשים אותה בתבליט (ראיתה, שיניתי!) שעל הכריכה שלי, את אבני הכוח תמצאו בעזרתי בכל פעם ששתקרבו לאבן כוח אזהר''
ידה של נגה רעדה בלי סוף מפחד ותמה וכך גם ידו של ריי, נגה הרימה את מבטה אל ריי ועיניהם הצטלבו, ובלי קו או מילים הם ניהלו שיחה שהלכה בערך ככה-
ריי-''ראית את זה?''
נגה-''אול חלמנו?w'
ריי-''זה היה אמיתי''
נגה-''אימהל'ה''
ובאמירה משמחת זו נגמרה שיחת העיינים, ריי לקח בעדינות את הספר ליידיו ואמר ''הלוואי שהוא היה יותר קטן, איך ניקח אותו?'', ובאותו רגע התיל הספר להתכווץ ולהתכווץ עד שהיה בגודל של גרגר אורז, הסתכלתי המומה על הספר הקטנטן ואמרתי ''תן לי אותו בבקשה'', ריי העביר לי את הספר ואז שלפתי תליון שהיה קשור בחוט לצווארי, פתחתי אותו ולרגע אחד חשבתי שריי ראה מה בפנים, אבל למזלי הוא לא, הכנסתי את הספר פנימה ואמרתי מעט ברגש ''בוא נמשיך''
אני וריי הלכנו יחד במעלה הר ענקי, בעצם הוא היה בגובה שלוש מטר בערך, אבל צהריים בשיא החום... באמת למי יש כוח לזה?!...
אני וריי עלינו בגבעה עד שהגענו לצד השני באנחת רווחה, משום מה היה לי ממש חם והרגשתי כאילו אני עולה באש, הסתובבתי והבנתי מה קרה, לאורך כל הדרך עקבו אחרי ואחרי ריי זוג פוניטה קטנטנים שהשתמשו בלהביור לאוויר , ממש מאחורינו ולכן היה לנו כל כך חם, אמרתי לריי ''מוכן?'', הוא הינהן בהסכמה ואמר ''סמירגל צא'', לפניי עמד פוקימון לבן שנראה כצייר עם זנב שנראה כמו מיכחול עם צבע ירוק, התלהבתי ואמרתי ''זה סמירגל!'' ריי הנהן ואמר ''קדימה, עוד היום'', הוצאתי את בלה ואמרתי ''הוא פוקימון אש, אבל את יכולה! צאי עכשיו באבקת רעל'', ריי לידי אמר לסמירגל לתקוף אבל לא שמעתי במה, בלה יצאה אל עבר אחד הפוניטה כאשר ניצוצות מאבקת הרעל מאחורייה מותירים שובל, פוניטה הקטן שכנראה מעולם לא נלחם ממש התלהב ופשוט היישב ועשה עייני כלבלב בציפייה, ברגע שבלה פגעה בוא באבקת הרעל התחיל פוניטה הקטן לצרוח ולבכות, וכאשר הסתכלתי הצידה ראיתי את סמירגל פוגע בפוניטה השני בעזרצ שריטה שגם התחיל ליילל בקול.
לא ידעתי מה לעשות, לדבר כזה לא ציפיתי, לבסוף הוצאתי פוקדור וזרקתי, אבל להבה כתומה ורושפת עצרה את הפוקדור, הסתכלתי הצידה וראיתי ראפרישאד שנראה גדול בהרבה מזוג הפוניטה הקטנטנים ולפתע הבנתי, היא אמא שלהם הם תינוקות, תקפתי את התינוקות ועכשיו האמא.. למזלי ריי קלט בדיוק בזמן את מה שאני הבנתי וברחנו משם בריצה מהירה אבל... נראה שגורי הפוניטה עקבו אחרינו יחד עם אימם, הם התקרבו אלינו ואמא שלהם נעה בנו מבט של ''קרב''
בפרק הבא-
האם הפונייטות יהיו של ריי ונגה?
מי הוא שון?
למה כולם קוראים לנגה וריי ''השלופים''?
הכל בפרק הבא!
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).
כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...
קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.
תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!
הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
אקס מן טיםספוילר
ספוילר
אני הייתי:
ספוילר
הקרב והכוח
הוצאתי את ווידל ואמרתי לל ''ווידל , קוי רעל עכשיו!'', ווידל יצא בקוצי רעל סגולים אל עבר ראפדישאר שהתחמקה מכולם חוץ מאחד קטן שפגע בבטנה, היא צעקה בכאב אבל התאוששה ושיגרה להביור חזק אל עבר ווידל, צעקתי ''וויד תתחמק ואז ירי חוט!'', ווידל זז הצידה בדקה התשעים הוא הוא הוציא חוטים מפיו אבל היהבזה משהו מוזר, החוטים יצאו מפיו אבל הוא שיגר אום כלפי מעלה והחוטים נחתו עליו, הוא זהר בלבן ופתאום במקום הווידל המוכר שלי עמד מולי פוקימון פקעת צהוב, ''קאקונה, המפותח של ווידל'', זימזם הפוקדע מכיסי, ממש התרגשתי מההתפתחות של ווידל ואמרתי ''קאקונה התקשחות ואז קוצי רעל!'', ווידל בהק לרגע ואזהשתמש בקוצי רעל חזקים אל עבר רפדישאר שלא שמה לב ,נפגעה והתעלפה, גוריה התקרבו אליה ואז יא קמה בתשישות ודחפה את גוריה לכיוונינו,אני וריי הבנו את הרמז, לקחת את הגורים, התקרבי אל הפוניטה הנמוך יותר,הוא לא היה רגיל היו לו להבות כחולות במקום כתומות וכך גם לאחיו, אני וריי לקחנו פוקדורים ו...תפסנו את הפונייטות.
אני וריי המשכנו בדריכינו ופתאום שמענו רחש מהעצים, התקרבנו ושמענו שני אנשיפ מדברים-
איש אחד - ''כן, פה הפעם נתפוס אותם!''
איש שתיים-''מה השם שוב?''
איש אחד- ''נגה וריי''
איש שתיים-''אוקיי''
אני וריי הסתכלנו אחד על השני במבטים המומים ובזמן זה ריי דרך בטעות על ענף
איש אחד-''שמעתה את זה?!''
איש שתיים-''אולי זה הם!''
שני האנשים התקדמו לעברינו ונעמדו מולינו, ראינו אותם במלואם, לאיש הראשון היה שיער חום עם עייני דבש והוא לבש חליפה שחורה עם ציורי ברקים ואיקסים וכך היה גם השני.
שני האנשים הסתכלו עלינו ושאלו ''מה שמכם ילדים?'' בקול מאיים, גימגמתי ואמרי '' נועה ורון'', האנשים גילגלו עיינים ופנו לדרכם, הפ נעצרו כאשר אחד מהם קיבל הודעת טקסט, הייתי מאחוריו ולכן ראיתי את ההודעה, לא הצלחתי לקרא אותה אבל ראיתי תמונה שלי ושל ריי, כמו על פי אות שניהם הסתובבו ואמרו ''הנבחרים בואו נתפוס אותם!''
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
עוד פרק יפה מאוד.
שימי לב לצורך בפיסוק נכון (שלא שמת).
והטקסט של הדיבור לא כל כך מובן ככה.כמו על פי אות שניהם הסתובבו ואמרו ''הנבחרים בואו נתפוס אותם!''
תיקון:
"הנבחרים, (פסיק) בואו נתפוס אותם!"
תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).
כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...
קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.
תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!
הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
אקס מן טיםספוילר
ספוילר
אני הייתי:
ספוילר
אני מצטער להגיד אבל הפרק היה ירידה משמעותית ברמת הכתיבה שלך, עוד פעם עשית שיחה של:
איש אחד-
איש שתיים-
וכו' והפרק היה קצר מאוד ועוד משהו, לא יכולת להזכיר שגורי הפוניטה זוהרים שהפ פגשו אותם?
~אלון 2015מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
I will eat you all! Num Num Num Num!סקילה זה אח
STM= system to manage
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)